Νέα

Παύλο θεέ πάρε (επιτέλους) την ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olisadebe17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιον προτηματε για προεδρο της Παε?

• Παυλος Γιανακοπουλος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Γιαννης Βαρδινογιαννης(τζικερ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιωργος Βαρδινογιαννης(Καπετανιος)

• δεν ξερω/δεν απανταω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και εσείς οι Παναθηναϊκοί θα την ακολουθούσατε???Να είχε το ίδιο σήμα και το ίδιο όνομα...αποκλείεται....και αν παίζει η ομάδα του...Παυλάρα αντίπαλος με τον ΠΑΟ θα φωνάζετε το γνωστό σύνθημα:''Γ.....αι ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος''???Δεν γίνονται αυτά φίλε μου...το αίμα νερό δεν γίνεται....
σωστ'α...δεν γίνεται να βρίζουμε τον ΠΑΟ όσο και αν μισούμε την σωφεράντζα.....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
σωστ'α...δεν γίνεται να βρίζουμε τον ΠΑΟ όσο και αν μισούμε την σωφεράντζα.....
Γιατί απλά η ομάδα δεν είναι η...σωφεράντζα!!!!Η κάθε ομάδα είναι η ιστορία της,ο κόσμος της και η φανέλλα.....

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ανουσιο το thread ο τζιγκερ δεν θα πουλησει.αυριο ολοι στο οακα παμε ελλαδαραααα..μονο να μην βρεχει...τωρα ριχνει καρεκλες :cussing:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ανουσιο το thread ο τζιγκερ δεν θα πουλησει.αυριο ολοι στο οακα παμε ελλαδαραααα..μονο να μην βρεχει...τωρα ριχνει καρεκλες :cussing:
Σωστός......όλοι ΟΑΚΑ......και με χιόνια και με κρύα......

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παμε...να... :humpleg: τους βοσνιους..και.. :bottom: :hammer: :bottom:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σας ευχαριστώ φίλοι μου,σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου.Με συγκινείτε. :'( :'( :'(΄
Λοιπον,αντιλαμβανόμενος το δράμα σας κ τις συνεχείς εκκλήσεις σας,στο να αναλάβω την ΠΑΕ,κοίταξα το πορτοφόλι μου και είδα ότι είχα 16 ευρώ κια 70 λεπτα.Επίσης στην Τρ.Πειραιώς καταθέσεις που φτάνουν τα 44,68 ευρώ και τα φύλαγα με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να κάνω το τραπέζι στα Βλάχικα στο Φροσάκι μου.Το Φροσάκι που δουλεύει ως κομμώτρια συμμεριζόμενη κ αυτή την πόνο σας,αποφάσισε να διαθέσει το μικρό της κομπόδεμα ήτοι 28 ευρώ κ 4 λεπτά.
Ρωτώντας την μαμά μου και κατόπιν πολλών πιέσεών μου,κατάφερα με το στανιό κ πήρα τα λεφτά μου μάζευε τόσα χρόνια ως καθαρίστρια προκειμένου να παντρέψει την αδερφή μου και που φτάνουν στο ιλιγγιώδες ποσόν των 217,58 ευρώ.
Εχουμε και λέμε:΄΄σκοτεινός΄΄:61.38 ευρώ
                       Φρόσω:28,04 ευρώ
        μαμά ΄΄σκοτεινου΄΄  :217,58 ευρώ
                    ΣΥΝΟΛΟ  : 307,00 ευρώ στρογγυλά

Μέσα στις επόμενες μέρες θα διαβάσετε την πρότασή μου που θα καταθέσω στον ιδιοκτήτη του Βαρδινογιανναϊκού προκειμένου την αγορά της ομάδας .

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εχεις 111 ευρώ κ απο εμένα φίλε..ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ...
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΕΧΩ ΚΑΘΛΟΥ ΛΕΦΤΑ,ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάμεεεε:  σκοτεινός+Φρόσω+μαμά σκοτεινου+laplace:408,00 ευρώ.  Για μαζευτείτε κ άλλοι βάζελοι ορεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αφού είπαμε ρε παιδιά, ο τζίγγερ δε πουλάει όσα κ να δώσετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πάμεεεε:  σκοτεινός+Φρόσω+μαμά σκοτεινου+laplace:408,00 ευρώ.  Για μαζευτείτε κ άλλοι βάζελοι ορεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:
να προσφέρω και ότι απέμεινε απο το 15νθήμερο του μισθού ήτοι 10 ευρώ συν 55 που έχω στην τράπεζα και άλλα 15 σε κρυφό λογαριασμό για τις πουτάνες..σύνολο..80 ευρώ.....τζίγγερ την έβαψες...την πήραμε την ΠΑΕ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
488 ευρωωωωωωωωωωωωωω.Πάμεεεεε .ΑRΙΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Μαλακία του Τζίγγερ που δεν πουλάει ... μόνο έτσι θα καταλάβουν οι βάζελοι πόσο γυμνοί είναι οι βασιλιάδες τους Παύλος & Θανασάκης
Ξεπλένουν στο μπάσκετ λίγο χρήμα από τα ληγμένα που πουλάνε στην Αφρική και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πάπα απ' τα αρχίδια .
5 χρόνια τους τον σφύραγε ο Κόκκαλης με τον Ιωαννίδη και τον Ντούντα .... για πλάκα ...και οταν βαρέθηκε ο Σωκράτης με το μπασκετάκι σηκώσανε κεφάλι .... και μέχρι τότε ειχανε μαζέψει όλη την αφρόκρεμα Γκάλης, Γιαννάκης, Βολκοφ, Ντομινίκ, Πασπαλιε ....
Ακόμα και η Ευρώπη δεν ασχολείται με το μπάσκετ τόσα χρόνια ....
Πήγανε χτες στο Αμέρικα και η σφαλιάρα ακούστηκε στην Κίνα
Ας πάρουν την ΠΑΕ για να βλέπουν την πλάτη του Ολυμπιακού γιά άλλα 20 χρόνια.
Εκτος αν νομίζετε ότι ο Ροναλντίνιο περιμένει να αναλάβουν οι κοντοί την ΠΑΕ για να ντυθεί στα πράσινα.
Παρεπιπτόντως ο ερασιτέχνης έφτιαξε και τμήμα ...μακριάς γαϊδούρας
Ο γιός του Παυλάρα περιοδεύει την Ευρώπη για ταλέντα στο άθλημα

...τι ειναι  αυτα που γραφεις ρε τρυπημενε ?  Τοσο γαμησι απο τον κωλο εχεις φαει απο τον θεο Παυλο την τελευταια δεκαετια και δεν χορτασες ακομα ? 3 Νοεμβριου(σε 3 εβδομαδες δλδ) σε περιμενω στο ΟΑΚΑ...αντε πηγαινε να δωσεις το μεροκαματο σου στον αρχιπρακτορα που σε δουλευει ψιλο γαζι οτι και καλα βαζει χρημα....

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τελικα ι φροσο ινε γκομενα σου νταρκ?

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακία του Τζίγγερ που δεν πουλάει ... μόνο έτσι θα καταλάβουν οι βάζελοι πόσο γυμνοί είναι οι βασιλιάδες τους Παύλος & Θανασάκης
Ξεπλένουν στο μπάσκετ λίγο χρήμα από τα ληγμένα που πουλάνε στην Αφρική και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πάπα απ' τα αρχίδια .
5 χρόνια τους τον σφύραγε ο Κόκκαλης με τον Ιωαννίδη και τον Ντούντα .... για πλάκα ...και οταν βαρέθηκε ο Σωκράτης με το μπασκετάκι σηκώσανε κεφάλι .... και μέχρι τότε ειχανε μαζέψει όλη την αφρόκρεμα Γκάλης, Γιαννάκης, Βολκοφ, Ντομινίκ, Πασπαλιε ....
Ακόμα και η Ευρώπη δεν ασχολείται με το μπάσκετ τόσα χρόνια ....
Πήγανε χτες στο Αμέρικα και η σφαλιάρα ακούστηκε στην Κίνα
Ας πάρουν την ΠΑΕ για να βλέπουν την πλάτη του Ολυμπιακού γιά άλλα 20 χρόνια.
Εκτος αν νομίζετε ότι ο Ροναλντίνιο περιμένει να αναλάβουν οι κοντοί την ΠΑΕ για να ντυθεί στα πράσινα.
Παρεπιπτόντως ο ερασιτέχνης έφτιαξε και τμήμα ...μακριάς γαϊδούρας
Ο γιός του Παυλάρα περιοδεύει την Ευρώπη για ταλέντα στο άθλημα

χαχαχΧΑΧΑΧχαχαχα!!! τι λες ρε πυροβολημενε?
Καλα δεν εχετε παρει χαμπαρι ρε γαυρακια οτι αν την παρει την ΠΑΕ απο τον καρκινο τον ραλιστα, ο Παυλος,  τοτε θα "ξαναδιωξει" τον κοκαλη, απο το ποδοσφαιρο πλεον,(ο οποιος εφυγε απο την ΚΑΕ οχι επειδη βαρεθηκε, αλλα επειδη του πονεσε η τσεπη, λεει ο αλλος ειναι τρελος!!!) και δεν θα ξαναδειτε ελληνικο τιτλο οσες παραγκες και να στησετε....
Απλα παρακαλατε μονο αυτο μονο, να μεινει ο βαρδης να το παιρνετε καθε χρονο...., γιατι αλλιως θα ψαχνετε τρυπες για να μπειτε..
Εδω ο θεος στο μπασκετ εχει το ιδιο μπατζετ με την μπαλα του καβουρα..... Φαντασου να ειχε την ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ!!!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχΧΑΧΑΧχαχαχα!!! τι λες ρε πυροβολημενε?
Καλα δεν εχετε παρει χαμπαρι ρε γαυρακια οτι αν την παρει την ΠΑΕ απο τον καρκινο τον ραλιστα, ο Παυλος,  τοτε θα "ξαναδιωξει" τον κοκαλη, απο το ποδοσφαιρο πλεον,(ο οποιος εφυγε απο την ΚΑΕ οχι επειδη βαρεθηκε, αλλα επειδη του πονεσε η τσεπη, λεει ο αλλος ειναι τρελος!!!) και δεν θα ξαναδειτε ελληνικο τιτλο οσες παραγκες και να στησετε....
Απλα παρακαλατε μονο αυτο μονο, να μεινει ο βαρδης να το παιρνετε καθε χρονο...., γιατι αλλιως θα ψαχνετε τρυπες για να μπειτε..
Εδω ο θεος στο μπασκετ εχει το ιδιο μπατζετ με την μπαλα του καβουρα..... Φαντασου να ειχε την ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ!!!
κανις τρελο λαθος 25 εκατομιρια εχοθμε στο μπασκετ με εσοδα 5 και 9 στο ποδοσφερο με εσοδα 13 ,μιλαμε για τρελο λαμογιο ο καρκινοσ,μαλακασ ινε να φιγι εσι θα εφευγες

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξαναδιαβασε τι λεω, Που κανω λαθος? Τα ιδια λεμε. Και οσο για το οτι η διαφορα των εσοδων την βγαζεις τοσο μικρη , εγω σου λεω οτι ειναι παραπανω , θεμελειωδεις ακομα αναγκες λειτουργικες της ΠΑΕ , και αυτες απο χορηγους καλυπτονται... (που δεν προσμετρουνται καθαρα στα εσοδα). Κοινως για ολα υπαρχει χορηγος. Αυτη ειναι η μπαλα του κοκαλη και του τζιγγερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom