Νέα

pay pal?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
στις τραζεζες δεν ξερω τι ισχυει αλλα πχ στις ονλαιν πληρωμες εστω  στον  σκριλ επιτρεπεται μεχρι ενα ποσο χωρις ταυτοποιηση (για αποφυγη ξεπλυματος ) δεν θυμαμαι ποσο ειναι αλλα ειναι περιπου τοσο η λιγοτερο .
γι αυτο ας μη κανει τιποτε πριν σιγουρευτει 
Δε μιλάω μόνο για τις τράπεζες, μιλάω γενικώς. Τα 10k ούτε να τα δηλώσεις δεν χρειάζεται, όταν ταξιδεύεις (εννοώ εκτός Ελλάδος, εμάς άσε μας τώρα με την κακομοιριά μας, 2.000 επιτρέπεται μόνο).
Το ίδιο και με τα εμβάσματα, ΑΛΛΑ, έχουν την δυνατότητα να κοιτάνε αν στέλνεις (ή παίρνεις) 100 φορές χ 9.990, = 990.000.
Τότε, θα σε ψάξουν.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Και επιπλέον, τις εντολές πληρωμής τις δίνεις εσύ στο PayPal, δεν τις ζητάει κάποιο καυλάκι.

Σωστος
Κ το pay pal παντα στα μεηλ γραφει ονομα επιθετο του χρηστη κ οχι γενικα dear customer κ λοιπες μαλακιες

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ερωτησεις για ειδικούς..
Μενω στο Βελγιο κι εχω λογαριασμό σε βελγική Τραπεζα.Μου λεει καποιος από Ελλαδα,εμπιστο προσωπο,δωσε μου το λογαριασμό σου,να σου στειλει καποιος απο το εξωτερικό 10 χιλιαρικα κι εσυ θα μου τα στειλεις μεσω paypal..
Παιζει κατι επιλήψιμο?Θα πρεπει να δικαιολογήσω τα χρήματα αυτα στη βελγικη Τραπεζα ή στο paypal?Και μπορω να τα στειλω με τη μια ολα??
Για πειτε ρε παιδιά ,γιατι πολλές πουστιές γεννηθηκαν τελευταια με τα capitals..

Αρχες του χρονου ενας φιλος πουλησε την δισκοθηκη του κ πληρωνοταν μεσω pay pal
Οταν εφτασε τα 2500 χιλιαρικα στο λογαριασμο του το pay του μπλοκαρε το λογαριασμο μεχρι να εξηγησει που τα βρηκε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Δε μιλάω μόνο για τις τράπεζες, μιλάω γενικώς. Τα 10k ούτε να τα δηλώσεις δεν χρειάζεται, όταν ταξιδεύεις (εννοώ εκτός Ελλάδος, εμάς άσε μας τώρα με την κακομοιριά μας, 2.000 επιτρέπεται μόνο).
Το ίδιο και με τα εμβάσματα, ΑΛΛΑ, έχουν την δυνατότητα να κοιτάνε αν στέλνεις (ή παίρνεις) 100 φορές χ 9.990, = 990.000.
Τότε, θα σε ψάξουν.
Σωστα τα λετε,πρπει η κουφαλα ο δικός μου-ο "εμπιστος" ειναι και ξαδελφος-να παιζει ξεπλυμα..Θα τον γ@μησω!
Θα τον αφησω να βαλει τα φραγκα και θα τον σκασω μεχρι τη μεταβιβαση στο paypal του!
100-100 θα τα βαζω,να τα παρει σε δεκα χρονια!!!Ευχαριστω φιλοι, πραγματικα εδω μεσα βρισκω λύσεις στα παντα!!
[size=20pt]BOURDELA.COM FOR EVER!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
@ ADMIRAL GR,

Εφόσον η ιστορία που παραθετεις δεν ειναι φανταστική και υποθετική με σκοπό να αντλήσεις πληροφορίες τι και πως για δική σου χρηση, εάν ο τύπος είναι πολυ κοντινός φίλος η συγγενής να τον ρωτησεις για ποιο ακριβώς λόγο επιθυμεί να γίνει η μεταφορα του ποσού με αυτό το τρόπο.

Ξεπλυμα δεν μπορεί να ισχύει, διότι η μεταφορά ποσών ακόμη και μεσω PayPal ελέγχεται από το 2012 και μετά από το SEPA οπότε είναι ακριβώς ίδιο σαν να γίνεται κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, ή να αποστέλεται το ποσό μέσω WesternUnion και να φαίνεται αυτός ως παραλήπτης. Το οτι το χρήμα που κατατίθεται στο PayPal είναι σε ηλεκτρονική μορφή δεν σημαίνει οτι είναι αόρατο. Eχει τη νομική ισχύ συμβατικού τραπεζικού ονομαστικού λογαριασμού. Προσωπικά πιθανολογώ οτι o τύπος που σου ζήτησε την εξυπηρετηση θελει να εχει καβαντζα στο PayPal του για να κανει online αγορες. Σε καθε άλλη περίπτωση, θα αγόραζε ένα αεροπορικό εισητήριο που ειδικα τωρα το καλοκαίρι μπορεί να εβρισκε και κατω από 100 ευρω, να πήγαινε στον αρχικό καταθέτη και να τα έπερνε στο χέρι κι εφόσον το ποσο δεν είναι μεγαλύτερο των 10 χιλιάδων δεν θα είχε κανενα απολύτως πρόβλημα στο τελωνείο.

Να κάνω μια εκτίμηση? Ο δικός σου, βλάκας είναι, μην ασχολείσαι και μπλέκεσαι ακόμη κι αν είναι συγγενής. Ο βλάκας είναι ανίκητος και θα σε μπλέξει. Αν είσαι πράγματι αυτός που λες οτι είσαι τόσα χρόνια εδω μέσα και διαμένεις και υπηρετείς στο Βέλγιο αρα μιλάμε για βαθμό τουλάχιστο Πλοίαρχου και άνω, δεν χρειάζεται να ρισκαρεις οποιαδήποτε πιθανότητα ΕΔΕ για μια μαλακία. Αρκετο στόχο έχεις ήδη δώσει με τα μπουρδελικά σου, δεν χρειάζεται να επεκταθείς και σε οικονομικα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
@ philippnav

60% σωστά, 40% λάθος είναι αυτά που λες.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Νατος,ουτε κατα παραγγελια να το ελεγα..
ανω τον 2500 ευρο h payapl θα στα μπλοκαρει,για να στα ξεμπλοκαρει,θα σου ζητησει να στειλει φωτο διαβατηριο,και μια αποδειξη λογαργιασμου τραπεζης που να πανω να φαινεται η διευθυνση σου και το ονομα σου. και να τα κανεις upload απο το site τους

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Σωστα τα λετε,πρπει η κουφαλα ο δικός μου-ο "εμπιστος" ειναι και ξαδελφος-να παιζει ξεπλυμα..Θα τον γ@μησω!
Θα τον αφησω να βαλει τα φραγκα και θα τον σκασω μεχρι τη μεταβιβαση στο paypal του!
100-100 θα τα βαζω,να τα παρει σε δεκα χρονια!!!Ευχαριστω φιλοι, πραγματικα εδω μεσα βρισκω λύσεις στα παντα!!
[size=20pt]BOURDELA.COM FOR EVER!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φαντασου αν βρισκεις εδω μεσα λυσεις για τα παντα, τι λουκουμια εχει γεμισει το ΠΝ και εχει αυτα τα χαλια, και εχουμε και ολοι στο Ελλαδισταν αυτα τα χαλια........ :headbang: :headbang: :headbang:

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
@ philippnav, 60% σωστά, 40% λάθος είναι αυτά που λες.
@ stavros51, δεν μου αναφερεις τα κατα την αποψη σου 40% λαθος, για να μην θεωρησω 100% οτι βαριεσαι να τα αναφερεις?

ανω τον 2500 ευρο h payapl θα στα μπλοκαρει,για να στα ξεμπλοκαρει,θα σου ζητησει να στειλει φωτο διαβατηριο,και μια αποδειξη λογαργιασμου τραπεζης που να πανω να φαινεται η διευθυνση σου και το ονομα σου. και να τα κανεις upload απο το site τους
Ε, και τι εγινε? Και το Paypal εχει νομικη ισχυ τραπεζας εφοσον αποταμιευει και διαχειριζεται μεταφορες χρηματικων ποσων. Που κολλας? Στο οτι θα τους ανεβασεις screenshot σελιδας διαβατηριου που να φαινεται το ονοματεπωνυμο σου και αποδειξη λογαριασμου? Και λοιπόν? Ετσι κι αλλιως, ΕΧΟΥΝ (εσυ ο ιδιος τα εχεις δωσει) τα στοιχεια του τραπεζικου σου λογαριασμου IBAN και της καρτας σου, κι αν το IBAN δεναντιστοιχει ΑΚΡΙΒΩΣ στα στοιχεια που εχεις δηλωσει στο PayPal, δεν εχεις δυνατοτητα να κανεις μεταφορα εικονικων / ηλεκτρονικών χρηματων, προς τον τραπεζικο σου λογαριασμο με σκοπο να εισπραξεις απο το ΑΤΜ της γειτονιας σου. Αυτο σημαινει, οτι PayPal και Τράπεζες ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ / ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ τα στοιχεια που τους εχεις δηλωσει. Επειδη λοιπόν καποτε απο δικη μου μαλακια (IP αλλου κρατους) το PayPal θεωρησε οτι καποιος χακαρε τον λογαριασμο μου, ενα απο τα σταδια πιστοποιησης της ταυτοτητας μου (περαν κωδικων, μυστικων ερωτησεων κλπ) ηταν η αποστολη screenshot σελιδας διαβατηριου. Επειδή δεν ηθελα να φαινεται η φατσα μου, ΕΣΒΗΣΑ απο το screenshot την φωτογραφια και στοιχεια που δεν επρεπε να φαινονται (Αριθμ διαβατηριου, ημερομηνια γεννησης, κωδικοι κλπ) αφηνοντας ορατα ΜΟΝΟ το ονομα και το επιθετο (αυτο τους ενδιεφερε). Μια χαρα το δεχθηκαν! και στο κατω κατω, δεν εμαθαν τιποτα περισσοτερο, ουτε διερευσαν απορρητες και προσωπικες πληροφοριες, απλως επιβεβαιωσαν αυτα που ηδη ξεραν, αυτα που εγω ο ιδιος ειχα δηλωσει και στην τραπεζα οταν δημιουργησα τον λογαριασμο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
@ stavros51, δεν μου αναφερεις τα κατα την αποψη σου 40% λαθος, για να μην θεωρησω 100% οτι βαριεσαι να τα αναφερεις?
Να σου πω τα λάθη σου (στην απάντηση #26 σήμερα στις 19:41:02), και ναι, βαριέμαι να ασχολούμαι, αλλά αφού το ζητάς...

1) Πιθανολογείς ότι ο admiral γράφει φανταστικές ιστορίες (κακό ξεκίνημα).
2) Υποθέτεις ότι για κάτι που θα ήθελε να ρωτήσει, θα ντρεπόταν (?) να το ρωτήσει ευθέως.
3) Προτείνεις ανέφικτη λύση (αεροπορικό εισητήριο, λεφτά στο χέρι και επιστροφή). Μα δεν είναι αυτό το πρόβλημα του τυπάκου. Το πρόβλημα του είναι (προφανώς - και το λες και συ) να φορτώσει το Paypal του.
4) Αμφιβάλλεις για το status του ανθρώπου που γράφει. Γιατί?
5) ΕΔΕ επειδή κάποιος του έβαλε 10.000 στην τράπεζα? Γιατί? Η Siemens θα του τα βάλει?
6) Σε ποιον έχει δώσει στόχο? (κακοήθης αυθαιρεσία).

Ό,τι δεν σου ανέφερα, σωστό είναι.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Επειδη βαριεμαι να απαντησω τωρα στο νεο μελος,προσυπογραφω τα γραφομενα του stavros51.
Αλλά ,ρε πουστη μου τοση καχυποψια και συμπερασματα απο αυτον και τον ετερο που σχολίασε αρνητικα..Ειδικά ο δεύτερος..Ας είναι,έχε χάρη που είναι αργά και είμαι και σε διακοπές...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Αν οντως υπηρετεις εκει, το να βαζεις εθνικα σηματα διπλα σε κωλους και τανες και βυζια, δειχνει στην τελικη ποσο σεβεσαι και το σωμα και την πατριδα που σου δεινει και μισθο απο πανω.

Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχεις εκει που λες, ισως να περασες καποτε ναυτακι πουτανιαρικο  :police: :hammer:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Αν οντως υπηρετεις εκει, το να βαζεις εθνικα σηματα διπλα σε κωλους και τανες και βυζια, δειχνει στην τελικη ποσο σεβεσαι και το σωμα και την πατριδα που σου δεινει και μισθο απο πανω.

Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχεις εκει που λες, ισως να περασες καποτε ναυτακι πουτανιαρικο  :police: :hammer:
Αρχηγε εδω μιλαμε για paypal..Τα άλλα ειναι περιττά και αναξια σχολιασμού..

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Επειδη βαριεμαι να απαντησω τωρα στο νεο μελος,προσυπογραφω τα γραφομενα του stavros51.
Αλλά ,ρε πουστη μου τοση καχυποψια και συμπερασματα απο αυτον και τον ετερο που σχολίασε αρνητικα..Ειδικά ο δεύτερος..Ας είναι,έχε χάρη που είναι αργά και είμαι και σε διακοπές...

Αδερφέ, ο μόνος τρόπος να είσαι ήσυχος είναι να μην εμπλακείς καθόλου. Εξηγήσέ του ευγενικά και όμορφα ότι δεν μπορείς να το κάνεις και τέλος. Δεν μπλέκουν με μεταφορές χρημάτων για εξυπηρέτηση, έχουν σκοτωθεί (μεταφορικά και κυριολεκτικά) συγγενείς και φίλοι για τέτοια θέματα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Αδερφέ, ο μόνος τρόπος να είσαι ήσυχος είναι να μην εμπλακείς καθόλου. Εξηγήσέ του ευγενικά και όμορφα ότι δεν μπορείς να το κάνεις και τέλος. Δεν μπλέκουν με μεταφορές χρημάτων για εξυπηρέτηση, έχουν σκοτωθεί (μεταφορικά και κυριολεκτικά) συγγενείς και φίλοι για τέτοια θέματα.
Ετσι θα γινει... :thumbsup:

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
@ stavros51 και ADMIRAL GR,

Αυτό που με ενδιέφερε να μάθω και για το οποίο ζήτησα να μου δώσεις εξήγηση, είναι το τμήμα του γραπτου που έχει να κάνει με το τραπεζικό / PayPal θέμα. Εφόσον κι εσύ συμφωνείς, δεν νομίζω οτι υπάρχει πλέον λόγος να αναρωτιέμαι που είναι το 40% λάθος που ανεφερες. Προφανώς, δεν σου αρεσε το ύφος και η πιθανότητα αμφισβήτηση της ιδιότητας του ADMIRAL GR.

Πιθανολογείς ότι ο admiral γράφει φανταστικές ιστορίες
Σε όσα αναφέρεις stavros51 και δείχνει να δυσανασχετεί ο ADMIRAL GR, δηλαδή στο εάν πρόκειται για μια χειροπιαστή κατάσταση ή μια πιθανή διερευνητική ερώτηση, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Αναφέρομαι φυσικά σε αυτά τα ερωτήματα τυπου "μου είπε ένας φίλος ενός γνωστού οτι έχει ενα ζητημα" κλπ, κλπ, κλπ. Δεν νομίζω πως τίθεται καν θέμα παρεξήγησης και κακώς δυσανασχέτησε ο ADMIRAL GR, διότι όσο ασαφής ήταν η ερώτησή του σχετικά με το τι ακριβώς θέλει να πετύχει ο "καποιος" / ο "έμπιστος" / ο "ξαδερφος", αλλο τόσο φλου ήταν και η δική μου τοποθέτηση. Εφόσον λοιπόν, δεν γνωρίζω προσωπικά τον ADMIRAL GR και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τί και πόσα απο αυτά που λέει ανταποκρίνονται στην αλήθεια, θα πρεπει να ανεχθεί την όποια - δικαιολογημένη θέλω να πιστευω - καχυποψία μου στην ακρίβεια των στοιχείων που παραθέτει. Εδω μέσα άλλωστε, και αστροναυτης να δηλώσεις, κάποιοι θα το πιστεψουν.

Αμφιβάλλεις για το status του ανθρώπου που γράφει. Γιατί?
Έλα ντε! Γιατί να αμφιβάλω για το who-is-who και την φιλαλήθεια οποιουδήποτε εδώ μέσα? Έλα ντε! Γιατί?

ΕΔΕ επειδή κάποιος του έβαλε 10.000 στην τράπεζα? Γιατί? Η Siemens θα του τα βάλει?
Αφού δεν καταλαβαινεις ή κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις, εξηγώ: Εφόσον κάποιος τρίτος (άγνωστος του ADMIRAL GR) κάνει κατάθεση 10.000 ευρω σε τραπεζικό λογαριασμό του ADMIRAL GR ο οποίος εχει αφήσει να εννοηθεί - εκτός κι αν εδώ κάνω λάθος - πως υπηρετεί ως (ανωτατος?) αξκός του ΠΝ σε ΝΑΤΟική θέση στο Βέλγιο, θα πρέπει αφ' ενός ο ADMIRAL GR να δηλώσει και να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων αυτών στον προσωπικό του λογαριασμό, ακόμη κι αν τα χρήματα εκταμιευτούν αμέσως μετά. Ειδικότερα μάλιστα εάν - όπως έχω αντιληφθεί και συγχωρήστε με εαν κάνω λάθος - η θέση και το αξίωμά του δεν επιτρέπει να υπάρχουν περιεργες καταθέσεις χρηματικών ποσών από το πουθενα, βλέπε "δωράκια" με ανεξακρίβωτους και ύποπτους σκοπούς, θα μπορούσαν να κινήσουν το ενδιαφέρον των ελεγκτικών μηχανισμών της υπηρεσίας του και θα τρεχει μεχρι να πατησει μαυρο χιόνι. Εάν ο ίδιος δεν έχει την προνοητικότητα και την εκγρήγορση να αντιληφθεί τον κίνδυνο, πως αναμενεται να διαχειριστεί σπουδαιότερα θέματα που αφορούν ανθρώπινες ζωές?

Σε ποιον έχει δώσει στόχο? (κακοήθης αυθαιρεσία).
Όσο αφορά την έως σήμερα μπουρδελική παρουσία του ADMIRAL GR και τα (σχεδόν 10.300 post) σχόλια που σε βάθος χρόνου έχει αναρτήσει, σαφώς αφορούν την προσωπική του ζωή και τις δικές του ερωτικές προτιμήσεις, εφόσον όμως κατέχει τη θέση και το αξίωμα που τα γραπτά του με αφήνουν να φανταστώ, θα μπορούσαν ανετα να αποτελέσουν αντικείμενο ερευνας ηθικού χαρακτήρα. Ευτυχως η δυστυχως, οι ενστολοι δεν εχουν την πολυτελεια να εκφραζουν δημοσίως τις σεξουαλικές τους προτιμησεις και τα μπουρδελικα τους όχι μόνο για λόγους ταμπου, αλλα και επειδή δίνουν την ευκαιρία σε αντιπάλους να γνωρίζουν πως θα τον παγιδευσουν / εξαπατησουν / εξαγοράσουv / εκβιάσουν, ειδικά όταν τα καθηκοντα τους εχουν να κανουν με εθνικό συμφέρον. Εαν λοιπόν ο ADMIRAL GR με τα 10.000+ posts είναι αυτό που λεει οτι είναι, κακώς εχει εκφραστεί δημοσίως για τα μπουρδελικά του. Εαν ο ο ADMIRAL GR δεν είναι αυτό που αφήνει να εννοηθεί πως είναι και απλά σπάει πλάκα, τότε καταλήγουμε και πάλι στην αρχή, οπότε και σωστά είχα μια δυσπιστία προς όσα λεει.

Στο δια ταυτα! ADMIRAL GR, αν στα αλήθεια είσαι αυτό που αφήνεις να εννοηθεί πως είσαι, δεν χρειαζεται να αρπάζεσαι και να ειρωνεύεσαι τον νέο. Για το δικό σου συμφέρον τα λέω. Αν και είμαι σίγουρος πως εάν ήσουν αυτό που εμμέσως πλην σαφώς αφήνεις να εννοηθεί (όχι μόνο τώρα), θα είχες την προνοητικότητα, την γνώση και την εγκράτεια να μην "ανοίγεσαι". Και το λέω αυτό, διότι δεν θέλω καν να σκεφτώ την περίπτωση να είσαι αυτό που αφήνεις να εννοηθεί πως είσαι, αλλά παρ΄όλα αυτά να γράφεις ανοησίες που σε στοχοποιούν.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είμαστε φίλοι, εκτός κι αν πίσω από το stavros51, κρύβεται ο κολλητός μου, οπότε θα σου έλεγα "δεν περίμενα να σε βρω εδω στο φόρουμ ρε μπαγασάκο"

Γραφτηκες στο site πριν 3 μέρες (16 Αυγούστου), και έρχεσαι τώρα εδώ να μας κάνεις μάθημα?
Έχω καμια 10αριά μόλις post, εσύ stavros51 έχεις γράψει 6.300, ο ADMIRAL GR κοντεύει τα 10.300. Σε όσα έγραψα, στα πλαίσια ενός πολιτισμένου και παραγωγικού διαλόγου, υπάρχει κάτι που δεν είναι αληθές? Κάτι εντελώς παράλογο? Κάτι που γενικώς δεν ταιριάζει με το ύφος της συζήτησης? Αν ναι, πες μου σε παρακαλώ, να το διακρίνω κι εγώ. Εάν πάλι όχι, εάν εδώ η αξιοπιστία μετράται με τον αριθμό των post, τότε σίγουρα δεν θα μπορούσα εγώ ο νάνος να συζητήσω με εσάς τους γίγαντες του φόρουμ. Και πάλι συγνώμη που είπα τα αυτονόητα ε...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom