You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παύλο θεέ πάρε (επιτέλους) την ΠΑΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα olisadebe17
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγω παλι ξερω οτι η fiba ζητησε συγνωμη απο την Μπαρτσελονα για το κλεμμενο,αρα καλο θα ηταν να μιλανε για 3..4 Αστεράκια ?
Νόμιζα ότι ήταν 5
Τον Αστέρα Τρίπολης δεν τον ράψατε ακόμα ?
Επισκέπτης
4 οντως αλλα το ενα κλεμμενο..Παιδάκια 4 αστεράκια έχει η φανέλα πάνω και κάνουν τους άλλους να αλλοιθωρίζουν.
Άμα τα μαζέψετε κι εσείς θα χαιρόσαστε, μέχρι τότε περαστικά.
olisadebe17
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
4 οντως αλλα το ενα κλεμμενο..
τα 3 αστερια στην φανελα του θρηνου τι σημαινουν ρε παιδια?
τα 3 χρονια που εχετε να μας κερδισετε?
χαχαχαχαχαχα
και οπως ειπαμε και ποιο πανω εμεις το γαυρο θελουμε να κερδιζουμαι μεσα-εξω και να χανουμε και απο τον αστερα και απο τα αστερακια..χχαχαχαχα
ποιο πολυ σας καει ετσι......
καταπληκτικό και το βιντεάκι στην έναρξη. εξυπνότατη ενέργεια για να "σωθεί ο αθλητισμός" και να δώσουν το καλό παράδειγμα.καταπληκτικό...άλλο ένα πόστ που είναι κατά της βίας....μπράβο..΄'ετσι θα σώσουμε τον αθλητισμό...
τόσα χρόνια μιλάτε για τσουκαλά για τα βίντεο που έβαζε και "να ποιοι προωθούν την βία".
τα χώνουμε στις εφημερίδες για τα πρωτοσέλιδα
100 αρχιδάκια μαζεύτηκαν να μαχαιρωθούν και επειδή ο νεκρός είναι δικός σας κοντεύετε να τον κάνετε ήρωα.
δεν ξέρω αν ομπράντοβιτς και γκέρσον έχουν πράγματι καλή σχέση ή το παίζουν σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά τα αδελφάκια όταν έδιναν τις ευλογίες τους για το βιντεάκι δεν σκέφτηκαν οτι έτσι ακυρώνουν τον προπονητή τους?
μονά ζυγά δικά σας?
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Στο θέμά μας τώρα: Ύστερα από εκτεταμένη έρευνα γύρω από τον Τζίγγερ, κατέληξα στο εξής δυσάρεστο συμπέρασμα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ(και άρα η ΠΑΕ η ίδια) είναι τσιράκι των Νεφελίμ! Και μάλιστα βλαμμένος(τι άλλο θα ήταν ώστε να ξεπουληθεί στους Νεφελίμ έτσι απλά? )
Κατά συνέπεια η συμβουλή μου είναι να μείνετε μακρυά από την ΠΑΕ παντιοντρόπως. Ο αγνός Παναθηναϊκός εκπροσωπείται από τα αδέρφια και δεν ελέγχεται από τα γραφεία της Μάχθα Νε.
Μακριά από το τσιράκι της Νέας Τάξης...
Κατά συνέπεια η συμβουλή μου είναι να μείνετε μακρυά από την ΠΑΕ παντιοντρόπως. Ο αγνός Παναθηναϊκός εκπροσωπείται από τα αδέρφια και δεν ελέγχεται από τα γραφεία της Μάχθα Νε.
Μακριά από το τσιράκι της Νέας Τάξης...
waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ama θελαμε σας σφαζαμε στο παγκρατι αλλα.....αστο καλυτεραΜετά τα εμετικά συνθήματα, to καψώνι στην είσοδο της αποστολής του Ολυμπιακού, τη μουσική υπόκρουση και τα video πριν την έναρξη του αγώνα μην απορείτε γιατί κάποιοι φανατίζονται και σας σφάζουν στο γόνατο...
είσαι σίγουρος γι' αυτό? και την πρώτη φορά συγγνώμη είχαν ζητήσει, αλλά όταν κάτι επαναλαμβάνετε...Έστω και αργά, κάποιοι (τμήμα marketing ΚΑΕ) κατάλαβαν την μαλακία που έκαναν με το video και ζήτησαν συγνώμη. Κάποιοι άλλοι πάλι ακόμη να καταλάβουν ....
καταπληκτικό και το βιντεάκι στην έναρξη. εξυπνότατη ενέργεια για να "σωθεί ο αθλητισμός" και να δώσουν το καλό παράδειγμα.
τόσα χρόνια μιλάτε για τσουκαλά για τα βίντεο που έβαζε και "να ποιοι προωθούν την βία".
τα χώνουμε στις εφημερίδες για τα πρωτοσέλιδα
100 αρχιδάκια μαζεύτηκαν να μαχαιρωθούν και επειδή ο νεκρός είναι δικός σας κοντεύετε να τον κάνετε ήρωα.
δεν ξέρω αν ομπράντοβιτς και γκέρσον έχουν πράγματι καλή σχέση ή το παίζουν σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά τα αδελφάκια όταν έδιναν τις ευλογίες τους για το βιντεάκι δεν σκέφτηκαν οτι έτσι ακυρώνουν τον προπονητή τους?
μονά ζυγά δικά σας?
.....εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλαει για βια στο μπασκετ...σε δικαιολογω μονο αν εισαι εννιαχρονος ή εχεις παθει Αλτσχαιμερ και δεν ειχες δει τις γελοιοτητες του καραγκιοζη Ιωαννιδη....1000 φορες προτιμοτερο να παιζει προκλητικο και ειρωνικο βιντεο , παρα να πετιουνται σιφωνια στο ΣΕΦ....και επισης ποτε καποιος απο τον ΠΑΟ δεν δηλητηριασε με νερο αντιπαλη ομαδα οπως εσεις με την ΤΣΣΚΑ πριν λιγα χρονια...και μην πεις οτι δεν αποδειχτηκε τιποτα γιατι εσυ θα εκτεθεις....να υποθεσω οτι ο εκνευρισμος που προηλθε απο την σατιρα ειναι απορροια της πελατειακης σχεσης που εχουμε αποκτησει?
το βιντεάκι το έχω χεσμένο απο την στιγμή που δεν δείχνει εμένα......εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλαει για βια στο μπασκετ...σε δικαιολογω μονο αν εισαι εννιαχρονος ή εχεις παθει Αλτσχαιμερ και δεν ειχες δει τις γελοιοτητες του καραγκιοζη Ιωαννιδη....1000 φορες προτιμοτερο να παιζει προκλητικο και ειρωνικο βιντεο , παρα να πετιουνται σιφωνια στο ΣΕΦ....και επισης ποτε καποιος απο τον ΠΑΟ δεν δηλητηριασε με νερο αντιπαλη ομαδα οπως εσεις με την ΤΣΣΚΑ πριν λιγα χρονια...και μην πεις οτι δεν αποδειχτηκε τιποτα γιατι εσυ θα εκτεθεις....να υποθεσω οτι ο εκνευρισμος που προηλθε απο την σατιρα ειναι απορροια της πελατειακης σχεσης που εχουμε αποκτησει?
υπάρχουν πολλά ζώα που ψάχνουν αφορμή να ανοίξουν κεφάλια.
όταν λοιπόν εσύ δεν κάνεις κάτι για να ηρεμείς τα πνεύματα ΔΕΝ δικαιούσαι να κατηγορείς άλλους.
να υποθέσω πως ούτε οι δηλώσεις του προπονητή σας, σου λένε κάτι.
ο τρόπος που γράφω δεν δείχνει εκνευρισμό, μάλλον ο δικός σου σε μόνιμη βάση.
επίσης σε δικαιολογώ αν είναι "απορροια της πελατειακης σχεσης" σε άλλα αθλήματα, αν παίρνεις ψυχοφάρμακα, αν είσαι 9χρονο ή απλά ανήκεις στα ζώα που ψάχνονται για καυγά.
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Φίλε για τα καραγκιοζιλίκα του Ιωαννίδη και την πουστια στους Ρώσους έχεις δίκιο ....γι αυτούς τους λόγους τον Πούλεψε και ο Σωκράτης την πρώτη φορά τον ξανθό .... αλλά όταν ο γάβρος είχε το πάνω χέρι εκείνη την εποχή .... ποτέ δεν έβγαζε αυτόν τον κομπλεξαρισμό που βγάζει ο Θανασάκης και ο Παυλάκης στο ΟΑΚΑ ... τα τελευταία χρόνια ....μέχρι και θεατρικές παραστάσεις έχετε κάνει. και αυτά εγω τα εχω δει μονο από τος ΠΑΟΚτζήδες στην Τούμπα.....εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλαει για βια στο μπασκετ...σε δικαιολογω μονο αν εισαι εννιαχρονος ή εχεις παθει Αλτσχαιμερ και δεν ειχες δει τις γελοιοτητες του καραγκιοζη Ιωαννιδη....1000 φορες προτιμοτερο να παιζει προκλητικο και ειρωνικο βιντεο , παρα να πετιουνται σιφωνια στο ΣΕΦ....και επισης ποτε καποιος απο τον ΠΑΟ δεν δηλητηριασε με νερο αντιπαλη ομαδα οπως εσεις με την ΤΣΣΚΑ πριν λιγα χρονια...και μην πεις οτι δεν αποδειχτηκε τιποτα γιατι εσυ θα εκτεθεις....να υποθεσω οτι ο εκνευρισμος που προηλθε απο την σατιρα ειναι απορροια της πελατειακης σχεσης που εχουμε αποκτησει?
Οσο για τα περι πελετειακής σχέσης ....υπάρχει απάντηση και την ξέρουν καλά οι Παναθηναϊκοί ....από το 1997 έως το 2006 το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού κατέβηκε 10 σκαλοπάτια κάτω ....όπως και το τμήμα βόλεϊ τα τελευταία 5 χρόνια
Και επειδή η δυναμικότητα του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή πρέπει να σκέφτεστε τι λέτε.... εγώ πελάτες στο Πόλο δεν θα σας χαρακτήριζα ποτέ .... δεν είσαστε ισάξιοι μου δεν ασχολούμαι .....Εγω φίλε μου γλεντάω όταν κερδίζω έναν πραγματικά ισχυρό αντίπαλο ....αυτό συνέβαινε στα 5 χρόνια που έπαιρνα το πρωτάθλημα στο μπάσκετ ....εσυ τότε είχες Γιαννάκη, Γκάλη, Πάσπαλιε, Βράνκοβιτς,Βολκόφ..... μήπως θυμάσαι ποιους είχα εγώ μέχρι πέρισυ .... μάλλον όχι .... για το περσινό βέβαια μπορείς να χαίρεσαι δικαιωματικά ....ο ηττημένος ήταν ισάξιος σου.
Αυτά τα σοβαρά.
κατά τα άλλα..... ο Παύλος πήρε την ΠΑΕ ?