Νέα

Παύλο θεέ πάρε (επιτέλους) την ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olisadebe17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιον προτηματε για προεδρο της Παε?

• Παυλος Γιανακοπουλος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Γιαννης Βαρδινογιαννης(τζικερ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιωργος Βαρδινογιαννης(Καπετανιος)

• δεν ξερω/δεν απανταω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΥΛΑΡΑ.........΄τωρα ή ποτέεεεεεε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έφτασε η ώρα ποδο....περίμενε μεγάλες εξελίξεις....θυμίσου το..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
έφτασε η ώρα ποδο....περίμενε μεγάλες εξελίξεις....θυμίσου το..
Το πιστεύω αδεφέ....τέλος ο...Μήτσου απο πρόεδρος.....πρόεδρος ο Βέλιτς με τεχνικό διευθυντή τον...Καρούλια......Τεσέϊρο τέλος και αναλαμβάνει προπονητής ο...Φύσσας :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ--->Σε έχω για έξυπνο άνθρωπο....σε 2-3 ημέρες το σενάριο θα λάβει τέλος.....απο εμένα πάντως μακάρι να την παίρνανε Βγενόπουλος και ΣΙΑ μπάς και έχω και ποιό δυνατό πρωτάθλημα.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν λέω για το συγκεκριμένο σενάριο...για πολλά λέω....άρχισε το άγριο στρίμωγμα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω παντως ψηφισα τον τζιγκερ....ειναι προεδραρα...
καλα ρε πριν μια βδομαδα δεν λεγαν οι βαζελοι οτι ο προεδρος επιασε το νοημα πως πορωνεις μια ομαδα?επειτα την κυριακη το βραδυ λεγαν οτι η ντοπα επιασε τοπο και κατι ΜΕΓΑΛΟ γεννιεται....γιατι να φυγει ο ανθρωπος?αφηστε να γεννηθει αυτο το μεγαλο..ηδη ξεκινησε απο χτες κατι μεγαλο....μια 4αρα....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εγω παντως ψηφισα τον τζιγκερ....ειναι προεδραρα...
καλα ρε πριν μια βδομαδα δεν λεγαν οι βαζελοι οτι ο προεδρος επιασε το νοημα πως πορωνεις μια ομαδα?επειτα την κυριακη το βραδυ λεγαν οτι η ντοπα επιασε τοπο και κατι ΜΕΓΑΛΟ γεννιεται....γιατι να φυγει ο ανθρωπος?αφηστε να γεννηθει αυτο το μεγαλο..ηδη ξεκινησε απο χτες κατι μεγαλο....μια 4αρα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες νομίζω οτι ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε όλοι οι παναθηναϊκοί!!!!! Ανοίγεται μια πολύ μεγάλη προοπτική για την ομάδα μας και νομίζω οτι όλοι πρέπει να την στηρίξουμε....Φανταστείτε ΠΑΟ με ΜΙG( και ίσως τζίγγερ) από πίσω να χώνει χρήμα για παιχταράδες-γιατί τέτοιοι οικονομικοί γίγαντες ποτέ δεν θέλουν να είναι δεύτεροι. Τελικά ελπίζω η χτεσινή καταστροφή να μας βγει σς καλό....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το πιστεύω αδεφέ....τέλος ο...Μήτσου απο πρόεδρος.....πρόεδρος ο Βέλιτς με τεχνικό διευθυντή τον...Καρούλια......Τεσέϊρο τέλος και αναλαμβάνει προπονητής ο...Φύσσας :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ--->Σε έχω για έξυπνο άνθρωπο....σε 2-3 ημέρες το σενάριο θα λάβει τέλος.....απο εμένα πάντως μακάρι να την παίρνανε Βγενόπουλος και ΣΙΑ μπάς και έχω και ποιό δυνατό πρωτάθλημα.....

ελα ρε...σε επιασε το μαραζι να γινει το πρωταθλημα πιο δυνατο?μπα?τί μας λες?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
άν ευοδωθεί παντως το σεναριο αφοι γιαννακοπουλοι-MARFIN τοτε ο κοκκαλης θα πρεπει σιγα σιγα να παιρνει την αγουσα για τα αποδυτηρια....ολες οι αυτοκρατοριες πρεπει να εχουν ενα τέλος αλλωστε...με καποιον τροπο όλες πεφτουν..το θεμα ειναι να μην ερθουν παλι πετρινα χρονια οπως την δεκαετια 87-96.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom