giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
μπορεις κατα προσεγγιση να το προσδιορισεις χρονικα ??είναι θέμα χρόνου το μπαμ......
μπορεις κατα προσεγγιση να το προσδιορισεις χρονικα ??είναι θέμα χρόνου το μπαμ......
Ειλικρινά, δε νομίζω να υπάρχει κλάδος που να μην έχει ξεκινήσει το μπαμ. Άν εννοείς ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν, ok.
Πάντως όσους γνωρίζω και φαίνονται cool, είναι μάλλον ελαφρώς αναίσθητοι κι ευτυχισμένοι μιας και συνάδελφοί τους επιβεβαίωνουν την όποια ύφεση.
Μην ακούσω για τύπους έξυπνους και γάτους και και και ... Άν καβατζάρω πελάτες και δουλειές ανταγωνιστή μου επειδή εκείνος βγήκε από τη μέση, @@ γάτος είμαι ...
Όπως και να 'χει, ας ελπίσουμε να μπει έστω και λίγο μυαλό στον κόσμο και να μην επαναληφθεί η αλόγιστη χρήση των δανείων όταν οι τράπεζες ξαναμοιράσουν χρήμα.
21/12/2012μπορεις κατα προσεγγιση να το προσδιορισεις χρονικα ??
μπορεις κατα προσεγγιση να το προσδιορισεις χρονικα ??
μπορεις κατα προσεγγιση να το προσδιορισεις χρονικα ??
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα....Άμα διαβάσεις Λιακο θα το βρείς
Χαιρετε.
Εγω και ο αδερφος μου θελουμε να αγορασουμε δυο διαμερισματα,αφου πουλησουμε ενα που εχουμε.
Θελω να ρωτησω το εξης.
Αν εχω π.χ.250 χιλιαδες μετρητα και το συνολικο κοστος των διαμερισματων ειναι 400 χιλιαδες,ποσο μπορω να κανω σκοντο να ριξω την τιμη?Ειδικα αν ειναι απο την ιδια κατασκευαστικη?
Επισης αν τα παρουμε στα θεμελια ξερει κανεις ποσα μπορουμε να γλιτωσουμε?
Αν γινεται οι απαντησεις να ειναι οσο το δυνατον ρεαλιστικες ακομα και απο κατασκευαστες.
Παντως σε τιμες που κοιταξα ρε παιδια,δεν εχουνε πεσει καθολου,παρολο που μενουνε απουλητα,δε προκειτε να πεσουνε τελικα?
Όχι.Παντως σε τιμες που κοιταξα ρε παιδια,δεν εχουνε πεσει καθολου,παρολο που μενουνε απουλητα,δε προκειτε να πεσουνε τελικα?
Ενα 10-18% ΣΙΓΟΥΡΑ εκπτωση και με σκληρη διαπραγματευση επειδη εχει κεσατια η αγορα θα εχεις ως δωρο και αποθηκη - παρκινγκ........
Για περισσοτερες πληροφοριες ρωτα ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ![]()
![]()
οι κατασκευαστες σιγουρα θα πουν τα δικα τους αλλωστε δεν τους βολευει να πουνε και τιποτα αλλο.......
Βρε αχαχουχα που εισαι βρε συ ?
περνα απο το μαγαζι να τα πουμε λιγο......... μας ελειψε η παρεα σου βρε αθεοφοβε
Επειδή ψάχνω να αγοράσω και εγω...και βρίσκομαι στη φάση επιλογής τράπεζας....έπεσα στο νετ σε μια εταιρεία που λεγεται money market()....Γνωρίζει κανείς τιποτα;θα την ψάξω αλλα απο Πέμπτη...καμμιά πληροφορία να είμαι προετοιμασμένος;