Ειναι αυτο το σχιστο το ματακι απ την μια, το παιδικο προσωπακι απ την αλλη, και σαν χαριστικη βολη η πολυ "παιδικη" φωνουλα......Ξερω ειμαι λιγακι ανωμαλε ....αλλα θα ζητησω συγχωρεση καποια μερα
Το μονο ελαττωμα ειναι οτι δεν το ξυριζουν.....τεσπα το προσπερναω
Ειναι αυτο το σχιστο το ματακι απ την μια, το παιδικο προσωπακι απ την αλλη, και σαν χαριστικη βολη η πολυ "παιδικη" φωνουλα......Ξερω ειμαι λιγακι ανωμαλε ....αλλα θα ζητησω συγχωρεση καποια μερα
Το μονο ελαττωμα ειναι οτι δεν το ξυριζουν.....τεσπα το προσπερναω
Ημαστε σε σαιτ που αφορα τον πληρωμενο ερωτα
και εχω την εξης απορια?
πως γινετε χιλιαδες μελη του φορουμ που
ειναι πελατες του πληρωμενου ερωτα
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥΣ
να υπερασπιζονται με παθος ενα κομμα-συμμορια
τη χρυση αυγη
που εχει για συνθημα της
το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
πως εξηγητε η υποκριτικη
αυτη και σχιζοφρενης συμπεριφορα?
Το ότι κάποιος ισχυρίζεται πως κάτι είναι, δεν λέει τίποτε. Κι εγώ δηλώνω αστροναύτης αντί για χρυσαυγίτης. Είμαι; Δεν είμαι. Επίσης, τί εννοείς πατρίς/θρησκεία/οικογένεια; Δεν ξέρω για σήμερα, όμως το πάλαι ποτέ τρίπτυχο πατρίδας-θρησκείας-οικογένειας (μερικών χιλιάδων ετών πριν) ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ την ύπαρξη των ιερόδουλων, και τις θεωρούσε και κοινωνικό/κοινοφελές λειτούργημα, ούτε καν απλό επάγγελμα. Χώρια παλλακίδες-εταίρες που και νόμιμες ήταν, και καλή θέση στην κοινωνία απολάμβαναν (αντίθετα με τα σημερινά παράνομα ζευγάρια και κρυφούς εραστές). Λοιπόν, οι αρχαίοι θεωρούνταν πολιτισμένοι, και είναι πασίγνωστοι ως οι δημιουργοί και μεταλαμπαδευτές του πολιτισμού, όχι οι σύγχρονοι άνθρωποι με τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα, που επίσης μια ΞΕΝΗ θρησκεία έφερε σε αυτούς, και μάθανε να γράφουν την πατρίδα στα παλιά τους, να κοιτάνε μόνο την πάρτη και το συμφέρον τους και την οικογένεια να την αντιμετωπίζουν μόνο ως μόδα, πρέπει, βιτρίνα και διακοσμητικό ή ακόμη χειρότερα, καμουφλαζ (ούου, παληκαράκια που την είδατε κορίτσια!;). Καταλαβαίνετε πως μια τέτοια απορία είναι λίγο άτοπη...