Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
Α παιδια, που ειστε...
Εχω πληροφοριες οτι ο Αλβανος τελικα δεν πεθανε, ζει και παριστανει τον πεθαμενο για να βαλει φυλακη τον αθωο παππού
Μην με ρωτησετε πώς το ξερω, εχω πληροφοριες, δεν μπορω να το γραψω σε κοινη θεα, εγραψα την αποψη μου και δεν ξαναγραφω τιποτα σχετικά
με επιβεβαιωνεις τυπε και χαιρομαι ! τελικα εισαι τεραστιος ...!!!!!!!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
ρε μαλακα ανα 6 μηνο εμφανιζεται ενας μαλάκας απο το πουθενα εντελως και μου κανει πεσιμο ..
Εντελως απο το πουθενα , τι 'ναι αυτο το πραγμα ρε πουστη μου εδω μεσα
ολοι διασημοι στις πλατες μας θελουν να γινουν
ρε γαμω το σπιτακι τους

καλα χαλαρωσε δεν εισαι και ο Κυριακου του ant1 να κανεις τους αλλους διασημους, ενα απλο μελος εισαι :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Ειναι σεσημασμενος αυτος,εδω καθε μερα μας κοροϊδευει και μας ειρωνευεται που ειμαστε φτωχοι, δεν εχετε να φατε ,θα σας κοψουνε το ρευμα κτλ. Τα λεει και χαιρεται :cry::cry::cry:
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ !!!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.317
Πόντοι
3.656
συμφωνω απολυτως ! η ανομια , η ασυδοσια και η θρασυτητα η ακρατη που επικρατει στην κωλοχωρα επομενο ειναι να φερνει και φαινομενα αυτοδικιας

Ξέρω περιστατικό .... .. οικισμός ... άνοιξε ο άλλος ταβέρνα ..... κολλητά με άλλον με νόμιμο σπίτι ........

του έβαλε την μπούκα της ψησταριάς ίσα με το μπαλκόνι του δίπλα και όχι 20 μέτρα παραπάνω όπως ορίζει ο νόμος ........

έβαλε νεροχύτες κολλητά στο σπίτι του άλλου .... που έριχναν νερά .... και του γέμισε υγρασία ο τοίχος .........
χωρίς μόνωση χωρίς τίποτε ..........

μετά ... έβγαλε και ηχεία στην αυλή και έκανε .... γλέντια !!!!!!!!
μέχρι τις 07.00 το πρωί ..... και το προσωπικό του να μαζεύει πλακατσίμπανα μέχρι τις ... 09.30 ......

πολύ θέλει με τέτοιες προκλήσεις να στραβώσει κάποιος και να γίνει της πουτάνας ;

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
καλα χαλαρωσε δεν εισαι και ο Κυριακου του ant1 να κανεις τους αλλους διασημους, ενα απλο μελος εισαι :tooth:
Καλως τ αρχιδια μας .. και ελεγα και εγω αυτο το τσιμπουκωμα που ειναι και δεν εχει εμφανιστει ακόμα να μας πρηξει τ αρχιδια :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ξέρω περιστατικό .... .. οικισμός ... άνοιξε ο άλλος ταβέρνα ..... κολλητά με άλλον με νόμιμο σπίτι ........

του έβαλε την μπούκα της ψησταριάς ίσα με το μπαλκόνι του δίπλα και όχι 20 μέτρα παραπάνω όπως ορίζει ο νόμος ........

έβαλε νεροχύτες κολλητά στο σπίτι του άλλου .... που έριχναν νερά .... και του γέμισε υγρασία ο τοίχος .........

μέχρι τις 07.00 το πρωί ..... και το προσωπικό του να μαζεύει πλακατσίμπανα μέχρι τις ... 09.30 ......

πολύ θέλει με τέτοιες προκλήσεις να στραβώσει κάποιος και να γίνει της πουτάνας ;
Το να ζητησει ασφαλιστικα μετρα απο ενα δικαστηριο δεν παιζει ε?

• Like

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.317
Πόντοι
3.656
Α παιδια, που ειστε...
Εχω πληροφοριες οτι ο Αλβανος τελικα δεν πεθανε, ζει και παριστανει τον πεθαμενο για να βαλει φυλακη τον αθωο παππού
Μην με ρωτησετε πώς το ξερω, εχω πληροφοριες, δεν μπορω να το γραψω σε κοινη θεα, εγραψα την αποψη μου και δεν ξαναγραφω τιποτα σχετικά

Μετά την αποχώρηση του πίξουλα, ξεκινάς προεκλογικό αγώνα για τον τίτλο ;

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81

ειδες? μετα του την μπουμπουνιζεις του αλλουνου η οχι?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.317
Πόντοι
3.656
Το να ζητησει ασφαλιστικα μετρα απο ενα δικαστηριο δεν παιζει ε?

Τύπε ..... αθηναίος σε δικαστήριο στην επαρχία εναντίον ντόπιου μαγαζάτορα ;;;

Κλίνγκον είσαι είπαμε ή βούλγκαν ;;;

• Χαχα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Eν τω μεταξυ ο Σαλαμινας μονο που δεν ειπε οτι πρεπει να παρασημοφορηθει ο παππους και ο Πανινις μουγγα στη στρουγκα
ο Νιπλης μια γενικοτητα εγραψε και τον τραμπουκισε αγριως

Συμπερασμα : Τυπος Νιπλης μηδεν street cred, πιο κατω και απο απλο μελος :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
.Πες ένα ευχαριστώ στον Στάλιν που ελευθέρωσε όλη την Ευρώπη από τον ναζισμό
Οχι τυπε δεν θα του πουμε ευχαριστω, γιατι ουσιαστικα ο Χιτλερ ξεκινησε να αιματοκυλαει την Ευρωπη, ωθουμενος απο το γερμανοσοβιετικο συμφωνο Μολοτωφ-Ριμπεντροπ. Αν δεν ειχε γινει αυτο το συμφωνο, δεν θα υπηρχε καν πολεμος το 1939.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eν τω μεταξυ ο Σαλαμινας μονο που δεν ειπε οτι πρεπει να παρασημοφορηθει ο παππους και ο Πανινις μουγγα στη στρουγκα
ο Νιπλης μια γενικοτητα εγραψε και τον τραμπουκισε αγριως

Συμπερασμα : Τυπος Νιπλης μηδεν street cred, πιο κατω και απο απλο μελος :confused:
Ειναι σαφες οτι υπαρχει μια "επιλεκτικοτητα" γενικως στην αγανακτηση ορισμενων.

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα πάντα θα σου απαγόρευε.Έτσι είναι η ιδεολογία τους.Όπως και στη χούντα δεν σε άφηναν να περπατάς έξω το βράδυ, ούτε και να ενημερώνεσαι από διαφορετικά μέσα
Ποιος δεν σε αφηνε να περπατας εξω το βραδυ επι Χουντας?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006

ε και τι, ειναι λογος αυτος να τον σκοτωσεις???να καταστραφει και αυτος και εσυ????
απλα πλερωνεις 5-6 γεωργιανους και στελνουν στο νοσοκομειο για κανα 6μηνο και αυτον και ολους τους συγγενεις του μεχρι 6ο βαθμο...απλα, ωραια, νοικοκυρεμενα πραματα...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.317
Πόντοι
3.656
Οχι τυπε δεν θα του πουμε ευχαριστω, γιατι ουσιαστικα ο Χιτλερ ξεκινησε να αιματοκυλαει την Ευρωπη, ωθουμενος απο το γερμανοσοβιετικο συμφωνο Μολοτωφ-Ριμπεντροπ. Αν δεν ειχε γινει αυτο το συμφωνο, δεν θα υπηρχε καν πολεμος το 1939.
ΟΙ φιλάνθρωποι δυτικοί τύπε, δεν θα άγηναν την πολωνία έτσι .
Έκαναν τον πόλεμο για τον πολωνία.

Η Πολωνία μετά από 6 χρόνια πόλεμο , το 1945 ... ήταν ελεύθερη . Δεν το θυμάσαι ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε ..... αθηναίος σε δικαστήριο στην επαρχία εναντίον ντόπιου μαγαζάτορα ;;;

Κλίνγκον είσαι είπαμε ή βούλγκαν ;;;
Ε αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι, η ξερολιαση εξαλλου περισσευει εδω μεσα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Παιδια δεν μπηκα στην συζητηση για να κανω τον ξυπνιο . Και οσοι με ξερουν και με παρακολουθουν τοσο καιρο θα εχουν διαπιστωσει πως δεν συνηθιζω να μπαινω ουτε σε αντιπαραθεσεις με αλλα μελη ουτε να γραφω εξυπναδες. Εδω ειμαι σε θεση να ξερω προσωπα και καταστασεις και τολμησα να γραψω πως ο ανθρωπος ο ηλικιωμενος δεν ειναι ουτε κανενα τερας ουτε εγκληματιας εκ γεννησεως του ! ειχε ερθει στο αμην ο ανθρωπος . αφηστε το ειναι μεγαλη ιστορια απλα εγω εγραψα πως μην βιαζεται ο καθενας να βγαλει συμπερασματα απ οσα λενε τα βοθροκαναλα
Σέβας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Παιδια δεν μπηκα στην συζητηση για να κανω τον ξυπνιο . Και οσοι με ξερουν και με παρακολουθουν τοσο καιρο θα εχουν διαπιστωσει πως δεν συνηθιζω να μπαινω ουτε σε αντιπαραθεσεις με αλλα μελη ουτε να γραφω εξυπναδες. Εδω ειμαι σε θεση να ξερω προσωπα και καταστασεις και τολμησα να γραψω πως ο ανθρωπος ο ηλικιωμενος δεν ειναι ουτε κανενα τερας ουτε εγκληματιας εκ γεννησεως του ! ειχε ερθει στο αμην ο ανθρωπος . αφηστε το ειναι μεγαλη ιστορια απλα εγω εγραψα πως μην βιαζεται ο καθενας να βγαλει συμπερασματα απ οσα λενε τα βοθροκαναλα

Α μπραβο
προφανως κατι εχει προηγηθει
κατι εχει παιχτει εκει , σιγουρα εχει γινει ξανα τσακωμος, εγινε μια , εγινε δυο , εγινε τρεις , τον γραψανε στα αρχιδια τους απο το παρκινγκ , παρ τα τωρα ξαπλα ο αλλος

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
Δεν γνωρίζεις πόσο καθυστερημένος φαίνεσαι με αυτά που λες.Τουλάχιστον έχεις ένα άλλοθι σαν καθυστερημένος.Το μόνο ατού σου
ενας ακομη καραγκιοζης αυτοκλητος πεταχτηκε να πει την μαλακια του

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε μην μου λες τι λεει η γειτονια
Και στον Λιγναδη η γειτονια ελεγε τα καλυτερα
Και σε κάθε εναν που πεθαινει βγαινει η γειτονια και λεει οτι ηταν το καλυτερο παιδι
ΓΑΜΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑΠΟΥΜΕ

Οντως δεν ηταν κατι φοβερο για να τον σκοτωσει , αλλα εσυ καθεσαι και διαπληχτιζεσαι με εναν ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ( για να σου κανω την χαρη με την γειτονια) λεει οτι ειναι τρελος ;;;
Και επειδη ειδα και το βιντεο , και βλεπω διπλα απο το αυτοκινητο τον τυπο και τον αλλον με την καραμπινα .. Εγω λεω οτι ενας που του κοβει λιγο , λιγο οχι πολυ , με το που ξεπροβαλε ο τρελος απο την εξωπορτα με την καραμπινα
θα ειχε γινει Λουης στο τρεξιμο... αλλα εγω ειδα οτι ο αλλος ηταν εκει διπλα στο αυτοκινητο
Γάμα τη γειτονιά. Την τραβάμε Χ. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο φονιάς βγήκε απο πίσω και πυροβόλησε πισώπλατα. Τι να τρέξει; Ουτε καν πήρε μυρωδιά ότι ο άλλος είναι πισω του, μέχρι που τον πυροβόλησε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α μπραβο
προφανως κατι εχει προηγηθει
κατι εχει παιχτει εκει , σιγουρα εχει γινει ξανα τσακωμος, εγινε μια , εγινε δυο , εγινε τρεις , τον γραψανε στα αρχιδια τους απο το παρκινγκ , παρ τα τωρα ξαπλα ο αλλος
Ρε παπάρα τι το συνεχιζεις?
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ οταν καποιος τουφεκιζει εναν αλλον, κατι θα εχει προηγηθει. Δεν πυροβολει κανενας εναν αγνωστο. Και τι μας λες τωρα, οτι κατι προηγηθηκε. Ε ναι, κατι προηγηθηκε. ΚΑΙ? Τι μ' αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom