Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.838
- Πόντοι
- 9.931
Ναι ρε τυπε εννοείται, χαλαρα!ειδες? μετα του την μπουμπουνιζεις του αλλουνου η οχι?
Ναι ρε τυπε εννοείται, χαλαρα!ειδες? μετα του την μπουμπουνιζεις του αλλουνου η οχι?
πολύ γέλιο και κλάμα σε κάποιους
καλά τώρα αυτά είναι υπεκφυγές και το ξερειςκανενα προβλημα αδερφε ! αλλοι κομπλεξικοι σεριφηδες του σαιτ εχουν τα απωθημενα τους και το παιζουνε αντρακια και μαγκες πισω απο μια οθονη !
Ναι ρε τυπε εννοείται, χαλαρα!
πάρε και την πηγη πασακο μου απο ενα ελαφρο life style site που δεν ειναι ταγμενο πολιτικα καπου για ν βρεις αφορμη.Αλλα δεν ξερεις τι ιναι η χουντα?μου κανει εντυπωση.Ο πατερας σου που λογικα την εζησε δεν σου εχει εξηγησει?Εκτος και αν ηταν με τους χουντικους Φυλακή αν βγεις έξω: Οι 6 ακραίες απαγορεύσεις της χούντας που ξεχνούν επίτηδες οι νοσταλγοί της
Τύπε.... διάβασε ... Άγη Στίνα ... .ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ ....Ωραια φωτο. Πρεπει να ειναι η γνησια σωτσα? Αυτη που δεν εχει επεμβει η λογοκρισια να σβησει τα 3 (κλεμμενα απο νεκρους) ρολογια που φορουσε ο Σοβιετικος στρατιωτης. Αφου σου αρεσουν οι φωτο, δες μερικες ακομη, απο τοτε που τα καμαρια του Σταλιν συνεργαζοταν με τους συμμαχους τους, τα καμαρια του Χιτλερ. Τοτε βεβαια, ηταν συμμαχοι - μετα τα χαλασαν στη μοιρασια. Στη τελευταια φωτο, ο Γερμανος στρατηγος Guderian και ο Σοβιετικος στρατηγος Krivosheyin χαριεντιζονται, μαλλον θα μοιλουν για γκομενες
Κι επειδη η αληθεια ποτε δεν ειναι αρκετη, παρε λιγη ακομη με κλικ ΕΔΩ για ενα βιντεο (του 1941 που ΟΛΗ η Ευρωπη πολεμουσε τους Γερμανους) που δειχνει Γερμανους ναζι συμμαχους του Σταλιν, ως επισημους καλεσμενους στην μεγαλη Σοβιετικη παρελαση της πρωτοΜαγιας του 1941
Σε ποναει που ΑΥΤΟΣ ξερει την αληθεια και οχι εσυ ε μουνοπανο ;;καλά τώρα αυτά είναι υπεκφυγές και το ξερεις
είπες κάτι τραβηγμένο που το δικαιολόγησες μόνο με το ''εγώ ξέρω την αλήθεια αλλά δε τη λέω''
όποτε θα πάρεις πολλές ερωτήσεις και σχόλια πάνω σε αυτό
αν δεν θες να σε ρωτάνε και να σχολιάζουν μην το ανακυκλώνεις, έτσι είναι το θρεντ δεν σου κάνουν τους σερίφιδες
Έχουμε την Αττικής οδού μόλις πεσουν τα πρώτα χιόνιαΑνοιξα νημα σταθμο για τον χειμώνα που μας ερχετε
εισαι κοσμιος και λογικος ! γι αυτο μπραβο σου ! εισαι ομως λαθος ! καληνυχτα !καλά τώρα αυτά είναι υπεκφυγές και το ξερεις
είπες κάτι τραβηγμένο που το δικαιολόγησες μόνο με το ''εγώ ξέρω την αλήθεια αλλά δε τη λέω''
όποτε θα πάρεις πολλές ερωτήσεις και σχόλια πάνω σε αυτό
αν δεν θες να σε ρωτάνε και να σχολιάζουν μην το ανακυκλώνεις, έτσι είναι το θρεντ δεν σου κάνουν τους σερίφιδες
τρανς ηταν και γραφτηκαν πολλα.Σε βολευει καλυτερα επειδη εμπλεκεται πακιστανος για να πεις οτι ολοι οι πακιστανοι ειναι ετσι??χαχα
ρε δεν ειναι τρελος ο ανθρωπος ! μια χαρα ανθρωπος ητανε ! με κανεναν δεν ειχε τσακωθει ! ασε τι λενε ! ειναι απο το 1996 εκει ο ανθρωπος και κανενα προβλημα δεν ειχε δημιουργησει ! μην πιστευεις τους κωλοδημοσιογραφους
έχω και εγώ τις πληροφορίες μου αλλά δεν τις μοιράζω δωρεάν φυσικάΣε ποναει που ΑΥΤΟΣ ξερει την αληθεια και οχι εσυ ε μουνοπανο ;;
Έχουμε την Αττικής οδού μόλις πεσουν τα πρώτα χιόνια
ποια αστυνομια? υπαρχει κατι τετοιο στο ελλαντα?τυπε η καλος ηταν η οχι μαλακια εκανε
φωναζεις αστυνομια και τους τραμπουκιζεις απαξιωτικα
Γι αυτό άλλωστε δεν ανησύχησε κανείς όταν τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι του με την καραμπίνα επ ώμου. Όλοι φαντάστηκαν πως επειδή διανύουμε την περίοδο κυνηγίου, θα πήγαινε για στην ακτή Μουτσοπούλου για ρέγγες.ρε δεν ειναι τρελος ο ανθρωπος ! μια χαρα ανθρωπος ητανε ! με κανεναν δεν ειχε τσακωθει ! ασε τι λενε ! ειναι απο το 1996 εκει ο ανθρωπος και κανενα προβλημα δεν ειχε δημιουργησει ! μην πιστευεις τους κωλοδημοσιογραφους
διαβασε πιο προσεχτικα ! εγω εγραψα πως δεν ητανε τρελος απλα τον εφτασαν στα ορια του και του ανεβηκε μαλλον το αιμα στο κεφαλι και μετα οποιον παρει ο χαρος !Και τι προτείνεις να τον αφήσουν ελεύθερο?
δεν μπαινω εκει στα στενα , δεν χωραει στα περισσοτερα
Δεν ξέρω τι θα συμβεί αν σκάσεις εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε ούτε ξέρω τη γειτονιά για να γνωρίζω πως κινήθηκε ο παππούς.Ειδες τον παππου να πεφτει με κανα ραπελ απο κανα πρωτο όροφο ;;; Οχι φανταζομαι
Τον ειδες να βγαινει με ερπινγκ κατω απο κανα saxo ; Οχι φανταζομαι
Ειδες να ειναι κρυμμενος πισω απο κανα δεντρο ; Οχι και παλι
Δηλαδη τσακωνεσαι με εναν τρελο που μενει διπλα η απεναντι απο εκει που δουλευεις και πρακτικα ψωλλαρεις , δεν σκαβεις , κοιτας απο εδω και απο εκει
Εχεις τσακωθει με τον τρελο , ο τρελος μπαινει σπιτι του προφανως με Παναγιες και τυπου "θα σου δειξω τωρα εγω μουνοπανο " και οχι -"ενταξει φιλε ευχαριστω που τα ειπαμε και βρηκαμε λυση"
Και εσυ δεν εχεις το ενα ματι σου στην πορτα του τρελου ή στο παραθυρο του μεχρι να σχολασεις ;;
Και εισαι σε ενα στενο που γνωριζεις καλα , γιατι εκει δουλευεις ολη μερα και δεν παιρνεις χαμπαρι ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΠΠΟΥ αλλα αυτον που ανταλλαζες παναγιες πριν απο λιγο να πλησιαζει με μια καραμπινα ;;
Δηλαδη αμα σκασω εγω με μια καραμπινα εκει δεν θα με παρει χαμπαρι κανεις ;
οκ, ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμεΔεν ξέρω τι θα συμβεί αν σκάσεις εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε ούτε ξέρω τη γειτονιά για να γνωρίζω πως κινήθηκε ο παππούς.
Βλέπω ενα βίντεο που ο δράστης στέκεται από πίσω και ρίχνει και το θύμα να κάθεται με μέτωπο προς τα μπρος. Είναι θολό το πάνω μέρος αλλά αν δεις τα παπούτσια του καταλαβαίνεις προς τα που κοιτά .
Για να μην επαναλαμβανομαστε, δεν έχω ιδέα γιατί ο Αλβανός δεν ήταν τσιλιαρισμενος, αυτό όμως δεν αλλάζει ότι ο μπάρμπας τον πυροβόλησε πισώπλατα και τον δολοφόνησε.
Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την πράξη του.