Καταλαβένεις μάλλον ότι δεν αντέχω:
Πρώτον, να μιλούνε κάτι παιδάκια με τα λεφτά του μπαμπά, για "Χημικές Τουαλέτες" για αποπροσανατολίσουν την κουβέντα.
Δεύτερον, κάτι τύπους που δεν ομολογούν την αλήθεια, γιατί πιστεύουν ότι αυτοί την διαμορφώνουν 'οπως τους γουστάρει.
Αν και μισθοσυντήρητος δεν συμμένει 'οτιείμαι βλάκας ή αμόρφοτος ή χωρίς εμπειρίες. Και τις σπουδές μου έχω κάνει και θέση κατέχω (αλλά δεν γαμάω τους υφισταμένους μου) και διαβάζω, ταξιδεύω και γαμάω. Όχι όπως πιστεύει ο κυριος "Χ.Τ.".
Προφανως αναφερεσαι σε μενα.
Εχω γραψει επι της ουσιας του θεματος 2 σελιδες κατεβατο και μεσα σε αυτες τις 2 σελιδες εκανα και μια ερωτηση για την Χ.Τ, οταν ηδη ειχαν τεθει αλλες 1000 ερωτησεις εκτος θεματος.
Εγω λοιπον αποπροσανατολιζω την κουβεντα, ενω οι αλλοι οχι??????
Εχω εξαντλησει το θεμα, εχω γραψει τις αποψεις μου και περιμενω τα επιχειρηματα σου.
Επειδη δεν μπορεις να συζητησεις με επιχειρηματα, εχεις "αγκιστρωθει" στην "Χ.Τ", η οποια προφανως και σε εκφραζει...
Τι διαφορετικο ειπε ο χρηστης Υorgos απ'αυτα που ειπα εγω?
Τα ιδια πραγματα ειπε, απλα επειδη σε εστησα στον τοιχο, ψαχνεις συμμαχους.
υ.γ. Οσο για τις σπουδες σου και την θεση σου, δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα. Αν θες να σε αντιμετωπιζουν με σεβασμο, να συζητας με επιχειρηματα.