You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πατακός: «Μη φοβάσαι, το πληρώσαμε και θα το πάρουμε»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα barmy73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τάδε έφη Στυλιανός προς τη Δέσποινα Παπαδοπούλου όταν αυτή ανησυχούσε στο ΠΑΟ - Ερυθρός Αστέρας...
δήλωση της ίδιας στους Φάκελλους του Παπαχελά
Δλδ το νίκ του Βαρδινογιάννη ως "Βαλιτσογιάννη" είναι γέννημα εκείνης της περιόδου;
Πού ήτο η Επανάστασις; Η Ελλάς πάντως νοσεί ακόμη....
" Η Ελλάς στο γύψο "
τάδε έφη Στυλιανός προς τη Δέσποινα Παπαδοπούλου όταν αυτή ανησυχούσε στο ΠΑΟ - Ερυθρός Αστέρας...
δήλωση της ίδιας στους Φάκελλους του Παπαχελά
Κρίμα που ξεχάσανε να πληρώσουν και τον Ατσίμοβιτς που σούταρε στη γωνία του Κωνσταντίνου που απέκρουσε με υπερένταση και κράτησε το 3-0.Δεν έγινε καλά η δουλειά... Ισως να χάθηκαν και στο δρόμο τα πακέτα...Επίσης τα είχαν πάρει οι Αγγλοι της Εβερτον οι Τσεχοσλοβάκοι της Σλόβαν και φυσικά οι ...πανίσχυροι Λουξεμβούργιοι της Ζενές Ες.
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Βλέπετε τον παπαχελλά στο MEGA ρε καυλιάρηδες? Σκαντζάρετε με θέμο στα διαλείμματα που έχει και καμμια μουνάρα...
α ρε ΗΡΩΔΗ...
ρε ΞΕΚΟΛΑΤΕ!! Μετά κλαίτε και καλά για νεκρούς..Τι σκατα λέτε ? Για την βραβευση του Ασλάνη απο τον Μπαρμπή και τα φιλιά Δεσποινας-Σιδέρη θα μας πείτε?
ΞΕΚΟΛΑΤΕ με τις χαζομάρες του tv magic! Εχετε μικρότερο μυαλο απο του Τσουκαλα?Γιατι για να αναπαράγετε αυτολεξή οτι σας ταίζει ενα άτομο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,τοτε μάλλον ειστε για λιγότερα ακόμαι και απο ένα ιπτάμενο τυρογαριδάκι..
ρε ΞΕΚΟΛΑΤΕ!! Μετά κλαίτε και καλά για νεκρούς..Τι σκατα λέτε ? Για την βραβευση του Ασλάνη απο τον Μπαρμπή και τα φιλιά Δεσποινας-Σιδέρη θα μας πείτε?
ΞΕΚΟΛΑΤΕ με τις χαζομάρες του tv magic! Εχετε μικρότερο μυαλο απο του Τσουκαλα?Γιατι για να αναπαράγετε αυτολεξή οτι σας ταίζει ενα άτομο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,τοτε μάλλον ειστε για λιγότερα ακόμαι και απο ένα ιπτάμενο τυρογαριδάκι..
Επισκέπτης
ναι ειπαμε!!!μονο η αρειαναρα ειναι καθαρο σωματειο!!
Και ο (μακαρίτης νομίζω) Κυνηγόπουλος ο πιο καθαρός παράγοντας ;)
Παντού θα βρείς απ' όλα.
Και να αναφέρω ένα από τα γνωστά (και ίσως επίκαιρα, δεν είμαι σίγουρος όμως) των χριστιανών:
"Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!" ;)
Καλό βράδυ σε όλους!
Παντού θα βρείς απ' όλα.
Και να αναφέρω ένα από τα γνωστά (και ίσως επίκαιρα, δεν είμαι σίγουρος όμως) των χριστιανών:
"Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!" ;)
Καλό βράδυ σε όλους!
Επισκέπτης
η ιστορια των ομαδων εχει γραφτει!!αρκει να την διαβασει καποιος και θα βγαλει συμπερασματα!!
Lord_Vader
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
α ρε ΗΡΩΔΗ...
true.....fucking true!!
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Δέσποινα Παπαδοπούλου , στους φάκελους .
"Καθόμουν με τον Πατακό και τον γιουγκοσλάβο πρέσβη. Ανησυχούσα για το παιχνίδι. Μου λέει ο Πατακός "τι ανησυχείς; το πληρώσαμε και θα το πάρουμε". Του λέω "μη φωνάζεις θα μας ακούσει ο πρέσβης". Μου απαντά, "δεν ξέρει ελληνικά". Τότε γυρίζει ο πρέσβης και μου λέει στα Ελληνικα: "μην ανησυχείτε κυρία μου! Το πληρώσατε και θα το πάρετε!"".
marky και alfa291 τα παραπονα σας στη Κα Δεσποινα.
"Καθόμουν με τον Πατακό και τον γιουγκοσλάβο πρέσβη. Ανησυχούσα για το παιχνίδι. Μου λέει ο Πατακός "τι ανησυχείς; το πληρώσαμε και θα το πάρουμε". Του λέω "μη φωνάζεις θα μας ακούσει ο πρέσβης". Μου απαντά, "δεν ξέρει ελληνικά". Τότε γυρίζει ο πρέσβης και μου λέει στα Ελληνικα: "μην ανησυχείτε κυρία μου! Το πληρώσατε και θα το πάρετε!"".
marky και alfa291 τα παραπονα σας στη Κα Δεσποινα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ʼσε ρε ,το άκουσα κ εγώ από την κυρά Γιώργαινα(Δέσποινα Παπαδοπούλου)κ μου έφυγε το κλαπέτο.Απομυθοποιηθηκατε ρεεεεεεεεεε
Αφού η κυρά Γιώργαινα δήλωσε ΑΕΚΤΖΟΥ,πράγμα που σήμαινε ότι είχαμε την δική μας παράγκα τότε,γιατί δεν σαρώσαμε τίτλους ρε γαμώτο;
Αφού η κυρά Γιώργαινα δήλωσε ΑΕΚΤΖΟΥ,πράγμα που σήμαινε ότι είχαμε την δική μας παράγκα τότε,γιατί δεν σαρώσαμε τίτλους ρε γαμώτο;
ο γιοαχαν κρόυφ το 71 έγινε πάντσεφ το 91.Ετσι ξεκίνησε η αδελφοποίηση ΘΥΡΑΣ 7 με delije με υποστήριξη και συμμετοχή στο ΟΑΚΑ.
Οσον αφορά καποιον κύριο που υπαινίσεται διάφορα για την εποχή που συνομώτες έβαλαν την Ελλαδα στον γύψο να θυμίσω την εκδίωξη του προπονηταρά μπουκοβι ,του παιχταρα υβ και άλλων παικτών λόγω αριστερών πεποιθήσεων μέχρι την ώρα που ανέλαβε ο Γουλανδρής που ήταν οικονομική δύναμη και ηρέμησαν κάπως τα πράγματα.
Οσον αφορά καποιον κύριο που υπαινίσεται διάφορα για την εποχή που συνομώτες έβαλαν την Ελλαδα στον γύψο να θυμίσω την εκδίωξη του προπονηταρά μπουκοβι ,του παιχταρα υβ και άλλων παικτών λόγω αριστερών πεποιθήσεων μέχρι την ώρα που ανέλαβε ο Γουλανδρής που ήταν οικονομική δύναμη και ηρέμησαν κάπως τα πράγματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις