Νέα

Παρτούζα σε μπουρδέλο/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στην Κεφαληνιας το 1997 ειχα παρει 2 Ουκρανες εναντι 15.000 δρχ,που εισαι πουτανα δραχμουλα με το γαμιολικο το ευρω που μπλεξαμε και χασαν την αξια τους τα παντα,ακομα και τα γαμησια....

Άστα φιλαράκο... δεκαετία του '90 και είχα πάρει στο Φυλής 104 2 μουνίτσες (ΟΧΙ τραβέλια) με 8 χιλιαρικόπουλα, δηλαδή με 23,50 ευρώ! Πάνε εκείνες οι εποχές...

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
Άστα φιλαράκο... δεκαετία του '90 και είχα πάρει στο Φυλής 104 2 μουνίτσες (ΟΧΙ τραβέλια)

Μην το λες ! το μενου ειχε και γυναικες και τραβελια και κομενα τραβελια ! παντα στουντιο τρανς ηταν μετα εκλεισε ο κατω οροφος κι εμεινε μονο το πανω με το τρελο το τραβελακι

kostasathgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά μετά από πολλή αναζήτηση και χωρίς τη βοήθεια συναγωνιστών εδώ μέσα που ξέρουν αλλά δεν λένε, ή μιλάνε χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους, έχω εντοπίσει μπουρδελάκια που μπορείς να πας με ένα φίλο σου και να κάνετε παρτούζα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τελικά μετά από πολλή αναζήτηση και χωρίς τη βοήθεια συναγωνιστών εδώ μέσα που ξέρουν αλλά δεν λένε, ή μιλάνε χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους, έχω εντοπίσει μπουρδελάκια που μπορείς να πας με ένα φίλο σου και να κάνετε παρτούζα
Δωσε τις προτασεις σου και στο υπολοιπο φορουμ

kostasathgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος ενδιαφέρεται να με ρωτήσει. Στο φόρουμ δεν αξίζει να γράψω τίποτα

Επισκέπτης
Νομιζω(δεν ειμαι σιγουρος) απαγορευεται να δουλευουν πανω απο 2 κοπελες σε σπιτι. Με ενα νομο του Καραμανλη της δεκαετιας του 1950 νομιζω, αποφασιστηκε να δουλευει μονο μια κοπελα τη φορα. Αν βλεπετε απο 2 κοπελες και πανω σημαινει οτι το σπιτι δεν ειναι νομιμο με ο,τι αυτο συνεπαγεται( εξετασεις στις κοπελες κλπ)

ναι αλλα ουτε αυτα που εχουν μια κοπελα σημαινει πως ειναι και νομιμα!!!!
αδεια λειτουργιας για οικους ανοχης εχουν ελαχιστα σπιτια στην αττικη!!!

JUST28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για σας
Έχω την φαντασίωση να πάω με 2 κοπέλες αλλά δεν ξέρω που να βρώ αυτήν την υπηρεσία.
Αν κάποιος έχει πληροφορίες να μου δώσει θα με βοηθούσε πολύ.
Ξέρετε τιμές διευθύνσεις κτλ.
Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Παιδιά για σας
Έχω την φαντασίωση να πάω με 2 κοπέλες αλλά δεν ξέρω που να βρώ αυτήν την υπηρεσία.
παρε τηλεφωνο κανενα γραφειο και ζητησε το ειναι πολυ απλο μια εφημεριδα ενα τηλεφωνο και 2 γκομενακια ειναι στον χωρο που θα ζητησεις ,βεβαια  η καλυτερη φαση ειναι να ειναι γνωστες για να κανουν και παιχνιδακια μεταξυ του.Το εχω κανει αρκετες φορες και το κανω ακομα ειναι πολυ καλη φαση δοκιμασε το και  θα δεις

Επισκέπτης
Παιδιά για σας

Ρε φίλε τι ηλικία έχεις?

JUST28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή Δεν παίζει αυτό σε σπίτι?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Γραφεία CG, Studio, CT... αν διαβάσεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το Forum θα βρεις πολλά σχετικά Θέματα...
Ομως σκέψου πως αν ζήσεις κάτι τέτοιο... μετά οι νορμάλ καταστάσεις θα σου φαίνονται... τίποτα! ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ... ;)

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Γραφεία CG, Studio, CT... αν διαβάσεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το Forum θα βρεις πολλά σχετικά Θέματα...
Ομως σκέψου πως αν ζήσεις κάτι τέτοιο... μετά οι νορμάλ καταστάσεις θα σου φαίνονται... τίποτα! ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ... ;)
Σωστος!!!!!!!!!

JUST28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Αν μου πειτε τώρα και καμια διευθυνση και τιμες θα ήμουν ευγνώμων.

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Θελεις να κανουν και λεσβιακό?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Παιωνίου 10 ..με 80 ευρώ αλλά δεν παίζουν πάντα δύο.

Καρέα 30 ..δύο και μερικές φορές τρείς! με 120 όμως το διπλό.

Δευκαλίωνος 83(??) έχω ακούσει όμως οτι έχει μπάζα ενώ τα άλλα δύο έχουν καλά νιαμού.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Τώρα τι ακριβώς κάνουν μέσα δεν ξέρω.Αν μου δώσεις το ρευστό θα σου κάνω τη χάρη να δοκιμάσω.. :grin:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
στα στουντιο πολυ δυσκολο να κανουν παιχνιδι μεταξυ τους.....μπορει να εχεις 2 στο δωματιο αλλα λεσβιακο χλωμο

matakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
145
Πόντοι
1
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει σπιτι η μαζατζιδικο οπου μπορεις να παρεις δυο κοπελες μαζι  η γενικα αν υπαρχει τροπος να βρεις κατι τετοιο στη πιατσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom