Επισκέπτης
Ενδιαφέρεται κανείς για μπουρδελότσαρκα με σκοπό την παρτούζα; Αν μας κάτσει βέβαια.
Ενδιαφέρεται κανείς για μπουρδελότσαρκα με σκοπό την παρτούζα; Αν μας κάτσει βέβαια.
ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα
αφού δεν είσαι αυτό που νομίζεις ότι υπονοεί ο συναγωνιστής γιατί στενοχωριέσαι?ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα
αφού δεν είσαι αυτό που νομίζεις ότι υπονοεί ο συναγωνιστής γιατί στενοχωριέσαι?
σωστοοοοοος.Οι πουστιδες δεν το παραδεχονται οτι τον παιρνουν παντα!
κατουρα και λιγο ρεεεεεεε.ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα
Μιλάς από προσωπική εμπειρία ε;
σε παρακαλώ συναγωνιστή να είσαι ποιο ήπιος σε νέα μέλη εδώ μέσα με πρωτοποριακές ιδέες.Πρεπει να εισαι πολυ αγριος τυπος τοτε!
σε παρακαλώ συναγωνιστή να είσαι ποιο ήπιος σε νέα μέλη εδώ μέσα με πρωτοποριακές ιδέες.
εγώ κάνω διαιτησία εδώ χάσαμε και τον mampa28 θα δήλωνε παρών.Σαν μωρα κανετε!
ηρεμία και σταματήστε να τσακώνεστε θα σας στείλω τον mampa28
Εγώ δεν τσακώνομαι ρε φίλε. Με είδες πώς κρατιέμαι. Κανονικά έπρεπε να τον προκαλέσω με μάρτυρες μπροστά να του σπάσω τα μούτρα για την προσβολή.