Νέα

Πεδίο Άρεως και Σκαραμαγκάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutanesgiapanta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Εγω είμαι στην γυρω περιοχη  για ματι  βασικα  παω  εχω πεσει σε καλα σκηνικα  μεχρι  και παρτουζα  εχω παρει ματι μια γκομενα  στον παρα δρομο  που είναι  μετα  το χαιδαρι πανω στην εθνικη  οδο στο ρευμα προς αθηνα
στην κατηφορα στο δαφνι λες? σε πιο παραδρομο? καλα πηρανε παρτουζα τη γκομενα και δεν πηγανε στο ξενοδοχειο να εχουν ανεση?

Επισκέπτης
ο παραδρομος είναι ρευμα  από ασπροπυργο  χαιδαρι  και εχει και μια καντινα  μεσα  που καποτε δουλευε  ολοι τον ξερουν  καθος είναι μετα τον ιοκισμο του Αγ Αντωνιου    στην ευθεια για αθηνα που εχει την μεγαλη ανηφορα. δεν ξερω κατι άλλο ηταν ένα ασπρο  βαν  και ηταν μια γκομενα μιλφ  γυρο στα 50 αλλα καλη  με αλλου 4 αντρες , εγω επερνα ματι από σχετικα κοντα, αυτό περιπου πριν κατά μηνα εγεινε  ηταν παρασκευη ξημερομα  σαββατου  γυρο στης 4 το πρωι

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
ο παραδρομος είναι ρευμα  από ασπροπυργο  χαιδαρι  και εχει και μια καντινα  μεσα  που καποτε δουλευε  ολοι τον ξερουν  καθος είναι μετα τον ιοκισμο του Αγ Αντωνιου    στην ευθεια για αθηνα που εχει την μεγαλη ανηφορα. δεν ξερω κατι άλλο ηταν ένα ασπρο  βαν  και ηταν μια γκομενα μιλφ  γυρο στα 50 αλλα καλη  με αλλου 4 αντρες , εγω επερνα ματι από σχετικα κοντα, αυτό περιπου πριν κατά μηνα εγεινε  ηταν παρασκευη ξημερομα  σαββατου  γυρο στης 4 το πρωι
α καταλαβα επικινδυνο σπορ ομως ! μ σε παρουν στο κυνηι 4!

Επισκέπτης
με ειχαν καταλαβει γιατι ειμουν  αρκετα κοντα αλλα δεν ειχαν πρόβλημα. αλλα γενικα  και από επανω αν πας τον χωματοδρωμο    και εκει εχει φασεις για ματι  απλα πρεπει να προσεχεις λιγακι, εγω εκει παω για ματι από το 1998 και την ξερω καλα την περιοχη, αν και εχει αλλαξει λιγο  με την χαραξη του τρενου  που περναει  μεσα από το βουνο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
με ειχαν καταλαβει γιατι ειμουν  αρκετα κοντα αλλα δεν ειχαν πρόβλημα. αλλα γενικα  και από επανω αν πας τον χωματοδρωμο    και εκει εχει φασεις για ματι  απλα πρεπει να προσεχεις λιγακι, εγω εκει παω για ματι από το 1998 και την ξερω καλα την περιοχη, αν και εχει αλλαξει λιγο  με την χαραξη του τρενου  που περναει  μεσα από το βουνο

Τύπε αν συνεχίσεις έτσι βλέπω να σε μαχαιρώνει κανάς μύστης από εδώ μέσα και να σε ψάχνει η νικολούλη  :S :S :S :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
P

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
χθες κατα τις 22:00, στο Σχιστό, ωραία μαλακία από βυζαρού μαυρούλα, κόστος 5 ευρώ .

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
5 ευρω μόνο?  Και η αλλη στον σκλαβενίτη ηθελε 15 για πιπα

Επισκέπτης
με ειχαν καταλαβει γιατι ειμουν  αρκετα κοντα αλλα δεν ειχαν πρόβλημα. αλλα γενικα  και από επανω αν πας τον χωματοδρωμο    και εκει εχει φασεις για ματι  απλα πρεπει να προσεχεις λιγακι, εγω εκει παω για ματι από το 1998 και την ξερω καλα την περιοχη, αν και εχει αλλαξει λιγο  με την χαραξη του τρενου  που περναει  μεσα από το βουνο
Επιστημονας!

OP
OP
P

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Για πίπα δεν έχω δώσει περισσότερα από 10 ευρώ. Αυτές επιμένουν αλλά τους το κοβω, 10 έχω αλλιώς φεύγω. Πάντα πιάνει. Μην υποκύπτετε ρε σεις γιατί θα ανεβάσουν τις τιμές !χαχα

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
65
Πόντοι
1
καμια καλη πρεζου στο πεδιον του αρεως? η καμια γυφτισσα?

OP
OP
P

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Σκαραμαγκά μαυρούλες έχει, και κανα 2 βουλγαροτσιγγάνες που ζητάνε 40 ευρω. Στο Πεδίο Άρεως στάνταρ θα έχει τα πάντα, δεν έχω τολμήσει να το περπατήσω αλλά κάτοικος της γειτονιάς μου είπε ότι τύφλα να' χει η Ταϊλάνδη

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Σκαραμαγκά μαυρούλες έχει, και κανα 2 βουλγαροτσιγγάνες που ζητάνε 40 ευρω. Στο Πεδίο Άρεως στάνταρ θα έχει τα πάντα, δεν έχω τολμήσει να το περπατήσω αλλά κάτοικος της γειτονιάς μου είπε ότι τύφλα να' χει η Ταϊλάνδη

εχει και Πακιστανια που σε σφαζουν σαν κουνελι για ενα κινητο.Σορρυ παιδια αλλα το συγκεκριμενο θεμα δεν θα επρεπε να υπαρχει στο site για λογους ασφαλειας.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
για καμια πιπουλα τ ωρα εχει μωρα? για σκαραμαγκα παντα

ILPadrino

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Χθες βράδυ, κατα τις 21:00, πέτυχα μαυρούλα με τεραστια βυζιά. Της μέτρησα 7 ευρώ στο χέρι κ μου βάρεσε μια ωραιότατη μαλακία που με έκανε να πετάξω χυσορουκέτες στα 5 μέτρα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Χθες βράδυ, κατα τις 21:00, πέτυχα μαυρούλα με τεραστια βυζιά. Της μέτρησα 7 ευρώ στο χέρι κ μου βάρεσε μια ωραιότατη μαλακία που με έκανε να πετάξω χυσορουκέτες στα 5 μέτρα.
Στο αμάξι τύπε;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom