Νέα

Παύλο θεέ πάρε (επιτέλους) την ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olisadebe17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιον προτηματε για προεδρο της Παε?

• Παυλος Γιανακοπουλος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Γιαννης Βαρδινογιαννης(τζικερ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιωργος Βαρδινογιαννης(Καπετανιος)

• δεν ξερω/δεν απανταω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
pleasuregiver τι με ρωτάς τώρα????διαβασε καμια εφημερίδα της εποχης!!χθες ασχολήθηκες μα αυτα?διαβασε κ το αναλογο τοπικ που ειχαμε τοτε!ο ανθρωπος ηταν απο τους οργανωτες!
οτι πεις ρε μεγαλε..εγω ξερω πως για τα ατομα που υπηρχαν στοιχεια ειναι στην φυλακη..απο εκει και περα,μπορεις να πιστευεις οτι θελεις..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω ξέρω οτι ο Κρόκους με τον Τζίγκερ καναν πάλι το θαυμα τους..
τα καριολια αυτα τα φιλαρακια που πριν 10 χρονια ειχαν τρακαρει μαζι στο ιδιο τζιπακι..τα κολληταρια τα πουλημένα..

Επισκέπτης
εγω ξέρω οτι ο Κρόκους με τον Τζίγκερ καναν πάλι το θαυμα τους..
τα καριολια αυτα τα φιλαρακια που πριν 10 χρονια ειχαν τρακαρει μαζι στο ιδιο τζιπακι..τα κολληταρια τα πουλημένα..
η πικρα δεν εχει τελος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε..θα χορτασετε χαστουκια φετος..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Επειδή έχουμε γνωρίμια με τον κύριο γι αυτό το γνωρίζω.

Το είπα παραπάνω, ο γενικός διευθυντής, νόμιζα ότι είναι και στο δου-σου μια και είχε τον τίτλο "γενικός διευθυντής", αλλά με τους τίτλους των ευγενών δεν τα πάω και πολύ καλά :P

Λές πως έχεις γνωριμία....και δεν ξέρεις το όνομα :think:???Αν το ξέρεις και απλά δεν θες να το αναφέρεις το παίρνω πίσω...δεν ξέρω την ιστορία του εν λόγω(ξέρω πως λέγεται...) αλλά δεν θα σε αμφισβητήσω αν το ξέρεις προσωπικά....

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
Λές πως έχεις γνωριμία....και δεν ξέρεις το όνομα :think:???Αν το ξέρεις και απλά δεν θες να το αναφέρεις το παίρνω πίσω...δεν ξέρω την ιστορία του εν λόγω(ξέρω πως λέγεται...) αλλά δεν θα σε αμφισβητήσω αν το ξέρεις προσωπικά....

Το γνωρίζω βρε το όνομα, μια και είπα τον τίτλο του, να αναφέρω ότι λέγεται και Χρυσικόπουλος.
Τέσπα για εμένα δεν έχει και τόσο σημασία ποιός είναι, απλά το αναφέρω για να αντιληφθούμε όλοι ότι παίζουν διάφορα παιχνιδάκια πίσω από τις κουρτίνες. Ξέπλυμα γίνεται παντού και τα πράγματα δεν είναι τόσο αγνά όσο θέλουμε...

Επισκέπτης
Το γνωρίζω βρε το όνομα, μια και είπα τον τίτλο του, να αναφέρω ότι λέγεται και Χρυσικόπουλος.
Τέσπα για εμένα δεν έχει και τόσο σημασία ποιός είναι, απλά το αναφέρω για να αντιληφθούμε όλοι ότι παίζουν διάφορα παιχνιδάκια πίσω από τις κουρτίνες. Ξέπλυμα γίνεται παντού και τα πράγματα δεν είναι τόσο αγνά όσο θέλουμε...
ας κανουν οτι θελουν αρκει να βλεπω μπαλιτσα απο παικταραδες & να σηκωνω κουπες καθε χρονο..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ΟΚ...δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω....δεν το γνωρίζω....για Στράτο φαντάζομαι το ήξερες.....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ρε φιλε εχεις επιγνωση γι αυτα που λες???με τι στοιχεια???επειδη ειναι προεδρος της 7 πρεπει να παει φυλακη???μηπως & ολοι οσοι ηταν στην περιοχη επισης???και γιατι ανακινεις ενα θεμα το οποιο ειναι απο ολους μας καταδικαστεο???μηπως οι δικοι σας ειχαν παει απλα για να δουν την ομαδα???
Εγω λεω να παμε φυλακη ολοι οι οργανωμενοι.
Τι να πω φαινεται οτι ορισμενοι αδυνατουν να καταλαβουν οτι δεν γινεται να μπλεκουν αυτο το ηληθιο για μενα περιστατικο με τις προσωπικες τους πικρες απο την ομαδα τους. Και για να ληγει το θεμα.
Ποσοι ηταν συνολικα και απο τις δυο πλευρες εκει?400, 500?
Και ολοι στο ΚΑΤ να κατεληγαν λιγο με νοιζει.
Τι πηγαν να κανουν να παιξουν τις κουμπαρες?Οποιος ανακατεβεται με τα πιτουρα...
Στο κατω κατω ουτε εισητηρια ειχε κανεις ουτε σκοπευαν να πανε στο παιχνιδι.
Λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι , πως και γιατι εγινε.
Τα υπολοιπα ειναι για να δημιουργουνται εντυπωσεις.

OP
OP
olisadebe17

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
παιδια ηρεμια.....

ενα εχω να πω εγω για την ομαδα μου για το ποδοσφαιρο

ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ

αρχιδι τζιγκερ δεν εχεις τυψεις που δεν μπορουμε ουτε για καφε να παμε με τετοια καζουρα....

ατε γαμησου εσυ και οι μαλακες που σε υποστιριζου(αυτοι δηλαδη που τους εχεις  στις δουλειες σου...

ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ

απο τα ιδια ματια που εκλαιγαν απο υπερηφανια για τα 4 ΝΑΙ 4  μαλακα τζιγκερ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γράψτε γαυράκια και πείτε τώρα που μπορείτε....και παρακαλάτε να μην πουλήσει η σωφεράντζα..γιατί έτσι και πουλήσει...άιντε...βάψτε τα μαύρα...για φέτος μιλήστε,σας παίρνει...για του χρόνου κρατήστε και μια πισινή...δεν ξέρεις τι γίνεται....ή.....δεν θάθελατε να ξέρετε τι θα γίνει.....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
γράψτε γαυράκια και πείτε τώρα που μπορείτε....και παρακαλάτε να μην πουλήσει η σωφεράντζα..γιατί έτσι και πουλήσει...άιντε...βάψτε τα μαύρα...για φέτος μιλήστε,σας παίρνει...για του χρόνου κρατήστε και μια πισινή...δεν ξέρεις τι γίνεται....ή.....δεν θάθελατε να ξέρετε τι θα γίνει.....
Μεγαλε εχεις καταλαβει οτι παρακαλαμε να αγορασει ο Κοντος?
Ξερεις τι παιχτες θα δουμε στον Ολυμπιακο αν ο ανταγωνισμος μεγαλωσει?
Εμεις ξερουμε τι θα γινει, οτι γινεται παντα.
Εσεις ξερετε ομως ή αν γινει ποτε αυτη η κινηση μετα απο κανα δυο χρονια θα βριζετε κι αυτον που τωρα θεωρειτε μεσσια?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εσεις ξερετε ομως ή αν γινει ποτε αυτη η κινηση μετα απο κανα δυο χρονια θα βριζετε κι αυτον που τωρα θεωρειτε μεσσια?
Ρε...είναι γαμώ τα παιδιά ο τάλος.....άσε τον άνθρωπο.....
[move]Τάλο...Θεέ...πάρε την...ΠΑΕ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

romberto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Όπως στο μπάσκετ ένα πράμα ε; ή στο βόλεϊ; Ρε τι άλλο θα ακούσουμε από τα γαυράκια...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι..έβαλα τον dark να την πάρει και απλά προσέφερα τον όβολο μου....

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0

οσο για το πρωτο οκ ειναι μια αποψη.
οσο για το βρισιμο που λες στο τελος. Ο κοσμος του ΠΑΟ στηριζει οταν βλεπει οτι γινεται δουλεια. Δεν ειναι ηλιθιος οπως αλλοι και καταλαβαινει,και τι εννοεις οτι γινεται παντα? - μην νομιζεις οτι θα εχεις για παντα θωμαδες και αλλα τυπου κασναφερη, ετσι και αναλαβει ο αλλος... Η διοικηση θα ειναι παρουσα παντου και συνεχεια, που τωρα απων και δεν διεκδικει ουτε τα νομιμα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
[youtube=425,350]UxJ-bYJBcE8[/youtube]
[youtube=425,350]-kR7jdRAvjI[/youtube]
[youtube=425,350]3hE-pkA8y5Q[/youtube]

ποτέ σας...

edit AssFiller :τροποποίηση ποστ για να παίζουν τα βίντεο απευθείας

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Αχ. καλέ ποτέ μας .....Ο καημενούλης ο βάζελος στο μόνο άθλημα που έχει Ευρωπαϊκό είναι το καλαθάκι.... έχει 4 Ευρωπαϊκά .Επίσης έχει και το απόλυτο .... 4 στα 4 με τον Ολυμπιακό 4 στις 4 φορές που σας πετύχαμε στην Ευρώπη 4 στις 4 φορές φύγατε κλαμένοι από το γήπεδο
Και για να θυμούνται οι βάζελοι Πρόδρος του ΠΑΟ ήταν ο Παυλάρας και πρόεδρος του Θρύλου ο Σωκράτης ....ας κοπιάσει λοιπόν και στο ποδόσφαιρο ....
Αν σ' αρέσει μπάρμπα Παύλο .... πάρε και την ΠΑΕ
Ο Παύλος όμως θυμάται καλά γι αυτό και παίζει εκ του ασφαλούς .... Η Μουτόν δεν πουλάει .... οπότε ας αγοράζουν οι πικραμένοι ελπίδες .... και χαρτομάντηλα .....όσο για βιντεάκια του στυλ που έστειλε ο laplace ... έχω 4 Ευρωπαϊκά από τα 4 που σας έχουμε πάρει .. ΤΕλ Αβιβ, Μαδρίτη, Πειραιας, Αθήνα...... "εκει που σ' έχω σκίσει εγω" ....ΕΥΡΩΠΕΕ

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ρε παιδιά τι ποτέ μας ? .....
Ποτέ μας τρίπλ κρόουν ? ......1997
Ποτέ μας τεσσάρα σε ομάδα στην Ευρώπη ? ....6-2 την Λεβερκούζεν
Ποτέ μας βιντεάκια από αγώνες του Ολυμπιακού ? .....youtube
Ποτέ μας μαλακίες σαν αυτές που γράφει το παληκάρι ? ....ΠΟΤΕ ΜΑΣ

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Όπως στο μπάσκετ ένα πράμα ε; ή στο βόλεϊ; Ρε τι άλλο θα ακούσουμε από τα γαυράκια...
Ρε ανιατα αρρωστε τι ειναι αυτα που μας λες?
Κι επειδη μας εχετε πρηξει με το μπασκετ ε ναι ρε ειναι το μοναδικο αθλημα που εχετε περισσοτερες κουπες απο εμας, αλλα ακομα κι εκει μεχρι προπερσι δεν ησουν εσυ πρωτος αλλα ο Αρης.Για το βολει τι θες να μας πεις? Περισσοτερους τιτλους εχω και εχω 2 Ευρωπαικα .Εσυ?
Πολο να μην αναφερω γιατι δεν εχω μπρατσακια να σου στειλω.
Και στο τελος τελος την κουβεντα για το βολει ασ' τη γιατι ξερεις...
ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΛΑΓΕ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom