You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζα σε μπουρδέλο/στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 668
- Εμφανίσεις 212K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δευκαλίωνος 63 σταθερα
Νομιζω(δεν ειμαι σιγουρος) απαγορευεται να δουλευουν πανω απο 2 κοπελες σε σπιτι. Με ενα νομο του Καραμανλη της δεκαετιας του 1950 νομιζω, αποφασιστηκε να δουλευει μονο μια κοπελα τη φορα. Αν βλεπετε απο 2 κοπελες και πανω σημαινει οτι το σπιτι δεν ειναι νομιμο με ο,τι αυτο συνεπαγεται( εξετασεις στις κοπελες κλπ)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
....κερεα 30, σταθερα 2 και τα βραδυα μετα τις 12 τις περισοτερες φορες 3..
..και οι 8 στις δεκα, με αναλογιες μοντελου....!!!!
....αχ Σάρα..!!
..και οι 8 στις δεκα, με αναλογιες μοντελου....!!!!
....αχ Σάρα..!!
Επισκέπτης
παιζει ενα πουταναδικο στο μεταξουργειο.....που μπορεις να παρεις παρτουζα το ατακτο πορνιδιο!!!!δεν επιτρεπετε να το πο ομος λογικα.....ε?ε?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ είχα κάνει το 96...ήταν 1 πουτάνα και μας πήρε 2 μαζί....αν και δεν είμαι φαν στις παρτούζες με 2 άνδρες είχε γέλιο.....
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εισαι πολυ ατατκτος!!θα σου βαλω πιπερι στο στομα!!παιζει ενα πουταναδικο στο μεταξουργειο.....που μπορεις να παρεις παρτουζα το ατακτο πορνιδιο!!!!δεν επιτρεπετε να το πο ομος λογικα.....ε?ε?
Επισκέπτης
ΣΚΙΣΕ ΜΕ να αλλαξο ραφτι !!!!εισαι πολυ ατατκτος!!θα σου βαλω πιπερι στο στομα!!
Επισκέπτης
Θέλω να βρω ένα μπουρδέλο που μπορείς να πας με ενα φιλαράκι σου και να πάρετε παρτούζα τη γκόμενα. Ξέρει κανείς να μου συστήσει κάποιο;
Επισκέπτης
καλος ιρθες στι παρεα μας παιχτι μου!!!!φιλαρακι μπουρδελο για παρτουζα ιπαρχει...αλλα τα πουτανιδια εινια μαυρο χαλι!!!
Επισκέπτης
Πρώτα πρώτα ευχαριστώ φίλε. Πες μου όμως τι ξέρεις.
Επισκέπτης
εινια παρονομο το παρτακι με ουζα σε μπουρδελακι!!!οποτε δε μπορο να πο διμοσιοσ....αυτο που μπορο να πο ειναι οτι παρτακι κανει το πιο βρομερο μπουρδελακι στον εροτικο πεζοδρομο του μεταξουργιου.....οι μεγιστοι μιστες εδο μεσα θα ξερουν.... ;) ;) ;) ;)
Επισκέπτης
Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.269
- Πόντοι
- 17.085
Θέμα ίδιο υπήρχε - έγινε συγχώνευση.
Επισκέπτης
Δεν θα μου πει κανείς ρε παιδιά; Μια ερώτηση έκανα. Αφού ρε φίλε πιτσιλιστή ξέρεις στείλε μου κανένα μήνυμα να μου το πεις ιδιαιτέρως
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 19.505
Δεν θα μου πει κανείς ρε παιδιά; Μια ερώτηση έκανα. Αφού ρε φίλε πιτσιλιστή ξέρεις στείλε μου κανένα μήνυμα να μου το πεις ιδιαιτέρως
Παιωνίου 10 κάποιες φορές, Δευκαλίωνος (ψάξε το thread)
Επισκέπτης
Φίλε heelover ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ήσουνα ο μόνος σαφής.
Επισκέπτης
τίποτα νεώτερο σχετικά με το θέμα αυτό έχει προκύψει; Αν κάποιος έχει σχετική πληροφορία να τη γράψει εδώ ή να στείλει μήνυμα πριβέ.
συγκρου 245 παιζει παρτου μου φενεται με 120 ορ 150 δεν θυμαμαι καλα !! βεβαια δεν ξερω αν αξιζει γιατι δεν δοκιμασα!!! παντως το σπιτι εχει πολυ καλη τσατσα και αρκετα φιλοτιμα κοριτσια αν και δεν λενε και πολλα απο εμφανιση !!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις