Νέα

Παρτούζα σε μπουρδέλο/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

kostasathgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή το έχω ψάξει. Μπουρδέλα που να μπορείς να πάρεις δύο κοπέλες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Στούντιο υπάρχουν. Αντίθετα, υπάρχουν μπουρδέλα που η κοπέλα κάνει παρτούζα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Επειδή το έχω ψάξει. Μπουρδέλα που να μπορείς να πάρεις δύο κοπέλες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Στούντιο υπάρχουν. Αντίθετα, υπάρχουν μπουρδέλα που η κοπέλα κάνει παρτούζα.
Εκτοs απο ΚΑΡΕΑ ΚΑΙ δευκαλιωνοs ξερειs κανενα αλλο????Στη ΚΑΡΕΑ ο μ.....s ο τσοστσα θελει 160 ενω το απλο εχει 60 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Αντι να χαμηλωνει...την τιμη αυτοs την ανεβαζει....Ρε μηπωs δεν ειναι καλα?????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:Αμα θεs στειλε και pm.Και οποιοσ αλλοs ξερει κατι...... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostasathgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν κάποιος έχει στοιχεία από πρόσφατη επίσκεψη, να στείλει μήνυμα να ανταλλάξουμε ενημέρωση

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
σε μπουρδελο θελει ψαξιμο αλλα και χρημα, παντως αν γουσταρεις με το καταληλο χρημα κατι γινεται φτανει να ρωτας τις τσατσες-κοπελες και ολο και κατι πετυχενεις

hotman

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτη εμπειρία με 2 γυναικες ήταν σε ένα ξενοδοχειο το καλοκαίρι του 2005 στην Αθηνάς με 2 αραπινες.  Η μια γουσταρε τρελλά αλλά η άλλη ήταν μεγαλη ξενέρα. ΟΚ λέω ας ψάξουμε λίγο και κάτι καλύτερο θα βρούμε. Το Σεπτέμβριο του 2006 έκανα 3 παρτούζες στην Παιωνίου.  Εντυπώσεις:
1)  Αρκετά καλή με 2 ρωσίδες τη Χριστίνα και την Έλενα.
2)  καλή με μια ρωσίδα και μια γερμανίδα.
3)  την τρίτη όμως έγινε χαμός.  Η τσατσα μου σύστησε να πάρω μόνο τη μία αλλά εγω την ψιλιάστικα τη δουλέιά  Η τσατσα ήθελε να προωθήσει τη μία και λέω εγώ θα πάρω και τις δυο.  Για να μην σας τα πολυλογώ στα μισά της πράξης τη μία την έδιωξα από το δωμάτιο και έγινε με αυτή που έμεινε το έλα να δείς.  Ίσως το καλύτερο μαμήσι σε μπουρδέλο ή studio που έχω κάνει... :rockon:
Σε πιο πρόσφατες εμπειρίες συνάντησα ένα πολύ καλό δίδυμο στη Συγγρού 248. Αν γίνει και λίγο περισσότερο to GFE που προσφέρουν τα κορίτσια τότε ίσως να είναι μακράν η καλύτερη εμπειρία. Η εμπειρία στη Συγγρού έγινε τον Αύγουστο.
Ανακεφαλαιώνοντας:
1)  Παιωνίου 10 ,  2 κοπελές το βράδυ
2) Παρασίου επίσης χωρίς όμως να έχω δει ποτέ εγώ δυο κοπέλες εκεί μέσα, αλλά από ότι γράφουν οι φίλοι εδώ μέσα.
3) Συγγρού 248 4ος όροφος κουδούνι CAMELOT
4) Δευκαλίωνος παίζει ακομή?????
5) Τέλος όταν πήγα ξανά στη Συγγρού η κυρία της υποδοχής μου είπε ότι έχουν ακόμη ένα τέτοιο studio με ίδιες υπηρεσίες κα΄που στα Πατήσια αλλά δε θυμάμαι τη διεύθυνση.
6)Καρέα αλλά νομίζω ότι το value for money του συγκεκριμένου οίκου είναι τελείως unfair.

Υ.Γ.  Πάτερ έχεις να προτείνεις μασατζίδικο με ανάλογη κατάσταση???  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
To Συγγρου248 ειναι αδελφο σωματειο με το Δευκαλιωνος63 που ειναι στα Πατησια!
Απο Σ248 ειχα περασει σουπερ με Ρενα μαζι με Τζενη  :boobies: Τα αλλα διδυμα δεν ξερω τι παιζει  :think:

hotman

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και έγώ με Τζένη+Ρένα  πέρασα υπέροχα.  Ευχαριστώ για την πληροφορία.  Και στη Δευκαλίωνως λειτουργούν όπως στη Συγγρού?  Δηλαδη με 2-3 κοπέλες?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κι απο οτι μου ειπαν μονο οι δυο τους εχουν τετοια χημεια στην παρτουζοκατασταση  :boobies:Οι ιδιες παιζουν και στα δυο σπιτια πρεπει να ειναι καμια δεκαρια κοπελες που εναλλασονται.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
4) Δευκαλίωνος παίζει ακομή?????

Τέλη Αυγούστου σίγουρα έπαιζε. Πήγε φίλος συναγωνιστής με 150 γιούργια, 1 ώρα, 2 εκτονώσεις και κουλουράκι (1) αφού πρώτα το συννενοήθηκε με την τσατσά. Μου είπε ότι ήταν super η φάση και ότι άξιζε όλα τα λεφτά.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Τέλη Αυγούστου σίγουρα έπαιζε. Πήγε φίλος συναγωνιστής με 150 γιούργια, 1 ώρα, 2 εκτονώσεις και κουλουράκι (1) αφού πρώτα το συννενοήθηκε με την τσατσά. Μου είπε ότι ήταν super η φάση και ότι άξιζε όλα τα λεφτά.
Αμα δεν παιξη καλη φαση εκει που θα παμε θα περασουμε μετα απο εκει......
στο τελος σημερα αγαμητοι θα μεινουμε ακου που σου λεω.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
φυλης 109,συμφωνα με τα λεγομενα μιας θεορατης ξανθιας γερμανιδας ,της σαντρας..
μπαινουν δυο τυποι ,της ζητουν παρτουζα,στον ενα του παιρνε τσιμπουκι και ο αλλος ΤΟΝ πηδαγε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χωρις να εχω διαβασει ολο το θρεντ,οι περισσοτερες που δινουν κωλο κανουν και παρτουζα ακομα και τις προαλλες σε τσαρκα με φιλο το ριξαμε για πλακα και δεχτηκε η πουτανα(στην ιασωνος)
καποτε ειχα παρει με ενα φιλο μια στην αχιλλεως(σε αυτο που ειναι στο ρευμα προς αθηνα)με 40 ευρω
πολυ γελιο

οι λατρεις της παρτουζας ας πανε στα ρδελα της αχιλλεως που εχει κουλουρτζουδες και θα βρουν την ακρη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Οντως,στην Ιασωνος 30κατι ειχε μια ξανθια καλη το καλοκαιρι(δε ξερω αμα ειναι ακομα)που συμφωνα με το τσατσοβιο εκανε παρτουζες..

djgogo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σασ,
ποια στουντιο εχουν 2 κοπελεσ και λεσβιακο στην αθηνα;
Oxi οτι ειμαι ο γαμηκουλασ και δεν μου φτανει η μια, απλα θελω να το δοκιμασω.
Τα θρεντ ειναι τεραστια και ειναι δυσκολο να βγαλω ακρη.
Ευχαριστω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γεια σασ,
Ευχαριστω.

ντιγκογκο τα στουντια που εχουν 2 τεμαχια ειναι της κεφαλληνίας 75,της καρεας 30.Μομιζω αυτα ειναι σημερον.Παλια θυμαμαι ηταν και της παιωνιου 10 και καποια αλλα ακομη που δεν μου ρχονται στο μυαλο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το θρεντ συγχωνευτηκε..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τα στούντιο που έχουν 2 έως και 3 τεμάχια είναι ελάχιστα.Και αυτά κατα καιρούς ακολουθούν αυτό το πρόγραμμα γιατί νομικά δεν προβλέπεται σε οίκο ανοχής πάνω απο μία γκόμενα.Αυτά είναι:Καρέα 30,Παιωνίου 10,Κεφαλληνίας 75,Δροσοπούλου 97 και Παρασίου 36.

Για την Δευκαλίωνος 63 και το Συγγρού 248 να ξεκαθαρίσουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ που γράφουν λανθασμένα μερικοί αλλά 'κρυφά σπίτια'.

doganos13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
6
Πόντοι
10
Γεια σασ,
Ευχαριστω.

υπαρχει ενα συγγρου με 120 ευρω  παιρνεις 2 κανουν παιχνιδι μεταξυ τους και μετα μπαινεις και εσυ στο κολπο

devilgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν άραγε Στούντιο ή Μπουρδέλα στην Αθήνα όπου μπορείς να πας και να βρεις δύο κοπέλες αντί για μία στη βάρδια;
Και αν ναι, ξέρει κανείς (ή αν έχει πάρει κανείς :knockinb: ) αν μπορείς να πάρεις ντουέτο τις κοπέλες;

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom