Ενδιαφέρεται κανείς για μπουρδελότσαρκα με σκοπό την παρτούζα; Αν μας κάτσει βέβαια.
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #141 Ενδιαφέρεται κανείς για μπουρδελότσαρκα με σκοπό την παρτούζα; Αν μας κάτσει βέβαια.
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #142 soccer_time έγραψε: Ενδιαφέρεται κανείς για μπουρδελότσαρκα με σκοπό την παρτούζα; Αν μας κάτσει βέβαια. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μου μυριζει πουστιλα!
soccer_time έγραψε: Ενδιαφέρεται κανείς για μπουρδελότσαρκα με σκοπό την παρτούζα; Αν μας κάτσει βέβαια. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μου μυριζει πουστιλα!
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #143 soccer_time έγραψε: ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πρεπει να εισαι πολυ αγριος τυπος τοτε!
soccer_time έγραψε: ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πρεπει να εισαι πολυ αγριος τυπος τοτε!
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #144 soccer_time έγραψε: ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφού δεν είσαι αυτό που νομίζεις ότι υπονοεί ο συναγωνιστής γιατί στενοχωριέσαι?
soccer_time έγραψε: ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφού δεν είσαι αυτό που νομίζεις ότι υπονοεί ο συναγωνιστής γιατί στενοχωριέσαι?
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #145 arion1955 έγραψε: αφού δεν είσαι αυτό που νομίζεις ότι υπονοεί ο συναγωνιστής γιατί στενοχωριέσαι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οι πουστιδες δεν το παραδεχονται οτι τον παιρνουν παντα!
arion1955 έγραψε: αφού δεν είσαι αυτό που νομίζεις ότι υπονοεί ο συναγωνιστής γιατί στενοχωριέσαι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οι πουστιδες δεν το παραδεχονται οτι τον παιρνουν παντα!
B boidopoutsa Μέλος Εγγρ. 17 Μαΐ 2007 Μηνύματα 1.467 Like 5 Πόντοι 16 27 Νοε 2007 #146 Σαν μωρα κανετε!
P podolagnos_28 Μέλος Εγγρ. 16 Μαΐ 2006 Μηνύματα 3.482 Like 33 Πόντοι 16 27 Νοε 2007 #147 Καλά ρε....έκανε ο άνθρωπος μία πρόταση και τον βγάλατε πούστη????
B bill the dick Μέλος Εγγρ. 14 Αυγ 2007 Μηνύματα 404 Κριτικές 2 Like 42 Πόντοι 1 27 Νοε 2007 #148 kostis20_ έγραψε: Οι πουστιδες δεν το παραδεχονται οτι τον παιρνουν παντα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... σωστοοοοοος. soccer_time έγραψε: ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα Κλικ για ολόκληρη προβολή... κατουρα και λιγο ρεεεεεεε.
kostis20_ έγραψε: Οι πουστιδες δεν το παραδεχονται οτι τον παιρνουν παντα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... σωστοοοοοος. soccer_time έγραψε: ε όχι φιλαράκι, κανένας ποτέ εδώ μέσα δεν με πρόσβαλε έτσι!!! Πάρτο πίσω γιατί είμαι ευγενικός δεν λέω χειρότερα Κλικ για ολόκληρη προβολή... κατουρα και λιγο ρεεεεεεε.
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #149 soccer_time έγραψε: Μιλάς από προσωπική εμπειρία ε; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι ξερεις ποσοι πουστιδες εχουν μπει εδω μεσα για να φανε με την δικαιολογια της παρτουζας??αστα να πανε...
soccer_time έγραψε: Μιλάς από προσωπική εμπειρία ε; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι ξερεις ποσοι πουστιδες εχουν μπει εδω μεσα για να φανε με την δικαιολογια της παρτουζας??αστα να πανε...
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #150 kostis20_ έγραψε: Πρεπει να εισαι πολυ αγριος τυπος τοτε! Κλικ για ολόκληρη προβολή... σε παρακαλώ συναγωνιστή να είσαι ποιο ήπιος σε νέα μέλη εδώ μέσα με πρωτοποριακές ιδέες.
kostis20_ έγραψε: Πρεπει να εισαι πολυ αγριος τυπος τοτε! Κλικ για ολόκληρη προβολή... σε παρακαλώ συναγωνιστή να είσαι ποιο ήπιος σε νέα μέλη εδώ μέσα με πρωτοποριακές ιδέες.
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #151 arion1955 έγραψε: σε παρακαλώ συναγωνιστή να είσαι ποιο ήπιος σε νέα μέλη εδώ μέσα με πρωτοποριακές ιδέες. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βεβαια!Ειδικα αυτη της παρτουζας προκειται περι καινοτομιας!
arion1955 έγραψε: σε παρακαλώ συναγωνιστή να είσαι ποιο ήπιος σε νέα μέλη εδώ μέσα με πρωτοποριακές ιδέες. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βεβαια!Ειδικα αυτη της παρτουζας προκειται περι καινοτομιας!
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #152 boidopoutsa έγραψε: Σαν μωρα κανετε! Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγώ κάνω διαιτησία εδώ χάσαμε και τον mampa28 θα δήλωνε παρών.
boidopoutsa έγραψε: Σαν μωρα κανετε! Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγώ κάνω διαιτησία εδώ χάσαμε και τον mampa28 θα δήλωνε παρών.
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #154 arion1955 έγραψε: ηρεμία και σταματήστε να τσακώνεστε θα σας στείλω τον mampa28 Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος ειναι αυτος?Δεν τον θυμαμαι!Παρτουζοgayoulas?
arion1955 έγραψε: ηρεμία και σταματήστε να τσακώνεστε θα σας στείλω τον mampa28 Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος ειναι αυτος?Δεν τον θυμαμαι!Παρτουζοgayoulas?
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #155 Εγώ δεν τσακώνομαι ρε φίλε. Με είδες πώς κρατιέμαι. Κανονικά έπρεπε να τον προκαλέσω με μάρτυρες μπροστά να του σπάσω τα μούτρα για την προσβολή.
Εγώ δεν τσακώνομαι ρε φίλε. Με είδες πώς κρατιέμαι. Κανονικά έπρεπε να τον προκαλέσω με μάρτυρες μπροστά να του σπάσω τα μούτρα για την προσβολή.
Επισκέπτης 27 Νοε 2007 #156 soccer_time έγραψε: Εγώ δεν τσακώνομαι ρε φίλε. Με είδες πώς κρατιέμαι. Κανονικά έπρεπε να τον προκαλέσω με μάρτυρες μπροστά να του σπάσω τα μούτρα για την προσβολή. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χαχαχαχχα σιγα ρε μεγαλε αντρα.Πως εισαι σιγουρος οτι θα μου εσπαγες τα μουτρα νταη του γλυκου νερου?Πολυ νευρο στο χωριο σου ηρεμησε λιγο
soccer_time έγραψε: Εγώ δεν τσακώνομαι ρε φίλε. Με είδες πώς κρατιέμαι. Κανονικά έπρεπε να τον προκαλέσω με μάρτυρες μπροστά να του σπάσω τα μούτρα για την προσβολή. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χαχαχαχχα σιγα ρε μεγαλε αντρα.Πως εισαι σιγουρος οτι θα μου εσπαγες τα μουτρα νταη του γλυκου νερου?Πολυ νευρο στο χωριο σου ηρεμησε λιγο
giorgospapa Τιμημένος Εγγρ. 6 Ιουλ 2006 Μηνύματα 15.922 Κριτικές 10 Like 39 Πόντοι 2.157 27 Νοε 2007 #158 παληκαρια, χαλαρωνουμε τωρα καθως ειναι μια ωρα δυσκολη. δεν μου καθεται καμια καλη βιζιτα για αποψε.. ευλογησον υ.γ. ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!
παληκαρια, χαλαρωνουμε τωρα καθως ειναι μια ωρα δυσκολη. δεν μου καθεται καμια καλη βιζιτα για αποψε.. ευλογησον υ.γ. ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!
P poutanolatris Μέλος Εγγρ. 16 Ιουλ 2007 Μηνύματα 115 Κριτικές 1 Like 6 Πόντοι 1 27 Νοε 2007 #159 Ρε δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε για ανούσιες μαλακίες.Βέβαια και κανείς δεν μπορεί να προσβάλλει τον άλλον επειδή έτσι γουστάρει!
Ρε δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε για ανούσιες μαλακίες.Βέβαια και κανείς δεν μπορεί να προσβάλλει τον άλλον επειδή έτσι γουστάρει!