str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεγε μηπως οτι ειναι και μαστερ?
ρε κατι τυποι που κατεχουν την απολυτη αληθεια.....
Έχω πέσει ξερός!
Ζωγράφισες!
εεεελα τωρα . κι αυτος ο συντακτης του αρθρου τοσο μαλακας ειναι ? αυτο αποτελει παγια τακτικη ο-λ-ω-ν των μοναρχων / δικτατορων κλπ. κι ο τσαβες το ιδιο κανει , κι ο καστρο πεντακοσια χρονια ετσι μιλουσε , κι δικος μας ο παπαδοπουλος αυτο εκανε... μεχρι κι ο κοκος , ο γιος της φρειδερικης στο τριτο ενικο μιλουσε οταν ηθελε να αναφερθει στον εαυτο τουο Καντάφι μιλούσε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο
χαχα λες ρε να μιλουσαμε με τον Μουαμαρ τοσο καιρο? Το ιδιο εθνικα Ελληνες ειναι παντως!Έχω πέσει ξερός!
Ζωγράφισες!
Ααα νόμιζα τους κρεμάσανε κ τους δύο λάθος...τον σανταμ ναι . τον τσαουσεσκου οχι
... κι αλλο να περασει ο κατηγορουμενος απο δικη (σανταμ ) , κι αλλο να λυντσαριστει και να τουφεκιστει σε ενα τοιχο στα γρηγορα μαζι με τη γυναικα του . οχι οτι δεν το αξιζε ο τσαουσεσκου , αλλα να ρε παιδι μου , ο τροπος μετραει. οκ , οταν οι συμμαχοι κερδισαν τον β' ππ ηταν βεβαιο οτι θα εξολοθρευαν τις κεφαλες του 3ου ραιχ . εαν ομως τους αρπαζαν και τους οδηγουσαν στην πισω αυλη και τους φυτευαν μια σφαιρα στο κεφαλι, η ιστορια θα τους χαρακτηριζε εκτελεστες της ιδιας κατηγοριας με αυτους που δρουσαν στα στρατοπεδα συγκεντρωσης. για αυτο το λογο , ακολουθησαν τη διαδικασια της δικης.
Σωστά νομίζεις,έχω ακούσει άπειρες φορές πόσο αδικήσανε τον Τσαουσέσκου σε σχέση με όλους τους άλλους κομμουνιστές ''ηγέτες'' από γνωστούς κνίτες.νομίζω ήταν και η μόνη περίπτωση εκτέλεσης ηγέτη πρωην σοσιαλιστικής χώρας.
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ στην δικη μας ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ...TI ΘΕΛΕΙ Ν ΑΠΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?υγ . ξερετε σε ποια σχολη σπουδασε ο κανταφι ε?
ως ενημερωση φιλε μου , ως ενημερωσηΜΑ ΦΥΣΙΚΑ στην δικη μας ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ...TI ΘΕΛΕΙ Ν ΑΠΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?
χαχα λες ρε να μιλουσαμε με τον Μουαμαρ τοσο καιρο? Το ιδιο εθνικα Ελληνες ειναι παντως!
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ στην δικη μας ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ...TI ΘΕΛΕΙ Ν ΑΠΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς, ΚΑΝΤΑΦΙ, πειτε μου οτι βγηκε και κανενας του ΔΝΤ απο κει να χεστω επανω μουως ενημερωση φιλε μου , ως ενημερωση
"φασιστακια θα πεθανετεεεεε "Το σίγουρο τύπε είναι ότι αν μπορούσε ο πάπιας θα μας βομβάρδιζε!
κανταφι λεγεται...σε λιγο τηα τον πειτε και γκανταλφ.......
στη Σαλονικα τον λενε Γκανταϊφ ναουμεκανταφι λεγεται...σε λιγο τηα τον πειτε και γκανταλφ.......
αληθες ειναι τυπε . ο θειος μου που φοιτουσε τοτε , τον ειχε στο ιδιο ετος συμμαθητηΤο έχω ακούσει κι εγώ (σε άσχετο χρόνο) ότι ο Καντάφι είναι απόφοιτος της δικής μας σχολής ευελπίδων. Δεν ξέρω όμως αν είναι αλήθεια ή αστικός μύθος.
παραγγελιά"φασιστακια θα πεθανετεεεεε "
σα να ακουω το Μουαμαρ να απευθυνεται στους διαδηλωτες ενα πραμα....
τυπε με αυτα που διαβασα βλεπω τον γκανταφινιο να κανει παρεα με την παπια στο ιδρυμα
αφου ειναι θεαααααααααααα αγαπη μου!τυπε με αυτα που διαβασα βλεπω τον γκανταφινιο να κανει παρεα με την παπια στο ιδρυμα
να παιρνουν παρεα τα παστελακια τους και τα βολτακια τους
τυπε εμαθες την τελευταια δηλωση της παπιας?
ειπε οτι ειναι υπερσυμπαντικη οντοτητα χωρις ανθρωπινη υποσταση