Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.282
Πόντοι
1.191
πολύ γέλιο και κλάμα σε κάποιους
4bf79b2f00000578-0-image-a-59_1525784793735-jpg.1024896
Ωραια φωτο. Πρεπει να ειναι η γνησια, αυτη που δεν εχει επεμβει η λογοκρισια να σβησει τα 3 (κλεμμενα απο νεκρους) ρολογια που φορουσε ο Σοβιετικος στρατιωτης. Αφου σου αρεσουν οι φωτο, δες μερικες ακομη, απο τοτε που τα καμαρια του Σταλιν συνεργαζοταν με τους συμμαχους τους, τα καμαρια του Χιτλερ. Τοτε βεβαια, ηταν συμμαχοι - μετα τα χαλασαν στη μοιρασια, παντα ετσι συμβαινει με τους εγκληματιες και τους απατεωνες. Στη τελευταια φωτο, ο Γερμανος στρατηγος Guderian και ο Σοβιετικος στρατηγος Krivosheyin χαριεντιζονται, μαλλον θα μιλουν για γκομενες και βιζιτες. Τι, οχι?

Κι επειδη η αληθεια ποτε δεν ειναι αρκετη, παρε λιγη ακομη αληθεια με κλικ ΕΔΩ για ενα βιντεο του 1941 (τοτε που ΟΛΗ η Ευρωπη πολεμουσε τους Γερμανους) που δειχνει Γερμανους ναζι συμμαχους του Σταλιν, ως επισημους καλεσμενους στην μεγαλη Σοβιετικη παρελαση της ΠρωτοΜαγιας του 1941 στη Μοσχα
1694814687972.jpeg

1694814725356.jpeg

1694814777028.jpeg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
κανενα προβλημα αδερφε ! αλλοι κομπλεξικοι σεριφηδες του σαιτ εχουν τα απωθημενα τους και το παιζουνε αντρακια και μαγκες πισω απο μια οθονη !
καλά τώρα αυτά είναι υπεκφυγές και το ξερεις

είπες κάτι τραβηγμένο που το δικαιολόγησες μόνο με το ''εγώ ξέρω την αλήθεια αλλά δε τη λέω''

όποτε θα πάρεις πολλές ερωτήσεις και σχόλια πάνω σε αυτό

αν δεν θες να σε ρωτάνε και να σχολιάζουν μην το ανακυκλώνεις, έτσι είναι το θρεντ δεν σου κάνουν τους σερίφιδες

• Like
Αντιδράσεις: dem

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Ναι ρε τυπε εννοείται, χαλαρα!:jerking:

Τύπε .... είσαι από τους ΔΑΠίτες με το ροζ πουλοβεράκι τέλη αυγούστου ... που αν άκουγαν ... καμιά ντουφεκιά ...
στο 1.5 χιλιόμετρο ... στα καρτέρια ... από το καφενείο του χωριού .... άλλαζαν .... κάλτσες ;;;;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
πάρε και την πηγη πασακο μου απο ενα ελαφρο life style site που δεν ειναι ταγμενο πολιτικα καπου για ν βρεις αφορμη.Αλλα δεν ξερεις τι ιναι η χουντα?μου κανει εντυπωση.Ο πατερας σου που λογικα την εζησε δεν σου εχει εξηγησει?Εκτος και αν ηταν με τους χουντικους Φυλακή αν βγεις έξω: Οι 6 ακραίες απαγορεύσεις της χούντας που ξεχνούν επίτηδες οι νοσταλγοί της

ανυπογραφο αρθρο, επιστημονικη δουλεια οχι ψεμματα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Πανινοκεφαλε έχεις συμπληρωμένο το mundial του 94;
Έχω διπλό roberto baggio ανταλλάσσω για να συμπληρώσω και να πάρω μπάλα μπάσκετ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Ωραια φωτο. Πρεπει να ειναι η γνησια σωτσα? Αυτη που δεν εχει επεμβει η λογοκρισια να σβησει τα 3 (κλεμμενα απο νεκρους) ρολογια που φορουσε ο Σοβιετικος στρατιωτης. Αφου σου αρεσουν οι φωτο, δες μερικες ακομη, απο τοτε που τα καμαρια του Σταλιν συνεργαζοταν με τους συμμαχους τους, τα καμαρια του Χιτλερ. Τοτε βεβαια, ηταν συμμαχοι - μετα τα χαλασαν στη μοιρασια. Στη τελευταια φωτο, ο Γερμανος στρατηγος Guderian και ο Σοβιετικος στρατηγος Krivosheyin χαριεντιζονται, μαλλον θα μοιλουν για γκομενες

Κι επειδη η αληθεια ποτε δεν ειναι αρκετη, παρε λιγη ακομη με κλικ ΕΔΩ για ενα βιντεο (του 1941 που ΟΛΗ η Ευρωπη πολεμουσε τους Γερμανους) που δειχνει Γερμανους ναζι συμμαχους του Σταλιν, ως επισημους καλεσμενους στην μεγαλη Σοβιετικη παρελαση της πρωτοΜαγιας του 1941
Τύπε.... διάβασε ... Άγη Στίνα ... .ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ ....

διηγήσεις ....

όταν κατέλαβαν την ελλάδα οι γερμανοί έβγαλαν κομμουνιστές από τις φυλακές ....

ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ....

χάϊλ χίτλερ !!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756

είπες κάτι τραβηγμένο που το δικαιολόγησες μόνο με το ''εγώ ξέρω την αλήθεια αλλά δε τη λέω''

αν δεν θες να σε ρωτάνε και να σχολιάζουν μην το ανακυκλώνεις, έτσι είναι το θρεντ δεν σου κάνουν τους σερίφιδες
Σε ποναει που ΑΥΤΟΣ ξερει την αληθεια και οχι εσυ ε μουνοπανο ;;

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81

εισαι κοσμιος και λογικος ! γι αυτο μπραβο σου ! εισαι ομως λαθος ! καληνυχτα !

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
τρανς ηταν και γραφτηκαν πολλα.Σε βολευει καλυτερα επειδη εμπλεκεται πακιστανος για να πεις οτι ολοι οι πακιστανοι ειναι ετσι??χαχα

ουτε καν, εχω συναδελφους πακιστανους, για τις τρανς θελω να πω και για το πεδιο του αρεος :tooth::tooth::tooth:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
ρε δεν ειναι τρελος ο ανθρωπος ! μια χαρα ανθρωπος ητανε ! με κανεναν δεν ειχε τσακωθει ! ασε τι λενε ! ειναι απο το 1996 εκει ο ανθρωπος και κανενα προβλημα δεν ειχε δημιουργησει ! μην πιστευεις τους κωλοδημοσιογραφους

τυπε η καλος ηταν η οχι μαλακια εκανε :confused::confused::confused:
φωναζεις αστυνομια και τους τραμπουκιζεις απαξιωτικα :zfuck::zfuck::zfuck:

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
ρε δεν ειναι τρελος ο ανθρωπος ! μια χαρα ανθρωπος ητανε ! με κανεναν δεν ειχε τσακωθει ! ασε τι λενε ! ειναι απο το 1996 εκει ο ανθρωπος και κανενα προβλημα δεν ειχε δημιουργησει ! μην πιστευεις τους κωλοδημοσιογραφους
Γι αυτό άλλωστε δεν ανησύχησε κανείς όταν τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι του με την καραμπίνα επ ώμου. Όλοι φαντάστηκαν πως επειδή διανύουμε την περίοδο κυνηγίου, θα πήγαινε για στην ακτή Μουτσοπούλου για ρέγγες.

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
Και τι προτείνεις να τον αφήσουν ελεύθερο?
διαβασε πιο προσεχτικα ! εγω εγραψα πως δεν ητανε τρελος απλα τον εφτασαν στα ορια του και του ανεβηκε μαλλον το αιμα στο κεφαλι και μετα οποιον παρει ο χαρος !

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Ειδες τον παππου να πεφτει με κανα ραπελ απο κανα πρωτο όροφο ;;; Οχι φανταζομαι
Τον ειδες να βγαινει με ερπινγκ κατω απο κανα saxo ; Οχι φανταζομαι
Ειδες να ειναι κρυμμενος πισω απο κανα δεντρο ; Οχι και παλι

Δηλαδη τσακωνεσαι με εναν τρελο που μενει διπλα η απεναντι απο εκει που δουλευεις και πρακτικα ψωλλαρεις , δεν σκαβεις , κοιτας απο εδω και απο εκει
Εχεις τσακωθει με τον τρελο , ο τρελος μπαινει σπιτι του προφανως με Παναγιες και τυπου "θα σου δειξω τωρα εγω μουνοπανο " και οχι -"ενταξει φιλε ευχαριστω που τα ειπαμε και βρηκαμε λυση"
Και εσυ δεν εχεις το ενα ματι σου στην πορτα του τρελου ή στο παραθυρο του μεχρι να σχολασεις ;;
Και εισαι σε ενα στενο που γνωριζεις καλα , γιατι εκει δουλευεις ολη μερα και δεν παιρνεις χαμπαρι ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΠΠΟΥ αλλα αυτον που ανταλλαζες παναγιες πριν απο λιγο να πλησιαζει με μια καραμπινα ;;

Δηλαδη αμα σκασω εγω με μια καραμπινα εκει δεν θα με παρει χαμπαρι κανεις ;
Δεν ξέρω τι θα συμβεί αν σκάσεις εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε ούτε ξέρω τη γειτονιά για να γνωρίζω πως κινήθηκε ο παππούς.
Βλέπω ενα βίντεο που ο δράστης στέκεται από πίσω και ρίχνει και το θύμα να κάθεται με μέτωπο προς τα μπρος. Είναι θολό το πάνω μέρος αλλά αν δεις τα παπούτσια του καταλαβαίνεις προς τα που κοιτά .
Για να μην επαναλαμβανομαστε, δεν έχω ιδέα γιατί ο Αλβανός δεν ήταν τσιλιαρισμενος, αυτό όμως δεν αλλάζει ότι ο μπάρμπας τον πυροβόλησε πισώπλατα και τον δολοφόνησε.
Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την πράξη του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρω τι θα συμβεί αν σκάσεις εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε ούτε ξέρω τη γειτονιά για να γνωρίζω πως κινήθηκε ο παππούς.
Βλέπω ενα βίντεο που ο δράστης στέκεται από πίσω και ρίχνει και το θύμα να κάθεται με μέτωπο προς τα μπρος. Είναι θολό το πάνω μέρος αλλά αν δεις τα παπούτσια του καταλαβαίνεις προς τα που κοιτά .
Για να μην επαναλαμβανομαστε, δεν έχω ιδέα γιατί ο Αλβανός δεν ήταν τσιλιαρισμενος, αυτό όμως δεν αλλάζει ότι ο μπάρμπας τον πυροβόλησε πισώπλατα και τον δολοφόνησε.
Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την πράξη του.
οκ, ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom