Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Σύνολο στη τιμή για όλα;Δίνουν κώλο οι μαυρούλες του Σκαραμαγκά?? αυτό είναι πολύ καλή είδηση
Σύνολο στη τιμή για όλα;Δίνουν κώλο οι μαυρούλες του Σκαραμαγκά?? αυτό είναι πολύ καλή είδηση
Καμιά φορά έχει και 2 γυφτοβουλγάρες ζητάνε πιο πολλά απο τις μαύρες.Μονο μαυρούλες έχει στο Σκαραμαγκά;
Ναι στον δρόμο π πάει στο στρατόπεδοΜάγκες γιατί περνάω συχνά στο Σκαραμαγκά που μπορώ να τις πετύχω εκεί στα ξενοδοχεία γύρω είναι ;;;;
Κάνα πενηνταρικο δεν θα είναι..παιδες οι μαυρουλεσ στο ξεναδοχειο ποσα θελουν??
Και εγώ εκεί το βλέπω!Κάνα πενηνταρικο δεν θα είναι..
Λέω στο περίπου
Μόνο πίπα φίλε;Πηρα την μαυρουλα στο Σκαραμαγκά 10€.Ακριβώς το ιδιο.Ολα στα γρήγορα και μου επρηξε τα αρχίδια να μην πιάνω βυζομπαλο.
Μονο πιπα αλλα και με 15 κανει γαμησακι.Μόνο πίπα φίλε;
εγω εχω παρει τις τρεις,με καλυτερες εντυπωσεις απο την"Χαπινες"πιπα με 10 ευρω,αφηνει δαχτυλιασμα παντου(αυτο ισχυει για ολες )και βυζαρεςχθες βραδυ σκαραμαγκα ειχε μονο μαυρουλες. 20 ευρω πιπα. 30 ευρω γαμιση + κωλο. Ακομα ειμαι στο ψαξιμο για νεαρες τσιγκανες... οποιος γνωριζει ασ βοηθησει
Τυπε παιζουν ακομα, τσεκαρα μια στην σταση με το που στριβεις, απογευμα δευτερας. Φημες λενε οτι πλενονται καθε 3-4 μερες οποτε καποιοι εδω μεσα τις εχετε τεραστια αναγκη.Είχαμε κανα νέο σχετικά με τις μαύρες στο σκαραμαγκά??? Λειτουργούν η έχουν φύγει.
Θυμάσαι ώρα που πέρασες?Τυπε παιζουν ακομα, τσεκαρα μια στην σταση με το που στριβεις, απογευμα δευτερας. Φημες λενε οτι πλενονται καθε 3-4 μερες οποτε καποιοι εδω μεσα τις εχετε τεραστια αναγκη.