Νέα

Πατακός: «Μη φοβάσαι, το πληρώσαμε και θα το πάρουμε»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barmy73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
WALKER αν βάλω αβαταρ οτι 'οι γάβροι ειναι οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ - με υπουλο τρόπο και με μαχαιριες στην πλάτη χωρις να βλέπει ο άλλος - της πόλης' θα σε πείραζε?ΑΛΛΑΞΕ το αν εχεις το 1% απο μυαλό ενήλικα...
δεν εχει καμια σημασια αν θα πειραζε εκεινον!!!εσυ δεν το βαζεις αυτο το αβαταρ γιατι εχεις μυαλο και σεβεσαι τους υγιεις γαβρους!!μην περιμενεις απο αμυαλους (η χειροτερα ακομα απο τετοια μυαλα)να σκεφτουν ετσι....

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μην ασχολειστε με ερποντα πλασματα ρε σεις...Ειμαι βεβαιος οτι κατανοειτε το ματαιο του πραγματος...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Περαστικά !

Μάθε να διαβάζεις Ελληνικά και να καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι πριν "τραγουδήσεις" φάλτσα.

Να σε καλα.
Εγω δεν ειπα απολυτως τπτ.Τα λογια της μετεφερα λεξη προς λεξη.Τιποτε παραπανω.
Αλλα μιας και τραγουδαω, να πιασω και κανα καλαματιανο να χορεψουμε κιολας.

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Δήλωσε επίσης πως "επί χούντας δεν έγιναν βασανιστήρια".    :uglystupid:

Εμ, δεν είπε αυτό. Είπε στο περίπου:

"Ρώτησα τον Γιώργο αν γίνονται βασανιστήρια, και εκείνος δεν ήξερε τίποτα. Μου είπε ότι δεν γίνονται τέτοια πράγματα".

...και μετά προσπάθησε να δικαιολογήσει τον άντρα της ότι δεν ήξερε τίποτα και άλλοι τα κάνανε και λοιπές μλκ.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Εμ, δεν είπε αυτό. Είπε στο περίπου:

"Ρώτησα τον Γιώργο αν γίνονται βασανιστήρια, και εκείνος δεν ήξερε τίποτα. Μου είπε ότι δεν γίνονται τέτοια πράγματα".

...και μετά προσπάθησε να δικαιολογήσει τον άντρα της ότι δεν ήξερε τίποτα και άλλοι τα κάνανε και λοιπές μλκ.

φιλε μου βασανιστηρια γινονταν και θα γινονται παντα...
τοτε ηταν ο παπαδοπουλος, ο παττακος....κτλ.

τωρα τον ρολο αυτο τον εχουν αναλαβει οι τραπεζες.....

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
εγω δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα..πως γινεται οσοι υπεφεραν πραγματικα και βασανιστηκαν μεχρι θανατου να κατεχουν τωρα τις καλυτερες θεσεις σε ολα τα ποστα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ντόρος έχει γίνει σε αρκετές αθλ.εφημερίδες για την δήλωση-βόμβα της κυρά Δέσποινας.
Το ΦΩΣ το έχει σε ολοσέλιδο πρωτοσέλιδο σήμερα την δήλωση της κυράς Δέσποινας μαζί με σχολιασμούς.
Ο Πρωταθλητής σε ένα πολύ μικρό πλαίσιο πάνω-πάνω στο πρωτοσέλιδο του.

Από τις βαζελοφυλλάδες μόνο η ΗΧΩ το έχει με δήλωση Γ.Κωνσταντίνου να λέει ότι αν την έβλεπα την κυρά Δέσποινα θα την έφτυνα.

Από τις Αεκτζήδικες καμμιά δεν ασχολήθηκε.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Βλέπω πάλι άρχισαν οι αψιμαχίες
Πρέπει κάποια πράγματα να τα δούμε αντικειμενικά. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει δείξει ότι στέκεται αξιοπρεπώς (μια στο τόσο) στην Ευρώπη είναι ο ΠΑΟ. Αδιαμφισβήτητο αυτό. Μεγάλες πορείες, μεγάλες βραδειές. Από εκεί και πέρα όμως στη συγκεκριμένη σεζόν 1970-71 πρέπει και οι φίλοι βάζελοι να παραδεχτούν ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο υπέρ τους. Κάτι έγινε. Η τότε Κυβέρνηση υποστήριξε και βοήθησε τον ΠΑΟ .Το να το αρνούμαστε είναι στρουθοκαμηλισμός.Πολλοί το λένε κ υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Φυσικά δεν είναι κακό. Ούτε μειώνει τα ευρωπαϊκά ένσημα του ΠΑΟ.Και πολύ καλά έκανε τότε η Κυβέρνηση. Πρόβαλλε τον Ελληνικό Αθλητισμό. Και μην ακούω για τιμιότητα. Η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ είναι οι μεγαλύτερες κλίκες. Πάρα πολλά εξόφθαλμα παραδείγματα (το κλασικότερο η Ν.Κορέα 2002) .
Και οι άλλες ομάδες βοηθήθηκαν τότε από την Κυβέρνηση. Κάτι λεφτά πρέπει να πήρε και ο ΟΣΦΠ.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Αν είναι έτσι να προβάλλεται ο ελληνικός αθλητισμός....Και δν νομίζω ότι η χούντα πρέπει να αποκαλείται κυβέρνηση αλλά "κυβέρνηση" αν θέλουμε απλά να της αποδώσουμε έναν ήπιο χαρακτηρισμό....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Βλέπω πάλι άρχισαν οι αψιμαχίες
Πρέπει κάποια πράγματα να τα δούμε αντικειμενικά. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει δείξει ότι στέκεται αξιοπρεπώς (μια στο τόσο) στην Ευρώπη είναι ο ΠΑΟ. Αδιαμφισβήτητο αυτό. Μεγάλες πορείες, μεγάλες βραδειές. Από εκεί και πέρα όμως στη συγκεκριμένη σεζόν 1970-71 πρέπει και οι φίλοι βάζελοι να παραδεχτούν ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο υπέρ τους. Κάτι έγινε. Η τότε Κυβέρνηση υποστήριξε και βοήθησε τον ΠΑΟ .Το να το αρνούμαστε είναι στρουθοκαμηλισμός.Πολλοί το λένε κ υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Φυσικά δεν είναι κακό. Ούτε μειώνει τα ευρωπαϊκά ένσημα του ΠΑΟ.Και πολύ καλά έκανε τότε η Κυβέρνηση. Πρόβαλλε τον Ελληνικό Αθλητισμό. Και μην ακούω για τιμιότητα. Η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ είναι οι μεγαλύτερες κλίκες. Πάρα πολλά εξόφθαλμα παραδείγματα (το κλασικότερο η Ν.Κορέα 2002) .
Και οι άλλες ομάδες βοηθήθηκαν τότε από την Κυβέρνηση. Κάτι λεφτά πρέπει να πήρε και ο ΟΣΦΠ.

ξερεις τι γινετε ?καποιος πρεπει να κανει την αρχη καποιος πρεπει να ειναι ο γεννεος!!!!αυτοι δεν παραδεχονται το γουεμπλει εσεις δεν παραδεχεστε τα του κοκκαλη...............τι τα ψαχνεις........
πιστευω οτι αν καποιος κανει την αρχη θα ειπωθουν πολλες και μεγαλες αληθειες....
εδω ρε συ εχουνε πεια σει υπαλληλους της παε οσφπ για τα επισοδεια κηνηγανε μελος του δσ οσφπ και επιμενουν οτι δεν τους ξερουν......

Επισκέπτης
Διευκρινίζω εξ' αρχής τα ολυμπιακά μου αισθήματα και συνεχίζω:

Το να ασχολούμαστε εν έτη 2007 με το τι έγινε στην επταετία είναι μάταιο. Είναι γνωστό ότι ο λαός επιθυμεί άρτον και θεάματα. Το τότε Ανατολικό Μπλοκ είχε διδάξει την ανάγκη αθλητικών επιτυχιών για την ανάταση του εθνικού φρονήματος. Ομοίως και στην περίπτωση της Ελλάδος (τα δικτατορικά καθεστώτα είτε αριστερών είτε δεξιών πεποιθήσεων διαφέρουν συνήθως στην ταμπέλα και μόνο) αυτό που έκανε η επταετία ήταν να δώσει στο λαό άρτον και θεάματα μέσω αθλητικών επιτυχιών.

Έριξε λεφτά στον αθλητισμό, φρόντισε να προβάλει τις επιτυχίες και να δίνει εικόνα ισχυρής δύναμης μέσω του αθλητισμού.

Εμένα ποσώς με αφορά τι έγινε στο Γούεμπλευ πριν από 36 χρόνια μιας και αυτό που μετράει είναι το σήμερα. Και σήμερα οι Ελληνικές ομάδες όλες είναι αμελητέες ποσότητες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω τις αθλητικές ανακρίβειες που γράφουν οι περισσότεροι εδώ μέσα τυφλωμένοι από την οπαδική τους ταυτότητα και την επίδειξη μαγκιάς μέσω avatar και απειλών.

Ο αθλητισμός είναι δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Πέρα από τη προφανή μας στεναχώρια όταν χάσει η ομάδα μας (ακόμα και αν συντριβεί) δεν επηρεάζει την εργασία μας και την ικανότητα μας να παράγουμε τα προς το ζην.

Η καζούρα είναι κομμάτι και όμορφο κομμάτι αυτού. Αλλά αυτή που είναι απλά καζούρα. Το σας δείραμε σας κάναμε σας δείξαμε δεν είναι αθλητική καζούρα. Είναι απλά γελοία επίδειξη δύναμης. Οι γελοίοι που ζούνε με αυτή τη λογική είναι οι ίδιοι που δίνουν ραντεβού θανάτου κάνοντας επίδειξη βλακείας.

Ηρεμήστε λοιπόν. Ακόμα και αν το αγόρασε το Webley ο ΠΑΟ δεν θα αλλάξει τη ζωή μας και προσωπικά χέστηκα. Μόνο για καζούρα σε κανά φίλο έχει αξία η πληροφορία και για τίποτα άλλο.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Είπα εγώ ότι δεν παραδέχομαι τις λαδιές του Κόκκαλη? Λάθος. Είπα να μην βλέπουμε μόνο αυτό. Ναι είχε εύννοια ο Ολυμπιακός , αλλά είχε και καλύτερα οργανωμένη ομάδα...
Και για τον ΠΑΟ είπα ΠΡΩΤΑ ότι  από τις ελληνικές ομάδες είναι ο ΜΟΝΟΣ που θα σου κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη, αλλά είπα ότι έχει κάνει και άλλα. Μαγκιά του.  
Επίσης είναι κωλόφαρδος... Και στις κληρώσεις( π.χ. Σλάβια Πράγας 2002) , και στο ότι του κάθονται καλά τα αποτελέσματα των άλλων του ομίλου του. ΑΛΛΑ ο Ολυμπιακός ας μην κλαιγεται. Εδώ δεν μπορεί να νικήσει τη Χέρενφεν και τη Μόλντε... Δεν του φταίει η εύννοια του ΠΑΟ.
Νομίζω είμαι αντικειμενικός.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν μιλαω για σενα ρε!!!!!!!!!!!!γενικα μιλαμε!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Στυλιανος Παττακός έδωσε την δική του απάντηση στα όσα δήλωσε η Δέσποινα Παπαδοπούλου:

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Μάλιστα, έχω στείλει και ιδιόχειρο έγγραφο περί τούτου στον βιογράφο μου, τον κ. Χατζηγώγο, γιατί χθες με πήραν πολλοί τηλέφωνο και με ρώτησαν τι με έπιασε και είπα ότι είχαμε αγοράσει εκείνον τον αγώνα. Αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. ʼλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν μαθαίνονται, δεν θα ήταν κρυφό κάτι τέτοιο». σχολίασε ο τότε αντιπρόεδρος της στρατιωτικής χούντας.

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηγώγος δήλωσε: «Ειπώθηκε η φράση ?το τι αγωνιάς και έχει λυσσάξει, τον έχουμε αγοράσει τον αγώνα?, αλλά χάριν αστεϊσμού γιατί η Δέσποινα είχε αγωνία και έτρωγε τα νύχια της. Όμως δεν ξαναρώτησε ποτέ για αυτό το θέμα, ο Παττακός δεν της είπε ότι της έκανε πλάκα. Αυτό που προκαλούσε εντύπωση είναι πόσο μειωτικά μιλούσε προχθές για την Δέσποινα στο σημείο που έλεγε ότι: ?Θα ήθελε να κάνει τα γλυκά μάτια στον Παπαχελά και έκατσε και είπε τέτοιες βλακείες η Δέσποινα. Δεν είναι δα και τόσο μεγάλη να τα έχει χάσει?. Απορούσε μάλιστα πως δεν πήραμε χαμπάρι την πιο σοβαρή πλευρά της συνέντευξης που αποκάλυπτε πως ο δικτάτορας ήθελε το 1967 να αυτοκτονήσει επειδή η Δέσποινα τον είχε απατήσει».

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ντόρος έχει γίνει σε αρκετές αθλ.εφημερίδες για την δήλωση-βόμβα της κυρά Δέσποινας.
Το ΦΩΣ το έχει σε ολοσέλιδο πρωτοσέλιδο σήμερα την δήλωση της κυράς Δέσποινας μαζί με σχολιασμούς.
Ο Πρωταθλητής σε ένα πολύ μικρό πλαίσιο πάνω-πάνω στο πρωτοσέλιδο του.

Από τις βαζελοφυλλάδες μόνο η ΗΧΩ το έχει με δήλωση Γ.Κωνσταντίνου να λέει ότι αν την έβλεπα την κυρά Δέσποινα θα την έφτυνα.

Από τις Αεκτζήδικες καμμιά δεν ασχολήθηκε.

Oι εφημεριδες βλέπω μετα το φόνο επαψαν να φανατίζουν (χα,χα,χα). Φανταζομαι η κυρα Δεσποινα θα ειχε ακουσει "ελα μωρε κατι κωλοπαιδα μπηκαν στο Πολυτεχνειο dont worry" και "ελα μωρε 2 διμοιριες Τουρκων μπηκαν στη Κυπρο dont worry". με τα σοβαρα θεματα κανεις δεν ασχολειται

1) Θα βγαλουν ενοχο εναν ταριφα για το φονικο. και γω αν ημουν στο καβγα θα καρφωνα τον ταριφα γιατι αν καρφωνα τον μακη τον σουγια θα φοβομουν μην με σφαξει στο γονατο εξω
2) Φτιαχνουν εναν νομο κατα του χουλιγκανισμου που οι ποινες δεν θα ειναι εξαγορασιμες και με την εφεση δεν θα βγαινεις εξω. σε οποια φασαρια γινεται ειτε για γκομενα ειτε για μια θεση παρκινκ θα λένε οτι πλακωθηκαν για την ΑΕΚ και το βαζελο και θα σε χώνουν μέσα  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom