σωστος.....και εκει μετα τις 14.00 πηγαινει????
Ε! λογικά.... άμα έχει 6ωρο...
σωστος.....και εκει μετα τις 14.00 πηγαινει????
μπραβο. παντωs πριν 2-3 χρονια σπανια να συναντουσεs , καποιον αλλον την ιδια ωρα. τωρα αυτη η αλλαγη ειτε λογω χριστιναs , ειτε ενεκα τιμηs , το αποτελεσμα μετραει.τα κουδούνια χτυπούσαν όσο σε λίγα άλλα καταστήματα έχω επισκεφτεί (χρειαζόταν τροχονόμος για το –κοινό- μπάνιο και την αποχώρηση). Φαίνεται ότι η χαμηλή τιμή τραβάει κόσμο…
πριν 2-3 μηνεs.μπραβο. παντωs πριν 2-3 χρονια σπανια να συναντουσεs , καποιον αλλον την ιδια ωρα. τωρα αυτη η αλλαγη ειτε λογω χριστιναs , ειτε ενεκα τιμηs , το αποτελεσμα μετραει.
μπραβο. παντωs πριν 2-3 χρονια σπανια να συναντουσεs , καποιον αλλον την ιδια ωρα. τωρα αυτη η αλλαγη ειτε λογω χριστιναs , ειτε ενεκα τιμηs , το αποτελεσμα μετραει.
πριν 2-3 μηνεs.
λεs? ενα λαθακι διορθωσα. το δευτερο ηταν το σωστο. ανεκαθεν σε αυτο το μαγαζι οποτε πηγαινα , δεν ειχε κινηση. τωρα λενε οτι γινεται χαμοs. και επι χρονια, δεν εφερνε και κατι, που να βλεπεται. αντε στην καλυτερη περιπτωση να ξεχωριζαν 1-2 μετριοτητεs. η τελευταια φορα ηταν πριν κανενα τριμηνο. ειχα περασει με την καρλα την πολωνεζα. τοτε ειχα συναντησει εκει και την κειτυ( κινεζα απο το συγγρου 29) και μια αννα( μελαχροινη απο συγγρου 147).Μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι επειγόντως μασάζ....!
λεs? ενα λαθακι διορθωσα. το δευτερο ηταν το σωστο. ανεκαθεν σε αυτο το μαγαζι οποτε πηγαινα , δεν ειχε κινηση. τωρα λενε οτι γινεται χαμοs. και επι χρονια, δεν εφερνε και κατι, που να βλεπεται. αντε στην καλυτερη περιπτωση να ξεχωριζαν 1-2 μετριοτητεs. η τελευταια φορα ηταν πριν κανενα τριμηνο. ειχα περασει με την καρλα την πολωνεζα. τοτε ειχα συναντησει εκει και την κειτυ( κινεζα απο το συγγρου 29) και μια αννα( μελαχροινη απο συγγρου 147).
ναι μωρε αυτην. δεν ξερω ομωs αν ειναι ακομη εδω.( ειχα περασει μαζι τηs τοτε στο 99 και μολιs την ειδα, ειπα να την ξαναθυμηθω λιγο. παντωs εχει ασχημο μουνι για τα δικα μου γουστα ). οσο για την αγκατα ηταν πριν 3 χρονια στο 99 .ελα ρε!την κάρλα την καύλα που ήταν μιχαλακοπουλου 99,πλατεία αμερικής και μετά κύμης?τώρα που είναι? και επισης ξέρεις που είναι η αγκάτα το τούμπανο πολωνοτεμάχιο από μιχαλακοπούλου 99 προ τριετίας-?
ειναι καποιο θεμα που δεν εχεις γραψει την προταση σου?????ελεος ποια σε διαβασαμε ,καλη προταση αλλα οι περισσοτεροι που πανε δεν διαβαζουν το σαιταν μπορουσαμε να συνενοηθουμε ολοι (γι αυτο ειναι το site) και καναμε μια αποχη για μια βδομαδα (ολοι ομως) την επομενη δευτερα θα το ειχαν παει ολα τα μαγαζια τουλαχιστον 50 και παω και στοιχημα γι αυτο
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , ...
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , σερίφισα μια ξανθιά πολύ συμπαθητική και ευγενική κυρία....ρόστερ Καίτη κινέζα παντελώς αδιάφορη ,
τα σκουπίδια του ενός θησαυροί του άλλου. Εγώ Καιτούλα αγάπησα... 0
ναι το έχουμε γράψει πολλάκις..........ο καθένας με τα γούστα του ;)τα σκουπίδια του ενός θησαυροί του άλλου. Εγώ Καιτούλα αγάπησα... 0
ναι το έχουμε γράψει πολλάκις..........ο καθένας με τα γούστα του ;)