Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Τι επαγγέλεσαι ?
καμια σχεση με τον κλαδο σου
Τι επαγγέλεσαι ?
Δεν αποκάλεσα εσένα έτσι αλλα τον άλλον.
καμια σχεση με τον κλαδο σου
Ωραία.Στείλε μου με pm το ακριβές κοστολόγιο μιάς μέσης οικοδομής οπουδήποτε στην Ελλάδα.ΟΧΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ.
Αν το κάνεις και μου βγάλεις ΚΑΘΑΡΟ ποσοστό κέρδους,τότε να με ξανααποκαλέσεις άσχετο.
Δεν έφαγα την ζωή μου στο Πανεπιστήμιο να σπουδάσω για να με αποκαλέις εσύ άσχετο.
Δεν έφαγα την ζωή μου στο Πανεπιστήμιο να σπουδάσω για να με αποκαλέις εσύ άσχετο.
δεν εχει σημασια ....
δεν απαντας ομως στο ερωτημα μου ...............![]()
![]()
![]()
Μακάκας γεννιέσαι - δεν γίνεσαι
Δεν χρειάζονταν να σπουδάσεις δλδης για να μας λες παπαριές
Μακάκας γεννιέσαι - δεν γίνεσαι
Δεν χρειάζονταν να σπουδάσεις δλδης για να μας λες παπαριές
τρικαρδε αστον σε παρακαλω να μας απαντησει στο ερωτημα μου......
δεν ειναι ευλογο ερωτημα αυτο ?
Προφανώς λόγω έλλειψης σχέσης με τον χώρο,δεν σε αδικώ όπως και εγώ δεν γνωρίζω το επάγγελμα σου.
η διαφορά έγκειται σε μεγάλο βαθμό στο κόστος γής , τό οποίο αν δεν εμπλέκεται με καθαρή αγορά,υπεισέρχεται στην αντιπαροχή.Όχι ως ποσοστό αλλα ως αξία των διαμερισμάτων.Γιατι ο οικοπεδούχος,αφου του δίνεις διαμέρισμα και ΟΧΙ ΧΡΗΜΑ,πρέπει να αποζημιωθεί ανάλογα σε "ακίνητο".Αν το καταλαβαίνεις έχει καλώς.
Ρε άσχετε απάντησες μόνος σου στην ερώτηση σου.Ενα ίδιο σπιτι εχει 100.000 στο ιλιον και 1.000.000 ευρω στην γλυφάδα.Γιατι στην γλυφάδα ειναι ακριβότερα τα τούβλα??Ε τούβλο ελεος με την κάθε μαλακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ?
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ........... ΑΝΙΔΕΕ
πες μας λοιπον γιατι η διαφορα αυτη εδω με καβαλα ?
τα τουβλα εδω κανουν 3πλασια τιμη σε σχεση με εκει ?![]()
![]()
![]()
Λοιπόν παρακολουθώ το thread καιρό,και τραβάω τα μαλλιά μου απο τον κάθε ΑΣΧΕΤΟ με την οικοδομή,να λέει ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.΄Εχετε την παραμικρή ιδέα απο τον χώρο ή πιπιλίζετε ότι μαλακία ακούτε επειδή έχετε πνιγεί στα δάνεια,επειδή είστε ΗΛΙΘΙΟΙ,και δεν ξέρετε πότε,πόσο και για ποιό πράγμα πρέπει να δανείζεστε.
Έχετε υπόψιν σας,άσχετοι,ποιό είναι το κόστος κατασκευης,το κόστος αγοράς γής, και η συνάρτηση που έχει με τα δάνεια,τον καταλωτή κλπ ? Έχετε υπόψιν σας,ότι για να αγοράσεις και να χτίσεις ένα μέσο οικόπεδο στην Αθήνα χρειάζεσαι μια Περιουσία,επειδή ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ οικονόμησε ενα κομματάκι γης απο τον μπαμπά του,και θέλει να ζεί μέχρι να πεθάνει απο αυτό χωρίς να παράγει τίποτα ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ 80 ( οπως οι Μηχανικοί που τυχαίνει να είμαι εγώ) ?
Επειδή μερικοί τυχάρπαστοι βγάλανε τα κέρατα τους απο αυτή την δουλειά δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ? ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ?
Αν δεν ξέρετε μην μιλάτε όπως εγώ δεν μιλάω για άλλους επαγγελματίες.Η κάντε τα "λιρίτσες" όπως ο άλλος ο γύφτος.
Καντε με ΒΑΝ χέστηκα.
Λοιπόν παρακολουθώ το thread καιρό,και τραβάω τα μαλλιά μου απο τον κάθε ΑΣΧΕΤΟ με την οικοδομή,να λέει ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.΄Εχετε την παραμικρή ιδέα απο τον χώρο ή πιπιλίζετε ότι μαλακία ακούτε επειδή έχετε πνιγεί στα δάνεια,επειδή είστε ΗΛΙΘΙΟΙ,και δεν ξέρετε πότε,πόσο και για ποιό πράγμα πρέπει να δανείζεστε.
Έχετε υπόψιν σας,άσχετοι,ποιό είναι το κόστος κατασκευης,το κόστος αγοράς γής, και η συνάρτηση που έχει με τα δάνεια,τον καταλωτή κλπ ? Έχετε υπόψιν σας,ότι για να αγοράσεις και να χτίσεις ένα μέσο οικόπεδο στην Αθήνα χρειάζεσαι μια Περιουσία,επειδή ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ οικονόμησε ενα κομματάκι γης απο τον μπαμπά του,και θέλει να ζεί μέχρι να πεθάνει απο αυτό χωρίς να παράγει τίποτα ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ 80 ( οπως οι Μηχανικοί που τυχαίνει να είμαι εγώ) ?
Επειδή μερικοί τυχάρπαστοι βγάλανε τα κέρατα τους απο αυτή την δουλειά δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ? ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ?
Αν δεν ξέρετε μην μιλάτε όπως εγώ δεν μιλάω για άλλους επαγγελματίες.Η κάντε τα "λιρίτσες" όπως ο άλλος ο γύφτος.
Καντε με ΒΑΝ χέστηκα.
λόγω παντελούς έλλειψης κρατικού ελέγχου είναι σα να ζητάς από χρυσοχόο να σου πουλήσει 100 γραμμάρια χρυσό 18Κ με δική του ζυγαριά.
Αμα πάρεις 80 σκάρτα γραμμάρια 14Κ πρέπει να είσαι φχαριστημένος.
επόμενος.
σαν την πρέζα δλδ ?
γιατί κι εκεί δεν υπάρχει κρατικός έλεγχος...
καλά αν πας στον πλεζουρα τη γάμησες...100 θα του ζητήσεις...10 θα σου δώσει...1000 θα του πληρώσεις...
χαχαχαχαχαχα
στην πρέζα είναι ακόμα χειρότερο.
ενδέχεται να χρειαστείς τα ρέστα για την κάσα.
ρε μουνακι παλι με διαβαλλεις???καλά αν πας στον πλεζουρα τη γάμησες...100 θα του ζητήσεις...10 θα σου δώσει...1000 θα του πληρώσεις...
χαχαχαχαχαχα