eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ο Κανταφι προβλεπεται να εχει την ιδια μοιρα με τον Τσαουσεσκου
Δεν είναι απίθανο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όμως.
Ο Κανταφι προβλεπεται να εχει την ιδια μοιρα με τον Τσαουσεσκου
τελικα τυποι μου επεσε ο κανταφης?
θα φανε με χρυσα κουταλια εκει τωρα?θα γινουν εμιρατο?
Δηλαδή;;;δεν θα μείνει κολυμβηθρόξυλο
...
Ο Γκαντάφης έχει πάρει τα πάνω του, οι εξεγερθέντες τα έχουν βρει σκούρα αλλά αντέχουν ...
Απολυτε τυπε,
αν πεσει ο κανταφης οι αμαζονες του θα θελουν να ειναι ακομη παρθενες μετα?
λες να παμε καμια βολτα κατα κατω τυπε μου?
ελα να σου κανω ενα μπριφινγκ φασιστακι για την κουβεντα που ειχαμε με τον απολυτοΛες να γίνουν ct μόνο που αντί για πεντάστερα ξενοδοχεία θα δέχονται πελάτες σε τέντες;
δεν ασχολουμαστε με ουκρανες μιλφ κυριε!Εν τω μεταξύ την έκανε και η Γκαλίνα.
Και μετά λέτε για τις Ελλεεινίδες....
Προβλέπω να της την πέφτει ο Μέμος.
και τωρα με χρυσα κουταλια τρωνετελικα τυποι μου επεσε ο κανταφης?
θα φανε με χρυσα κουταλια εκει τωρα?θα γινουν εμιρατο?
δεν επεσε τελικα τυποι μου?Προελαύνουν οι δυνάμεις του Καντάφι
Νίκησαν τους εξεγερμένους στις πόλεις Μπεν Τζαουάντ και Ρας Λανούφ...
Σήμερα στρατιώτες πιστοί στο καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι γιόρτασαν τη νίκη τους επί των ανταρτών και την ανακατάκτηση των πόλεων Μπεν Τζαουάντ και Ρας Λανούφ, στην ανατολική Λιβύη.
Σημειώνεται ότι το Ρας Λανούφ ήταν το δυτικότερο προπύργιο των εξεγερμένων και οι ένοπλες δυνάμεις του καθεστώτος γιόρτασαν ανάμεσα στα συντρίμμια, μπροστά στους δημοσιογράφους στους οποίους επιτράπηκε να επισκεφθούν την περιοχή.
Οι στρατιώτες κρατούσαν φωτογραφίες του συνταγματάρχη Καντάφι και φώναζαν συνθήματα υπέρ του καθεστώτος και με μπογιά κάλυπταν όλα τα αντικυβερνητικά συνθήματα. Οι πιστοί στρατιώτες ωστόσο δεν πρόσεξαν ένα τοίχο, στον οποίο υπήρχε το σύνθημα «Ο Καντάφι είναι τρελός». Ένα διυλιστήριο στο Ρας Λανούφ εξακολουθεί να φλέγεται μετά την αεροπορική επιδρομή που σημειώθηκε την Παρασκευή.
Οι δυνάμεις του Καντάφι επικρατούν σε πόλεις κοντά στην Τρίπολη και πλέον βρίσκονται περίπου 40 χιλιόμετρα έξω από το πετρελαϊκό κόμβο της Βέγγας.
τοτε τι φωναζουν οι μαλακεςκαι τωρα με χρυσα κουταλια τρωνε
εχεις δει Λίβυο λαθρομεταναστη;
πριν αναλαβει ο τρελος, η Λιβύη ηταν η πιο φτωχη χωρα του κοσμου
Τύπε μεταξύ μας:οι κάθε ''επαναστάτες'' συνήθως θέλουνε απλά να γίνουνε χαλίφης στην θέση του χαλίφη...δεν επεσε τελικα τυποι μου?
κριμα χασαν την ευκαιρια οι λιβυοι να φανε με χρυσα κουταλια και να γινουν εμιρατο
και οι ελληνες επαναστατες τυπε?Τύπε μεταξύ μας:οι κάθε ''επαναστάτες'' μάλλον θέλουνε απλά να γίνουνε χαλίφης στην θέση του χαλίφη...
Δεν ξέρω/απαντώ τύπε...και οι ελληνες επαναστατες τυπε?
Τύπε μεταξύ μας:οι κάθε ''επαναστάτες'' συνήθως θέλουνε απλά να γίνουνε χαλίφης στην θέση του χαλίφη...