You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλειψη ελαστικοτητας στο δερμα που περιβαλει το πεος.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 1.706
ναι τυπεΠριν το κατέβαζες κανονικά το πετσάκι;
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 1.706
εχω να κανω τσεκαπ κανα εξαμηνο. Τοτε ηταν ολα σχεδον φυσιολογικαΓνωρίζεις αν έχεις ζάχαρο?
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 1.706
οχι τυπεμεγαλωσε η τσαπου σου φιλε! επαληθευσε το με χαρακα και πες μας!
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 1.706
απο το στομα σου κ στου γιατρου το αυτιμύκητες είναι. Θα πας σε έναν ουρολόγο, θα σου γράψει μία κρέμα και σε μερικές μέρες θα ξεμπερδέψεις.
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
εχω να κανω τσεκαπ κανα εξαμηνο. Τοτε ηταν ολα σχεδον φυσιολογικα
Πήγαινε άμεσα σε ουρολόγο-δερματολόγο-αφροδισιολόγο να τα δει!
Κάτι παρόμοιο είχα κι εγώ και με αλοιφή που μου έδωσε κλείσανε οι σχισμές(κάτι σαν ραγάδες)αλλά σε εμένα τουλάχιστον έχει να κάνει και με το ζάχαρο!
ισως και να αντιμετωπίζεις το παρακατω το παλευεις με αλοιφή η σε πρωχωρημενο σταδιο με περιτομη
επισκεψου αφροδισιολογο καλυτερα
επισκεψου αφροδισιολογο καλυτερα
Επισκέπτης
Νοιωθω πως εχει χαθει η ελαστικοτητα στο πετσακι που περιβαλει το κεφαλακι στον πουτσο εεεεε στο πεος.
Αδερφέ εφόσον η βάλανος είχε ελαστικότητα πρίν σου παρουσιαστεί το πρόβλημα είναι 99% μύκητες και εγώ το έχω περάσει επανηλλημένως, δεν είναι τίποτα σοβαρό, μάλλον. Πρέπει η βάλανος να φαίνεται σαν να έχει καλυφθει με ένα λευκό αποξηραμένο υγρό που αποκολλάται κατά διαστήματα και αυτό δεν επιτρέπει την ελαστικότητα. Κανόνισε ένα ραντεβού σε ουρολόγο ή και αφροδισιολόγο, θα σου συνταγογραφήσει μια κρέμα και θα θεραπεθείς σύντομα... Μήν το αφήσεις όμως γιατί μπορεί να χρειαστεί περιτομή, όπως ανέφερε και ο vanos παραπάνω. Ρίξε μια ματία στο link
www.e-urology.gr/pathisis/diafores-pathisis/skliroatrofikos-leixinas-ston-andra/]http://www.e-urology.gr/pathisis/diafores-pathisis/skliroatrofikos-leixinas-ston-andra/[/url]
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 1.706
Πηγα στον γιατρο τελικα.
Μυκητες κ χλαμηδια ειπε.
Αμεσως το καταλαβε πως γαμησα ακα.
Μου εδωσε μια αλοιφη με κορτιζονη κ κατι ακομη
Κ ενα τσαι για να μην μεταδοθει ο μηκυτας στα νεφρα.
Αν δω πυον αργοτερα τοτε χειροτερευει λεει
Ελπιζω οχι.
Η επιστημονικη ομαδα του bou με το αλανθαστο ενστικτο, πλησιασε πολυ κοντα στο σωστο πορισμα κρινοντας με βαση το ενστικτο.
Οχι οπως το γατακι τον γιατρο που εφαγε τα νιατα του στο θρανιο κ χρειαστηκε κ μεγεθυντικο φακο για να μας πει αυτα που ξεραμε ηδη
Μυκητες κ χλαμηδια ειπε.
Αμεσως το καταλαβε πως γαμησα ακα.
Μου εδωσε μια αλοιφη με κορτιζονη κ κατι ακομη
Κ ενα τσαι για να μην μεταδοθει ο μηκυτας στα νεφρα.
Αν δω πυον αργοτερα τοτε χειροτερευει λεει
Ελπιζω οχι.
Η επιστημονικη ομαδα του bou με το αλανθαστο ενστικτο, πλησιασε πολυ κοντα στο σωστο πορισμα κρινοντας με βαση το ενστικτο.
Οχι οπως το γατακι τον γιατρο που εφαγε τα νιατα του στο θρανιο κ χρειαστηκε κ μεγεθυντικο φακο για να μας πει αυτα που ξεραμε ηδη
Επισκέπτης
Τι εγινε τυπε; Εφτιαξε το πετσακι;
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 1.706
ναι τυπε.Τι εγινε τυπε; Εφτιαξε το πετσακι;
Η αλοιφη ειναι θαυματουργη. Σε δυο μερες εστρωσε.
Μην ανησυχεις
Επισκέπτης
τι αλοιφη εβαλες;ναι τυπε.
Η αλοιφη ειναι θαυματουργη. Σε δυο μερες εστρωσε.
Μην ανησυχεις
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 1.706
Jellin neomycin salbe λεγετετι αλοιφη εβαλες;
Aris1101
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Για την περιτομή να ξέρετε ότι το να σας χαντακώσει κάποιος είναι πανεύκολο. Κόβονται κομμάτια. Μπορείτε να χάσετε ποσοστό αιμάτωση, στυσης, συν ότι αν σας κόψουν πολύ δέρμα τότε τραβάει το δέρμα από την βάση του πέους και σταδιακά θα την έχετε μικρότερη. Διορθώνεται αυτό μετά μόνο με ειδικές συσκευές ανάπλασης που ουσιαστικά τραβάει και λεπταινει το λιγοστό πετσακι προσπαθώντας να αφήσει το πέος να έχει μια πλήρη στύση. Και εκεί εγκυμονούν κίνδυνοι. Το «ένα λειζερακι και τέλος» είναι ο ορισμός του δεν έχω ιδέα. Να έχετε το νου σας όσοι το πάτε για περιτομή, έχει κλάψει πολύς κόσμος.