Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Βαρετή και πλήρως προβλέψιμη...
Ασχετο. Μιλούσαμε για την "ευθυνη που αναλογουσε στο ΠΑΣΟΚ".
Μονο του την πηρε, δεν του την δωσανε με το ζορι. Εκβιαστικά κιολας την πηρε.
καλα ρε εσυ καθεσαι και ασχολησε στην υπογα με ολους τους αλλους μαζι μου και εγω ειμαι η προβλεψιμη;. Δεν πας να τον εμπαιξεις να ξελαμπικαρεις μανα μου πουτ μας πουλας και στυλάκι ; αυτα στην υπογα με τα παρταλια που συχναζεις οχι σε μενα
και εγω την αγαμια σου..I can feel your anger!!!
η ερι δε θυμωνει ειναι παιδι των λουλουδιων τυπε ;)I can feel your anger!!!
η ερι δε θυμωνει ειναι παιδι των λουλουδιων τυπε ;)
και εγω την αγαμια σου..
η ερι δε θυμωνει ειναι παιδι των λουλουδιων τυπε ;)
εγω το ξερω πρεπει να ειναι πολυ στοκος γκομενα για να σου καστει οικειοθελως. Πανε τωρα να κανεις τον καμποσο στους αλλους αγαμητους που πλερω για να ριξουν κανα πουτσο και μετα ελα να μου την πεις με κουταμαρες δημοτικου.Ούτε καν ΕΣΥ δεν το πιστεύεις αυτό καημενούλα...
Άει φτιάσε καν'α νύχι τώρα
εγω το ξερω πρεπει να ειναι πολυ στοκος γκομενα για να σου καστει οικειοθελως. Πανε τωρα να κανεις τον καμποσο στους αλλους αγαμητους που πλερω για να ριξουν κανα πουτσο και μετα ελα να μου την πεις με κουταμαρες δημοτικου.
εγω το ξερω πρεπει να ειναι πολυ στοκος γκομενα για να σου καστει οικειοθελως.
γιαυτο δεν του την λεω πιο πολυ λογω εορτωνre παιδια χριστουγεννα έχουμε και εσεις κοιταζετε πως να την πειτε ο ένας στον αλλον? ημέρες γιορτής
ναι αλλα θελουν και τσεπη .. διοτι στοκος στοκος αλλα ... ;)Δεν ειναι και λιγες αυτες, λατρεια.
Εχει μεγαλο ταργκετ γκρουπ
χρονια πολλα παιδια ο αι βασιλης να σας φερει οτι ζητησατεre παιδια χριστουγεννα έχουμε και εσεις κοιταζετε πως να την πειτε ο ένας στον αλλον? ημέρες γιορτής