alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Οχι.ειδες? μετα του την μπουμπουνιζεις του αλλουνου η οχι?
Οχι.ειδες? μετα του την μπουμπουνιζεις του αλλουνου η οχι?
Σόρυ δεν έχω ψιλάΆστο εκτέθηκες, φτιάξε άλλη προπαγάνδα μπας και την πιστέψεις εσύ ο ίδιος γιατί οι υπόλοιποι δύσκολο.
Α παιδια, που ειστε...
Εχω πληροφοριες οτι ο Αλβανος τελικα δεν πεθανε, ζει και παριστανει τον πεθαμενο για να βαλει φυλακη τον αθωο παππού
Μην με ρωτησετε πώς το ξερω, εχω πληροφοριες, δεν μπορω να το γραψω σε κοινη θεα, εγραψα την αποψη μου και δεν ξαναγραφω τιποτα σχετικά
αργησες να μπεις,ΑΡΓΗΣΕΣΤης πουτάνας γίνεται στο νήμα τρένο πάει
on going debate για το ποιος ειναι χειρώτερος ο στάλιν η ο χίτλερ και ακομα πιο πουσαρισμένο ντιμπειτ για το αν προβλεπεται και ειναι ηθικό να σκοτώνεις εν ψυχρό τους γείτωνες που σε ενοχλουν στο χωριό
Γάμα τη γειτονιά. Την τραβάμε Χ. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο φονιάς βγήκε απο πίσω και πυροβόλησε πισώπλατα. Τι να τρέξει; Ουτε καν πήρε μυρωδιά ότι ο άλλος είναι πισω του, μέχρι που τον πυροβόλησε.
Δεν το κατάλαβα αυτό τώρα ....Σόρυ δεν έχω ψιλά
τύπε μην ακουςπολύ γέλιο και κλάμα σε κάποιους
Το εμαθες κι εσυ ε?Εγώ πάλι έχω άλλη πληροφορία. Ο Αλβανός είχε ασφάλεια ζωής με ύψος αποζημίωσης ένα εκατομμύριο ευρώ, και θυσιάστηκε για την γυναίκα του και τα παιδιά του. Ο μπάρμπας έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.
Γκούλας ειναι αυτο ρε τύπετύπε μην ακους
και τα γκουλαγκ δεν ήταν κάτι φρικτό όπως λένε
ουγκρικο πιάτο είναι
Δηλ.. τι του είχε κάνει το θύμα; Του βίασε το ανήλικο παιδί; Γιατί μόνο κατι τέτοιο μπορούσε να δικαιολογήσει τέτοια πράξη.Παιδια δεν μπηκα στην συζητηση για να κανω τον ξυπνιο . Και οσοι με ξερουν και με παρακολουθουν τοσο καιρο θα εχουν διαπιστωσει πως δεν συνηθιζω να μπαινω ουτε σε αντιπαραθεσεις με αλλα μελη ουτε να γραφω εξυπναδες. Εδω ειμαι σε θεση να ξερω προσωπα και καταστασεις και τολμησα να γραψω πως ο ανθρωπος ο ηλικιωμενος δεν ειναι ουτε κανενα τερας ουτε εγκληματιας εκ γεννησεως του ! ειχε ερθει στο αμην ο ανθρωπος . αφηστε το ειναι μεγαλη ιστορια απλα εγω εγραψα πως μην βιαζεται ο καθενας να βγαλει συμπερασματα απ οσα λενε τα βοθροκαναλα
Της πουτάνας γίνεται στο νήμα τρένο πάει
on going debate για το ποιος ειναι χειρώτερος ο στάλιν η ο χίτλερ και ακομα πιο πουσαρισμένο ντιμπειτ για το αν προβλεπεται και ειναι ηθικό να σκοτώνεις εν ψυχρό τους γείτωνες που σε ενοχλουν στο χωριό
Κάτσε να σκάσει μύτη και το άλτερ έγκο του ο Λιδάκης να σου εξηγήσει νομικά μέσω γκουγκλ.Ε αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι, η ξερολιαση εξαλλου περισσευει εδω μεσα
παρακολουθούσα σιωπηλόςαργησες να μπεις,ΑΡΓΗΣΕΣ
Ειδες τον παππου να πεφτει με κανα ραπελ απο κανα πρωτο όροφο ;;; Οχι φανταζομαι
Τον ειδες να βγαινει με ερπινγκ κατω απο κανα saxo ; Οχι φανταζομαι
Ειδες να ειναι κρυμμενος πισω απο κανα δεντρο ; Οχι και παλι
Δηλαδη τσακωνεσαι με εναν τρελο που μενει διπλα η απεναντι απο εκει που δουλευεις και πρακτικα ψωλλαρεις , δεν σκαβεις , κοιτας απο εδω και απο εκει
Εχεις τσακωθει με τον τρελο , ο τρελος μπαινει σπιτι του προφανως με Παναγιες και τυπου "θα σου δειξω τωρα εγω μουνοπανο " και οχι -"ενταξει φιλε ευχαριστω που τα ειπαμε και βρηκαμε λυση"
Και εσυ δεν εχεις το ενα ματι σου στην πορτα του τρελου ή στο παραθυρο του μεχρι να σχολασεις ;;
Και εισαι σε ενα στενο που γνωριζεις καλα , γιατι εκει δουλευεις ολη μερα και δεν παιρνεις χαμπαρι ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΠΠΟΥ αλλα αυτον που ανταλλαζες παναγιες πριν απο λιγο να πλησιαζει με μια καραμπινα ;;
Δηλαδη αμα σκασω εγω με μια καραμπινα εκει δεν θα με παρει χαμπαρι κανεις ;
Αφού γνωρίζετε πως έχω άκρες στης παρυφές της Ιντερπόλ.Το εμαθες κι εσυ ε?
Μαλιστα δωσανε ενα ποσο στο γερο για να τον καθαρισει και να χαρει με τα λεφτα τη ζωη του στα 85 που θα βγει απο τη φυλακη. Η χήρα τα κανονισε ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γκούλας ειναι αυτο ρε τύπε
Προβολή συνημμένου 1024898Ο άλλος συγκρίνει πολέμους μεταξύ τους χαχααχ άσε που έχει βάλει δικές του προπαγάνδες.Γράφει ότι ο Χίτλερ σκότωσε 17 εκατομμύρια όταν η ΕΣΣΔ και μόνο θυσίασε 20εκ κατά του ναζισμού χαχααχχαχαχα η προπαγάνδα στο μεγαλείο τους.και το θέμα είναι για ποιο σκοπό πολεμάει κάποιος.Πες ένα ευχαριστώ στον Στάλιν που ελευθέρωσε όλη την Ευρώπη από τον ναζισμό και έχεις την ελευθέρια ν γράφεις τις παπαριες σου ελευθέρα εδώ μέσα αλλιώς θα ήσουν υποχρεωτικά για ύπνο στις 9 και αν σε έπιαναν στο ίντερνετ θα σας εκτελούσαν στο απόσπασμα μυξιάρικα
ρε δεν ειναι τρελος ο ανθρωπος ! μια χαρα ανθρωπος ητανε ! με κανεναν δεν ειχε τσακωθει ! ασε τι λενε ! ειναι απο το 1996 εκει ο ανθρωπος και κανενα προβλημα δεν ειχε δημιουργησει ! μην πιστευεις τους κωλοδημοσιογραφουςΕιδες τον παππου να πεφτει με κανα ραπελ απο κανα πρωτο όροφο ;;; Οχι φανταζομαι
Τον ειδες να βγαινει με ερπινγκ κατω απο κανα saxo ; Οχι φανταζομαι
Ειδες να ειναι κρυμμενος πισω απο κανα δεντρο ; Οχι και παλι
Δηλαδη τσακωνεσαι με εναν τρελο που μενει διπλα η απεναντι απο εκει που δουλευεις και πρακτικα ψωλλαρεις , δεν σκαβεις , κοιτας απο εδω και απο εκει
Εχεις τσακωθει με τον τρελο , ο τρελος μπαινει σπιτι του προφανως με Παναγιες και τυπου "θα σου δειξω τωρα εγω μουνοπανο " και οχι -"ενταξει φιλε ευχαριστω που τα ειπαμε και βρηκαμε λυση"
Και εσυ δεν εχεις το ενα ματι σου στην πορτα του τρελου ή στο παραθυρο του μεχρι να σχολασεις ;;
Και εισαι σε ενα στενο που γνωριζεις καλα , γιατι εκει δουλευεις ολη μερα και δεν παιρνεις χαμπαρι ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΠΠΟΥ αλλα αυτον που ανταλλαζες παναγιες πριν απο λιγο να πλησιαζει με μια καραμπινα ;;
Δηλαδη αμα σκασω εγω με μια καραμπινα εκει δεν θα με παρει χαμπαρι κανεις ;
όχι δε στα έχουν πει καλά αυτά είναι προπαγάνδα των φασισταριώνΓκούλας ειναι αυτο ρε τύπε
την καλύτερηΤην χειροτερη στιγμη ανοιξα και εγω νημα κολαφο
Πάμε τυπάρα εμείς το τραγούδι μας και χέσε τους φασίστες.πολύ γέλιο και κλάμα σε κάποιους
ρε σεις δεν ειναι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζουν ! μην βγαζετε συμπερασματα ετσι αβιαστα
αυτα που γνωριζω δεν ειναι για να τα γραψω σε κοινη θεα ! αλλωστε δεν διαγωνιζομαι για τα ποσα ξερω ! εγω ενα ποστ εκανα και εγραψα την αποψη μου οτι δηλαδη καλα του εκανε και τον καθαρισε γιατι τον ειχε φερει σε απογνωση ! αυτα απο μενα δεν ξαναγραφω σχετικα