alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ενταξει τύπε, ειπαμε μιλα με κανεναν αλλονκαμια αντιρρηση ! το οτι εισαι για γελια με οσα γραφεις και διαβαζω εδω και καιρο ειναι περαν πασης αμφιβολιας
Ενταξει τύπε, ειπαμε μιλα με κανεναν αλλονκαμια αντιρρηση ! το οτι εισαι για γελια με οσα γραφεις και διαβαζω εδω και καιρο ειναι περαν πασης αμφιβολιας
Φώτισε μας τύπε.
ειπαμε ενταξει ! εσενα σε αγνοω μην ανησυχεις!Ενταξει τύπε, ειπαμε μιλα με κανεναν αλλον
ρε σεις δεν ειναι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζουν ! μην βγαζετε συμπερασματα ετσι αβιαστα
του είχε σκοτώσει η κακοποιήσει κανένα μέλος της οικογένειας του?δηλαδη γιατι ρε τυπε να ταυτιστω με την δικη σου αποψη? εγω αλλο πιστευω και εχω πολυ καλες πληροφοριες για το συμβαν και τους λογους που συνεβη αυτο και δεν μιλω αοριστα και πισω απο το πληκτρολογιο
Ναι, δεκτο αυτο που λες περι "εθνικιστικων φασιστκιων" που "έχουν αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα", για παραδειγμα...Αυτό που με χαλάει είναι κάτι εθνικιστικά φασιστκια έχουν αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα.
ο Ελληναρας αυτός εθνικιστής
Γιατί;για μενα καλα του εκανε ! μπραβο του
γιατί χρειαζόμασταν αλλη μια διανοια σε αυτον τον κοσμοΓιατί;
τύπε αφού φτάνεις στο σημείο να πεις ότι γνωρίζεις γιατί δεν λες και ότι γνωρίζεις?Παιδια δεν μπηκα στην συζητηση για να κανω τον ξυπνιο . Και οσοι με ξερουν και με παρακολουθουν τοσο καιρο θα εχουν διαπιστωσει πως δεν συνηθιζω να μπαινω ουτε σε αντιπαραθεσεις με αλλα μελη ουτε να γραφω εξυπναδες. Εδω ειμαι σε θεση να ξερω προσωπα και καταστασεις και τολμησα να γραψω πως ο ανθρωπος ο ηλικιωμενος δεν ειναι ουτε κανενα τερας ουτε εγκληματιας εκ γεννησεως του ! ειχε ερθει στο αμην ο ανθρωπος . αφηστε το ειναι μεγαλη ιστορια απλα εγω εγραψα πως μην βιαζεται ο καθενας να βγαλει συμπερασματα απ οσα λενε τα βοθροκαναλα
Ανοιξα νημα σταθμο για τον χειμώνα που μας ερχετεσουπερ κικη τύπε. τις προαλλες μάλωνε στα ισα με ενα μυστη στο νήμα της πατσαβούρας.
Δεν έχω να ψάξω τίποτα.Βγήκαν οι συνομιλίες στη φόρα.Ο ρατσισμός σκότωσε τον Αντώνη και το μίσος κάποιων εθνικιστικών αποβρασμάτων.Άλλωστε ποιος άλλος θα έλεγε την δικαιολογία, νόμιζα ότι ήταν μαύρος Πακιστανός.
αυτα που γνωριζω δεν ειναι για να τα γραψω σε κοινη θεα ! αλλωστε δεν διαγωνιζομαι για τα ποσα ξερω ! εγω ενα ποστ εκανα και εγραψα την αποψη μου οτι δηλαδη καλα του εκανε και τον καθαρισε γιατι τον ειχε φερει σε απογνωση ! αυτα απο μενα δεν ξαναγραφω σχετικατύπε αφού φτάνεις στο σημείο να πεις ότι γνωρίζεις γιατί δεν λες και ότι γνωρίζεις?
να καταλάβουμε και τι εννοείς δηλαδη
γιατί έτσι όπως το κανείς είναι τύπου ''έχω μια γκόμενας δεν την ξέρεις είναι από το χωριό''
συμφωνω απολυτως ! η ανομια , η ασυδοσια και η θρασυτητα η ακρατη που επικρατει στην κωλοχωρα επομενο ειναι να φερνει και φαινομενα αυτοδικιαςΤο ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ... ΚΑΙ ΟΧΛΗΣΗ ... ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ...
είναι κάτι που ισχύει 100000% ....
έτσι άπειρες φορές δημιουργούνται προστριβές και εντάσεις ....
και σπάνια ... έχουν αιματηρό τέλος .........
Κανένα μπουρδέλο επιχείρηση δεν μπορεί να ενοχλεί τους γειτόνους ..........
Ρε τυπε μην μου λες τι λεει η γειτονιαΠισώπλατα. Πουστικα εντελώς. Τι άλλοθι να δώσει κάποιος σε αυτόν τον ανισορροπο; Ότι τον έβρισε ο Αλβανός; Που οσους ακουσα στα κανάλια λένε ότι ήταν ήσυχος. Και άντε και τον έβρισε. Σιγά το φοβερό που αξίζει μια ζωή.
συμφωνω απολυτως ! η ανομια , η ασυδοσια και η θρασυτητα η ακρατη που επικρατει στην κωλοχωρα επομενο ειναι να φερνει και φαινομενα αυτοδικιας
Πες ένα ευχαριστώ στον Στάλιν που ελευθέρωσε όλη την Ευρώπη από τον ναζισμό και έχεις την ελευθέρια ν γράφεις τις παπαριες σου ελευθέρα εδώ μέσα αλλιώς θα ήσουν υποχρεωτικά για ύπνο στις 9 και αν σε έπιαναν στο ίντερνετ θα σας εκτελούσαν στο απόσπασμα μυξιάρικα