Στο αμάξι τύπε;;;
Ναι, για να ακριβολογώ έξω από το αμάξι, μην πληρώνω βιολογικό κάθε βδομάδα
Στο αμάξι τύπε;;;
ο μποκολος ενδιαφερεται για τετοια μουνια.Κάθε απόγευμα, 7:30 με 8:00, μες το λιοπύρι, δυο γυφτοπούλες, έξω από το χοτελ Γλάρος. Κόσμος,αυτοκίνητα,της τρελλής. Η μια κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και η άλλη τη φούστα σηκωμένη μπούνια και ο κώλος έξω.
Καραμπαμ γύφτισσες όμως, δεν με φτιάχνουν
Τύποι έχω παρατηρήσει ρομαντική πιάτσα στο πάρκινγκ κοντά στο δαφνί,ρεύμα προς αθήνα .Είναι πάντα κατασκότεινο,με ρομαντικές γύφτισσες,μαύρες και βρωμερά γερόντια να περιφέρονται με κάτι σαράβαλα .
Δώσε ινφο να κάνουμε καταδρομική...
κωστακη γιατι εχουν τοσες καβλες οι γεροντες; παιρνουν φαρμακα;Τύποι έχω παρατηρήσει ρομαντική πιάτσα στο πάρκινγκ κοντά στο δαφνί,ρεύμα προς αθήνα .Είναι πάντα κατασκότεινο,με ρομαντικές γύφτισσες,μαύρες και βρωμερά γερόντια να περιφέρονται με κάτι σαράβαλα .
κωστακη γιατι εχουν τοσες καβλες οι γεροντες; παιρνουν φαρμακα;
βρωμοπουστεςΌλα τα γερόντια χαπακώνονται μύστη μου και τους τρώει ο κώλος τους.
Περυσι το καλοκαίρι, φίλος αγρότης λαϊκατζής,σταματησε για κατούρημα,ξημέρωμα και του έγινε πέσιμο από γύφτους. Πάει το φορτηγό,πάει και η σοδειά !!!!Τύποι έχω παρατηρήσει ρομαντική πιάτσα στο πάρκινγκ κοντά στο δαφνί,ρεύμα προς αθήνα .Είναι πάντα κατασκότεινο,με ρομαντικές γύφτισσες,μαύρες και βρωμερά γερόντια να περιφέρονται με κάτι σαράβαλα .
Περυσι το καλοκαίρι, φίλος αγρότης λαϊκατζής,σταματησε για κατούρημα,ξημέρωμα και του έγινε πέσιμο από γύφτους. Πάει το φορτηγό,πάει και η σοδειά !!!!
βρωμοπουστες
ετσι μπραβο, εισαι ωραιος.Για πίπα δεν έχω δώσει περισσότερα από 10 ευρώ. Αυτές επιμένουν αλλά τους το κοβω, 10 έχω αλλιώς φεύγω. Πάντα πιάνει. Μην υποκύπτετε ρε σεις γιατί θα ανεβάσουν τις τιμές !χαχα
Να μην ξαναφορέσεις διπλό προφυλακτικό. Δεν είναι φτιαγμένα για να τρίβονται μεταξύ τους, αλλά με το δέρμα, έτσι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σπάσουν. Μου το έχει πει σεξεργάτριαΛοιπόν, έχω πέσει πολύ χαμηλά!!! Πολύ όμως!!! Μετά από καιρό αποχής λόγω καραντίνας (ευπαθής ομάδα λόγω ηλικίας), σήμερα δεν κρατήθηκα!!! Χτύπησα γαζέλα στο Σκαραμαγκά, ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά της λίμνης Βικτώρια!!! Βυζιά στο Θεό και προσωπάκι πανέμορφο!!! Της γάμησα την κωλοτρυπίδα σε ένα δασάκι εκεί δίπλα, στα όρθια, με διπλή καπότα, δική της πρωτοβουλία. Μου ζήτησε 30 ευρέους, ξέρω είναι πολλά άλλα τη λυπήθηκα τη φουκαριάρα!!! Χαλάλι για τα νειάτα της δεν έκανα παζάρια. Πέστε να με φάτε, ίσως και με τα μισά να της γαμούσα το Μουνί αλλά τη λυπήθηκα. Πολύ χαμηλά λέμε!!! Να σημειώσω πως είχα ήδη φάει πόρτα από 2 μασατζίδικα που δε μου άνοιξαν.