Νέα

Παύλος Χαικάλης Μου έδιναν 2-3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:grin:
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/09/tsipras-agiasmo-570-800x497.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Mα στη Ρώμη κάνεις σα τους Ρωμαίους.Με τα γίδια τους νεοέλληνες μπλέκεις που έχουν τη θρησκεία σε περίοπτη θέση.Κ γω στη θέση Τσίπρα για λόγους μάρκετινγκ κ μέχρι να πάρω την εξουσία μέχρι κ τσιμπούκια θα κανα στην εκκλησία,για να την γαμήσω με τρόπο όταν θα έβγαινα.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
482
Πόντοι
36
Mα στη Ρώμη κάνεις σα τους Ρωμαίους.Με τα γίδια τους νεοέλληνες μπλέκεις που έχουν τη θρησκεία σε περίοπτη θέση.Κ γω στη θέση Τσίπρα για λόγους μάρκετινγκ κ μέχρι να πάρω την εξουσία μέχρι κ τσιμπούκια θα κανα στην εκκλησία,για να την γαμήσω με τρόπο όταν θα έβγαινα.
τυπε δε μου απαντησες, Ολλανδια ή Νορβηγια;

Επισκέπτης
Αδιάβαστος.
Ρε Λόπεζ πλακα μας κανεις? Δεν ειχες δει το θρεντ που ανοιξε, που ζητουσε καποιον για να κανουν τριο με τον πακιστανο γκομενο του?

btw για  αυτή την Κυριακή είναι ακόμα ανοιχτές οι συμμετοχές.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Ναι και αυτοι τιποτα μαλακες ειναι νομιζεις :2funny:

Αλλα πιστευεις οτι θα δεις αλλα θα γινουν, οταν ανεβει στην εξουσια ο αριστερος με το μπερμπερι

Επισκέπτης
Ναι και αυτοι τιποτα μαλακες ειναι νομιζεις :2funny:

Αλλα πιστευεις οτι θα δεις αλλα θα γινουν, οταν ανεβει στην εξουσια ο αριστερος με το μπερμπερι

Για τον απόλυτο διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους έχει ακόμα δρόμο αλλά με μια αριστερά στο προσκήνιο για χρόνια η εκκλησία θα αποδυναμωθεί σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τον κρατικό παρεμβατισμό της.Σε μια δεκαετία + θα μπορούσαμε να το δούμε αυτό κ επίσημα.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Στην κινηματική προοδευτική κ ριζοσπαστική αριστερά ανήκω ιδεολογικά.Τα σταλινικά κομμούνια πιο μακριά μου είναι από τις χρυσαυγίτισες φασίστριες.

gulag113.jpg

gkoylagk.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Για τον απόλυτο διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους έχει ακόμα δρόμο αλλά με μια αριστερά στο προσκήνιο για χρόνια η εκκλησία θα αποδυναμωθεί σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τον κρατικό παρεμβατισμό της.Σε μια δεκαετία + θα μπορούσαμε να το δούμε αυτό κ επίσημα.
καλα εσενα το μαραζι σου ειναι να διαχωριστει εκκλησια και κρατος; εδω ο κοσμος καιγεται

Επισκέπτης
καλα εσενα το μαραζι σου ειναι να διαχωριστει εκκλησια και κρατος; εδω ο κοσμος καιγεται

Mη γίνεσαι τρόμπας ρε.Κύριο μέλημα μου είναι η εφαρμογή πλατειάς φιλολαικής πολιτικής ουσίας κ ανακούφιση από την ανθρωπιστική κρίση ενώ μεγάλης σημασίας είναι η κάθαρση του πολιτικού συστήματος από τα λαμόγια κ δοσίλογους ενώ ταυτόχρονα να έχουμε μια ισχυροποίηση των ατομικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών.Η διαπόμπευση κ αποδυνάμωση της ελληνικής εκκλησίας είναι στο πλάνο αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει σταδιακά κ σε βάθος χρόνου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εμ δεν ειναι τυχαιο οτι ο ορος "πουστια" δανειστηκε απο τους πουστηδες

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Σε ευρώ ή δολάρια τα έδιναν ?  :rolleyes:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Mη γίνεσαι τρόμπας ρε.Κύριο μέλημα μου είναι η εφαρμογή πλατειάς φιλολαικής πολιτικής ουσίας κ ανακούφιση από την ανθρωπιστική κρίση ενώ μεγάλης σημασίας είναι η κάθαρση του πολιτικού συστήματος από τα λαμόγια κ δοσίλογους ενώ ταυτόχρονα να έχουμε μια ισχυροποίηση των ατομικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών.Η διαπόμπευση κ αποδυνάμωση της ελληνικής εκκλησίας είναι στο πλάνο αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει σταδιακά κ σε βάθος χρόνου.
1.η πλατια φιλολαικη θελει χρημα
2.οι μισοι απο αυτους μου μας εφτασαν εδω ειναι στο συριζα
3.ιστορικα τα ατομικα δικαιωματα προστατευτηκαν καλυτερα σε φιλελευθερα καθεστωτα και οχι σοσιαλΗστοαριστερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom