Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Psolokavliaris

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
201
Πόντοι
0
Παιδια δεν μπηκα στην συζητηση για να κανω τον ξυπνιο . Και οσοι με ξερουν και με παρακολουθουν τοσο καιρο θα εχουν διαπιστωσει πως δεν συνηθιζω να μπαινω ουτε σε αντιπαραθεσεις με αλλα μελη ουτε να γραφω εξυπναδες. Εδω ειμαι σε θεση να ξερω προσωπα και καταστασεις και τολμησα να γραψω πως ο ανθρωπος ο ηλικιωμενος δεν ειναι ουτε κανενα τερας ουτε εγκληματιας εκ γεννησεως του ! ειχε ερθει στο αμην ο ανθρωπος . αφηστε το ειναι μεγαλη ιστορια απλα εγω εγραψα πως μην βιαζεται ο καθενας να βγαλει συμπερασματα απ οσα λενε τα βοθροκαναλα
τι παει να πει οτι ειχε ερθει στο αμην ο παππους? τωρα που η οικογενεια του θα εχει 3 ορφανα και με ενα αγγουρι στον κωλο, θα δικαιολογουσε το περασμα ολης της περιουσιας του κωλογερου στην οικογενεια του νεκρου? ο παππους πρεπει να φαει ισοβια και να σαπισει στη φυλακη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Απο το 90 που εχουν μπει τα Ορκ στην χωρα βαλτε κατω τις δολοφονιες που εχουν κανει σε Ελληνες και αντοιστιχα βαλτε κατω τις δολοφονιες απο Ελληνες σε αυτους και θα διαπιστωσετε οτι τα νουμερα μιλανε απο μονα τους.
Αρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι παει να πει οτι ειχε ερθει στο αμην ο παππους? τωρα που η οικογενεια του θα εχει 3 ορφανα και με ενα αγγουρι στον κωλο, θα δικαιολογουσε το περασμα ολης της περιουσιας του κωλογερου στην οικογενεια του νεκρου? ο παππους πρεπει να φαει ισοβια και να σαπισει στη φυλακη
Εσυ καλα τα λες, αλλά προφανως ο συγκεκριμενος φιλος εχει τα θεματα του, δεν σηκωνει σοβαρη συζητηση το ζητημα. Ας το προσπερασουμε, δεν εχει νοημα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Οπως επισης ξερω οτι κατα κανονα αυτοι που σκοτωνουν στο δρομο δεν ειναι οι toxic testosterone τυποι αλλα οι οιστρογονατοι θηλυπρεπεις συναισθηματικοι τυποι που δεν εχουν τη δυναμη και την ισχυ για κατα μετωπη συγκρουση και φυσικα δεν εχουν self control.

Hint: μπορει να εισαι τουμπανο τερας και να εισαι οιστρογονατος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Αγιοποίηση του Παρκινγκ απο παντου
σε λιγο θα πουν οτι το παρκινγκ ηταν σημείο λατρείας
Μηπως τολμαει η δημοτικη αστυνομια να βαλει μια ταξη στους αναγωγους επαγγελματιες που φυσικα δε σεβονται τιποτα γιατι ξερουν οτι στην ελλαδα δεν ισχυουν οι νομοι.
Αν κανω λαθος διορθωστε με

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.096
Πόντοι
10.335
Μηπως τολμαει η δημοτικη αστυνομια να βαλει μια ταξη στους αναγωγους επαγγελματιες που φυσικα δε σεβονται τιποτα γιατι ξερουν οτι στην ελλαδα δεν ισχυουν οι νομοι.
Αν κανω λαθος διορθωστε με
Πολύ σωστά . Αλλά οι δημοτικοί άρχοντες τα παίρνουν χοντρά όποτε είσαι μόνος απέναντι στην αυθαιρεσία του κάθε παρκαδόρου παργκινγκ η μαγαζιών νυχτερινής διασκέδασης κλπ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.954
Πόντοι
5.506
Τα ελληνικα μου ειναι σαφη και πιθανοτατα δε ξερεις να διαβαζεις.

Ειπαμε οτι ο θανατος και το σοβαρο χτυπημα ερχεται μια και εξω. Σε 1on1 μπουκετα και τσαμπουκα χερατο του δρομου ειναι ελαχιστες οι θανατηφορες περιπτωσεις. Γιατι το 90% κοβεται μολις γινει establish η ιεραρχια . Εσυ μιλας για ενα 10% απο ενα τυχαιο χτυπημα.

Αυτος που εχει potential να σκοτωσει η ειναι πυγμαχος η εχει οπλο δε θα κανει τσαμπουκα. Ουτε θα φωναζει ουτε θα κουναει χερια.

Το θανατηφορο χτυπημα ειναι 90% ειναι αθορυβο, ξαφνικο και ερχεται εχει που δε το περιμενεις, δε φωναζει ουτε τσαμπουκαλευεται.

Πηγε ο αλλος στωικα ηρεμα πηρε καραμπινα και εριξε. Δεν τον προειδοποιησε καν.
Ο πυγμαχος η ο μπραβος σε κοιταει παγωμενα και θα σου ριξει μια δε θα κανει τον μπρους λι κανενα 10λεπτο.

Οταν καποιος ΘΕΛΕΙ να σε σκοτωσει ερχεται απο πισω σου αθορυβα και κανει ακαριαιο χτυπημα δε κανει δικαιο αγωνα κατς και ufc ουτε σε προειδοποιει οπως στις ταινιες του αλ πατσινο.

Καλα το τι εχω δει σε ξυλο και τσαμπουκαδες και θανατους δε θα το αναλυσουμε εδω μεσα, μονο η περιοχη που μεγαλωσα στα 90's αρκει για να καταλαβω τι εχει δει και τι εχει ζησει ο καθενας.
Που μεγαλωσες τυπε μου;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
αυτα που γνωριζω δεν ειναι για να τα γραψω σε κοινη θεα ! αλλωστε δεν διαγωνιζομαι για τα ποσα ξερω ! εγω ενα ποστ εκανα και εγραψα την αποψη μου οτι δηλαδη καλα του εκανε και τον καθαρισε γιατι τον ειχε φερει σε απογνωση ! αυτα απο μενα δεν ξαναγραφω σχετικα
Η κυρια εδω θα διαφωνησει μαζι σου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Πολύ σωστά . Αλλά οι δημοτικοί άρχοντες τα παίρνουν χοντρά όποτε είσαι μόνος απέναντι στην αυθαιρεσία του κάθε παρκαδόρου παργκινγκ η μαγαζιών νυχτερινής διασκέδασης κλπ
Εχουμε ολα τα χαρακτηριστικα μικρου φτωχου κρατους.
Και με ανυπαρκτη αστυνομϊα
Άφαντη αστυνομια, δεν ςιναι πουθενα, μονο σε εκδηλωσεις γεμιζει ο τοπος ανεκπαιδευτους ειδικους φρουρους.
Αστυνομια γιοκ επι 4 χρονια και συνεχιζουμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.544
Πόντοι
12.756
Ξεκάθαρα

MV5BY2UyN2Y4MGYtOTFhYi00ZmExLTgyYjEtOTk3ZDRlOTQwODMxXkEyXkFqcGdeQXVyMTUzMDUzNTI3._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Τα ελληνικα μου ειναι σαφη και πιθανοτατα δε ξερεις να διαβαζεις.

Ειπαμε οτι ο θανατος και το σοβαρο χτυπημα ερχεται μια και εξω. Σε 1on1 μπουκετα και τσαμπουκα χερατο του δρομου ειναι ελαχιστες οι θανατηφορες περιπτωσεις. Γιατι το 90% κοβεται μολις γινει establish η ιεραρχια . Εσυ μιλας για ενα 10% απο ενα τυχαιο χτυπημα.

Αυτος που εχει potential να σκοτωσει η ειναι πυγμαχος η εχει οπλο δε θα κανει τσαμπουκα. Ουτε θα φωναζει ουτε θα κουναει χερια.

Το θανατηφορο χτυπημα ειναι 90% ειναι αθορυβο, ξαφνικο και ερχεται εχει που δε το περιμενεις, δε φωναζει ουτε τσαμπουκαλευεται.

Πηγε ο αλλος στωικα ηρεμα πηρε καραμπινα και εριξε. Δεν τον προειδοποιησε καν.
Ο πυγμαχος η ο μπραβος σε κοιταει παγωμενα και θα σου ριξει μια δε θα κανει τον μπρους λι κανενα 10λεπτο.

Οταν καποιος ΘΕΛΕΙ να σε σκοτωσει ερχεται απο πισω σου αθορυβα και κανει ακαριαιο χτυπημα δε κανει δικαιο αγωνα κατς και ufc ουτε σε προειδοποιει οπως στις ταινιες του αλ πατσινο.

Καλα το τι εχω δει σε ξυλο και τσαμπουκαδες και θανατους δε θα το αναλυσουμε εδω μεσα, μονο η περιοχη που μεγαλωσα στα 90's αρκει για να καταλαβω τι εχει δει και τι εχει ζησει ο καθενας.
Άλλος ενας ξερολας είσαι, που πιάνεται να μην ξέρει τι λέει και την κάνει γυριστή γιατί η εγωπάθειά του δεν του επιτρέπει να πει λάθος εκανα. Πετας και καμία χαζομαριτσα αγγλική να το παίξεις γνώστης και καλά.
Να δούμε τι έγραφες.
Επίσης κανένας δε πέθανε σε 1ον1 σώμα με σώμα μάχη με χέρια. Αυτό είναι ένα faceoff για να δείξει ποιος έχει τη κυριαρχία και συνήθως μετά από 3-4 ψιλες σπάει. Υπάρχει φυσική αυτοπροστασία. Οι θάνατοι γίνονται μπαμ και κάτω.
Το κανένας έγινε 90-10% κι άμα συνεχίσουμε παίζει να το κατεβάσεις 50-50.
Καλά, το που μεγάλωσες εσύ και τι έχεις δει, δεν το συζητάμε. Πάγωσε το αίμα στις φλέβες μας και μόνο που το ανέφερες.
Μυρωδιάς από τους λίγους είσαι και κάνει μπαμ.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Άλλος ενας ξερολας είσαι, που πιάνεται να μην ξέρει τι λέει και την κάνει γυριστή γιατί η εγωπάθειά του δεν του επιτρέπει να πει λάθος εκανα. Πετας και καμία χαζομαριτσα αγγλική να το παίξεις γνώστης και καλά.
Να δούμε τι έγραφες.

Το κανένας έγινε 90-10% κι άμα συνεχίσουμε παίζει να το κατεβάσεις 50-50.
Καλά, το που μεγάλωσες εσύ και τι έχεις δει, δεν το συζητάμε. Πάγωσε το αίμα στις φλέβες μας και μόνο που το ανέφερες.
Μυρωδιάς από τους λίγους είσαι και κάνει μπαμ.
Ποσους εχεις δει να πεθαινουν μπροστα στα ματια σου ειπαμε?

Ελα κλοουν αμα δε ξερεις ελληνικα πανε παραπερα.

Οταν λεω κανενας δηλαδη αυτο σημαινει 100% για εσενα χωρις καμια εξαιρεση? Δηλαδη θα βγεις απο το δρομο σου για να πας να μου βρεις τη μια εξαιρεση που καποιος επεσε στραβα στο δρομο και βρηκε ζωτικο οργανο και πεθανε.

Οταν κανουμε γενικα points ειναι για γενικους κανονες. Αλλιως δε θα ηταν γενικοι κανονες.

Και μονο που μπηκες σε λεκτικη αναλυση σαν διανοητικο βρεφος και εχασες το νοημα πιαστηκες τυπικος μπουφος.

"εΙπΕσ κΑνΕνΑσ, εΓω ξΕρΩ μΙα πΕρΙπΤωσΗ πΟυ δΕν ιΣχΥεΙ"

220px-Clown_chili_peppers.jpg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Ποσους εχεις δει να πεθαινουν μπροστα στα ματια σου ειπαμε?

Ελα κλοουν αμα δε ξερεις ελληνικα πανε παραπερα.

Οταν λεω κανενας δηλαδη αυτο σημαινει 100% για εσενα χωρις καμια εξαιρεση? Δηλαδη θα βγεις απο το δρομο σου για να πας να μου βρεις τη μια εξαιρεση που καποιος επεσε στραβα στο δρομο και βρηκε ζωτικο οργανο και πεθανε.

Οταν κανουμε γενικα points ειναι για γενικους κανονες. Αλλιως δε θα ηταν γενικοι κανονες.

Και μονο που μπηκες σε λεκτικη αναλυση σαν διανοητικο βρεφος και εχασες το νοημα πιαστηκες τυπικος μπουφος.

"ιΕπΕς εΚαΤο τΙς εΚαΤο ξΕρΩ μΙα πΕρΙπΤωσΗ πΟυ δΕν ιΣχΥεΙ"

220px-Clown_chili_peppers.jpg
Έχω δει δυο τρεις καραγκιοζάκο. Ο ενας έφυγε στα χέρια μου. Κι ακόμα περισσότερους τσαλακωμενους. Δεν το παίζω ιστορία ομως
Αυτό είναι να το κάνουν ναυάγια σαν και σένα, για να δειχθούν.
Γραψε μας τώρα σεντονακια να μας δείξεις τι κωμικό ταλέντο είσαι.
Δώσε μας και την καινουρια ερμηνεια του κανένας, στα ελληνικά του θολωμενου σου μυαλού.
Άντε ναυάγιο, γράψε μερικά σεντόνια αερολογιας που είναι και το φόρτε σου.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Απο το 90 που εχουν μπει τα Ορκ στην χωρα βαλτε κατω τις δολοφονιες που εχουν κανει σε Ελληνες και αντοιστιχα βαλτε κατω τις δολοφονιες απο Ελληνες σε αυτους και θα διαπιστωσετε οτι τα νουμερα μιλανε απο μονα τους.

εισαι καλα ρε μλκ? Αγώνα κάνεις για το ποίος εχει σκοτώσει τους πιο πολλούς:

Τον αλλον τον δολοφόνησε στην ψυχρά ο πάππους....άφησε παιδιά πίσω του!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Έχω δει δυο τρεις καραγκιοζάκο. Ο ενας έφυγε στα χέρια μου. Κι ακόμα περισσότερους τσαλακωμενους. Δεν το παίζω ιστορία ομως
Αυτό είναι να το κάνουν ναυάγια σαν και σένα, για να δειχθούν.
Γραψε μας τώρα σεντονακια να μας δείξεις τι κωμικό ταλέντο είσαι.
Δώσε μας και την καινουρια ερμηνεια του κανένας, στα ελληνικά του θολωμενου σου μυαλού.
Άντε ναυάγιο, γράψε μερικά σεντόνια αερολογιας που είναι και το φόρτε σου.
Μονο 2-3?
Μη ανησυχεις οτι πεις σε πιστευουμε φαινεσαι πολυ εμπιστο ατομο.
Ο κανονας ειναι να πεθαινουν ανθρωποι σε ξυλικι ενας με εναν. Το ακουσαμε και αυτο.
Ολοι μαζι σου ειμαστε δε θα σου χαλασει κανενας χατηρι εαν δε ξερεις εσυ ποιος ξερει.

clown-nose.gif

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.751
Πόντοι
216
ότι και να λέτε, δεν είναι ένα απλό φονικό "εν βρασμό ψυχής" ή/και ακόμα και από μια "προβληματική ψυχοσύνθεση".
Ειδικά από την στιγμή που ο κωλόγερος δίνει την χαριστική βολή την ώρα που ο άλλος είναι ξαπλωμένος και ψυχορραγεί, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό, οτιδήποτε και να έχει προηγηθεί.
Ο κωλόγερος θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα και αυτό του αξίζει

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.901
Πόντοι
8.346
ότι και να λέτε, δεν είναι ένα απλό φονικό "εν βρασμό ψυχής" ή/και ακόμα και από μια "προβληματική ψυχοσύνθεση".
Ειδικά από την στιγμή που ο κωλόγερος δίνει την χαριστική βολή την ώρα που ο άλλος είναι ξαπλωμένος και ψυχορραγεί, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό, οτιδήποτε και να έχει προηγηθεί.
Ο κωλόγερος θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα και αυτό του αξίζει
Κανονικά η τιμωρία του θα έπρεπε να ειναι παραδειγματική αλλα ο σκατογερος θα την βγάλει με κανα κατ'οικον περιορισμό.
Μακάρι να του γαμησουν οτι εχει κ δν έχει.
Έδωσε χαριστική βολή σε άνθρωπο που ξεψυχούσε και φεύγοντας έλεγε τώρα σε τελείωσα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Μονο 2-3?
Μη ανησυχεις οτι πεις σε πιστευουμε φαινεσαι πολυ εμπιστο ατομο.
Ο κανονας ειναι να πεθαινουν ανθρωποι σε ξυλικι ενας με εναν. Το ακουσαμε και αυτο.
Ολοι μαζι σου ειμαστε δε θα σου χαλασει κανενας χατηρι εαν δε ξερεις εσυ ποιος ξερει.

clown-nose.gif
Τραγουδά βλάκα. Είσαι εσύ κι ο άλλος μπαχαλακιας, ο μεγαλοδικηγόρος που μας λέτε τι γίνεται στους δρομους.
Σιωπουμε από σεβασμό στην πνευματική αναπηρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom