hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μετα το 97 η αληθεια ειναι οτι εχει ανεβει το επιπεδο...τα ακινητα στην Ελλαδα ειναι πανακριβα,κακογουστα και με δυσλειτουργικο περιβαλον
αλλα ειναι ασφαλεις
μετα το 97 η αληθεια ειναι οτι εχει ανεβει το επιπεδο...τα ακινητα στην Ελλαδα ειναι πανακριβα,κακογουστα και με δυσλειτουργικο περιβαλον
αλλα ειναι ασφαλεις
τι καθεσαι και χαλιεσαι ρε περσονακο?
Εδω οι Ελληνες κατασκευαστες ψαχνουνε για τεχνικες λεπτομερειες στο μπου. τιβι
ολα τα μεγαλα εργα δινονται μονο σε Ελληνες
κανενα δημ. εργο που εχει δοθει σε Ελληνα κατασκευαστη δεν τοχει παρει το ποταμι! Εχουμε ατιθασους δρομους! Ολο θελουνε να αλλαζουνε θεση!
Σπίτια φτιάχνονται σε μπαζωμένα ρέματα, εκπτώσεις γίνονται στα σίδερα και στις κολώνες, οι βαρέλες έχουν περισσότερο χαλίκι από τσιμέντο για οικονομία και αυτοί που λένε ότι οι κατασκευές στην Ελλάδα είναι πολύ καλές...
χου ρε.
ασε με ρε....
Η πολεοδομία θεωρείται η Δημόσια υπηρεσία με τη μεγαλύτερη διαφθορά.
Σπίτια φτιάχνονται σε μπαζωμένα ρέματα, εκπτώσεις γίνονται στα σίδερα και στις κολώνες, οι βαρέλες έχουν περισσότερο χαλίκι από τσιμέντο για οικονομία και αυτοί που λένε ότι οι κατασκευές στην Ελλάδα είναι πολύ καλές...
χου ρε.
120 νεκροί με 5.9 .....
Φαντάσου με 6.5 τότε τι θα γινόταν στην Αττική...
χου λέεμεεεεεεεεεεεεε
ασε με ρε....
Η πολεοδομία θεωρείται η Δημόσια υπηρεσία με τη μεγαλύτερη διαφθορά.
χου ρε.
120 νεκροί με 5.9 .....
χου λέεμεεεεεεεεεεεεε
προφανως δεν εχεις ιδεα για το σεισμο του μεξικο....
αλλα λογικο αφου δεν εισαι μηχανικος
ειναι σα να σχολιαζω εγω ιατρικες γνωματευσεις
διεφθαρμενη ναι...
αλλα αλλο να κλεινεις εξωστες κλπ κλπ και αλλο εκπτωσεις στα σιδερα
ποσο μυαλο θελει να το καταλάβεις??????
και ποσο ακομα μυαλο θελει να συγκρίνεις μεγεθη οπως η επιταχυνση και οχι τα ριχτερ!!!
ξερεις κανα εργο να σχεδιαζεται με ριχτερ?????
μην συγκρινεις τα ριχτερ φιλε μου,ο συγκεκριμενος σεισμος ειχε τρομερη επιταγχυνση και κρατησε ουτε 15 δευτερολεπτα...
απο τοτε αλλαξε και ο αντισεισμικος οι νεες κατασκευες που γινονται τωρα εχουν απιστευτη αντοχη-κριτιριο μη καταρευσης
πολυ δυσκολα θα βρεις μηχανικο πια που να δεχεται να κανει "σκαρτη" κατασκευη,εχουν αλλαξει τα πραγματα σε μεγαλο βαθμο.
ό,τι πεις... δεν έχω ιδέα. Σου χαλάω χατήρι;
και στην Ελλάδα γίνεται καταπληκτική δουλειά όπως πάντα. το κλάμα θα αρχίσει στα επόμενα 6 ρίχτερ πάλι.
υ.γ.
ο τροποποιημένος γοκ του 2000 ήταν άριστος.
οι έλληνες είναι μαλάκες. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ για όποιον δεν το καταλαβαίνει.
Και σαφώς εάν κάποιος ακολουθήσει τυπικά και ευλαβικά τα προβλεπόμενα το σπίτι θα είναι αστέρι.
Οταν όμως αρχίζουν οι εκπτώσεις σε σίδεραμ τσιμέντο και κολώνες για μεγιστοποίηση κέρδους, οι μίζες στις πολεοδομίες πέφτουν βροχή και οι κομπίνες στους βαρελάδες κάνουν παρτυ, μη μου μιλάτε για καλές κατασκευές.
Χωρίς ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ σχολαστικό έλεγχο από σωστές υπηρεσίες ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΕΙΝΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΟΚ.
τι καθεσαι και χαλιεσαι ρε περσονακο?
Εδω οι Ελληνες κατασκευαστες ψαχνουνε για τεχνικες λεπτομερειες στο μπου. τιβι
ολα τα μεγαλα εργα δινονται μονο σε Ελληνες
κανενα δημ. εργο που εχει δοθει σε Ελληνα κατασκευαστη δεν τοχει παρει το ποταμι! Εχουμε ατιθασους δρομους! Ολο θελουνε να αλλαζουνε θεση!
ό,τι πεις... δεν έχω ιδέα. Σου χαλάω χατήρι;
και στην Ελλάδα γίνεται καταπληκτική δουλειά όπως πάντα. το κλάμα θα αρχίσει στα επόμενα 6 ρίχτερ πάλι.
υ.γ.
ο τροποποιημένος γοκ του 2000 ήταν άριστος.
οι έλληνες είναι μαλάκες. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ για όποιον δεν το καταλαβαίνει.
Και σαφώς εάν κάποιος ακολουθήσει τυπικά και ευλαβικά τα προβλεπόμενα το σπίτι θα είναι αστέρι.
Οταν όμως αρχίζουν οι εκπτώσεις σε σίδεραμ τσιμέντο και κολώνες για μεγιστοποίηση κέρδους, οι μίζες στις πολεοδομίες πέφτουν βροχή και οι κομπίνες στους βαρελάδες κάνουν παρτυ, μη μου μιλάτε για καλές κατασκευές.
Χωρίς ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ σχολαστικό έλεγχο από σωστές υπηρεσίες ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΕΙΝΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΟΚ.
ξαναλεω οτι λες μαλακιες οσον αφορα σε εκπτωσεις στα σιδερα...
πως το ξερεις και το λες?
ποσες οικοδομες εχεις δει?
ποσους ξυλοτυπους?
τι σχέση έχει ρε ο ξυλότυπος με το πόσα σίδερα πέφτουν στην οικοδομή;
Υ.Γ.
με γόβες στιλέτο και το κινητό ΔΕ ΧΤΙΖΕΤΑΙ οικοδομή.
η ΑΔΕΙΑ μπορεί να γαμάει ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΙΕΣ....
είσαι όντως κατασκευάστρια, ή τηλεφωνήτρια σε κατασκευαστική;
Εχεις πατήσει πόδι δε οικοδομή ποτέ; Εχεις κάνει τον επιβλέποντα μηχανικό σε πολλές οικοδομές; ΟΧΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΤΥΠΟΥΣ. ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΡΩΤΑΩ
εσυ ελεγχεις τα σιδερα αναλογα με τις καβλες τις στιγμης ή αναλογα με το τι λεει η μελέτη σου????
γιατι εγω οποτε παω να τσεκαρω σιδερα εχω κι εναν ξυλοτυπο μαζι?
εσυ τι κουβαλας? το τουπε σου?
λες οτι ειναι λιγα τα σιδερα με τι κριτηριο? με τη διαισθηση σου?
εγω τοχω πειχου ρε.
120 νεκροί με 5.9 .....
χου λέεμεεεεεεεεεεεεε
ΣΕ ΡΩΡΑΩ. Εχεις κάνεις επίβλεψη και ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΒΑΣΕΙ του ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΞΥΛΟΤΥΠΟΥ;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕΙΣ;
Γειά σας ήρθα να δώ πώς τα πάτε;
εγω τοχω πει
μακαρι να μη γινει δυνατος σεισμος στην Αθηνα υστερα απο την εξαρση οικοδομικης δραστηριοτητας!
Οχι μονο χρυσοχοοι, αλλα και κομμωτες, ταξιτζηδες και ενα καρο ασχετοι εγιναν εν μια νυκτι κατασκευαστες!
Βεβαια, να μην κανουμε λογο για τις τεχνικες προδιαγραφες των ακινητων οσον αφορα τα υδραυλικα, ηλεκτρολογικα που ενω η τιμες ειχανε γινει ταριφα κανενα σπιτι δεν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με το αλλο!
Η μεγαλυτερη απατη του αιωνα ειχε γινει!
και εχουνε το θρασος και κλαψομουνιαζουνε και ζητανε και κρατικη βοηθεια για να συνεχισουνε το παρτυ τα λαμογια! (σαφως οχι ολοι)
ρε μαλάκα αυτό λέω και σφυράει το ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ.....
μαλάκες βάλτε λιγότερα δε μου φτάνουν τα χρήματα. Ο επιβλέπων είχε πάει σε άλλη οικοδομή....
εγω παιρνω εναν ξυλοτυπο και παω και ελεγχο
εσυ ποσες οικοδομες στην Ελλάδα ηλεγξες και τις βρηκες σκαρτες?