Νέα

Παύλο θεέ πάρε (επιτέλους) την ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olisadebe17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον προτηματε για προεδρο της Παε?

• Παυλος Γιανακοπουλος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Γιαννης Βαρδινογιαννης(τζικερ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιωργος Βαρδινογιαννης(Καπετανιος)

• δεν ξερω/δεν απανταω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Που το λέει ?
καλησπέρα, ακούσατε τις φήμες για εξαγορά της ΠΑΕ από ΜΑΡΦΙΝ?Καλή φάση, ε?Μιλάμε για τον μεγαλύτερο οικονομικό κολλοσσό αυτή τη στιγμή στην Ν.Α Ευρώπη.
Δείτε

edit AssFiller :Τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Που το λέει ?
Δεν το γράφει στο site αλλά υπάρχει ως πληροφορία και το έγραψε πρόσφατα και μια αθλητική εφημερίδα.
Υποψιάζομαι ότι ο Βγενόπουλος (Γεν. Διευθυντής)θέλει να αποδείξει οτι αλλάζει το status quo στην Ελλάδα οπότε τι το καλύτερο για αυτόν να πάρει τον ΠΑΟ ώστε να την μπει σε Κόκαλη-Βαρδινογιάννη

edit AssFiller :Τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες

Επισκέπτης
πως θα παρει την παε δηλαδη απο την στιγμη που οι καβουρογιαννηδες δεν πουλανε???με τα μπιστολια???ελα μουνι στον τοπο σου..τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεε..ο αλλος ρωταει που το γραφει..και ο τριτος ονειρευεται σατανικα σχεδια των κοντορεβυθουληδων που με τα λεφτα που εχουν το πολυ-πολυ να αγορασουν καμια αποθηκη της marfin..τελικα εχετε παρανοησει τελειως..πουλα ρε τζιγκερ..κριμα τοσα παλληκαρια να εχουν παθει τοσο μεγαλη ζημια..

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ασε ρε φίλε που δεν πουλάνε...Απλώς θέλουν να το παίξουν δύσκολοι.Οι Αραβες με τα πετρέλαια τους θα τον κάνουν μια χαψιά τον τζίγκερ.Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...
Εξάλλου στην σημερινή εποχή όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται!!!!

Επισκέπτης
Ασε ρε φίλε που δεν πουλάνε...Απλώς θέλουν να το παίξουν δύσκολοι.Οι Αραβες με τα πετρέλαια τους θα τον κάνουν μια χαψιά τον τζίγκερ.Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...
Εξάλλου στην σημερινή εποχή όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται!!!!
μπορεις να πιστευεις οτι θελεις..μονο που καλυτερα να σε προσγειωνει καποιος εστω & αποτομα παρα να πιστευεις τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας..οι καβουρογιαννηδες δεν πουλανε..ειναι θεμα πρεστιζ..πως το λενε???και 200 εκατομμυρια ευρω να μπαινουν καθε χρονο μεσα δεν πουλανε..και ψυχη να μην παταει στο γηπεδο,παλι δεν πουλανε..οποιος θελει το καταλαβαινει..οποιος δεν θελει μπορει να ελπιζει σε σεναρια επιστημονικης φαντασιας..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και η οικογένεια με πετρέλαια ασχολείται.
Άρα έχουμε:
Ρώσους
Σαουδάραβες
τι άλλο θα διαβάσουμε, για να δούμε.
Εγώ θέλω να αγοράσει την ΠΑΕ ο Μπίλαρος ο Γκέιτς

Επισκέπτης
Και η οικογένεια με πετρέλαια ασχολείται.
Άρα έχουμε:
Ρώσους
Σαουδάραβες
τι άλλο θα διαβάσουμε, για να δούμε.
Εγώ θέλω να αγοράσει την ΠΑΕ ο Μπίλαρος ο Γκέιτς
εεεεεεεεπ..δεν θελω κωλοτουμπες..αλλου εδωσες το κομποδεμα σου για την εξαγορα..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτοτιμωρία...Θα πάρω ασπιρίνη(είμαι αλλεργικός) πρωί μεσημέρι βράδυ.

OP
OP
olisadebe17

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
ελατε να ψοφησετε :grin:....εεε συγνωμη να ψηφησετε η ηθελα να πω :tooth: :tooth:.....

ελα τωρα που ειναι και της μοδας οι ψηφοφοριες για αρχηγους(βλεπε πασοκ)

ε

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
ο τριτος ονειρευεται σατανικα σχεδια των κοντορεβυθουληδων που με τα λεφτα που εχουν το πολυ-πολυ να αγορασουν καμια αποθηκη της marfin

Εάν έχεις κανέναν γνωστό που να ασχολείται με χρηματοοικονομικά (γιατί έχω την εντύπωση ότι εσύ δεν ασχολείσαι) ρώτα τον για το πόσο γρήγορα αναπτυσσόμενη είναι η ΒΙΑΝΕΞ, τη σχέση που έχει αναπτύξει με πολυεθνικές εταιρείες και για τον κλάδο των φαρμακοβιομηχανιών πόσο "δυνατός" είναι.

Επισκέπτης
Εάν έχεις κανέναν γνωστό που να ασχολείται με χρηματοοικονομικά (γιατί έχω την εντύπωση ότι εσύ δεν ασχολείσαι) ρώτα τον για το πόσο γρήγορα αναπτυσσόμενη είναι η ΒΙΑΝΕΞ, τη σχέση που έχει αναπτύξει με πολυεθνικές εταιρείες και για τον κλάδο των φαρμακοβιομηχανιών πόσο "δυνατός" είναι.
και επειδη ειναι μακραν ο καλυτερος & το νουμερο ενα στον χωρο του αυτο σημαινει οτι μπορει να αγορασει παραπανω απο μια τριχα των αρχιδιων της marfin???κακως εγραψα αποθηκη πριν,γιατι ουτε καν μια αποθηκη των καβουρογιαννηδων δεν μπορει να αγορασει με τα κεφαλαια που διαθετει & ας ξεπουλησει ΟΛΑ τα περιουσιακα του στοιχεια..τωρα το ποιος ξερει & το ποιος δεν ξερει για τι μιλαει αστο καλυτερα..αν πιστευεις οτι εχω αδικο,πηγαινε βρες στοιχεια για τις δυνατοτητες που εχουν οι 3 παραπανω αναφερομενοι & ελα να μου τα τριψεις στην μουρη..

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
και επειδη ειναι μακαραν ο καλυτερος & το νουμερο ενα στον χωρο του αυτο σημαινει οτι μπορει να αγορασει παραπανω απο μια τριχα των αρχιδιων της marfin???κακως εγραψα αποθηκη πριν,γιατι ουτε καν μια αποθηκη των καβουρογιαννηδων δεν μπορει να αγορασει με τα κεφαλαια που διαθετει & ας ξεπουλησει ΟΛΑ τα περιουσιακα του στοιχεια..τωρα το ποιος ξερει & το ποιος δεν ξερει για τι μιλαει αστο καλυτερα..αν πιστευεις οτι εχω αδικο,πηγαινε βρες στοιχεια για τις δυνατοτητες που εχουν οι 3 παραπανω αναφερομενοι & ελα να μου τα τριψεις στην μουρη..

Είσαι πολύ κουραστικό άτομο.
Αν οι δυνατότητες διαλεκτικής σου φτάνουν στο να πεις στον άλλο "έλα να μου τα τρίψεις στη μούρη" περαστικά σου... τέλος από εμένα, γράφε ότι μπούρδες θες.

Επισκέπτης
Είσαι πολύ κουραστικό άτομο.
Αν οι δυνατότητες διαλεκτικής σου φτάνουν στο να πεις στον άλλο "έλα να μου τα τρίψεις στη μούρη" περαστικά σου... τέλος από εμένα, γράφε ότι μπούρδες θες.
οταν πεφτουν τα επιχειρηματα στο τραπεζι,αρχιζουν οι κωλοτουμπες..ΕΥΓΕ..

OP
OP
olisadebe17

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
τι παθατε  παιδια?
μονο να τσακωνεσταιξερετε?

ριξτε και μια φηφο να δουμε ποσοι ειμαστε οι γιανακοπουλεοι?

ελα να περνουμε μπροστα ακου μονο 7 ατομα ψηφησαν....

υ.γ  ελα μωρη ΕΛΛΑΔΑΡΑ νικη στην τουρκια........

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Πολύ κλειστό το ερωτηματολόγιο .....κρίμα
Εγώ έμαθα ότι θέλει να "αγοράσει" και ο Μικρούτσικος ο Αντρέας
αναμένεται φοβερή κόντρα με τον Κοντούτσικο τον (θεό) Παύλο
Τζίγκερ σοφέρ πούλα την ΠΑΕρ και
πάρε αμάξι η μοίρα τους (Παναθηναϊκοί) να αλλάξει

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
Εγώ έμαθα ότι θέλουν οι αφοί αγγελόπουλοι να αγοράσουν την ΚΑΕ ΠΑΟ επειδή δεν αντέχουν άλλο βιασμό (αγωνιστικό, μεταγραφικό κλπ.) από τους κοντούτσικους.  :2funny:
Φήμες αναφέρουν ότι οι κοντούτσικοι προκάλεσαν σε μονάκι τους αγγελόπουλους, αλλά αυτοί εκώλωσαν.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Εγώ έμαθα ότι θέλουν οι αφοί αγγελόπουλοι να αγοράσουν την ΚΑΕ ΠΑΟ επειδή δεν αντέχουν άλλο βιασμό (αγωνιστικό, μεταγραφικό κλπ.) από τους κοντούτσικους.  :2funny:
Φήμες αναφέρουν ότι οι κοντούτσικοι προκάλεσαν σε μονάκι τους αγγελόπουλους, αλλά αυτοί εκώλωσαν.

... η τριτη αγωνιστικη ειναι κοντα, μην ξανοιγεστε...
Κι οσο για τους βιασμους κατι πηρε τ' αυτι μου για εναν σε ενα πουλμαν προς Λαμια, ξερεις εσυ τιποτα? Αν θες γραφεις την απαντηση στο θρεντ τραβελια με προσοντα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom