Νέα

Πειραιάς: Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για μία θέση πάρκινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
Σε μια εν ψυχρώ δολοφονία το να κάθεσαι και να λογαριάζεις ποιος έφαγε περισσότερους βάσει των εθνικοτήτων, ίσως και να θελει περισσότερο ανάλυση από κάποιον ειδικό ψυχίατρο.
Μην το αφήσεις, ψαξτο λίγο παραπάνω
ρε μπρτακ σου λεω

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ναι ειμαι αλλα ειμαι και ο φοβος και ο τρομος για μερικους οπως με βλεπουν εξω.Αν ημουν αδυνατος θα ημουν μη υπολογισιμη ποσοτητα για τους περισσοτερους εκει εξω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
ναι ειμαι αλλα ειμαι και ο φοβος και ο τρομος για μερικους οπως με βλεπουν εξω.Αν ημουν αδυνατος θα ημουν μη υπολογισιμη ποσοτητα για τους περισσοτερους εκει εξω.
ο χοντρος ειναι καλος....αλλα μην μαλωνεις να εισαι αγαπημενος

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Μαλακία έκαναν που τον συλλάβανε.
Σε αυτές τις περιπτώσεις τον ξεβρακώνεις, του βάζεις την καραμπίνα στον πάτο κι αδειάζεις ενα κουτί σφαίρες :coffee:
Τύπε, θα μας έκανες μιαν επίδειξη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τρομακτικά τα κιλά σου τύπε;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ο χοντρος ειναι καλος....αλλα μην μαλωνεις να εισαι αγαπημενος
εεε ναι ειμαι καλος δε τα βαζει και ευκολα καποιος μαζι μου ειμαι μεγαλος γενικα και σε υψος και σε μεγεθος κιλων αλλα δε μαλωνω κανω το μαλακα πολλες φορες.

Τελευταία τροποποίηση:

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Εσείς εδώ που γράφετε το μακρύ και το κοντό σας για το συγκεκριμένο θέμα, και ορισμένοι από σας, λέτε πράγματα απαράδεκτα κάτεμε. Τα οποία δε πρόκειται να αναλύσω γιατι χάσιμο χρόνου για μένα, αλλά και ορισμένοι από εσάς θα πείτε και χειρότερα πράγματα μιας και πίσω από το πληκτρολόγιο έχετε την σιγουριά στο να βγάζετε άλλη γλώσσα εκ του ασφαλούς.
Μονάχα ένα πράγμα θα αναφέρω, όπως εγώ, εσύ και ο καθένας μας, νομίζουμε ότι το να πεθάνουμε είναι σε κάποια μακριά άγνωστη ημερομηνία και αυτό πολλές φορές είναι ανεξαρτήτου ηλικίας στο να νιώθεις έτσι,και απλώς ζεις την ζωή σου, και κάνεις πράγματα,δουλεύεις, γαμας γκόμενάκια, δοκιμάζεις βιζιτες, πληρώνεις φόρους, ή λες μπούρδες με ανωνυμία στο μπου, οπότε και το να πεθάνεις μοιάζει κάτι μακρινό. Έτσι και αυτός ο υπάλληλος, σηκώθηκε το πρωί να πάει στη δουλεια του, αλλη μια μέρα απλή καθημερινή ρουτίνας.Ίσως είχε κλείσει ραντεβού το βραδυ με βίζιτα.Ή η γυναίκα του τον περιμένει σπίτι να φάνε όλοι μαζί με τα παιδιά. Που να του το λεγες ότι θα πεθάνει ετσι, δε θα το πιστεύε με τίποτα . Που και σε μας αν το πουν ότι θα πεθάνεις ετσι, δε θα το πιστεύψουμε. Οπότε αφήστε τις μπούρδες στην άκρη, και σε πράγματα βασικά κοιτάξτε να γίνετε κάπως καλύτεροι ή τουλάχιστον συμβιβασμό. Οταν έχουμε δίκιο, να το διεκδικούμε. Ως εκεί όμως, μην γίνουμε σκυλιά που δαγκώνουν το οτιδήποτε ακόμα και σε κάτι που δεν μας φταίει. Γιατί δε ξέρεις το επόμενο πρωί τι σου ξημερώνει.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τον αλλο τον πουστόγερο θυμηθηκα τωρα, που πυροβολησε εκεινο το αμοιρο το παιδι, τον υπαλληλο στο μαγαζι με τα κινητα πριν 2-3 χρονια χωρις λογο

ναι....στην Αμαλιαδα! σε υποκαταστημα κινητης τηλεφωνιας:coffee:

ο μπουστογερος νευριασε με τον ταμια....και επανηλθε με καραμπινα..!:confused::confused: λιγο πριν τα 40 και εκεινο το θυμα,με παιδια!

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.603
Πόντοι
9.931

ο μπουστογερος νευριασε με τον ταμια....και επανηλθε με καραμπινα..!:confused::confused: λιγο πριν τα 40 και εκεινο το θυμα,με παιδια!
Στην Κυπαρισσία τυπε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.392
Πόντοι
12.756

μαθευτηκε γιατι του την εσκασε ;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.207
Πόντοι
2.356

Μήπως δεν ήταν στην Αμαλιάδα και λέτε ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.392
Πόντοι
12.756
Ωπα .. ερωτηση γεωγραφίας .. θα εχει ενδιαφέρον :coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.582
Πόντοι
8.346

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μαθευτηκε γιατι του την εσκασε ;

...οχι ! :confused::confused::confused: το μονο που ειχε διαρρευσει ηταν η προηγηθεισα λογομαχια,επειδη ο ετοιμοθανατος ηθελε ΑΜΕΣΗ εξυπηρετηση....

....ενω ο ταμιας του ειπε να...περιμενει! :coffee::coffee::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom