Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συναγωνιστές, προσοχή: Τα 60 ευρώ που ζητάει το μαγαζί για την προσφορά των υπηρεσιών, αντιστοιχούν σε 30 λεπτά συνεδρίας!

Οι (μη) μερακλήδες, ας αφήσουν λοιπόν κατά μέρος το μασάζ και ας προχωρήσουν απερίφραστα στο δεύτερο μέρος της συνεδρίας.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Πρώτη επίσκεψη στο γαμαζί την προηγούμενη εβδομάδα σε αναζήτηση της Χριστίνας. Έμεινα όμως με την όρεξη, γιατί απουσίαζε…

Με δεδομένη την… όρεξη και το (συγκριτικά) χαμηλό «εισιτήριο», είπα να κάνω ένα test ride, επιλέγοντας μεταξύ 6 περίπου εναλλακτικών. Σχετικά μικρές ηλικίες (μάλλον από τη γείτονα χώρα ;) ), αλλά εμφανισιακά μέτριες (στην καλύτερη, γι’ αυτές, περίπτωση). Πιο ελκυστική κάποια Αλεξάνδρα, την οποία όμως δεν επέλεξα διότι είχε μόλις εξέλθει από προηγούμενο συναγωνιστή. Κατέληξα σε τεμάχιο ονόματι Σοφία. Μέτρια εμφανισιακά, βαριά φωνή και προφορά (σε υπερβολικό βαθμό), όχι επικοινωνιακή – ξεσηκωτική, μασάζ κάτω από τη βάση και σχετικά σύντομο, πνευστά με προφύλαξη – με δική της πρωτοβουλία, κυρίως πιάτο διεκπεραιωτικό, παθητικό, δεκτική πάντως σε αλλαγές.

60 γιούργια για 25 λεπτά υπηρεσιών που πέρασαν στη λήθη σε χρόνο-ρεκόρ. Ο χώρος στα στάνταρ του ανταγωνισμού, η επί της υποδοχής ευχάριστη, τα κουδούνια χτυπούσαν όσο σε λίγα άλλα καταστήματα έχω επισκεφτεί (χρειαζόταν τροχονόμος για το –κοινό- μπάνιο και την αποχώρηση). Φαίνεται ότι η χαμηλή τιμή τραβάει κόσμο… Εγώ πάντως μόνο για την «απούσα» θα ξαναπεράσω.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  τα κουδούνια χτυπούσαν όσο σε λίγα άλλα καταστήματα έχω επισκεφτεί (χρειαζόταν τροχονόμος για το –κοινό- μπάνιο και την αποχώρηση). Φαίνεται ότι η χαμηλή τιμή τραβάει κόσμο…
    μπραβο.  παντωs  πριν 2-3 χρονια σπανια να συναντουσεs , καποιον αλλον την ιδια ωρα.    τωρα αυτη η αλλαγη  ειτε λογω χριστιναs  ,  ειτε ενεκα    τιμηs ,  το αποτελεσμα μετραει.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    μπραβο.   παντωs  πριν 2-3 χρονια σπανια να συναντουσεs , καποιον αλλον την ιδια ωρα.     τωρα αυτη η αλλαγη  ειτε λογω χριστιναs  ,   ειτε ενεκα    τιμηs ,  το αποτελεσμα μετραει.
  πριν 2-3 μηνεs.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
    μπραβο.  παντωs  πριν 2-3 χρονια σπανια να συναντουσεs , καποιον αλλον την ιδια ωρα.    τωρα αυτη η αλλαγη  ειτε λογω χριστιναs  ,  ειτε ενεκα    τιμηs ,  το αποτελεσμα μετραει.

Μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι επειγόντως μασάζ....! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι επειγόντως μασάζ....! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
     :tooth:     λεs?     ενα λαθακι διορθωσα.     το δευτερο ηταν το σωστο.  ανεκαθεν  σε αυτο το μαγαζι οποτε πηγαινα , δεν ειχε κινηση.     τωρα  λενε οτι γινεται χαμοs.     και επι χρονια,   δεν εφερνε  και κατι,  που να βλεπεται.  αντε στην καλυτερη περιπτωση να ξεχωριζαν 1-2 μετριοτητεs.         η τελευταια φορα ηταν πριν κανενα τριμηνο.  ειχα  περασει με την καρλα την πολωνεζα.   τοτε ειχα συναντησει εκει και την κειτυ( κινεζα απο το συγγρου 29) και μια αννα( μελαχροινη  απο συγγρου 147).      

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
     :tooth:     λεs?     ενα λαθακι διορθωσα.     το δευτερο ηταν το σωστο.  ανεκαθεν  σε αυτο το μαγαζι οποτε πηγαινα , δεν ειχε κινηση.     τωρα  λενε οτι γινεται χαμοs.     και επι χρονια,   δεν εφερνε  και κατι,  που να βλεπεται.  αντε στην καλυτερη περιπτωση να ξεχωριζαν 1-2 μετριοτητεs.          η τελευταια φορα ηταν πριν κανενα τριμηνο.  ειχα  περασει με την καρλα την πολωνεζα.   τοτε ειχα συναντησει εκει και την κειτυ( κινεζα απο το συγγρου 29) και μια αννα( μελαχροινη  απο συγγρου 147).      

ελα ρε!την κάρλα την καύλα που ήταν μιχαλακοπουλου 99,πλατεία αμερικής και μετά κύμης?τώρα που είναι? και επισης ξέρεις που είναι η αγκάτα το τούμπανο πολωνοτεμάχιο από μιχαλακοπούλου 99 προ τριετίας-?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ελα ρε!την κάρλα την καύλα που ήταν μιχαλακοπουλου 99,πλατεία αμερικής και μετά κύμης?τώρα που είναι? και επισης ξέρεις που είναι η αγκάτα το τούμπανο πολωνοτεμάχιο από μιχαλακοπούλου 99 προ τριετίας-?
  ναι μωρε αυτην.  δεν ξερω ομωs αν ειναι ακομη εδω.( ειχα περασει μαζι τηs τοτε στο 99 και μολιs την ειδα, ειπα να την ξαναθυμηθω λιγο. παντωs εχει ασχημο μουνι για τα δικα μου γουστα ).      οσο για την αγκατα ηταν πριν 3 χρονια στο 99 .

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν μπορουσαμε να συνενοηθουμε ολοι (γι αυτο ειναι το site) και καναμε μια αποχη για μια βδομαδα (ολοι ομως) την επομενη δευτερα θα το ειχαν παει ολα τα μαγαζια τουλαχιστον 50 και παω και στοιχημα γι αυτο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
αν μπορουσαμε να συνενοηθουμε ολοι (γι αυτο ειναι το site) και καναμε μια αποχη για μια βδομαδα (ολοι ομως) την επομενη δευτερα θα το ειχαν παει ολα τα μαγαζια τουλαχιστον 50 και παω και στοιχημα γι αυτο
ειναι καποιο θεμα που δεν εχεις γραψει την προταση σου?????ελεος ποια σε διαβασαμε ,καλη προταση αλλα οι περισσοτεροι που πανε δεν διαβαζουν το σαιτ

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πριν 1-2 μέρες πέρασα από δω. Έχω καιρό να εξασκήσω το σπορ και είπα να κάνω με Χρηστίνα.
Λοιπόν, έχει φύγει. Πριν καμιά βδομάδα είπε η τσατσά και δεν ξέρει αν θα ξανάρθει.
Παρέλασαν 4-5 κοπέλες, αδιάφορες για μένα οπότε και την έκανα με ελαφριά. Καμία σχέση με πιπίνια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
εφυγε και απο εκει...η σταματησε για γιορτες...
πιπινια πιτε δεν ειχε.....και αυτο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι  , σερίφισα μια ξανθιά πολύ συμπαθητική και ευγενική κυρία....ρόστερ Καίτη  κινέζα παντελώς αδιάφορη , Σοφία ψηλή με κανονικό σώμα με κωλάρα που διαγραφόταν μέσα από το κίτρινο κολάν που φορούσε , Στεφάνια    γκίλφ με λεπτό κορμί , Αλεξάνδρα ας πούμε το μόνο αξιόλογο μελαχρινή με μικρό βυζί αλλά θεϊκή κωλάρα και αυτή , και ένα πιπίνι ψηλόλιγνο άβυζο και άκωλο δεν μπόρεσα να συγκρατήσω το όνομα της γιατί ήρθαν στο δωμάτιο όλες μαζί ,ρώτησα την σέριφ αν ξέρει κάτι για την Χριστίνα και μου απάντησε ότι έχει σταματήσει γενικά , και μου λέει χαμογελώντας δεν θα περάσεις εεε? μετα απο αυτήν το χάος μου ξαναλέει. 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι  , σερίφισα μια ξανθιά πολύ συμπαθητική και ευγενική κυρία....ρόστερ Καίτη  κινέζα παντελώς αδιάφορη ,

τα σκουπίδια του ενός θησαυροί του άλλου. Εγώ Καιτούλα αγάπησα... 0:)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
δεν εργάζεται πουθενά μου είπε η σεριφ σε σχετική ερώτηση μου

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom