στην κατηφορα στο δαφνι λες? σε πιο παραδρομο? καλα πηρανε παρτουζα τη γκομενα και δεν πηγανε στο ξενοδοχειο να εχουν ανεση?Εγω είμαι στην γυρω περιοχη για ματι βασικα παω εχω πεσει σε καλα σκηνικα μεχρι και παρτουζα εχω παρει ματι μια γκομενα στον παρα δρομο που είναι μετα το χαιδαρι πανω στην εθνικη οδο στο ρευμα προς αθηνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πεδίο Άρεως και Σκαραμαγκάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutanesgiapanta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 246
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ο παραδρομος είναι ρευμα από ασπροπυργο χαιδαρι και εχει και μια καντινα μεσα που καποτε δουλευε ολοι τον ξερουν καθος είναι μετα τον ιοκισμο του Αγ Αντωνιου στην ευθεια για αθηνα που εχει την μεγαλη ανηφορα. δεν ξερω κατι άλλο ηταν ένα ασπρο βαν και ηταν μια γκομενα μιλφ γυρο στα 50 αλλα καλη με αλλου 4 αντρες , εγω επερνα ματι από σχετικα κοντα, αυτό περιπου πριν κατά μηνα εγεινε ηταν παρασκευη ξημερομα σαββατου γυρο στης 4 το πρωι
α καταλαβα επικινδυνο σπορ ομως ! μ σε παρουν στο κυνηι 4!ο παραδρομος είναι ρευμα από ασπροπυργο χαιδαρι και εχει και μια καντινα μεσα που καποτε δουλευε ολοι τον ξερουν καθος είναι μετα τον ιοκισμο του Αγ Αντωνιου στην ευθεια για αθηνα που εχει την μεγαλη ανηφορα. δεν ξερω κατι άλλο ηταν ένα ασπρο βαν και ηταν μια γκομενα μιλφ γυρο στα 50 αλλα καλη με αλλου 4 αντρες , εγω επερνα ματι από σχετικα κοντα, αυτό περιπου πριν κατά μηνα εγεινε ηταν παρασκευη ξημερομα σαββατου γυρο στης 4 το πρωι
Επισκέπτης
με ειχαν καταλαβει γιατι ειμουν αρκετα κοντα αλλα δεν ειχαν πρόβλημα. αλλα γενικα και από επανω αν πας τον χωματοδρωμο και εκει εχει φασεις για ματι απλα πρεπει να προσεχεις λιγακι, εγω εκει παω για ματι από το 1998 και την ξερω καλα την περιοχη, αν και εχει αλλαξει λιγο με την χαραξη του τρενου που περναει μεσα από το βουνο
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 7.885
με ειχαν καταλαβει γιατι ειμουν αρκετα κοντα αλλα δεν ειχαν πρόβλημα. αλλα γενικα και από επανω αν πας τον χωματοδρωμο και εκει εχει φασεις για ματι απλα πρεπει να προσεχεις λιγακι, εγω εκει παω για ματι από το 1998 και την ξερω καλα την περιοχη, αν και εχει αλλαξει λιγο με την χαραξη του τρενου που περναει μεσα από το βουνο
Τύπε αν συνεχίσεις έτσι βλέπω να σε μαχαιρώνει κανάς μύστης από εδώ μέσα και να σε ψάχνει η νικολούλη :S :S :S
poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
χθες κατα τις 22:00, στο Σχιστό, ωραία μαλακία από βυζαρού μαυρούλα, κόστος 5 ευρώ .
5 ευρω μόνο? Και η αλλη στον σκλαβενίτη ηθελε 15 για πιπα
Εμένα μου έχουν ζητήσει 30 για πίπα.Τελικά έσκασα 20αρικο.
Επισκέπτης
Επιστημονας!με ειχαν καταλαβει γιατι ειμουν αρκετα κοντα αλλα δεν ειχαν πρόβλημα. αλλα γενικα και από επανω αν πας τον χωματοδρωμο και εκει εχει φασεις για ματι απλα πρεπει να προσεχεις λιγακι, εγω εκει παω για ματι από το 1998 και την ξερω καλα την περιοχη, αν και εχει αλλαξει λιγο με την χαραξη του τρενου που περναει μεσα από το βουνο
poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Για πίπα δεν έχω δώσει περισσότερα από 10 ευρώ. Αυτές επιμένουν αλλά τους το κοβω, 10 έχω αλλιώς φεύγω. Πάντα πιάνει. Μην υποκύπτετε ρε σεις γιατί θα ανεβάσουν τις τιμές !χαχα
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.542
- Πόντοι
- 206
καμια καλη πρεζου στο πεδιον του αρεως? η καμια γυφτισσα?
τυπε σαρεσει να ζεις επικινδυνα?
με προφυλαξη παω φιλετυπε σαρεσει να ζεις επικινδυνα?
poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Σκαραμαγκά μαυρούλες έχει, και κανα 2 βουλγαροτσιγγάνες που ζητάνε 40 ευρω. Στο Πεδίο Άρεως στάνταρ θα έχει τα πάντα, δεν έχω τολμήσει να το περπατήσω αλλά κάτοικος της γειτονιάς μου είπε ότι τύφλα να' χει η Ταϊλάνδη
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Σκαραμαγκά μαυρούλες έχει, και κανα 2 βουλγαροτσιγγάνες που ζητάνε 40 ευρω. Στο Πεδίο Άρεως στάνταρ θα έχει τα πάντα, δεν έχω τολμήσει να το περπατήσω αλλά κάτοικος της γειτονιάς μου είπε ότι τύφλα να' χει η Ταϊλάνδη
εχει και Πακιστανια που σε σφαζουν σαν κουνελι για ενα κινητο.Σορρυ παιδια αλλα το συγκεκριμενο θεμα δεν θα επρεπε να υπαρχει στο site για λογους ασφαλειας.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.817
- Πόντοι
- 3.886
για καμια πιπουλα τ ωρα εχει μωρα? για σκαραμαγκα παντα
φιλε που την πετυχες?
Βγαίνεις απο εθνική οδό προς Πειραιά, στο πρώτο φανάρι δεξιά, εκεί αράζουν.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Στο αμάξι τύπε;;;Χθες βράδυ, κατα τις 21:00, πέτυχα μαυρούλα με τεραστια βυζιά. Της μέτρησα 7 ευρώ στο χέρι κ μου βάρεσε μια ωραιότατη μαλακία που με έκανε να πετάξω χυσορουκέτες στα 5 μέτρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις