voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Πες εσυ εγώ ρωτάω
Μα....
Μάθε μου πολλά και ωραία πράγματα.
Πες εσυ εγώ ρωτάω
Ναι, να τα βγαλει.
Εδω καιγεται ο κωλος μας, και η μονη μας εννοια θα ειναι αν το 1973 πηγε να κανει εξορυξη ο Παπαδοπουλος.
Την παλευετε καθολου?
Μα....
Μάθε μου πολλά και ωραία πράγματα.
Gazprom
www.gazprom.com/about/management/directors/]Board of Directors[/url]
Alexey [size=14pt]Miller[/size]
Ρε σαβρούκο
με κάνεις και γελάω ...
διαβάζεις αυτα που βάζεις ;;;;
Χαχαχαχαχχα, αλήθεια;
Miller was born in Leningrad (now Saint Petersburg) to a family of German ethnicity.
ήτο γερμανός δηλαδή όπως ο ... Μάρξ έ ;;;;;;
εκείνος μάλιστα είχε γεννηθεί και στη γερμανία ...
και ο Λεόν Μπλούμ
ήταν γάλλος, γεννημένος στη γαλλία ....
Μάλλον δεν ξέρεις για τους αρκετούς γερμανικής καταγωγής ρώσους, κυρίους απόγονους γερμανών που είχε καλέσει ο μ. πέτρος στη ρωσία για την παροχή τεχνογνωσίας κτλ- κάτι σαν τους δικούς μας βαυαρούς... Εκτός εάν τα επώνυμα τύπου έβερτ είναι εβραΪκά...
εσύ για κάτι παληκάρια που σούταραν από την Ισπανία
και ήρθαν στη σαλόνικα
και από εκεί απλώθηκαν σε 150 χώρες έχεις ακούσει ;;;
Εβλεπαν απλως οτι πλεον πεφτει, και εσπευσαν να πιασουν ποστο.
Οπως και στην Αιγυπτο.
Από τη Σαλονίκη πολλοί οβραίοι έφυγαν μετά το β' ππ- όσοι τουλάχιστον επέζησαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης- και πήγαν κυρίως στο νεοσύστατο ισραήλ ή καμια αμερική, σιγά μην έτρεχαν σε καμια σοβιετία...
Άσε που τα επώνυμά τους δεν ήταν γερμανικά (των σαλονικιών οβραίων)...
Σταμάτα να βλέπεις παντού οβραίους....
Όποιος έχει δράμι μυαλό καταλαβαίνει ότι ουσιαστικά τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει στον καταμερισμό της πίτας.
Όταν μου βρεις απόδειξη στο ... αρχείο σου ότι ο καντάφι είχε ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων που είχε ήδη υπογράψει και απειλούσε να πετάξει έξω γαλλους και ιταλούς κα αγγλοαμερικάνους, θα ασχοληθώ με αυτό που λες...
Βέβαια, μπορεί να πήρε τα μυστικά στον τάφο του ενώ κατηγορούσε την αλ κάιντα ότι υποκινεί τις εξεγέρσεις για ξεκάρφωμα....
Τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά: Μετά την εξέγερση έγινε σαφές ότι ακόμη και αν ο καντάφι επικρατούσε, το καθεστώς του δεν θα παρείχε καμία σταθερότητα και η χώρα θα ζούσε έναν παρατεταμένο εμφύλιο, χειρότερο από αυτόν της Συρίας τώρα...Πήραν θέση στη νέα εποχή της λιβύης μετά από αρκετές παλινωδίες και καθυστέρηση.
Όταν μου βρεις απόδειξη στο ... αρχείο σου ότι ο καντάφι είχε ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων που είχε ήδη υπογράψει και απειλούσε να πετάξει έξω γαλλους και ιταλούς κα αγγλοαμερικάνους, θα ασχοληθώ με αυτό που λες...
Βέβαια, μπορεί να πήρε τα μυστικά στον τάφο του ενώ κατηγορούσε την αλ κάιντα ότι υποκινεί τις εξεγέρσεις για ξεκάρφωμα....
Τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά: Μετά την εξέγερση έγινε σαφές ότι ακόμη και αν ο καντάφι επικρατούσε, το καθεστώς του δεν θα παρείχε καμία σταθερότητα και η χώρα θα ζούσε έναν παρατεταμένο εμφύλιο, χειρότερο από αυτόν της Συρίας τώρα...Πήραν θέση στη νέα εποχή της λιβύης μετά από αρκετές παλινωδίες και καθυστέρηση.
θέλεις και άλλα????
Ναι...Ο Κανταφι βέβαια επέμενε ότι πίσω από τις εξεγέρσεις είναι η Αλ Κάιντα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...
Μόνο το άρθρο του φορμπς μιλαει για πιθανότητα αλλαγής της λιβυκής πολιτικής στο θέμα του πετρελαίου σε ανύποπτο χρόνο.. Οι αμρικάνοι όμως ε΄φυγαν από τη λιβύη και δεν θα ξαναγυρίσουν άμεσα, επομένως δεν είχαν και λόγο να πρωτοστατησουν σε μια επέμβαση κατά του καντάφι...ΟΙ γαλλοι και οι ιταλοί πάντως, μια χαρά τα πήγαιναν με τον συνταγματάρχη...
Και η ανταπόκριση του Ρωϋτερς απλά παραδέχεται ότι οι Ιταλοί και πριν τον πόλεμο είχαν το μερίδο του λέοντος- εξ ου και τα κολλητιλίκια μουαμαρ- σίλβιο...
Τα άλλα δύο άρθρα είναι ιδιωτικές εκτιμήσεις - αναλύσεις που γράφτηκαν αφού είχε ξεσπασει η εξέγερση...
Συμπέρασμα (δικό μου) : Ο καντάφι ήταν δικτάτορας επί 42 χρόνια... Κάποια στιγμή αυτά τα καθεστώτα καταρρέουν...
Οι δυτικοί δεν μπόρεσαν να υποκινήσουν εξέγερση επί χρόνια, ιδίως μετά το Λόκερμπη και κάποια στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μπίσνες με τον καντάφι, ο οποίος δεν ήθελε η λιβύη να γίνει ιρακ και άνοιξε τις πόρτες της...
Η εξέγερση έγινε, όπως κάποια στιγμή συμβαίνει στις χούντες και η μαζικότητά της έκανε τους δυτικούς να σκεφτούν ότι ακόμη και αν ο καντάφι επικρατούσε, η κατάσταση στη λιβύη δεν θα ήταν αρκετά σταθερή για τις επενδύσεις τους...
Άλλωστε ακόμη και πριν τη δυτική επέμβαση, το καθεστώς φυλλορούσε...
Και όπως παρέθεσε και ο βολταίρος, η πίθτα στη μετα κανταφική λιβύη θα είναι πάνω- κάτω η ίδια.
τα άρθρα που σου παρέθεσα και πολλά άλλα ακόμη αποδεικνύουν ότι δεν είχε άδικο ο Καντάφι στο θέμα της ανάμειξης της Αλ-Κάιντα, επομένως άστοχη η παρατήρησή σου
xaxaxaxaxaxaxaxaxa σοσιαΛΗΣΤΑΡΑ ΜΟΥ που ποσταρεις πηγες του νατο ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ε;;;The NATO commander even went on to say that he did not have evidence of "a significant al Qaeda presence or any other terrorist presence."
Former al Qaeda associate Noman Benotman from the Quillam Foundation is absolutely clear - jihadists are an "insignificant" part of the fight against Colonel Gaddafi.
Μάλιστα.......
The NATO commander even went on to say that he did not have evidence of "a significant al Qaeda presence or any other terrorist presence."
Former al Qaeda associate Noman Benotman from the Quillam Foundation is absolutely clear - jihadists are an "insignificant" part of the fight against Colonel Gaddafi.
Μάλιστα.......
The NATO commander even went on to say that he did not have evidence of "a significant al Qaeda presence or any other terrorist presence."
Μάλιστα.......