Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Α παιδια, που ειστε...
Εχω πληροφοριες οτι ο Αλβανος τελικα δεν πεθανε, ζει και παριστανει τον πεθαμενο για να βαλει φυλακη τον αθωο παππού
Μην με ρωτησετε πώς το ξερω, εχω πληροφοριες, δεν μπορω να το γραψω σε κοινη θεα, εγραψα την αποψη μου και δεν ξαναγραφω τιποτα σχετικά
σου εχω νεα το ιδιο συνεβει και με τον επιβατη του μπλου οραιζον. :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
Τα πάντα θα σου απαγόρευε.Έτσι είναι η ιδεολογία τους.Όπως και στη χούντα δεν σε άφηναν να περπατάς έξω το βράδυ, ούτε και να ενημερώνεσαι από διαφορετικά μέσα
για χουντα δεν ξερω...ημουν αγεννητος...
να ρωτησουμε τον τυπο "βασιλοφρων13" που το μισο υπουργικο συμβουλιο του παττακου ήταν συγγενεις του...
:woldman::woldman::woldman::woldman:

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.374
Πόντοι
1.191
Ο άλλος συγκρίνει πολέμους μεταξύ τους χαχααχ άσε που έχει βάλει δικές του προπαγάνδες.Γράφει ότι ο Χίτλερ σκότωσε 17 εκατομμύρια όταν η ΕΣΣΔ και μόνο θυσίασε 20εκ κατά του ναζισμού χαχααχχαχαχα η προπαγάνδα στο μεγαλείο τους
Κοιταξε, δεν ηθελα να σε κανω να νιωσεις ασχημα, αλλα μερικες φορες οι ανθρωποι πρεπει να βλεπουν την αληθεια καταματα οσο κι αν ποναει

Η ΕΣΣΔ λοιπον απο το 1941 που αρχισε να πολεμα τον ναζισμο (διοτι για δυο ολοκληρα χρονια από το 1939 μεχρι το 1941 ηταν συμμαχοι με τον Χιτλερ) μεχρι το τελος του Πολεμου το 1945, εχασε περι τα 10 εκατομμυρια ψυχες (στρατιωτες & πολιτες) - αρα οχι 20 εκατομυρια οπως εσφαλμενα εγραψες. Τα 23 εκατομμυρια νεκροι που καταλογιζονται στον Σταλιν, δεν αφορουν θυματα του Β' Παγκοσμιου Πολεμου, αλλα πολιτικους αντιπαλους & αντιφρονουντες που ειτε εκτελεστηκαν με μια σφαιρα στο σβερκο, ειτε πεθαναν απο πεινα (περι τα 4 εκατομμυρια νεκροι μονο απο Χολοντομορ), ειτε εκτοπιστηκαν στις εσχατιες της Σιβηριας και πεθαναν υπο πολικες συνθηκες. Μπορει να σε σοκαρω τωρα, αλλα ο Λαβρεντι Μπερια, δεν ηταν απλως περσονα του τουιτερ

Ναι, γνωριζω πως ο πολιτικος ινστρουχτορας που σε δασκαλεψε δεν σου τα ειπε ολα, αλλα μεγαλωσες πια και ηρθε η ωρα να μαθεις πως ισως τα πραγματα να μην ειναι οπως νομιζεις. Ο κοσμος, δεν ειναι αγγελικα πλασμενος​

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.089
Πόντοι
6.056
ε και τι, ειναι λογος αυτος να τον σκοτωσεις???να καταστραφει και αυτος και εσυ????
απλα πλερωνεις 5-6 γεωργιανους και στελνουν στο νοσοκομειο για κανα 6μηνο και αυτον και ολους τους συγγενεις του μεχρι 6ο βαθμο...απλα, ωραια, νοικοκυρεμενα πραματα...

Τύπε ... σε χωριά αν το σπίτι δεν είναι τέτοιο ....

700-00546954en_Masterfile.jpg

σαν τα ρηζόρτ που παραθερίζει ο άλεξ και άλλοι χλίδες γαλάζιοι

δεν ανοίγεις έχθρες με ντόπιους.
Φιλική δωρεάν συμβουλή από άνθρωπο που έχει σπίτια ... σε μάνη και κρήτη !
Επίσης στα έξοδα διακοπών σου εκεί .... προβλεπεις ένα εξτρά +20% σε γεύματα σε ντόπιες ταβέρνες και κεράσματα σε χωριανούς.

Να ακούς τέτοιες συμβουλές.
Είδες τον Ιρλανδό ;
Ο Χόφφα ... δεν άκουγε συμβουλές !

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.647
Πόντοι
12.756
Eν τω μεταξυ ο Σαλαμινας μονο που δεν ειπε οτι πρεπει να παρασημοφορηθει ο παππους και ο Πανινις μουγγα στη στρουγκα
ο Νιπλης μια γενικοτητα εγραψε και τον τραμπουκισε αγριως

Συμπερασμα : Τυπος Νιπλης μηδεν street cred, πιο κατω και απο απλο μελος :confused:

Στο εχω ξαναγραψει
εχω δινω νοημα στην αδιαφορη ζωη σου

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.237
Πόντοι
1.406
για χουντα δεν ξερω...ημουν αγεννητος...
να ρωτησουμε τον τυπο "βασιλοφρων13" που το μισο υπουργικο συμβουλιο του παττακου ήταν συγγενεις του...
:woldman::woldman::woldman::woldman:
Ολοι μια χαρα βολεμενοι ηταν τοτε,ΜΟΝΟ ο Βασιλεας που ηταν ο μοναδικος που εκανε αντισταση εκδιωχθηκε:cry:

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
Μηπως να σταματησεις να εκτιθεσαι και να πας για υπνο?
ρε πορνογερε κουτοπονηρε τι προσπαθεις να κανεις τωρα ? γραφεις την γνωμη σου και εμεις την δικη μας ! εγω πιστευω πως καλα του εκανε εσυ λες οχι ! γιατι συνεχιζεις το καραγκιοζιλικι σου? τον λες τον αλλον παπαρα και γραφεις διαφορα φαιδρα ! σεβομαι την γνωμη σου και απαιτω να σεβεσαι και την δικη μου !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.089
Πόντοι
6.056
Ε αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι, η ξερολιαση εξαλλου περισσευει εδω μεσα

Τύπε .... αν πας στο δικαστήριο σε βλαχοχώρι εναντίον ντόπιου επιχειρηματία .... θα γελάνε οι φάκελοι δικογραφίας ....

μη σου πω και τα μεγαρόσημα !

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
ενας ακομη καραγκιοζης αυτοκλητος πεταχτηκε να πει την μαλακια του

το μελος "τρουμπακης" που ειναι ημιαστεγος και ειναι ολη μερα στους δρομους ειπε οτι ο γερος ηταν γνωστος ημιτρελος της περιοχης...
κατι θα ξερει, αφου ειναι ολη μερα στην γύρα...
:woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.488
Πόντοι
8.345
Ο άλλος συγκρίνει πολέμους μεταξύ τους χαχααχ άσε που έχει βάλει δικές του προπαγάνδες.Γράφει ότι ο Χίτλερ σκότωσε 17 εκατομμύρια όταν η ΕΣΣΔ και μόνο θυσίασε 20εκ κατά του ναζισμού χαχααχχαχαχα η προπαγάνδα στο μεγαλείο τους.και το θέμα είναι για ποιο σκοπό πολεμάει κάποιος.Πες ένα ευχαριστώ στον Στάλιν που ελευθέρωσε όλη την Ευρώπη από τον ναζισμό και έχεις την ελευθέρια ν γράφεις τις παπαριες σου ελευθέρα εδώ μέσα αλλιώς θα ήσουν υποχρεωτικά για ύπνο στις 9 και αν σε έπιαναν στο ίντερνετ θα σας εκτελούσαν στο απόσπασμα μυξιάρικα

επι Σταλιν παντως δεν ειχε κανενας την ελευθερια να μιλαει, οποτε Σταλιν-Χιτλερ το ενα και το αυτο :cool2::cool2:

το οτι ελευθερωσε ο Σταλιν ολη την ευρωπη προκαλει γελιο :tooth::tooth:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Επίσης για γέλια όσοι βγάζουν κοινωνιολογικά συμπεράσματα περι οπλοκατοχής από σπανιότατα περιστατικά που γίνονταν και θα γίνονται απο ψυχάκηδες. Πριν 100 χρόνια θα τον ετρωγε με χατζάρα ο γέρος.

Δεν είναι η οπλοκατοχή το θέμα του γεγονότος.

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
Επίσης για γέλια όσοι βγάζουν κοινωνιολογικά συμπεράσματα περι οπλοκατοχής από σπανιότατα περιστατικά που γίνονταν και θα γίνονται απο ψυχάκηδες. Πριν 100 χρόνια θα τον ετρωγε με χατζάρα ο γέρος.

Δεν είναι η οπλοκατοχή το θέμα του γεγονότος.
πολυ σωστα !

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
εγω πιστευω πως καλα του εκανε εσυ λες οχι ! γιατι συνεχιζεις το καραγκιοζιλικι σου? τον λες τον αλλον παπαρα και γραφεις διαφορα φαιδρα ! σεβομαι την γνωμη σου και απαιτω να σεβεσαι και την δικη μου !

Γιατί του έκανε καλά; Διάβασες κάτι παραπάνω; Το καλά του έκανε και αυτή είναι η άποψη μου δεν είναι απάντηση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Της πουτάνας γίνεται στο νήμα τρένο πάει

on going debate για το ποιος ειναι χειρώτερος ο στάλιν η ο χίτλερ και ακομα πιο πουσαρισμένο ντιμπειτ για το αν προβλεπεται και ειναι ηθικό να σκοτώνεις εν ψυχρό τους γείτωνες που σε ενοχλουν στο χωριό

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
εγω πιστευω πως καλα του εκανε εσυ λες οχι ! γιατι συνεχιζεις το καραγκιοζιλικι σου? τον λες τον αλλον παπαρα και γραφεις διαφορα φαιδρα ! σεβομαι την γνωμη σου και απαιτω να σεβεσαι και την δικη μου !
Θεωρω οτι η αποψη σου ειναι σκουπιδι και δεν την σεβομαι καθολου. Καλυτερα τωρα?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.089
Πόντοι
6.056
Άστο εκτέθηκες, φτιάξε άλλη προπαγάνδα μπας και την πιστέψεις εσύ ο ίδιος γιατί οι υπόλοιποι δύσκολο.

Τύπε ... .εσύ ανέβα στο κυπαρίσσι να απαγγείλεις το ποίημα που έγραψε ο μεγάλος ποιητής για τον πατερούλη και μην ακούς κανέναν !

Γιάννης Ρίτσος — Ποίημα για τον θάνατο του Στάλιν

Όχι. Δεν είναι αλήθεια.
Δεν είναι αλήθεια.
Σταματήστε λοιπόν τις καμπάνες.
Σταματήστε τις.
Ο Ιωσήφ Στάλιν δεν πέθανε.
Είναι παρών ο Στάλιν
στο παγκόσμιο πόστο του.
Ο Στάλιν ανεβάζει στις επάλξεις
των πέντε ηπείρων
τις σημαίες της ειρήνης.
Ο Στάλιν ετοιμάζει