apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου ειναι θεαααααααααααα αγαπη μου!
αφου ειναι θεαααααααααααα αγαπη μου!
τυπε, λες αμα πεσει ο κανταφι να χασουμε και τις σωματοφυλακες του?
τυπε με αυτα που διαβασα βλεπω τον γκανταφινιο να κανει παρεα με την παπια στο ιδρυμα
να παιρνουν παρεα τα παστελακια τους και τα βολτακια τους
τυπε εμαθες την τελευταια δηλωση της παπιας?
ειπε οτι ειναι υπερσυμπαντικη οντοτητα χωρις ανθρωπινη υποσταση
οχι ρε τυπετυπε, λες αμα πεσει ο κανταφι να χασουμε και τις σωματοφυλακες του?
σιγα τα κελεπουρια . ουτε για γυναικες μετρανε αφου δεν εχουν κατι που θα τις χαρακτηρισει μουναρες , οσο για το κατα ποσο αξιοπιστες ως σωματοφυλακες ενος ηγετη ειναι , καλυτερα να βαλουμε τα γελια . αρα ? παπαριες και καραγκιοζιλικια του κανταφι να τραβαει την προσοχη και να εχει χαρεμι ως ταχα δηθεν σωματοφυλακη .τυπε, λες αμα πεσει ο κανταφι να χασουμε και τις σωματοφυλακες του?
To ειδα και εγω,πριν λιγο.
Προφανως(δεν ξερω σιγουρα)υπαρχει διαδικασια για να κυρηχθουν"εγκλημα κατα της ανθρωποτητας"οσα γινονται στην Λιβυη(γι'αυτο και το"μπορει να")που περνα μεσα απο τον ΟΗΕ.
Προσωπικα θα προτιμουσα τον Κανταφι,και τον καθε Κανταφι,κρεμασμενο αναποδα απο τους Λιβυους.
Το σίγουρο τύπε είναι ότι αν μπορούσε ο πάπιας θα μας βομβάρδιζε!
Παραδόξως θα συμφωνήσω.... :o
ελα ρε συ , μην κοροιδευεις . η φωτο ειναι απο τη δοκιμαστικη παρελαση για το πατρινο καρναβαλιΕδω κοιτα ατομα..
Ελα ρε συ.. πηγε στην ιταλια στον μπερλουσκονι και εμεινε σε σκηνη στο κεντρικο παρκο της ρωμης.. μιλαμε για το τσιρκο μεντρανο λεμε..
Το παραδόξως κολάει στο ότι συμφώνησα με τον ποντικό, σπανιότατο γεγονός!!!
ρε[/URL] tramountana τι να πω πια ! για να μας δειξεις οτι ο κανταφι ηταν κολλητος με τον καστρο ... βαζεις φωτο τους απο το μουσειο κερινων ομειωματων ??? ημαρτον ρε συ.εχει και άλλους βεβαίως βεβαίως
ρε tramountana τι να πω πια ! για να μας δειξεις οτι ο κανταφι ηταν κολλητος με τον καστρο ... βαζεις φωτο τους απο το μουσειο κερινων ομειωματων ??? ημαρτον ρε συ.