@ stavros51 και ADMIRAL GR,
Αυτό που με ενδιέφερε να μάθω και για το οποίο ζήτησα να μου δώσεις εξήγηση, είναι το τμήμα του γραπτου που έχει να κάνει με το τραπεζικό / PayPal θέμα. Εφόσον κι εσύ συμφωνείς, δεν νομίζω οτι υπάρχει πλέον λόγος να αναρωτιέμαι που είναι το 40% λάθος που ανεφερες. Προφανώς, δεν σου αρεσε το ύφος και η πιθανότητα αμφισβήτηση της ιδιότητας του ADMIRAL GR.
Πιθανολογείς ότι ο admiral γράφει φανταστικές ιστορίες
Σε όσα αναφέρεις stavros51 και δείχνει να δυσανασχετεί ο ADMIRAL GR, δηλαδή στο εάν πρόκειται για μια χειροπιαστή κατάσταση ή μια πιθανή διερευνητική ερώτηση, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Αναφέρομαι φυσικά σε αυτά τα ερωτήματα τυπου "μου είπε ένας φίλος ενός γνωστού οτι έχει ενα ζητημα" κλπ, κλπ, κλπ. Δεν νομίζω πως τίθεται καν θέμα παρεξήγησης και κακώς δυσανασχέτησε ο ADMIRAL GR, διότι όσο ασαφής ήταν η ερώτησή του σχετικά με το τι ακριβώς θέλει να πετύχει ο "καποιος" / ο "έμπιστος" / ο "ξαδερφος", αλλο τόσο φλου ήταν και η δική μου τοποθέτηση. Εφόσον λοιπόν, δεν γνωρίζω προσωπικά τον ADMIRAL GR και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τί και πόσα απο αυτά που λέει ανταποκρίνονται στην αλήθεια, θα πρεπει να ανεχθεί την όποια - δικαιολογημένη θέλω να πιστευω - καχυποψία μου στην ακρίβεια των στοιχείων που παραθέτει. Εδω μέσα άλλωστε, και αστροναυτης να δηλώσεις, κάποιοι θα το πιστεψουν.
Αμφιβάλλεις για το status του ανθρώπου που γράφει. Γιατί?
Έλα ντε! Γιατί να αμφιβάλω για το who-is-who και την φιλαλήθεια οποιουδήποτε εδώ μέσα? Έλα ντε! Γιατί?
ΕΔΕ επειδή κάποιος του έβαλε 10.000 στην τράπεζα? Γιατί? Η Siemens θα του τα βάλει?
Αφού δεν καταλαβαινεις ή κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις, εξηγώ: Εφόσον κάποιος τρίτος (άγνωστος του ADMIRAL GR) κάνει κατάθεση 10.000 ευρω σε τραπεζικό λογαριασμό του ADMIRAL GR ο οποίος εχει αφήσει να εννοηθεί - εκτός κι αν εδώ κάνω λάθος - πως υπηρετεί ως (ανωτατος?) αξκός του ΠΝ σε ΝΑΤΟική θέση στο Βέλγιο, θα πρέπει αφ' ενός ο ADMIRAL GR να δηλώσει και να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων αυτών στον προσωπικό του λογαριασμό, ακόμη κι αν τα χρήματα εκταμιευτούν αμέσως μετά. Ειδικότερα μάλιστα εάν - όπως έχω αντιληφθεί και συγχωρήστε με εαν κάνω λάθος - η θέση και το αξίωμά του δεν επιτρέπει να υπάρχουν περιεργες καταθέσεις χρηματικών ποσών από το πουθενα, βλέπε "δωράκια" με ανεξακρίβωτους και ύποπτους σκοπούς, θα μπορούσαν να κινήσουν το ενδιαφέρον των ελεγκτικών μηχανισμών της υπηρεσίας του και θα τρεχει μεχρι να πατησει μαυρο χιόνι. Εάν ο ίδιος δεν έχει την προνοητικότητα και την εκγρήγορση να αντιληφθεί τον κίνδυνο, πως αναμενεται να διαχειριστεί σπουδαιότερα θέματα που αφορούν ανθρώπινες ζωές?
Σε ποιον έχει δώσει στόχο? (κακοήθης αυθαιρεσία).
Όσο αφορά την έως σήμερα μπουρδελική παρουσία του ADMIRAL GR και τα (σχεδόν 10.300 post) σχόλια που σε βάθος χρόνου έχει αναρτήσει, σαφώς αφορούν την προσωπική του ζωή και τις δικές του ερωτικές προτιμήσεις, εφόσον όμως κατέχει τη θέση και το αξίωμα που τα γραπτά του με αφήνουν να φανταστώ, θα μπορούσαν ανετα να αποτελέσουν αντικείμενο ερευνας ηθικού χαρακτήρα. Ευτυχως η δυστυχως, οι ενστολοι δεν εχουν την πολυτελεια να εκφραζουν δημοσίως τις σεξουαλικές τους προτιμησεις και τα μπουρδελικα τους όχι μόνο για λόγους ταμπου, αλλα και επειδή δίνουν την ευκαιρία σε αντιπάλους να γνωρίζουν πως θα τον παγιδευσουν / εξαπατησουν / εξαγοράσουv / εκβιάσουν, ειδικά όταν τα καθηκοντα τους εχουν να κανουν με εθνικό συμφέρον. Εαν λοιπόν ο ADMIRAL GR με τα 10.000+ posts είναι αυτό που λεει οτι είναι, κακώς εχει εκφραστεί δημοσίως για τα μπουρδελικά του. Εαν ο ο ADMIRAL GR δεν είναι αυτό που αφήνει να εννοηθεί πως είναι και απλά σπάει πλάκα, τότε καταλήγουμε και πάλι στην αρχή, οπότε και σωστά είχα μια δυσπιστία προς όσα λεει.
Στο δια ταυτα! ADMIRAL GR, αν στα αλήθεια είσαι αυτό που αφήνεις να εννοηθεί πως είσαι, δεν χρειαζεται να αρπάζεσαι και να ειρωνεύεσαι τον νέο. Για το δικό σου συμφέρον τα λέω. Αν και είμαι σίγουρος πως εάν ήσουν αυτό που εμμέσως πλην σαφώς αφήνεις να εννοηθεί (όχι μόνο τώρα), θα είχες την προνοητικότητα, την γνώση και την εγκράτεια να μην "ανοίγεσαι". Και το λέω αυτό, διότι δεν θέλω καν να σκεφτώ την περίπτωση να είσαι αυτό που αφήνεις να εννοηθεί πως είσαι, αλλά παρ΄όλα αυτά να γράφεις ανοησίες που σε στοχοποιούν.