giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρια, απο το επομενο ασχετο με το θρεντ ποστ διαγραφω..
Βάλε φίνα....βάλε φίνα....ακόμα περιμένω τη συγγνώμη σου...
Εγώ προτείνω κάτι σε πιο κυριλέ. Σαν το Νίκο Τσαγανέα το μακαρίτη, μονομαχία με μονόβολα πιστόλια, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες που όρισε ο κόμης Ταβερνιέ.Εγώ δεν τσακώνομαι ρε φίλε. Με είδες πώς κρατιέμαι. Κανονικά έπρεπε να τον προκαλέσω με μάρτυρες μπροστά να του σπάσω τα μούτρα για την προσβολή.
Μήπως έχει κανείς κάποια νεώτερη πληροφορία για μπουρδέλο που η κοπέλα να κάνει παρτούζα. Αν δεν μπορείτε να το γράψετε εδώ στείλτε μου μήνυμα.
μπορεις ομως να το γραψεις..Εγώ ξέρω, η κοπέλα φωνάζει και μια φίλη της από το διπλανό μπουρδέλο και γίνεται παιχνίδι, αλλά μου έχει πει να μην το πω, και το υποσχέθηκα, άρα δε μπορώ να σου πω.
Α ρε πάτερ.....δώσε και μία άφεση να αισθανθεί το παλικάρι πιο άνετα!μπορεις ομως να το γραψεις..
Ούτε αυτό μπορώ. Το υποσχέθηκα. Φίλησα σταυρό.μπορεις ομως να το γραψεις..
αφου ειναι ''κολημενα μυαλα'' αυτοι οι άθεοι.. τι ψαχνεις ????Α ρε πάτερ.....δώσε και μία άφεση να αισθανθεί το παλικάρι πιο άνετα!
ριξτο κι ελα μου μετα για ξομολογηση. 40 ευρω παιρνω. τζαμπα πραμα.Ούτε αυτό μπορώ. Το υποσχέθηκα. Φίλησα σταυρό.
Μία είναι η λύση.3 μετάνοιες σε στούντιο, 2 μασαζίδικα με πλήρες πρόγραμμα και 5 τάματα στη φυλής.αφου ειναι ''κολημενα μυαλα'' αυτοι οι άθεοι.. τι ψαχνεις ????
Δράμα. Το παραχέσαμε.υ.γ. χωνεψες ??
Αφού έγινε κι αυτό ... όπου να' ναι έρχεται και η Συντέλεια του κόσμου !... Φίλησα σταυρό.