You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζα σε studio Θεσ/νίκης;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα iver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πλεον νομιζω οτι οχι απλα γινετε αλλα υπαρχει και προγραμμα και για παρτουζα αλλα και για αλλα που δεν επιτρεποταν [λεσβειακα].σιγα σιγα ολα αλλαζουν προς το καλυτερο ;)
gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 939
- Πόντοι
- 6.765
μαλλον λογο τησ κρισης εχουν αναδουλιες επομενοσ για να κρατανε τον κοσμο εχουν τα προγραματα πχ. 69 τοσο ισπανικο τοσο κλπ. και τωρα και παρτουζες.... αλλα να κατεβασουν τισ τιμεσ δεν λενε.... πιστευω οτι θα μπορουσαν να εχουν καλυτερη κερδοφορια με χαμιλοτερεσ τιμεσ και καλεσ υπιρεσιες...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ακυρο....τωρα ειδα οτι λεει θεσσαλονικης.....θεσσαλονικη μονο σε σπιτια.....οχι σε στουντιοεχουμε κανει.....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Τι οχι ρε ?
κανουν παλια που γυρνουσαμε 2 μαζι μας το λεγανε 50 ευρω το ατομο , τελευταια παω μονος και σε σταθερους στοχουνς και δεν ακουω
Απ τα οσα θυμαμαι
Σιμονα στο Λα Φαμ
Ναντια στο Π ερημημτη
Φριξου 14 ηταν καποια το καλοκαιρι δε θυμαμαι ονομα
Βιλλα δε νομιζω να μασανε αλλα δεν ξερω σιγουρα
Η Εβελινα εκανε
Βασικα πολλες κανουν , απλα δεν πολυαναφαιρετε το ζητημα
κανουν παλια που γυρνουσαμε 2 μαζι μας το λεγανε 50 ευρω το ατομο , τελευταια παω μονος και σε σταθερους στοχουνς και δεν ακουω
Απ τα οσα θυμαμαι
Σιμονα στο Λα Φαμ
Ναντια στο Π ερημημτη
Φριξου 14 ηταν καποια το καλοκαιρι δε θυμαμαι ονομα
Βιλλα δε νομιζω να μασανε αλλα δεν ξερω σιγουρα
Η Εβελινα εκανε
Βασικα πολλες κανουν , απλα δεν πολυαναφαιρετε το ζητημα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με ντουετο εννοω.....σιγα μην παω να πηδηξω μαζι με σενα την χριστινα ας πουμε.....να βλεπω και την φατσα σου να ξενερωνω.....Τι οχι ρε ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
με ντουετο εννοω.....σιγα μην παω να πηδηξω μαζι με σενα την χριστινα ας πουμε.....να βλεπω και την φατσα σου να ξενερωνω.....
ετσι ε ?
την Δαναη ομως ? εκει δε νομιζω να ξενερωσεις ... οσο ομορφος κι αν ειμαι
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευται μου φαινετε , ειπαμε 2 γκομενες στη Σαλονικα ΔΕΕΕΕΕν παιζει
για μια γκομενα με 2 μπανταχαλους ρωταει ο τυποςτι παιζει τελικα επιτρεπεται η απλα δεν γουσταρει η γκομενα ξερει κανεις?
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Η Θεσσαλονίκη είναι 10 βήματα πίσω από την Αθήνα σε τέτοια θέματα. Και μιλώ εκ πείρας μιας που έφαγα 5 χρόνια στην Αθήνα λόγω σπουδών και ανεβοκατέβαινα πολύ συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στην Αθήνα τα γούστα ήταν πιο΄μπροστά από τη Σαλόνικα. το μόνο που ισχύει ίσως ακόμη και σήμερα είναι η ποιότητα που πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη υπερισχύει, αλλά πάντα ακόμη και σήμερα αυτή τη ποιότητα την πληρώνεις υπέρμετρα.
Στην Αθήνα έκανα παρτούζα σε studio, πάντα εγώ με 2 γυναίκες, μάλιστα σε κάποιο στην Αχαρνών το 1999 τότε που υπήρχε πλήρης αδυδοσία βγήκαν μπροστά μου γύρω στις 15 γκόμενες διάλεξα 2 με 15.000 δραχμες και ένανα super παρτούζα, που την θυμάμαι ακόμη και σήμερα.
Στην Αθήνα έκανα παρτούζα σε studio, πάντα εγώ με 2 γυναίκες, μάλιστα σε κάποιο στην Αχαρνών το 1999 τότε που υπήρχε πλήρης αδυδοσία βγήκαν μπροστά μου γύρω στις 15 γκόμενες διάλεξα 2 με 15.000 δραχμες και ένανα super παρτούζα, που την θυμάμαι ακόμη και σήμερα.
ετσι ε ?
την Δαναη ομως ? εκει δε νομιζω να ξενερωσεις ... οσο ομορφος κι αν ειμαι
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευται μου φαινετε , ειπαμε 2 γκομενες στη Σαλονικα ΔΕΕΕΕΕν παιζει
για μια γκομενα με 2 μπανταχαλους ρωταει ο τυπος
καταρχην εδω σαλονικα δεν υπαρχουν δυο σε στουντιο..υπαρχει μια γκομενα....ειμαστε πολυ μπροστα γιαυτο
με ντουετο εννοω.....σιγα μην παω να πηδηξω μαζι με σενα την χριστινα ας πουμε.....να βλεπω και την φατσα σου να ξενερωνω.....
χαχα κλαιω...
μια φορα στο μαγαζι 26ης Οκτωβρίου μπαινουμε μεσα με το κολληταρι..και της λεμε για παρτουζα κτλπ η ρωσιδα ψηνωτανε...και φαγαμε γερη μοντα...γυρναει και μας λεει η τσατσα αντε ρε που με μαθατε ολοι και ζητατε παρτουζα εδω καλα καλα δεν σας σηκωνεται η που....
λοιπον εχουμε καταθεση¨2 ατομων¨. στιν νικολ μιλφ ανδρ.γεωργ
μαντυ βιλλα
ειρηνουλα ελληνιδα νικ.ουρανου
και ρωξανη η΄ ρωξανα αλιακμ..
λοιπον εχουμε καταθεση¨2 ατομων¨. στιν νικολ μιλφ ανδρ.γεωργ
μαντυ βιλλα
ειρηνουλα ελληνιδα νικ.ουρανου
και ρωξανη η΄ ρωξανα αλιακμ..
Δεν εχω κανει αμα με δινοταν ευκαιρια ισως , δεν δοκιμασα δεν ξερω...
φιλε δεν ειναι τπτ..μπαινεις με το φιλαρακι σου και αμα δεν φατε πιστολα απο την τσατσα βουρ
Παντως καλη φαση θα ηταν με 2 γκομενες και χαμηλη τιμη!ζηταω πολλα?
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
αμα φαμε που λες πιστολια την κανουμε βουρ χαχαχ , αν οχι με χαμηλη τιμη με 2 κιολας καλοοοοοοοοο , δεν δοκιμασα τι να σε πω δεν εχω εμπειρια σε αυτα ! οχι δεν ζητας πολλα γουστα ειναι και αυτα !!!φιλε δεν ειναι τπτ..μπαινεις με το φιλαρακι σου και αμα δεν φατε πιστολα απο την τσατσα βουρ
Παντως καλη φαση θα ηταν με 2 γκομενες και χαμηλη τιμη!ζηταω πολλα?
Κανουν και σε στουντιο. Η Νικολ η ψευτογαλλιδα που δουλευε Ανδρεου Γεοργιου4 εκανε συνεχεια παρτουζες
ΣΩΣΤΟΣ ;) ;) ;)
christosdi1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχω κανει με 2 κοπελες αλλα σε κρυφο studio. ηταν μαγικο .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις