Λοιπόν παρακολουθώ το thread καιρό,και τραβάω τα μαλλιά μου απο τον κάθε ΑΣΧΕΤΟ με την οικοδομή,να λέει ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.΄Εχετε την παραμικρή ιδέα απο τον χώρο ή πιπιλίζετε ότι μαλακία ακούτε επειδή έχετε πνιγεί στα δάνεια,επειδή είστε ΗΛΙΘΙΟΙ,και δεν ξέρετε πότε,πόσο και για ποιό πράγμα πρέπει να δανείζεστε.
Έχετε υπόψιν σας,άσχετοι,ποιό είναι το κόστος κατασκευης,το κόστος αγοράς γής, και η συνάρτηση που έχει με τα δάνεια,τον καταλωτή κλπ ? Έχετε υπόψιν σας,ότι για να αγοράσεις και να χτίσεις ένα μέσο οικόπεδο στην Αθήνα χρειάζεσαι μια Περιουσία,επειδή ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ οικονόμησε ενα κομματάκι γης απο τον μπαμπά του,και θέλει να ζεί μέχρι να πεθάνει απο αυτό χωρίς να παράγει τίποτα ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ 80 ( οπως οι Μηχανικοί που τυχαίνει να είμαι εγώ) ?
Επειδή μερικοί τυχάρπαστοι βγάλανε τα κέρατα τους απο αυτή την δουλειά δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ? ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ?
Αν δεν ξέρετε μην μιλάτε όπως εγώ δεν μιλάω για άλλους επαγγελματίες.Η κάντε τα "λιρίτσες" όπως ο άλλος ο γύφτος.
Καντε με ΒΑΝ χέστηκα.