Για όσους ψάχνουν τη Χριστίνα την Ελληνίδα (από Καλλιρόης 85 - και πιο παλιά Στουρνάρη 47) μου είπε ότι θα εργάζεται από τη Δευτέρα στο συγκεκριμένο μαγαζί (1.00-8.00).
Νομίζω σαν ''Χριστινολόγος'' (που με βάφτισε ο Andy51) έχω το δικαίωμα να γράψω για τη μεταγραφή.
Η Χριστινάρα είχε σταματήσει για λίγο καιρό και ήταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα θα επιστρέψει στα γήπεδα.
Σκέφτομαι το εξής: Έχω γράψει τόσες πολλές φορές για τη Χριστίνα. Σχεδόν όλα τα τελευταία μου μηνύματα είναι για αυτήν. Συγνώμη αν έγινα κουραστικός. Κανονικά μετά από τόσους μήνες που την ξέρω και τόσες πολλές φορές που την έχω τιμήσει θα έπρεπε να την έχω βαρεθεί. Όμως έχει καταφέρει και έχει κρατήσει το ενδιαφέρον μου το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα έχει και κάτι άλλο εκτός από τις βυζάρες και την κορμάρα. Και αυτό το άλλο είναι μυαλό και προσωπικότητα. Ξέρει να ψυχολογεί τον καθένα τι θέλει και είναι τρομερή στη δουλειά της. Βέβαια πάνω από όλα είναι άνθρωπος και αν πιστέψεις σε αυτήν και της φερθείς με αγάπη θα λάβεις τα ίδια.
Kάποιοι έγραψαν παλιά ότι έχει υφάκι και έχει καβαλήσει το καλάμι.
Εγώ ειλικρινά πιστεύω το εξής: Όταν πας σε ένα μαγαζί και κάνουν παρέλαση 6-7 κορίτσια πρέπει η κοπέλα να έχει και λίγο ύφος, θέλοντας να δείξει ότι αξίζει, ώστε να την προτιμήσεις από τις υπόλοιπες. Αλλά μέχρι εκεί. Μετά, μέσα στο δωμάτιο, πρέπει να είναι προσιτή. Δεν νομίζω ότι έχει καβαλήσει το καλάμι. Εγώ την βρίσκω απλή και ισορροπημένη (πράγμα πολύ δύσκολο στις μέρες μας).