Τρίκαρδε στην Ιταλία τι σπουδές εχεις κάνει?
Ξέρεις φιλε μου μου κάνεις ερωτήσεις που αγκήζουνε προσωπικά δεδομένα,
Δυστηχός δεν θα σου απαντήσω.
Αλλα για να έχουμε καλό ρώτημα, γιατί με ρωτάς;;;;
Τρίκαρδε στην Ιταλία τι σπουδές εχεις κάνει?
Ok , απολυτα σεβαστό.Πάντως μου αρκουσε μια περιγραφή χωρίς λεπτομέρειες. ο λόγος ειναι ότι διαβαζοντας σε τους τελευταίους μήνες, μου κινεί την περιεργεια να μαθω μεσα από ποιο πρίσμα βλέπεις τα πράγματα.Ξέρεις φιλε μου μου κάνεις ερωτήσεις που αγκήζουνε προσωπικά δεδομένα,
Δυστηχός δεν θα σου απαντήσω.
Αλλα για να έχουμε καλό ρώτημα, γιατί με ρωτάς;;;;
δεν ξέρω ακριβώς. Υποπτεύομαι δήμο ή σε κάποια οικονομική υπηρεσία.
Μπαααα,
ΥΠΕΧΩΔΕ, Γενική Διεύθυνση Πολεοδομίας, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, Τμήμα Στεγαστικής Πολιτικής
με αντικείμενο:
«Έρευνα για την Ενημέρωση του Συστήματος Παρακολούθησης της Αγοράς Κατοικίας στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα της Χώρας»
Kρίβε λόγιαααααα Βολτέρο, κρύβε λογιαααα
Δηλαδή τι ήθελες να πω;
Ότι δουλεύεις σε πολεοδομία να πάθουν έμφραγμα όλοι οι εργολάβοι;
Ρε παιδιά αν ήξερα ότι θα χαρητε τόσο πολύ που ειμαι δ.υ, θα σας το έλεγα από την αρχή, αν και νομίζω ότι ήδη το έχω αναφέρει.
Τώρα τι σημασία έχει το επάγγελμά μου με τα "παζάρια διαμερισμάτων" θα ήθελα να το μάθω.
Δεν συγχλιζομαι εύκολα, δόξα το θεό έχω πολλά αντκειμενικά προβλήματα.
Το Θεμα δεν ειναι τα χρηματα, αλλα η απατη και η εληψη εμπιστοσυνης για να κατοικησουμε σε οικια που κατασκευαστηκε απο τετοιου ειδους ανθρωπο....
Τι να κανω ? θα το αποπερατωσω μεχρι λεπτομερειας για να δειχει ωραιο και Lux και αμεσως θα το βαλω σε αγγελεια για πωληση...
καλα τα λες φρεε εσυ αλλα ο ελληνας αγοραζει ο τι ναναι απο οπου ναναι και πολυ βιαστικα φεσωνεται χιλιαδες ευρω να μπει σ ενα δικο του κλουβακι ενω δεν εχει μελετησει ποτε την αγορα κατοικιας σε βαθος . ..
Φιλε μου εχω ηδη φερει μηχανικο τον οποιο διαλεξα εγω και το εχει δει το διαμερισμα... Σιγουρα δεν ειναι για πεταμα... Ομως εχει κανα δυο κακοτεχνιες που δεν ειναι πολυ σοβαρες και τις οποιες φροντισε ο κατασκευαστης να τις καλυψει με πολυτελες καλυμα...Το ότι την κοπάνησε δεν σημαίνει ότι η ποιότητα κατασκευής είναι για πέταμα. Να το ελέγξεις με μηχανικό σχετικό.
Πόσο νομίζεις θα το δώσεις σήμερα?