Νέα

Πεδίο Άρεως και Σκαραμαγκάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutanesgiapanta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ianos56789

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Ρε σεις βάλτε κανα στίγμα από google maps μην ψάχνουμε άδικα...
Πέρασα σήμερα κατα τις 23:00 γύρω απ ολα τα ξενοδοχεία αλλα δεν είδα κάτι...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Σκαραμαγκά απο νωρίς το απόγευμα έχει μαυρούλες. 10 ευρω η πίπα, συνήθως καλή μάλιστα. Εχει τύχει και στο κέντρο του Ασπροπύργου να περνάω κ να μου την πέσει γυφτισσα, δεν ασχολήθηκα γιατί πήγαινα σε δουλειά. Ξαναπέρασα επίτηδες μετά απο λίγη ώρα και την ξαναπέτυχα, σε μια πλατεία κοντά σε ένα  coffee time. 5 ευρώ για πίπα. Όση ώρα την πίπωνα με ζάλιζε για περισσότερα λεφτά, της είπα ναι και όταν έχυσα την έβγαλα με κλωτσιές απο το αμάξι.

Τύπε πότισε μπόχα το όχημα αφού πέταξες την γύφτισσα???

OP
OP
P

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
άνοιξα τα παράθυρα και όλα κομπλέ!χαχα

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
συναγωνιστες περασα απο σκαραμαγκα 2 φορες με διαφορα 15 λεπτα σημερα το απογευμα μαυρουλα δεν ειδα ουτε για δειγμα
μονο η αννα η βουλγαρα ηταν μελαχρινο ωραιο κορμι σε μαυρα ψηλα πεδικα και μαυρο φορεμα  οχι τοσο ομορφη αλλα καυλακι
40 ε μιση ωρα στο αμαξι μου προτεινε ενω επεσε στα 30 αμεσως αλλα δεν ψωνησα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
συναγωνιστες περασα απο σκαραμαγκα 2 φορες με διαφορα 15 λεπτα σημερα το απογευμα μαυρουλα δεν ειδα ουτε για δειγμα
μονο η αννα η βουλγαρα ηταν μελαχρινο ωραιο κορμι σε μαυρα ψηλα πεδικα και μαυρο φορεμα  οχι τοσο ομορφη αλλα καυλακι
40 ε μιση ωρα στο αμαξι μου προτεινε ενω επεσε στα 30 αμεσως αλλα δεν ψωνησα
ποσο χρονων ειναι?

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
537
Πόντοι
301
Σκαραμαγκά που ρε παίδες? Στα ξενοδοχεία?

Επισκέπτης
Καμια καβατζα για ματι  εκει γυρω στο σκαραμαγκα  πεζει , εχθες το βραδυ  ενας ταρίφας  επερνε πιπα από ένα τραβελι  κατο από την γεφυρα  μεσα σε ένα στενο δρομακι,γενικα κανα ματι πεζει εκει γυρω ξερει κανενας μυστης να πας πει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Καμια καβατζα για ματι   εκει γυρω στο σκαραμαγκα   πεζει , εχθες το βραδυ  ενας ταρίφας  επερνε πιπα από ένα τραβελι  κατο από την γεφυρα  μεσα σε ένα στενο δρομακι,γενικα κανα ματι πεζει εκει γυρω ξερει κανενας μυστης να πας πει

Πολύ πούστηδες τελικά αυτοί οι ταρίφες τύπε  :gay: :gay: :birdman: :birdman:.Πως τους πέτυχες εσύ,τους παρακολούθησες  :think: :S :S :rockon: :rockon:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Σκαραμαγκά που ρε παίδες? Στα ξενοδοχεία?
απο κορινθο για αθηνα μολις στριψεις δεξια για σχιστο εχει την αννα τη βουλγαρα και αλλες κατα καιρους . ταριφα 30-40 . μετα το φαναρι δεξια για σκαραμαγκα εχει τα μαυρακια 10-20 ε

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
537
Πόντοι
301
Τί ώρες είναι εκεί?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Καμια καβατζα για ματι  εκει γυρω στο σκαραμαγκα  πεζει , εχθες το βραδυ  ενας ταρίφας  επερνε πιπα από ένα τραβελι  κατο από την γεφυρα  μεσα σε ένα στενο δρομακι,γενικα κανα ματι πεζει εκει γυρω ξερει κανενας μυστης να πας πει
τραβελι δυσκολο δεν κανουν πιατσα εκει εκτος απν το φορτωσε απο αλλου

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
537
Πόντοι
301
απο μεσημερι μεχρι 10-12 τη νυχτα φιλε. ειναι στο φαναρι δεξια για σκαραμαγκα απο σχιστο δε φαινονται  μολις στριψεις για σκαραμαγκα μετα απο 30 μετρα
Οκ ευχαριστώ φίλε μου..

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Α πρωινές ώρες δηλαδή..λεω και εγώ, γιατί έχω περάσει βράδυ και ήταν νεκρά..
απο μεσημερι μεχρι 10-12 τη νυχτα φιλε. ειναι στο φαναρι δεξια για σκαραμαγκα απο σχιστο δε φαινονται  μολις στριψεις για σκαραμαγκα μετα απο 30 μετρα

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
παρα πολλοι οπως και στις αλλες πιατσες!

Επισκέπτης
Πολύ πούστηδες τελικά αυτοί οι ταρίφες τύπε  :gay: :gay: :birdman: :birdman:.Πως τους πέτυχες εσύ,τους παρακολούθησες  :think: :S :S :rockon: :rockon:
Εγω είμαι στην γυρω περιοχη  για ματι  βασικα  παω  εχω πεσει σε καλα σκηνικα  μεχρι  και παρτουζα  εχω παρει ματι μια γκομενα  στον παρα δρομο  που είναι  μετα  το χαιδαρι πανω στην εθνικη  οδο στο ρευμα προς αθηνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom