Νέα

pay pal?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
γεια σας μαγκες.δεν ξερω με εχετε παρακολουθησει(τα θεματα μου εννοω)σε ενα προηγουμενο θεμα ζητουσα cybersex με χρηματικο ανταλλαγμα φυσικα.κοντρα σε ολα τα προγνωστικα βρηκα ενα καυλακι προθυμο.το θεμα ειναι πως μου ζηταει πληρωμη με pay pal.ανοιξα ενα λογαριασμο εκει αλλα μου ζηταει να συνδεσω τον τραπεζικο μου λογαριασμο.λοιπον ειναι ασφαλες?πως μπορω να ξερω οτι το καυλακι δεν θα τραβηξει περισσοτερα λεφτα απ'οτι συμφωνησαμε,η οτι οι τυποι που θα τους βαλω τα στοιχεια του λογαριασμου μεσα στο site δεν θα τραβανε λεφτα οποτε γουσταρουν?

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
γεια σας μαγκες.δεν ξερω με εχετε παρακολουθησει(τα θεματα μου εννοω)σε ενα προηγουμενο θεμα ζητουσα cybersex με χρηματικο ανταλλαγμα φυσικα.κοντρα σε ολα τα προγνωστικα βρηκα ενα καυλακι προθυμο.το θεμα ειναι πως μου ζηταει πληρωμη με pay pal.ανοιξα ενα λογαριασμο εκει αλλα μου ζηταει να συνδεσω τον τραπεζικο μου λογαριασμο.λοιπον ειναι ασφαλες?πως μπορω να ξερω οτι το καυλακι δεν θα τραβηξει περισσοτερα λεφτα απ'οτι συμφωνησαμε,η οτι οι τυποι που θα τους βαλω τα στοιχεια του λογαριασμου μεσα στο site δεν θα τραβανε λεφτα οποτε γουσταρουν?
Κοιτα να δεις ερωτησεις που κανει ο κοσμος και περιμενει απαντηση... :headbang:  :headbang:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε για να σου τραβήξει παραπάνω λεφτά πρέπει να μπορεί να μπει από το λογαριασμό σου. Πρέπει να ξέρει τον κωδικό που θα βάλεις κλπ.
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις χρήματα μέσω προπληρωμένης κάρτας και να έχεις μέσα στο λογαριασμό σου μόνο τα χρήματα που θα χρησιμοποιήσεις γι αυτά που θες να κάνεις.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τύπε για να σου τραβήξει παραπάνω λεφτά πρέπει να μπορεί να μπει από το λογαριασμό σου. Πρέπει να ξέρει τον κωδικό που θα βάλεις κλπ.
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις χρήματα μέσω προπληρωμένης κάρτας και να έχεις μέσα στο λογαριασμό σου μόνο τα χρήματα που θα χρησιμοποιήσεις γι αυτά που θες να κάνεις.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Και επιπλέον, τις εντολές πληρωμής τις δίνεις εσύ στο PayPal, δεν τις ζητάει κάποιο καυλάκι.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
ματουρ γιατι να πληρωσεις το καυλακι και να μεινεις με το πεος στο χερι και να μην πληρωσεις ενα καυλακι απο κοντα και να του πεταξεις τα ματια οξω?
Λοιπον,οτι βαζεις μεσα στο paypal ειναι ασφαλες.Εκτος αν παραβιασουν τους κωδικους σου.Ακομη και τοτε παιξε με pre paid cards να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εγω προσωπικα εχω μια χρεωστικη στην οποια παω στο atm και βαζω μεσα το ποσό που θέλω να συναλλαγώ.Μετα απο τον υπολογιστη κάνω τα ψωνια μου μεσω ιντερνετ.Καλο ειναι δηλαδη να μην συνδεσεις την καρτα μισθοδοσιας σου ας πουμε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Τι τον θελει τον τραπεζικο ρεσυ.?? αυτη θα σου στηλει το paypal email της, το ποσο, εσυ θα πληρωσεις, ή θα σου στηλει invoice το ποσο, αν στο στηλει μεσω email, δες αν ειναι αληθινο, και μετα απο ολα αυτα, αν ειναι σωστη η αλλη πλευρα θα σε καυλωσει...μην δινεις τιποτα αλλο, ζητα της να σου στηλει το paypal email της ή invoice το ποσο, ωστε να κανεις μεταφορα το ποσο ή πληρωμη.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
To paypal είναι γενικώς ασφαλές.
Τα καυλάκια δεν είναι.
Εννοώ ότι αφού πάρει ότι συμφωνήσατε, έχεις πολλές πιθανότητες να μην "στο προσφέρει" αυτό που συμφωνήσατε.

Το paypal "τραβάει" λεφτά από όπου εσύ του πεις να τραβάει. Αν του έχεις πει να "τραβάει" από μια prepaid card (την οποία εσύ φορτίζεις με όσα νομίζεις ότι είναι ασφαλές), δεν υπάρχει περίπτωση να σου πάρουν παραπάνω. Ούτε και μπορούν.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ερωτησεις για ειδικούς..
Μενω στο Βελγιο κι εχω λογαριασμό σε βελγική Τραπεζα.Μου λεει καποιος από Ελλαδα,εμπιστο προσωπο,δωσε μου το λογαριασμό σου,να σου στειλει καποιος απο το εξωτερικό 10 χιλιαρικα κι εσυ θα μου τα στειλεις μεσω paypal..
Παιζει κατι επιλήψιμο?Θα πρεπει να δικαιολογήσω τα χρήματα αυτα στη βελγικη Τραπεζα ή στο paypal?Και μπορω να τα στειλω με τη μια ολα??
Για πειτε ρε παιδιά ,γιατι πολλές πουστιές γεννηθηκαν τελευταια με τα capitals..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ερωτησεις για ειδικούς..
Μενω στο Βελγιο κι εχω λογαριασμό σε βελγική Τραπεζα.Μου λεει καποιος από Ελλαδα,εμπιστο προσωπο,δωσε μου το λογαριασμό σου,να σου στειλει καποιος απο το εξωτερικό 10 χιλιαρικα κι εσυ θα μου τα στειλεις μεσω paypal..
Παιζει κατι επιλήψιμο?Θα πρεπει να δικαιολογήσω τα χρήματα αυτα στη βελγικη Τραπεζα ή στο paypal?Και μπορω να τα στειλω με τη μια ολα??
Για πειτε ρε παιδιά ,γιατι πολλές πουστιές γεννηθηκαν τελευταια με τα capitals..
Ερώτηση (του αφελούς):
Γιατί δεν του τα βάζει ο κάποιος του εξωτερικού κατ' ευθείαν στο λογαριασμό paypal του κάποιου εσωτερικού και πρέπει να μεσολαβήσεις εσύ?

deltree

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Λύσεις
1
Like
516
Πόντοι
280
για να ξεπλυθούν τα χρήματα πιο εύκολα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ερώτηση (του αφελούς):
Γιατί δεν του τα βάζει ο κάποιος του εξωτερικού κατ' ευθείαν στο λογαριασμό paypal του κάποιου εσωτερικού και πρέπει να μεσολαβήσεις εσύ?
Καλη η ερωτηση φιλε,αλλα δεν εχω απαντηση..Φανταζομαι πως δε θα μπορεί για καποιο λογο..
Οι ανησυχίες μου ομως εχουν βαση??Τιποτα μπερδεματα με τυχόν ξεπλυμα χρηματος,λεω μια μαλακια τωρα..

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ερωτησεις για ειδικούς..
γεια σου ναυαρχε μου  :cheesy:  
η πειπαλ δε νομιζω να χει θεμα .το θεμα ξεκινα απο την τραπεζα κ οντως μπορεις να χεις θεματακι .
για το πειπαλ σου συστηνω να γραψεις σ αυτο το θρεντ γιατι υπαρχουν μελη που το ξερουν καλα να σου πουν

οσο για την τραπεζα αυτο ειναι το δυσκολο . μακαρι να γνωριζα

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Καλη η ερωτηση φιλε,αλλα δεν εχω απαντηση..Φανταζομαι πως δε θα μπορεί για καποιο λογο..
Οι ανησυχίες μου ομως εχουν βαση??Τιποτα μπερδεματα με τυχόν ξεπλυμα χρηματος,λεω μια μαλακια τωρα..
κ βεβαια εχουν βαση . εγω στη θεση σου δε θα εκαμνα τιποτε πριν βεβαιωθω πως  δε θα μπλεξω .

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τιποτα μπερδεματα με τυχόν ξεπλυμα χρηματος,λεω μια μαλακια τωρα..
Ε, όχι μωρε, τώρα για 10 χιλιάρικα, όσο βρώμικα και να είναι, η βρωμα που χωράει πάνω τους δεν είναι τίποτα άξια λόγου ώστε να χρειάζεται απορρυπαντικό... Ούτε η FATF δεν ψάχνει τα 10 χιλιάρικα!
Είναι προφανές ότι ο του εσωτερικού θέλει να ξεπεράσει τα CC για να ψωνίζει πληρώνοντας με paypal, αλλά όλα αυτά δεν απαντάνε στην ερώτηση μου.
Ρώτα τον, αφού είναι δικός σου έμπιστος.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ερώτηση (του αφελούς):

ακριβως ! δεν χρειαζεται να μεσολαβησεις ! οπως ακριβως θα τα στειλει στον λογαριασμο σου ετσι μπορει να τα στειλει κατευθειαν στο paypal του ενδιαφερομενου και να μην μπλεξεις (και ναι - η τραπεζα θα προωθησει τα στοιχεια σου στον βελγικο σδοε για ελεγχο - τι θα κανουν αυτοι μετα ειναι αγνωστο)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Μπα!
Για 10k δε ασχολείται κανείς.
στις τραζεζες δεν ξερω τι ισχυει αλλα πχ στις ονλαιν πληρωμες εστω  στον  σκριλ επιτρεπεται μεχρι ενα ποσο χωρις ταυτοποιηση (για αποφυγη ξεπλυματος ) δεν θυμαμαι ποσο ειναι αλλα ειναι περιπου τοσο η λιγοτερο .
γι αυτο ας μη κανει τιποτε πριν σιγουρευτει 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom