Νέα

Παύλο θεέ πάρε (επιτέλους) την ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olisadebe17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον προτηματε για προεδρο της Παε?

• Παυλος Γιανακοπουλος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Γιαννης Βαρδινογιαννης(τζικερ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιωργος Βαρδινογιαννης(Καπετανιος)

• δεν ξερω/δεν απανταω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
...τι ειναι  αυτα που γραφεις ρε τρυπημενε ?  Τοσο γαμησι απο τον κωλο εχεις φαει απο τον θεο Παυλο την τελευταια δεκαετια και δεν χορτασες ακομα ? 3 Νοεμβριου(σε 3 εβδομαδες δλδ) σε περιμενω στο ΟΑΚΑ...αντε πηγαινε να δωσεις το μεροκαματο σου στον αρχιπρακτορα που σε δουλευει ψιλο γαζι οτι και καλα βαζει χρημα....
Φίλε καταλαβαίνω γιατι βρίζεις
και σε σένα και στους υπόλοιπους βάζελους το μπασκετάκι έχει μείνει "μαντηλάκι παρηγοριάς"
εγω απλά σου θύμισα τι μπορεί να κάνει ο Σωκράτης στον "θεό Παύλο" όταν θέλει
Τα ίδια κάνει και στον Βαρδινογιάννη τα τελευταία 12 χρόνια ....και δυστυχώς την πληρώνετε εσείς που πάτε στις δουλειές σας κάθε Δευτέρα πρωί
Εσεις που φεύγετε από τη λεωφόρο (της πίκρας) με το δάκρυ στη βλεφαρίδα
Εσεις που αναρωτιέστε γιατί ξεχαρμανιάζει πάνω σας κάθε χρόνο ο εκάστοτε "νεοφώτιστος" στην Α' Εθνική
Εσεις που τραγουδάτε το "Παύλο θεε" την ίδια ώρα που εμεις τραγουδάμε τον "Μάη" από τον Σεπτέμβρη
Ας κοπιάσει λοιπόν ο Παυλάρας με τον Θανασάκη ....
Θα αλλάξει και το σύνθημα .... "Θεε μου Θεε μου δώσε μου κουράγιο και βοηθα την ΠΑΕ μου"
Εγω δεν μπορω να σε βρίσω ... εγω μόνο "πλακίτσα" εχω συνηθίσει να σου κάνω ....χρόνια τώρα 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγω δεν μπορω να σε βρίσω ... εγω μόνο "πλακίτσα" εχω συνηθίσει να σου κάνω ....χρόνια τώρα 
Μπράβο αδερφέ....κάποιοι την πλάκα ή τις απόψεις την/τις βλέπουν αλλιώς...κάποιοι γίνονται χούλιγκαν μέσω pc(καινούργιο φρούτο...)...κάποιοι νομίζουν πως πουλώντας ειρωνία κερδίζουν κάτι....κακομοίρηδες....
ΥΓ--->Και εγώ έχω ξεφύγει κάποιες φορές....παρασύρθηκα απο κάποιους....αλλά...ΤΕΛΟΣ...θα τους αφήνω να ξεφτιλίζονται πλέον απαντώντας τους όπως τους αρμόζει....μπάς και βάλουν μυαλό....και 2 χαϊβάνια έβαλαν τελικά....είναι ένα καλό βήμα....

Επισκέπτης
Μπράβο αδερφέ....κάποιοι την πλάκα ή τις απόψεις την/τις βλέπουν αλλιώς...κάποιοι γίνονται χούλιγκαν μέσω pc(καινούργιο φρούτο...)...κάποιοι νομίζουν πως πουλώντας ειρωνία κερδίζουν κάτι....κακομοίρηδες....
ΥΓ--->Και εγώ έχω ξεφύγει κάποιες φορές....παρασύρθηκα απο κάποιους....αλλά...ΤΕΛΟΣ...θα τους αφήνω να ξεφτιλίζονται πλέον απαντώντας τους όπως τους αρμόζει....μπάς και βάλουν μυαλό....και 2 χαϊβάνια έβαλαν τελικά....είναι ένα καλό βήμα....
καλα απο τρομοκρατες των πληκτρων & χουλιγκαν των σπρευ,εχουμε χορτασει..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μικρές αγγελίες :Ζητείται επιχειρηματίας, κατά προτίμηση φαρμακοποιός,ανεξαρτήτου ύψους και εμφάνισης να αναλάβει ΠΑΕ χρώματος πρασίνου και εμβλήματος χορταρικού.
Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει: Να είναι θεός, να έχει την δυνατότητα εκτροφής και συντήρησης λαγών, κονίκλων, και ορνίθων ή έστω κουτορνίθων, να έχει επικοινωνιακές δυνατότητες με το διαιτητικό τρίο (παρτούζα)  στην ανάπαυλα των ημιχρόνων, να έχει τέκνο (Υιό)που να εκδίδει φυλλάδα χρωματιστή (όχι κίτρινη)και τέλος να έχει προϋπηρεσία καρπαζοεισπράκτορα από γνωστό σωματείο της ημιεδαπής.
Θα προτιμηθούν οι έχοντες το επώνυμο Γιαννακόπουλος
Απορρίπτονται μετα βγδελυμίας τα επώνυμα που τελειώνουν σε -Γιάννης καθώς και τα ονόματα που αρχίζουν από αυτό.
Οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα άδεια γκισέ του γηπέδου της Λεωφόρου Πίκρας ...και στου Βοτανικού τον μάγκα ....το καλύτερο παιδί (που με πράσινη φανέλα πια ....κανείς δεν θα τον δει)(στο γήπεδο)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
οι γνωστοί "αναβάτες" ...Τζόλε, Λούα Λούα, Κοβάσιβιτς, Γκαλέτι

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
και σε σένα και στους υπόλοιπους βάζελους το μπασκετάκι έχει μείνει "μαντηλάκι παρηγοριάς"
εγω απλά σου θύμισα τι μπορεί να κάνει ο Σωκράτης στον "θεό Παύλο" όταν θέλει
Τα ίδια κάνει και στον Βαρδινογιάννη τα τελευταία 12 χρόνια ....και δυστυχώς την πληρώνετε εσείς που πάτε στις δουλειές σας κάθε Δευτέρα πρωί
Εσεις που φεύγετε από τη λεωφόρο (της πίκρας) με το δάκρυ στη βλεφαρίδα
Εσεις που αναρωτιέστε γιατί ξεχαρμανιάζει πάνω σας κάθε χρόνο ο εκάστοτε "νεοφώτιστος" στην Α' Εθνική
Εσεις που τραγουδάτε το "Παύλο θεε" την ίδια ώρα που εμεις τραγουδάμε τον "Μάη" από τον Σεπτέμβρη
Ας κοπιάσει λοιπόν ο Παυλάρας με τον Θανασάκη ....
Θα αλλάξει και το σύνθημα .... "Θεε μου Θεε μου δώσε μου κουράγιο και βοηθα την ΠΑΕ μου"

Νομίζω ότι εδώ και αρκετά χρόνια στο μπάσκετ τρώτε φάπες (έχω την εντύπωση δηλαδή).
Τώρα οι απόψεις τύπου "τι μπορεί να κάνει ο άγιος Σωκράτης άμα" κλπ. μάλλον δεν πολυστέκουν και είναι θεωρίες, γιατί το αποτέλεσμα το είδαμε στην πράξη, σιγά σιγά ο Κόκκαλης τα μάζεψε από το μπάσκετ του ολυμπιακού, οδήγησε το τμήμα σε παρακμή και κατέληξε να το δώσει franchise στους αγγελοbirds οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το τμήμα ανταγωνιστικό (αλήθεια πως την παλεύουν αυτοί να τα σκάνε στο τσιφλίκι του Κόκαλη χωρίς να έχουν πάρει την ιδιοκτησία ακόμα? λες να ξεπλένουν χρήμα?).
Πλακίτσα εσύ στη μπάλα, πλακίτσα εγώ στο μπάσκετ Vangog, εκεί εσείς σκουπιζόσαστε με τα μαντηλάκια.

Σε κάτι που ανέφερες σε προηγούμενο post περί ξεπλύματος χρήματος θα επαναλάβω κάτι που έχω αναφέρει και σε άλλο thread, όλοι μα όλοι οι πρόεδρες χρησιμοποιούν τις ΠΑΕ-ΚΑΕ κλπ. για ξέπλυμα χρήματος, μηδενός εξαιρουμένου! Εταιρείες είναι μεγάλε, ξύπνα! πχ. μέσα στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων υπάρχουν και άνθρωποι αντιθέτου οπαδικού φρονήματος (ρίξε μια ματιά στο Δ.Σ. της ομάδας σου, υπάρχει ένας βάζελος εκεί μέσα, δεν ενοχλείται ο "πορωμένος" Κόκκαλης?). Αυτό για να μη θεοποιείς τα πρόσωπα.

Επισκέπτης
Νομίζω ότι εδώ και αρκετά χρόνια στο μπάσκετ τρώτε φάπες (έχω την εντύπωση δηλαδή).
Τώρα οι απόψεις τύπου "τι μπορεί να κάνει ο άγιος Σωκράτης άμα" κλπ. μάλλον δεν πολυστέκουν και είναι θεωρίες, γιατί το αποτέλεσμα το είδαμε στην πράξη, σιγά σιγά ο Κόκκαλης τα μάζεψε από το μπάσκετ του ολυμπιακού, οδήγησε το τμήμα σε παρακμή και κατέληξε να το δώσει franchise στους αγγελοbirds οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το τμήμα ανταγωνιστικό (αλήθεια πως την παλεύουν αυτοί να τα σκάνε στο τσιφλίκι του Κόκαλη χωρίς να έχουν πάρει την ιδιοκτησία ακόμα? λες να ξεπλένουν χρήμα?).
Πλακίτσα εσύ στη μπάλα, πλακίτσα εγώ στο μπάσκετ Vangog, εκεί εσείς σκουπιζόσαστε με τα μαντηλάκια.

Σε κάτι που ανέφερες σε προηγούμενο post περί ξεπλύματος χρήματος θα επαναλάβω κάτι που έχω αναφέρει και σε άλλο thread, όλοι μα όλοι οι πρόεδρες χρησιμοποιούν τις ΠΑΕ-ΚΑΕ κλπ. για ξέπλυμα χρήματος, μηδενός εξαιρουμένου! Εταιρείες είναι μεγάλε, ξύπνα! πχ. μέσα στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων υπάρχουν και άνθρωποι αντιθέτου οπαδικού φρονήματος (ρίξε μια ματιά στο Δ.Σ. της ομάδας σου, υπάρχει ένας βάζελος εκεί μέσα, δεν ενοχλείται ο "πορωμένος" Κόκκαλης?). Αυτό για να μη θεοποιείς τα πρόσωπα.
ποιος ειναι βαζελος ρε μεγαλε???

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
ποιος ειναι βαζελος ρε μεγαλε???

Μπορείς να το βρεις δια της εις άτοπον απαγωγής, ποιός είναι γαύρος το γνωρίζεις.
Επειδή έχουμε γνωρίμια με τον κύριο γι αυτό το γνωρίζω.
Το αναφέρω όχι για να την πω σε κάποιον ή για να την πω σε εσάς (άλλωστε και στη δικιά μας παε μπορεί να υπάρχει αντίστοιχος, δεν τον γνωρίζω για να το αναφέρω), απλά για να μην παραμυθιαζόμαστε με τα άτομα εκτός του χλοοτάπητα. Βλέπουμε μπαλίτσα, γουστάρουμε, φωνάζουμε (όποιος φωνάζει), ρίχνουμε και κάνα μπινελίκι να εκτονωθούμε, αλλά μέχρι εκεί (ταπεινή μου άποψις). Αν κάποιος πρόεδρας κάνει την καλή και φτιάχνει ομάδα να γουστάρουμε έχει καλώς, αλλά η προσωπολατρεία που κουβαλάνε οι οπαδοί με χαλάει.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
(άλλωστε και στη δικιά μας παε μπορεί να υπάρχει αντίστοιχος, δεν τον γνωρίζω για να το αναφέρω),
Ο αντιπρόεδρός σας(Στράτος).....ΑΕΚτζής...αλλά ποιόν εννοείς στον Ολυμπιακό???
Το συμβούλιο είναι αυτό:

Σωκράτης Κόκκαλης
Πρόεδρος

Πέτρος Σ. Κόκκαλης
Διευθύνων Σύμβουλος

Γεώργιος Λούβαρης
Αντιπρόεδρος

Σάββας Θεοδωρίδης
Σύμβουλος

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης
Σύμβουλος

Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης
Σύμβουλος

Αιμίλιος Παπαθανασίου
Σύμβουλος

Μιχάλης Κουντούρης
Σύμβουλος

Κωνσταντίνος Μπαρμπής
Σύμβουλος

Μόνο τον Τσουβελεκάκη δεν γνωρίζω...αν εννοείς αυτόν δεν εκφέρω άποψη....

Επισκέπτης
Μπορείς να το βρεις δια της εις άτοπον απαγωγής, ποιός είναι γαύρος το γνωρίζεις.
Επειδή έχουμε γνωρίμια με τον κύριο γι αυτό το γνωρίζω.
Το αναφέρω όχι για να την πω σε κάποιον ή για να την πω σε εσάς (άλλωστε και στη δικιά μας παε μπορεί να υπάρχει αντίστοιχος, δεν τον γνωρίζω για να το αναφέρω), απλά για να μην παραμυθιαζόμαστε με τα άτομα εκτός του χλοοτάπητα. Βλέπουμε μπαλίτσα, γουστάρουμε, φωνάζουμε (όποιος φωνάζει), ρίχνουμε και κάνα μπινελίκι να εκτονωθούμε, αλλά μέχρι εκεί (ταπεινή μου άποψις). Αν κάποιος πρόεδρας κάνει την καλή και φτιάχνει ομάδα να γουστάρουμε έχει καλώς, αλλά η προσωπολατρεία που κουβαλάνε οι οπαδοί με χαλάει.
ρε στα παπαρια μου τους εχω ολους γραμμενους..διοικηση-παικτες-προπονητικο τημ..για εμενα μετραει μονο ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ..αλλα ποιος ειναι βαζελος???ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης ειναι ο μονος που δεν ξερω..αυτον εννοεις???

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μιχάλης Κουντούρης
Σύμβουλος 
ακομα να παει φυλακη αυτος για τα επισόδια της παιανίας?να τα μαλακα τζίγκερ!να τα μαλακα!

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
πως λένε το γενικό διευθυντή της ομάδας? μπορεί να μην ανήκει στο δ.σ., γράψτε λάθος...

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
ρε στα παπαρια μου τουε εχω ολους γραμμενους..διοικηση-παικτες-προπονητικο τημ..για εμενα μετραει μονο ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ..αλλα ποιος ειναι βαζελος???ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης ειναι ο μονος που δεν ξερω..αυτον εννοεις???

Αφού είναι στα παπάρια σου ρε pleasuregiver τι αγωνιάς να μάθεις?  :P

Επισκέπτης
Μιχάλης Κουντούρης
Σύμβουλος 
ακομα να παει φυλακη αυτος για τα επισόδια της παιανίας?να τα μαλακα τζίγκερ!να τα μαλακα!
ρε φιλε εχεις επιγνωση γι αυτα που λες???με τι στοιχεια???επειδη ειναι προεδρος της 7 πρεπει να παει φυλακη???μηπως & ολοι οσοι ηταν στην περιοχη επισης???και γιατι ανακινεις ενα θεμα το οποιο ειναι απο ολους μας καταδικαστεο???μηπως οι δικοι σας ειχαν παει απλα για να δουν την ομαδα???

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
απο περιεργεια ρε φιλε..και δεν αγωνιω..αν δεν θελεις,μην μας λες..εξισου στα παπαρια μου..

Το είπα παραπάνω, ο γενικός διευθυντής, νόμιζα ότι είναι και στο δου-σου μια και είχε τον τίτλο "γενικός διευθυντής", αλλά με τους τίτλους των ευγενών δεν τα πάω και πολύ καλά :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
pleasuregiver τι με ρωτάς τώρα????διαβασε καμια εφημερίδα της εποχης!!χθες ασχολήθηκες μα αυτα?διαβασε κ το αναλογο τοπικ που ειχαμε τοτε!ο ανθρωπος ηταν απο τους οργανωτες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom