Νέα

Παρτούζα σε μπουρδέλο/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 212K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
καμια φορα 2 στο στουντιο παιωνιου 10 συνηθως πρωι

THE JOKER

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω(δεν ειμαι σιγουρος) απαγορευεται να δουλευουν πανω απο 2 κοπελες σε σπιτι. Με ενα νομο του Καραμανλη της δεκαετιας του 1950 νομιζω, αποφασιστηκε να δουλευει μονο μια κοπελα τη φορα. Αν βλεπετε απο 2 κοπελες και πανω σημαινει οτι το σπιτι δεν ειναι νομιμο με ο,τι αυτο συνεπαγεται( εξετασεις στις κοπελες κλπ)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....κερεα 30, σταθερα 2 και τα βραδυα μετα τις 12 τις περισοτερες φορες 3..
..και οι 8 στις δεκα, με αναλογιες μοντελου....!!!!

....αχ Σάρα..!!

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Τι να την κάνεις την παρτούζα 2 γυναικών με σένα, αν δεν μπορείς να γλύψεις τα μουνάκια;

Επισκέπτης
παιζει ενα πουταναδικο στο μεταξουργειο.....που μπορεις να παρεις παρτουζα το ατακτο πορνιδιο!!!!δεν επιτρεπετε να το πο ομος λογικα.....ε?ε?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ είχα κάνει το 96...ήταν 1 πουτάνα και μας πήρε 2 μαζί....αν και δεν είμαι φαν στις παρτούζες με 2 άνδρες είχε γέλιο.....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Θέλω να βρω ένα μπουρδέλο που μπορείς να πας με ενα φιλαράκι σου και να πάρετε παρτούζα τη γκόμενα. Ξέρει κανείς να μου συστήσει κάποιο;

Επισκέπτης
καλος ιρθες στι παρεα μας παιχτι μου!!!!φιλαρακι μπουρδελο για παρτουζα ιπαρχει...αλλα τα πουτανιδια εινια μαυρο χαλι!!!

Επισκέπτης
Πρώτα πρώτα ευχαριστώ φίλε. Πες μου όμως τι ξέρεις.

Επισκέπτης
εινια παρονομο το παρτακι με ουζα σε μπουρδελακι!!!οποτε δε μπορο να πο διμοσιοσ....αυτο που μπορο να πο ειναι οτι παρτακι κανει το πιο βρομερο μπουρδελακι στον εροτικο πεζοδρομο του μεταξουργιου.....οι μεγιστοι μιστες εδο μεσα θα ξερουν.... ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.269
Πόντοι
17.085
Θέμα ίδιο υπήρχε - έγινε συγχώνευση.

Επισκέπτης
Δεν θα μου πει κανείς ρε παιδιά; Μια ερώτηση έκανα. Αφού ρε φίλε πιτσιλιστή ξέρεις στείλε μου κανένα μήνυμα να μου το πεις ιδιαιτέρως

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.335
Πόντοι
19.505
Δεν θα μου πει κανείς ρε παιδιά; Μια ερώτηση έκανα. Αφού ρε φίλε πιτσιλιστή ξέρεις στείλε μου κανένα μήνυμα να μου το πεις ιδιαιτέρως

Παιωνίου 10 κάποιες φορές, Δευκαλίωνος (ψάξε το thread)

Επισκέπτης
Φίλε heelover ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ήσουνα ο μόνος σαφής.

Επισκέπτης
τίποτα νεώτερο σχετικά με το θέμα αυτό έχει προκύψει; Αν κάποιος έχει σχετική πληροφορία να τη γράψει εδώ ή να στείλει μήνυμα πριβέ.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
συγκρου 245 παιζει παρτου μου φενεται με 120 ορ 150 δεν θυμαμαι καλα !! βεβαια δεν ξερω αν αξιζει γιατι δεν δοκιμασα!!! παντως το σπιτι εχει πολυ καλη τσατσα και αρκετα φιλοτιμα κοριτσια αν και δεν λενε και πολλα απο εμφανιση !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom