Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Α παιδια, που ειστε...
Εχω πληροφοριες οτι ο Αλβανος τελικα δεν πεθανε, ζει και παριστανει τον πεθαμενο για να βαλει φυλακη τον αθωο παππού
Μην με ρωτησετε πώς το ξερω, εχω πληροφοριες, δεν μπορω να το γραψω σε κοινη θεα, εγραψα την αποψη μου και δεν ξαναγραφω τιποτα σχετικά

Εγώ πάλι έχω άλλη πληροφορία. Ο Αλβανός είχε ασφάλεια ζωής με ύψος αποζημίωσης ένα εκατομμύριο ευρώ, και θυσιάστηκε για την γυναίκα του και τα παιδιά του. Ο μπάρμπας έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Της πουτάνας γίνεται στο νήμα τρένο πάει

on going debate για το ποιος ειναι χειρώτερος ο στάλιν η ο χίτλερ και ακομα πιο πουσαρισμένο ντιμπειτ για το αν προβλεπεται και ειναι ηθικό να σκοτώνεις εν ψυχρό τους γείτωνες που σε ενοχλουν στο χωριό

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
αργησες να μπεις,ΑΡΓΗΣΕΣ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Γάμα τη γειτονιά. Την τραβάμε Χ. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο φονιάς βγήκε απο πίσω και πυροβόλησε πισώπλατα. Τι να τρέξει; Ουτε καν πήρε μυρωδιά ότι ο άλλος είναι πισω του, μέχρι που τον πυροβόλησε.

Ειδες τον παππου να πεφτει με κανα ραπελ απο κανα πρωτο όροφο ;;; Οχι φανταζομαι
Τον ειδες να βγαινει με ερπινγκ κατω απο κανα saxo ; Οχι φανταζομαι
Ειδες να ειναι κρυμμενος πισω απο κανα δεντρο ; Οχι και παλι

Δηλαδη τσακωνεσαι με εναν τρελο που μενει διπλα η απεναντι απο εκει που δουλευεις και πρακτικα ψωλλαρεις , δεν σκαβεις , κοιτας απο εδω και απο εκει
Εχεις τσακωθει με τον τρελο , ο τρελος μπαινει σπιτι του προφανως με Παναγιες και τυπου "θα σου δειξω τωρα εγω μουνοπανο " και οχι -"ενταξει φιλε ευχαριστω που τα ειπαμε και βρηκαμε λυση"
Και εσυ δεν εχεις το ενα ματι σου στην πορτα του τρελου ή στο παραθυρο του μεχρι να σχολασεις ;;
Και εισαι σε ενα στενο που γνωριζεις καλα , γιατι εκει δουλευεις ολη μερα και δεν παιρνεις χαμπαρι ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΠΠΟΥ αλλα αυτον που ανταλλαζες παναγιες πριν απο λιγο να πλησιαζει με μια καραμπινα ;;

Δηλαδη αμα σκασω εγω με μια καραμπινα εκει δεν θα με παρει χαμπαρι κανεις ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Σόρυ δεν έχω ψιλά
Δεν το κατάλαβα αυτό τώρα ....

ήταν ευθεία αναφορά στον κλασικό τύπο της πλατείας ....

φίλε έχεις ένα κατοστάρικο ....

που μετά το 2002 ... έγινε ....

φίλε , έχεις πενήντα λεπτά ;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγώ πάλι έχω άλλη πληροφορία. Ο Αλβανός είχε ασφάλεια ζωής με ύψος αποζημίωσης ένα εκατομμύριο ευρώ, και θυσιάστηκε για την γυναίκα του και τα παιδιά του. Ο μπάρμπας έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.
Το εμαθες κι εσυ ε?
Μαλιστα δωσανε ενα ποσο στο γερο για να τον καθαρισει και να χαρει με τα λεφτα τη ζωη του στα 85 που θα βγει απο τη φυλακη. Η χήρα τα κανονισε ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τύπε μην ακους

και τα γκουλαγκ δεν ήταν κάτι φρικτό όπως λένε

ουγκρικο πιάτο είναι :confused:
Γκούλας ειναι αυτο ρε τύπε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Παιδια δεν μπηκα στην συζητηση για να κανω τον ξυπνιο . Και οσοι με ξερουν και με παρακολουθουν τοσο καιρο θα εχουν διαπιστωσει πως δεν συνηθιζω να μπαινω ουτε σε αντιπαραθεσεις με αλλα μελη ουτε να γραφω εξυπναδες. Εδω ειμαι σε θεση να ξερω προσωπα και καταστασεις και τολμησα να γραψω πως ο ανθρωπος ο ηλικιωμενος δεν ειναι ουτε κανενα τερας ουτε εγκληματιας εκ γεννησεως του ! ειχε ερθει στο αμην ο ανθρωπος . αφηστε το ειναι μεγαλη ιστορια απλα εγω εγραψα πως μην βιαζεται ο καθενας να βγαλει συμπερασματα απ οσα λενε τα βοθροκαναλα
Δηλ.. τι του είχε κάνει το θύμα; Του βίασε το ανήλικο παιδί; Γιατί μόνο κατι τέτοιο μπορούσε να δικαιολογήσει τέτοια πράξη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Της πουτάνας γίνεται στο νήμα τρένο πάει

on going debate για το ποιος ειναι χειρώτερος ο στάλιν η ο χίτλερ και ακομα πιο πουσαρισμένο ντιμπειτ για το αν προβλεπεται και ειναι ηθικό να σκοτώνεις εν ψυχρό τους γείτωνες που σε ενοχλουν στο χωριό

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Την χειροτερη στιγμη ανοιξα και εγω νημα κολαφο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Ειδες τον παππου να πεφτει με κανα ραπελ απο κανα πρωτο όροφο ;;; Οχι φανταζομαι

Δηλαδη τσακωνεσαι με εναν τρελο που μενει διπλα η απεναντι απο εκει που δουλευεις και πρακτικα ψωλλαρεις , δεν σκαβεις , κοιτας απο εδω και απο εκει
Εχεις τσακωθει με τον τρελο , ο τρελος μπαινει σπιτι του προφανως με Παναγιες και τυπου "θα σου δειξω τωρα εγω μουνοπανο " και οχι -"ενταξει φιλε ευχαριστω που τα ειπαμε και βρηκαμε λυση"
Και εσυ δεν εχεις το ενα ματι σου στην πορτα του τρελου ή στο παραθυρο του μεχρι να σχολασεις ;;
Και εισαι σε ενα στενο που γνωριζεις καλα , γιατι εκει δουλευεις ολη μερα και δεν παιρνεις χαμπαρι ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΠΠΟΥ αλλα αυτον που ανταλλαζες παναγιες πριν απο λιγο να πλησιαζει με μια καραμπινα ;;

και τι να εκανε??
να το εβαζε στα ποδια και να αρχιζε να τρεχει????
και να εσκαγες εσυ απο κανενα στενό με το θηριωδες τζιπ και να τον εκανες αλοιφη????
παλι χαμένος θα πηγαινε....
:confused::confused::confused::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Το εμαθες κι εσυ ε?
Μαλιστα δωσανε ενα ποσο στο γερο για να τον καθαρισει και να χαρει με τα λεφτα τη ζωη του στα 85 που θα βγει απο τη φυλακη. Η χήρα τα κανονισε ολα

Αφού γνωρίζετε πως έχω άκρες στης παρυφές της Ιντερπόλ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ο άλλος συγκρίνει πολέμους μεταξύ τους χαχααχ άσε που έχει βάλει δικές του προπαγάνδες.Γράφει ότι ο Χίτλερ σκότωσε 17 εκατομμύρια όταν η ΕΣΣΔ και μόνο θυσίασε 20εκ κατά του ναζισμού χαχααχχαχαχα η προπαγάνδα στο μεγαλείο τους.και το θέμα είναι για ποιο σκοπό πολεμάει κάποιος.Πες ένα ευχαριστώ στον Στάλιν που ελευθέρωσε όλη την Ευρώπη από τον ναζισμό και έχεις την ελευθέρια ν γράφεις τις παπαριες σου ελευθέρα εδώ μέσα αλλιώς θα ήσουν υποχρεωτικά για ύπνο στις 9 και αν σε έπιαναν στο ίντερνετ θα σας εκτελούσαν στο απόσπασμα μυξιάρικα
Προβολή συνημμένου 1024898

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81

ρε δεν ειναι τρελος ο ανθρωπος ! μια χαρα ανθρωπος ητανε ! με κανεναν δεν ειχε τσακωθει ! ασε τι λενε ! ειναι απο το 1996 εκει ο ανθρωπος και κανενα προβλημα δεν ειχε δημιουργησει ! μην πιστευεις τους κωλοδημοσιογραφους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
όχι δε στα έχουν πει καλά αυτά είναι προπαγάνδα των φασισταριών :confused:

Την χειροτερη στιγμη ανοιξα και εγω νημα κολαφο
την καλύτερη :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
ρε σεις δεν ειναι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζουν ! μην βγαζετε συμπερασματα ετσι αβιαστα

αυτα που γνωριζω δεν ειναι για να τα γραψω σε κοινη θεα ! αλλωστε δεν διαγωνιζομαι για τα ποσα ξερω ! εγω ενα ποστ εκανα και εγραψα την αποψη μου οτι δηλαδη καλα του εκανε και τον καθαρισε γιατι τον ειχε φερει σε απογνωση ! αυτα απο μενα δεν ξαναγραφω σχετικα

τυπε μας φωτισες τωρα :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom