Νέα

Παζάρι για νέο διαμέρισμα με κατασκευαστή γίνεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίο ει.

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
να σας πω εγώ, το 66 ετος γέννησης οπότε υπολογιστε. Tsiki tsiki αρκετά αυθάδη σε βρίσκω, voltaire είσαι μέλος όντως?

Δεν ειμαι καθολου.Διαβασε πιο πανω..Ποιος ειπε 1ος τον αλλο ηλιθιο.Και χωρις κανενα λογο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δεν ειμαι καθολου.Διαβασε πιο πανω..Ποιος ειπε 1ος τον αλλο ηλιθιο.Και χωρις κανενα λογο...

Είσαι και ψεύτης.

Ποιός είπε στις 14:51 πρώτος το εξής:

Αντιθετως.Αυτο λεω.Οποιος δε ξερει δεν επιμενει με ηλιθια επιχειρηματα.Μπορει βεβαια να πει τη γνωμη του αλλα δεν ειναι δυνατον να εχει την ιδια βαρυτητα απο καποιων που ειναι μεσα στα πραγματα κατ επαγγελμα και σπουδων.
Το "εχω κτισει και ξερω" πως το βλεπεις??

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αρα να ανοιξουμε ένα thread μόνο για μας

Ρε στρατο δες σε παρακαλω τι εχω γραψει....Λεω απλως οτι δεν ειναι δυνατον να προσπαθουμε να εξηγησουμε την τεχνολογια σκυροδεματος σε καποιους που λενε οτι ξερουν επειδη "εκτισαν" 1-2 σπιτια.Ειναι παντελως αστειο, γιατι επιμενουν κ στη γνωμη τους.Αν ρωτουσαν απλα καποιος που γνωριζει θα μπορουσε να εξηγησει καποια πραγματα με απλα λογια.Αλλα να σε αμβισβητουν??????????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τα στοιχεια που εχω και τα οποια γνωριζετε πολυ καλα ολοι οι σοβαροι κατασκευαστες, ειναι πως τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο, στον κλαδο των κατασκευαστων παρεισφρυσαν 1000000 ασχετοι οι οποιοι το επαιζαν μεγαλοεργολαβοι! Γνωριζω παραδειγματα υδραυλικων, λογιστων μεχρι και κομμωτων οι οποιοι την περιοδο εκεινη ιδρυσαν κατασκευαστικες εταιρειες και εψαχναν για επενδυτες( με πλησιασαν και εμενα) ταζοντας κερδη 100% επι του επενδυομενου κεφαλαιου! Αυτοι ολοι ειναι οι υπαιτιοι της στρεβλωσης της αγορας, των κακων κατασκευων (αφου ητανε ασχετοι με το αντικειμενο και κοιτουσανε μονο το κερδος) και της υπεραυξησης των τιμων!

Είναι γεγονός ότι πριν το 2003 και ειδικά τις δεκαετίες 60-70 οικοδομές σήκωναν μόνο πτυχιούχοι ΜΙΤ και στην ξεφτίλα κανάς πτυχιούχος ΕΜΠ, οι δε κατασκευαστές- εργολάβοι ήταν όλοι καλοζωισμένοι bon viveurs μέλη της λέσχης των Αθηνών...
Μετά χάλασε η πιάτσα...

Οσον αφορα την ευθυνη που γραψατε παραπανω, σας πληροφορω πως το 99,9% των εταιρειων αυτων ειχαν την νομικη μορφη ΕΠΕ που σημαινει οτι η ευθυνη τους οσον αφορα τις αποζημιωσεις προς τριτους περιοριζεται στο υψος του μετοχικου κεφαλαιου της εταιρειας! Οταν ολες αυτες εχουνε ιδρυθει με κεφαλαια 10-12.000 ευρω, ειναι προφανες οτι κανεις δεν προκειται να αποζημιωθει ποτε σε περιπτωση κακοτεχνιας!Και εχετε υπ'οψιν σας οτι ποινικες ευθυνες εχει ο μηχανικος στην περιπτωση που υπαρξουν θυματα! Στις υπολοιπες περιπτωσεις(κακοτεχνιες κ.λ.π.) η διαφορα ειναι αστικη! Για δειτε τι εγινε στα κτιρια που επεσαν απο τους σεισμους της καλαματας, του αιγιου και της παρνηθας στις περιπτωσεις που δεν υπηρξαν θυματα! Μολις περασε η δημοσιοτητα οι ιδιοκτητες πηρανε τα @@ μου! Και στην τελικη ξερετε κατι αγαπητοι, αμα ο αλλος χασει κανα συγγενη η του γκρεμιστει το σπιτι που χρωσταει, χεστηκε αμα παει φυλακη ο μηχανικος! Γιατι σοβαρη αποζημιωση δεν προκειτε να παρει ποτε!!!!

Ενώ η προσωπική εγγύηση του μάστρο - Βάγγου ή του κυρ- Τάκη του καλουπατζή είναι ό,τι καλύτερο...

Δυστυχώς είναι τόσο άκυρα αυτά που γράφεις, από νομική και πραγματική άποψη. που πραγματικά δεν ξέρω τί να πρωτοξεσκεπάσω...
Το ότι οι κεφαλαιουχικές εταιρείες (ΑΕ και ΕΠΕ) είναι δείγμα προόδου στις συναλλαγές;
Ότι οι περισσότεροι εργολάβοι λειτουργούν συνήθως ως κοινοπραξίες οι οποίες ευθύνονατι σαν ομόρρυθμες εταιρείες;
Ότι η περιουσία που μπορεί να έχει μια εταιρεία μπορεί να είναι απείρως μεγαλύτερη από το μετοχικό κεφάλαιο;
Ότι οι νόμιμοι εκπρόσωποι αε και επε ευθύνονται και ατομικά μαζί με την εταιρεία για κάθε ζημια προκληθεί από την εταιρεία ενώ έχουν και ποινική ευθύνη;

Ότι δεν ξέρεις τίποτα μα τίποτα;

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι και ψεύτης.

Ποιός είπε στις 14:51 πρώτος το εξής:

Κριμα...Δεν εισαι κ κανα παιδακι.Αν και με τα "ξερεις ποιος ειμαι εγω" και "τι αριθμο ΤΕΕ εχεις" καποιος θα νομιζε οτι εισαι τουλαχιστον υφυπουργος ΠΕΧΩΔΕ με 3ψηφιο ΤΕΕ αντε κανενας καθηγητης στο ΕΜΠ (Και πολ.μηχ/κος μαλιστα)...

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είναι γεγονός ότι πριν το 2003 και ειδικά τις δεκαετίες 60-70 οικοδομές σήκωναν μόνο πτυχιούχοι ΜΙΤ και στην ξεφτίλα κανάς πτυχιούχος ΕΜΠ, οι δε κατασκευαστές- εργολάβοι ήταν όλοι καλοζωισμένοι bon viveurs μέλη της λέσχης των Αθηνών...
Μετά χάλασε η πιάτσα...

Ενώ η προσωπική εγγύηση του μάστρο - Βάγγου ή του κυρ- Τάκη του καλουπατζή είναι ό,τι καλύτερο...

Δυστυχώς είναι τόσο άκυρα αυτά που γράφεις, από νομική και πραγματική άποψη. που πραγματικά δεν ξέρω τί να πρωτοξεσκεπάσω...
Το ότι οι κεφαλαιουχικές εταιρείες (ΑΕ και ΕΠΕ) είναι δείγμα προόδου στις συναλλαγές;
Ότι οι περισσότεροι εργολάβοι λειτουργούν συνήθως ως κοινοπραξίες οι οποίες ευθύνονατι σαν ομόρρυθμες εταιρείες;
Ότι η περιουσία που μπορεί να έχει μια εταιρεία μπορεί να είναι απείρως μεγαλύτερη από το μετοχικό κεφάλαιο;
Ότι οι νόμιμοι εκπρόσωποι αε και επε ευθύνονται και ατομικά μαζί με την εταιρεία για κάθε ζημια προκληθεί από την εταιρεία ενώ έχουν και ποινική ευθύνη;

Ότι δεν ξέρεις τίποτα μα τίποτα;

Ρε στρεητ δε βαριεσαι να γραφεις???

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
αγαπητέ tsiki την λέξη "όντως" για τον voltaire, την χρησιμοποίησα καθότι εχοντας διαβάσει τον εν λόγω φίλο, διαπίστωσα ότι κινείαι γύρω από χρηματοοικονομικά, για αυτό απόρησα. Πάντως επαναλαμβάνω  δεν είναι καλή ιδέα να μετακομίσουμε σε ξεχωριστό trhead?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Κρύβε λόγια πάτερ, κρύβε λόγια!

:2funny:  :2funny:  :2funny:
οχι !!!!!!!!!!!!!!!

ολα στο φως !!!!!!!!!!!

οταν που λετε κανει κανενα λαθακι στα πληκτρα η κακομοιρα την τσιμπουκωνει μπροστα στις αλλες 3 γραμματεις που εχει για παραδειγματισμο..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητέ tsiki την λέξη "όντως" για τον voltaire, την χρησιμοποίησα καθότι εχοντας διαβάσει τον εν λόγω φίλο, διαπίστωσα ότι κινείαι γύρω από χρηματοοικονομικά, για αυτό απόρησα. Πάντως επαναλαμβάνω  δεν είναι καλή ιδέα να μετακομίσουμε σε ξεχωριστό trhead?

οκ καταλαβα...
Τοτε ομως ο αριθμος ΤΕΕ που κολαει??
Ανοιξε αν θες.Εγω θα μπω.

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν σε πιάνω αγαπητε τσικι
τι να ανοίξει?
κι εμένα γιατι με αφήνετε στην απόξω????

αν και είπα ένα ψεματακι... κι εγω 5ψηφιο αριθμό ΤΕΕ έχω (για λίγο όμως..... ούτε 300 νουμερα...)

Εχει φτασει τοσο το μητρωο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom