Επισκέπτης
Kαι για να μην ξεχνάμε το θέμα μας ;)
[move]ΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ[/move]
[move]ΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ....ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[/move]
Kαι για να μην ξεχνάμε το θέμα μας ;)
[move]ΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ[/move]
Α εσυ εισαι αυτος που μουλεγε χθες η μανα μου οτι θα της χαριζε ενα διαμερισμα να βαλουμε μεσα τη μιζερια μας? Εισαι και ψευτης! Γιατι κοροϊδεψες τη μανα μου αλητη? Θα σου τα βγαλω τα ματια! αχαχαχαχαχαχαχαχ
καριολι μην ξαναμιλησεις για εμενα γιατι θα σου γαμησω τα καντηλια μπασταρδε γαμω την φαρα σου μπινε.και κοψε τις μαγκιες γιατι θα σε γαμησω και εσενα και την γκομενα σου μαζι πουτανακι που σηκωσες και κεφαλι γαμω τη φαρα σου την γαμημρνη τσογλανε.επρεπε να ημουνα αθηνα και να σου γαμουσα το σπορο που σε πεταξε πουσταρα γαμω το φελεκι σου.βουλεσετο και μην ξανακουσω για βουλγαρια γιατι θα σου γαμησω τα καντηλια πουτανακι.τις μαγκιες σου θα τις πουλας στα πουτανικια που κανεις παρεα οχι εδω,αρχιδακι.Κλάψε τώρα πουτανόπαιδο...
Φεύγω...γιατί έχουμε κ δουλειές...
Άμα θες να μου πεις τίποτα άλλο...
στείλε διεύθυνση..σε πμ...κ θα τα πουμε...
*Μόνο μην είσαι σαν τον άλλο τον Βούλγαρο..που μας έσπασε τον πούτσο για να μας πει στο τέλος...οτι είναι Βούλγαρος...ή σαν τον άλλο που δεν ήρθε ποτέ...στους κοτοπουλάδες...ο αρχικοτοπουλάς...
'παρε το βλαστο το φιλο σου απο τις φυλακες να μας κλασει τα αρχιδια.εμαθα οτι εισαι δικτυομενος με την μαφια.ερε μαλακια που κουβαλας βλακα.ανοητο παρταλι.Άσε με ΒΟΥΛΓΑΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΙΜΑ....πρέπει να φύγω...τα λέμε άλλη ώρα...
ΑΝ έρθεις Αθήνα να σου κλάσω τα αρχιδάκια...
'παρε το βλαστο το φιλο σου απο τις φυλακες να μας κλασει τα αρχιδια.εμαθα οτι εισαι δικτυομενος με την μαφια.ερε μαλακια που κουβαλας βλακα.ανοητο παρταλι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως οταν κατεβω αθηνα θα σου στειλω ενα πμ να ερθω εκει που συχναζεις να σε κανω ρομπα να δουν και τα φιλαρακια σου οι μαφοζιοι τη μαλακας εισαι.αυτοι θα σε σφαλιαρισουν καταρχην οχι εγω να ξερεις.
'παρε το βλαστο το φιλο σου απο τις φυλακες να μας κλασει τα αρχιδια.εμαθα οτι εισαι δικτυομενος με την μαφια.ερε μαλακια που κουβαλας βλακα.ανοητο παρταλι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως οταν κατεβω αθηνα θα σου στειλω ενα πμ να ερθω εκει που συχναζεις να σε κανω ρομπα να δουν και τα φιλαρακια σου οι μαφοζιοι τη μαλακας εισαι.αυτοι θα σε σφαλιαρισουν καταρχην οχι εγω να ξερεις.
ρε μαλακα βουλγαρο με λεει το μπασταρδο το ενα.κολομαγκας της πουτσας ειναι.απο αλλου ξεκινησε η φαση.ανεβαζε τη βουλγαρικη σημαια ο καριολης.κολομαγκιες κανει το μπασταρδο.κανε τσογαλανακι απο αυτα που περνουν κανενα χαπι και τραβιουντε στα γηπεδα ειναι.ψιλοπρεζακιας πρεπει να ειναι.που να ξερει οτι αμα τον βρω στα χερια μου θα του βαλω ολα τα αρχιδια μεσα στο στομα του μεσα στο ιδιο του το σπιτι.τωρα καταλαβα
ο κλαιν ειναι μαφιοζος(ε..ρε να δεις τι αλλο θα συναντησουμε στο ιντερνετ)
και εχει φραγκα πολλααααααααααααααααααααααααααα
ο αρκανς ειναι συμπολιτης
το θεμα ειναι γιατι αλληλοβριζεστε
που τα χαλσατε![]()
![]()
![]()
ρε κλαιν μιας που εισαι και μεστα κολπα
τον μποζιδη τον ξερεις;;;;
αρα αρχιδια μαφιοζος με εισαιδεν ξέρω τίποτα ρε φίλε...
ρε μαλακα βουλγαρο με λεει το μπασταρδο το ενα.κολομαγκας της πουτσας ειναι.απο αλλου ξεκινησε η φαση.ανεβαζε τη βουλγαρικη σημαια ο καριολης.κολομαγκιες κανει το μπασταρδο.κανε τσογαλανακι απο αυτα που περνουν κανενα χαπι και τραβιουντε στα γηπεδα ειναι.ψιλοπρεζακιας πρεπει να ειναι.που να ξερει οτι αμα τον βρω στα χερια μου θα του βαλω ολα τα αρχιδια μεσα στο στομα του μεσα στο ιδιο του το σπιτι.
αρα αρχιδια μαφιοζος με εισαι
και το 3χιλιαρο που το εβγαλε και σε φωτορε μαλακα βουλγαρο με λεει το μπασταρδο το ενα.κολομαγκας της πουτσας ειναι.απο αλλου ξεκινησε η φαση.ανεβαζε τη βουλγαρικη σημαια ο καριολης.κολομαγκιες κανει το μπασταρδο.κανε τσογαλανακι απο αυτα που περνουν κανενα χαπι και τραβιουντε στα γηπεδα ειναι.ψιλοπρεζακιας πρεπει να ειναι.που να ξερει οτι αμα τον βρω στα χερια μου θα του βαλω ολα τα αρχιδια μεσα στο στομα του μεσα στο ιδιο του το σπιτι.
ελα ρε φιλε μην του λες και εσυ τετοια.λες και εχεις να κανεις με κανενα μαφιοζο.ψιλοπρεζονι ειναι ο τυπος.λες να ασχολιτε ο ποζιδης με τετοια?.ασε ξερω εγω τη μαλακισμενα ειναι αυτα 4 χρονια ημουνα αθηνα.αμα κατυεβω θα του στειλω εγω ενα πμ να παω να τον βρω στην γειτονια του το καριολη,και ας παει να κλαφτη μετα σε ολα τα μαγκακια τις γειτονιας του.οι ιδιοι οι φιλοι του θα του δωσουν σφαλιαρες για τις μαλακιες που λεει.ρε κλαιν μιας που εισαι και μεστα κολπα
τον μποζιδη τον ξερεις;;;;
εσυ πουλας τρελιτσαείσαι μαλάκας ή τον παριστάνεις ?
μεγαλη δουλεια εκανε ρε μαλακα.λιγα κλεφτρονια εχει στην αθηνα και πρεζακια σαν αυτον.μπορει να το εκλεψε και απο τον γερο του.τι νομιζεις με κανε εφοπλιστη εχεις να κανεις? μπασταρδακι του κερατα ειναι.εχει πολλα τετοια μπινεδακια στην αθηνα.εχω καταλαβει εγω τη σοι πουτανακι ειναι μην στεναχωριεσε.και το 3χιλιαρο που το εβγαλε και σε φωτο
που τα βρηκε αν ειναι τελειωμενος;;;;
εσυ πουλας τρελιτσα
καπου διαβασα οτι εισαι φιλοαληθης
αλλα παπαρια
θα μου πεις τι εισαι η θα το παιζουμε ανωνυμοι λεφταδες;
και το 3χιλιαρο που το εβγαλε και σε φωτο
που τα βρηκε αν ειναι τελειωμενος;;;;
ελα ρε φιλε μην του λες και εσυ τετοια.λες και εχεις να κανεις με κανενα μαφιοζο.ψιλοπρεζονι ειναι ο τυπος.λες να ασχολιτε ο ποζιδης με τετοια?.ασε ξερω εγω τη μαλακισμενα ειναι αυτα 4 χρονια ημουνα αθηνα.αμα κατυεβω θα του στειλω εγω ενα πμ να παω να τον βρω στην γειτονια του το καριολη,και ας παει να κλαφτη μετα σε ολα τα μαγκακια τις γειτονιας του.οι ιδιοι οι φιλοι του θα του δωσουν σφαλιαρες για τις μαλακιες που λεει.