Νέα

Παρτούζα σε μπουρδέλο/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
στουντιο που εχουν απο 2 γκομενες εως 3 ειναι μεχρι στιγμης:

Παιωνιου 10
Βριλησσου 60
Καρεα 30
Αγ.Πετρου 7

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
ξέρει κανείς αν αυτά παίζουν και τώρα γιατι τα βλέπω παλιά τα παραπάνω μηνυμτα?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Καρεα 30 εχει 2 και 3 γκομενες. Εκει μπορεις να παρεις 2 απο οσο ξερω με 100 ή 120 ευρω.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Συναγωνιστές όποιος θα ήθελε να μας δώσει τα φώτα του και σε εμάς τους νέους ευπρόσδεκτη κάθε πληροφορία για το θέμα ειδικά αν υπήρχε και ανάλογη εμπειρία.Ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά όπως είπε και ο megasakis οι πληροφορίες αν είναι δυνατόν να είναι πρόσφατες για ευνόητους λόγους.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
μπορεί να μπούν και δύο άτομα μέσα. Δύο φίλοι δηλαδή?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πριν κάμποσα χρόνια, καλές εποχές της δραχμούλας, είμαι Αθήνα και με φιλοξενεί ένας φίλος. Είχαμε βγει, τα ήπιαμε και θέλαμε να σπρώξουμε μετά. Πήγαμε στη Φυλής και ψάχναμε και το μόνο ανοιχτό ήταν ένα ημιυπόγειο με μια Ελληνίδα μέσα, μικροκαμωμένη αλλά γλυκό κοριτσάκι. Μόλις μας είδε η τσατσά μας πρότεινε να μπούμε και οι 2 μέσα με 10000 δραχμές, προφανώς έκλεινε σε λίγο. Αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ ήταν το πιπίνι που καθότανε σε ένα σκαμπό με ένα στρινγκ μόνο και έπεινε μία Άμστελ με καλαμάκι!!!!!! Πάντως περάσαμε καλά για μισή ωρίτσα.

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Αυτά ειναι τα καλά γλεντια που μένουν αξέχαστα...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Δευκαλίωνος 63 Πατήσια τηλ 20****** κουδ. Θώδου
Αυτο ρε μαγκιτες μασατζιδικο ειναι και παιρνεις 2 κοπελες ταυτοχρονα? Εχει κανεις εμπειρια εκει γιατι και εγω ψαχνω για διπλετο φαση σπεσιαλ.
Γκιβ σαμ ινφο πλιζ.

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ τελευταία φορά που πέτυχα παρτούζα σε μπουρδέλο-στουντιο ήτανε στην φυλής πριν 10 χρόνια
βραδυνή ώρα και γινόται τις πόπης στο μαγάζί απο κόσμο - με 8000 δρχ. τις ξεσκίσαμε με έναν φιλαρακο μου....
αχχ και το ενα ήτανε ένα μωράκι ελληνικο απιστευτο.........ακόμα το θυμάμαι.... :jerking:

gamias36

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξερετε καποιο μπουρδέλο που να επιτρέπει την περτουζα? :rockon:

αν ναι ποσο κοστολογείται?? :-

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.006
Πόντοι
12.056
Τι ειναι η περτουζα?? :think: :think: :think:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Τι ειναι η περτουζα?? :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin:
altec οταν θα στριψεις με μηχανη με 270 στην ελλαδα ο χαρος δε θα ειναι απλα δικαβαλο,θα εχει μαζι του και τη χαροντισσα και το χαροπαιδι στο bagster

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
περτουζα ναι παρτουζα με τιποτα χαχαχχαχαχααχ

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
οταν ειχα παει με εναν φιλο μεταξουργειο μια μαυρουλα ηθελα να μας παρει και τους δυο με 15 τον καθενα μαζι στο δωματιο.φυσικα δεν μπηκαμε...

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οταν ειχα παει με εναν φιλο μεταξουργειο μια μαυρουλα ηθελα να μας παρει και τους δυο με 15 τον καθενα μαζι στο δωματιο.φυσικα δεν μπηκαμε...

Οντως τετοια γινονται στο Μεταξουργειο...!Ειχαμε παι τσαρκα με δυο φιλαρακια μου,οι οποιοι ψηνοντουσαν για παρτουζα...εγω δεν τρλενομουνα κιολασ(...στο Μεταξουργειο ε!)!Μπαινουμε σ ενα,τωρα δε θυμαμαι νουμερο,και βγαινει μια μαυρουλα η οποια εδειχνε να ειναι καυλιαρα!Μας την παρουσιαζει η τσατσα και επερνε 15 ευρωπουλα!Της ριχνει την προταση ο ενας ο φιλος μου για παρτουζα και αυτη ρωταει την κοπελα,η οποια δεχτηκε αλλα με 20 ευρα ο καθενας!Τελικα μπηκανε οι φιλοι μου...και αρχισε η δουλεια!Η κοπελα απ οτι καταλαβα ηταν θερμη...Μπαινει μεσα και τους πιανει τις πουτσες και τους κανει χμμμ...τι εχουμε εδω?και τους αρχιζει στην πιπα εναλαξ!Στη συνεχεια ο ενας εκανε πισοκολλητο και ο αλλος απολαμβανε τσιμπουκι.Τελειωνοντας ο ενας κανανε αλλαγη ωστε να τελειωσει και ο αλλος!Το 20αρικο δεν το κλαψανε τελικα μονο και μονο για την ολη φαση,αλλιως απ οτι μοθ πανε τα 15 ευρω ηταν η νορμαλ τιμη για την συγκεκριμενη κοπελα...οχι παραπανω!

Επισκέπτης
Ψήνεται κανείς για μπουρδελότσαρκα και παρτούζα;

Επισκέπτης
Δεν πήρα καμία απάντηση. Τελικα ψήνεται κανείς για μπουρδελότσαρκα και παρτούζα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom