το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
που πρεπει να κανω αιτηση να γινω μπολντοτυπος;εγω προσπαθησα πριν να τους συμφιλιώσω αλλα αδιαφορησαν
που πρεπει να κανω αιτηση να γινω μπολντοτυπος;εγω προσπαθησα πριν να τους συμφιλιώσω αλλα αδιαφορησαν
που πρεπει να κανω αιτηση να γινω μπολντοτυπος;
ναι. μετα απο εσωτερικη αναζιτηση 10 χρονια στην ερημο και 10 χρονια στο φιδετ νομιζω οτι η αληθεια βρισκεται στο μπολντισμο. τι πρεπει να κανω για να με δεχτειτε;θΕς να γινεις? δεν θα σε παιδεψουμε με αιτησεις θα γινεις απευθειας.
Eγω?θΕς να γινεις? δεν θα σε παιδεψουμε με αιτησεις θα γινεις απευθειας.
τιποτα μαν....δυο μελη ειναι μεχρι τεσσερις καλα ειναι για πρεφα και κολτσιναναι. μετα απο εσωτερικη αναζιτηση 10 χρονια στην ερημο και 10 χρονια στο φιδετ νομιζω οτι η αληθεια βρισκεται στο μπολντισμο. τι πρεπει να κανω για να με δεχτειτε;
αμα το βαλει απο κατω δλδ υπαρχει προβλημα;παιδια οποιος θέλει να γινει μπολντοτυπος βάζει το μπολντοτυπος στο αβαταρ του απο πανω
ναι. μετα απο εσωτερικη αναζιτηση 10 χρονια στην ερημο και 10 χρονια στο φιδετ νομιζω οτι η αληθεια βρισκεται στο μπολντισμο. τι πρεπει να κανω για να με δεχτειτε;
μην ξεχνας οτι ο βενιζελος στη νομικη θεσσαλονικης οταν ηταν φοιτητης ιδρυσε δικο του κομμα για να ειναι προεδρος γιατι δεν αντεχε να ειναι απλο μελος στα αλλα. και οριστε εφτασε αντιπροεδρος κυβερνησης και προεδρος θασοκ. οποτε δεν εχει σημασια ο αριθμος των μελων. αλλα η αληθεια που κρυβεται απο πισω.τιποτα μαν....δυο μελη ειναι μεχρι τεσσερις καλα ειναι για πρεφα και κολτσινα
αμα το βαλει απο κατω δλδ υπαρχει προβλημα;
Το βασικο μου πρόβλημα είναι ότι εσεις ειστε πιστοι στις γυναικες σαςπαιδια οποιος θέλει να γινει μπολντοτυπος βάζει το μπολντοτυπος στο αβαταρ του απο πανω
επισης πρεπει να αποδεχεται και να στηριζει τις αρχες μας με καθε τροπο μεσα στην κοινωνια.
Το βασικο μου πρόβλημα είναι ότι εσεις ειστε πιστοι στις γυναικες σας
Θα παραμείνω Αλεξότυπος λοιπονΕ ναι ρε φιλε ο θεσμος της οικογενειας ειναι σημαντικος
Θα παραμείνω Αλεξότυπος λοιπον
Θα παραμείνω Αλεξότυπος λοιπον
εγινα
http://[URL unfurl="true"]www.gardnerkansas.gov/images/uploads/ParksRecreation/Parks%20Home%20Page/petoskey-fireworks.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ευγεεεε :headbang3: :headbang3:
καλως ηρθες στην παρέα μας!!!
φπ ο τραμουντανα ειναι ενας αποτυχημενος σε καθε επιπεδο οικογενειας, κοινωνιας, χρηματων κτλ. Αν νομιζεις οτι θες να γινεις ετσι με το καλο. Αλλα μην μου δειχνεις με το δαχτυλο τον αηδια ως το μεγαλο μου εχθρο. ειναι τουλαχιστον γελοιο και για εμενα και για τα γκλιτερ μου