1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
φαντάζομαι πως ο ίδιος μηχανικός θα ειναι και υπεύθυνος για να σου πει για το τι θέρμανση ενδύκνειται.αν δεν ειναι μηχανικός έχεις λάβει υπόψιν σου ότι εχει έναν μηχανικό που επιβλέπει την οικοδομή τουλάχιστον στα μπετά και μάλιστα τον ακριβοπληρώνει να το κάνει.
Κανένας μηχανικός δεν κάνει εκπτώσεις στα σίδερα. Ούτως ή άλλως οι σιδεράδες εχουν περισσοτερο την τάση να το φορτώνουν στα σιδερα γιατι πληρώνονται με το κιλό παρα να βαζουν λιγοτερα.
Ο κατασκευαστης με τιποτα δεν ρισκάρει να βάλει λιγοτερα σιδερα, οσο φτηνοκατασκευή κια να κάνει.
Με το τελεύταιο μου πελάτη κατασκευαστή μάλιστα, αν και γενικά ηταν ολιγον της "οικονομιας" π.χ. δεν ηθελε το ασανσερ να κατεβαινει στο υπογειο για να μην πληρώσει την επιπλέον σταση, μου ζήτησε να μην χρησιμοποιήσω αυξημένη σεισμική για μεγαλύτερη ασφαλεια.
(ευτυχως που δεν ειναι καποια ψυχη να με χλευασει που κάθομαι και απαντώ σε κακοπροαιρετους άσχετους)
φαντάζομαι πως ο ίδιος μηχανικός θα ειναι και υπεύθυνος για να σου πει για το τι θέρμανση ενδύκνειται.
και όχι η κάθε μαστοράτζα που άκουσε για ένα νέο είδος και τη θέλει να τη βάλει.
Όπως δεν θέλετε να τσουβαλιάζουμε όλα τα μέλη ενός κλάδου και να βγάζουμε πορίσματα για όλο τον κλάδο, έτσι θα πρέπει και εσείς να μην τα κάνετε όλα γαργάρα και να μην υποστηρίζετε τους άσχετους.
Ο συγκεκριμένος είναι πασιφανώς κατασκευαστής για τον πούτσο.
Και θα ήθελα να γνωριστούμε μόνο και μόνο για να μην αγοράσω από αυτόν.
P.S. ό,τι σκατά θέρμανση και να βάλεις, άμα δεν βάζεις καλή μόνωση, ίσα που καις πετρέλαιο ή γκάζι.
εσυ ξερεις τα παντα?
και τα ηξερες εξ απανέκαθεν?
με το που γεννήθηκες?
η μηπως καποια πραγματα εμαθες στην πορεια και ρωτώντας?
και οταν εμαθες καποια πραγματα αρκεστηκες σ αυτο ή ηθελες παντα να μαθαινεις περισσοτερα?
Σαφως και κανεις δε μαθαινει τα παντα με το που γεννιεται!εσυ ξερεις τα παντα?
και τα ηξερες εξ απανέκαθεν?
με το που γεννήθηκες?
η μηπως καποια πραγματα εμαθες στην πορεια και ρωτώντας?
και οταν εμαθες καποια πραγματα αρκεστηκες σ αυτο ή ηθελες παντα να μαθαινεις περισσοτερα?
καλααααααα οταν λεω οτι κατα τυχη και μονο δεν εχουμε θρηνησει ακομη θυματα......Κανένας μηχανικός δεν κάνει εκπτώσεις στα σίδερα. Ούτως ή άλλως οι σιδεράδες εχουν περισσοτερο την τάση να το φορτώνουν στα σιδερα γιατι πληρώνονται με το κιλό παρα να βαζουν λιγοτερα.
προεδρε τα σεβη μου και Χρονια Πολλα!Καλα εκει λυθηκα λεμε ....![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κοιλιακοι και μαλακιες ......
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΙΒΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
![]()
![]()
![]()
προεδρε, αμα κατσει τζακ ποτ, δε θα βαλουνε ουτε συρμα στην κολωνα λεμεεεεεεεεεε καλυτερα λαχειο!!! αχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι απιστευτος ......
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προεδρε τα σεβη μου και Χρονια Πολλα!
ΑΜΕΣΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ! ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!! Παμε στοιχημα οτι το 99% των "κατασκευαστων" θα κοπουν?
Δεν μπορει να χρειαζεται ειδικη αδεια ενας σουβλατζης η ενας τυροπιτας και ενας κατασκευαστης να το παιζει κινεζος και να μεταθετει τις ευθυνες του στο μηχανικο, ιδιως οταν ο μηχανικος ειναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ!
προεδρε, αμα κατσει τζακ ποτ, δε θα βαλουνε ουτε συρμα στην κολωνα λεμεεεεεεεεεε καλυτερα λαχειο!!! αχαχαχαχαχαχα
Στην πορεία τα έμαθα, και μαθαίνω ακόμα πολλά.
Αυτός που τα ξέρει όλα εδώ μέσα είναι μόνο ένας.
ο γνωστός www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,34089]μαλάκας [/URL]
Από εκεί και μετά, αν ήθελα να μάθω για την ενδοδαπέδια, (αν και γνωρίζω αρκετά, και την έχω δει μέσα σε αρκετά σπίτια)
θα ρώταγα κάναν γνωστό μου μηχανολόγο, μερικούς υδραυλικούς που ξέρω πως την έχουν δουλέψει,
και θα πήγαινα και στο εξειδικευμένο φόρουμ που υπάρχει να συλλέξω πληροφορίες.
Όπου να 'σαι θα πεταχτεί κανένας κατασκευαστής και θα μας ρωτήσει πόσα σίδερα βάζουν στην κολόνα....
ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναμε και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
![]()
Για να συμπληροθεί το καρέ.
ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ-ΜΕΜΟΣΑΝ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΙΣΧΗΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΛΕΣ (οχι για τα παπουτσια)
Ψαχνω πολλές μέρες να αγοράσω εργολάβους, έχουνε εξαφανιστεί όλοι.
χρονια πολα επιτιμεεεεεεεΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναμε και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
![]()
Για να συμπληροθεί το καρέ.
ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ-ΜΕΜΟΣΑΝ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΙΣΧΗΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΛΕΣ (οχι για τα παπουτσια)
Ψαχνω πολλές μέρες να αγοράσω εργολάβους, έχουνε εξαφανιστεί όλοι.
χρονια πολα επιτιμεεεεεεε
αχαχαχαχαχαχα
έτσιιιιιιιιιιιιιιιι
πάνε ρε κομπλεξικέ να κάνεις τον "τεχνιτη" σε καμμιά κατασκευαστική.
καραγκιόζη κότα λυράτη της κοινωνίας....
τώρα που μπανάρανε τον φίλο σου ποιόν θα σιγοντάρεις κοτούλα;
ααααχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχα
είμαι Ελλαδα το ραντεβού να σου γαμήσω τα ράμματα όπως προείπαμε ισχύει.
μετά τις γιορτές κλωνοκοτούλα.
ε λογω των εορτων να μην του κανουμε ενα δωρακι και του εφορα?Α φιλε μεμο μην τον υποβιβαζεις στην ιεραρχια....
ειπαμε ειναι ο εφορας επι των δημοσιων σχεσεων της ενωσεως
όπου πετυχαινω την κότα από δω και πέρα θα της γαμάω τις αιμορροίδες...Ψυχραιμια ........................................
Γεια χαρά!
Είμαι ο Ντινος και είμαι 33.
Πολυτεχνίτης αλλά όχι ερημοσπίτης
Χαίρομαι, που έστω και αργά ανακαλυψα το site.![]()