Νέα

Παρτούζα σε μπουρδέλο/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (6 μέλη και 87 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
καλη ιδεα..)) και που ειναι ο οικος σας?? αθηνα η θεσσ/νικι????? :2funny: :2funny: :2funny:

Νταριούλα άμα κλείσετε συνάντηση έρχομαι κι εγώ να σε περιποιηθώ με την αχόρταγη και υγρή γλωσσίτσα μου ...χεχεχε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Νταριούλα άμα κλείσετε συνάντηση έρχομαι κι εγώ να σε περιποιηθώ με την αχόρταγη και υγρή γλωσσίτσα μου ...χεχεχε

Να κι αλλοs ενδιαφερομενοs Νταρια.........Ελα σου βρισκω κοσμο......Πεs εσυ το ναι  και θα σε ....ευχαριστησουμε δεοντωs!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Να κι αλλοs ενδιαφερομενοs Νταρια.........Ελα σου βρισκω κοσμο......Πεs εσυ το ναι  και θα σε ....ευχαριστησουμε δεοντωs!!
μην δειτε γυναικα με λιγο προστυχο μυαλο..αμεσως..

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
μην δειτε γυναικα με λιγο προστυχο μυαλο..αμεσως..

Αμάν πια, εμείς προσφερόμαστε και δωρεάν με Full Body μασάζ από έμπειρη γλώσσα και χείλη
          σύν μασάζ από έμπειρα χέρια μετά το σέξ για μεγαλύτερη χαλάρωση κι εσύ μας κατηγορείς...χαχαχαχα

Υ.Γ. Για να καταλάβεις μου έδωσε εύσημα για το καλό γλυφομούνι μέχρι και η Βικτώρια το Κομοδίνο
    από Φωκαίας 25 και Παρασίου 36 ...χαχαχαχα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μιπως υπαρχει κανα σπιτι για τις γυναικες για να μπορεσουν να πανε με 2 αντρες??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ναι υπαρχουν αρκετα ,και μεταξι και φιλια.
μια φορα πηγαν δυο παιδακια μεσα με την τανα ,και μετα απο κανα διλεπτο ο ενας κοκκινισμενος βγηκε εξω , ο αλλος βγηκε μετα απο κανα 10λεπτο :grin: :grin:
μαλλον τον πρωτο δεν τον "παιζανε" και σηκωθηκε και φυγε :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αμάν πια, εμείς προσφερόμαστε και δωρεάν με Full Body μασάζ από έμπειρη γλώσσα και χείλη
          σύν μασάζ από έμπειρα χέρια μετά το σέξ για μεγαλύτερη χαλάρωση κι εσύ μας κατηγορείς...χαχαχαχα
αμα παιξει παρτουζα στειλτε πμ ...χαχαχα σαν να λεμε γραψτε μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι υπαρχουν αρκετα ,και μεταξι και φιλια.
μια φορα πηγαν δυο παιδακια μεσα με την τανα ,και μετα απο κανα διλεπτο ο ενας κοκκινισμενος βγηκε εξω , ο αλλος βγηκε μετα απο κανα 10λεπτο :grin: :grin:
μαλλον τον πρωτο δεν τον "παιζανε" και σηκωθηκε και φυγε :2funny:
ή δεν του την παιζανε;χαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Υ.Γ. Για να καταλάβεις μου έδωσε εύσημα για το καλό γλυφομούνι μέχρι και η Βικτώρια το Κομοδίνο
     από Φωκαίας 25 και Παρασίου 36 ...χαχαχαχα
σε νιωθω φιλε κι εγω εχω κολλημα με το γλειφομουνι.και συμφωνω ειναι τεχνη να τις κανεις να χυνουν.να ανοιξω κανα θρεντ να μιλανε οι απανταχου γλειφομουνακηδες και να ακουστει κι η γυναικεια αποψη;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
σε νιωθω φιλε κι εγω εχω κολλημα με το γλειφομουνι.και συμφωνω ειναι τεχνη να τις κανεις να χυνουν.να ανοιξω κανα θρεντ να μιλανε οι απανταχου γλειφομουνακηδες και να ακουστει κι η γυναικεια αποψη;

Πολύ καλή ιδέα για το νέο θέμα περί γλυφομουνίου, άνοιξέ το και θα συνεισφέρουμε...χεχεχε

Υ.Γ. Αν θυμάστε την Σάντυ αυτό το απίστευτο πλάσμα Γερμανορωσσίδα από Φυλής 71 και 134,
    δεν μπορούσε να χύσει με γαμήσι και 'τελείωνε' μόνο με στοματικό (αλλά μου έβγαζε
    την ψυχή το μωράκι μέχρι να χύσει...χεχεχε, όχι οτι δεν μ΄άρεσε, το αντίθετο μάλιστα).

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
θελει καποιος φιλος να παμε μαζι σε μπουρδελο για να παρουμε καποια παρτουζα? (αν ναι στειλε πριβε)

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.039
Πόντοι
3.415
Πως θα σας φαινότανε αν κάποια studio διοργάνωναν  ημέρα «2+1»
Δηλαδη να ξέραμε  ότι κάθε Παρασκευή ή κάθε 15 του μήνα στο τάδε «μαγαζί» υπάρχουν όχι μια αλλα δύο κοπέλες που προσφέρουν υπηρεσίες ταυτόχρονα και μάλιστα για 1 ώρα!! Τα ραντεβού να τα έκλεινε κανεις τηλεφωνικά και να ήξερε ότι με ένα λογικό κόστος θα περάσει μια ώρα σούπερ!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ΜΑΡΙΟΣ!

:2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πως θα σας φαινότανε αν κάποια studio διοργάνωναν  ημέρα «2+1»
Δηλαδη να ξέραμε  ότι κάθε Παρασκευή ή κάθε 15 του μήνα στο τάδε «μαγαζί» υπάρχουν όχι μια αλλα δύο κοπέλες που προσφέρουν υπηρεσίες ταυτόχρονα και μάλιστα για 1 ώρα!! Τα ραντεβού να τα έκλεινε κανεις τηλεφωνικά και να ήξερε ότι με ένα λογικό κόστος θα περάσει μια ώρα σούπερ!!!
τα πτωματα απο το πεζοδρομιο ποιος θα τα μαζευε???

thomas38

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εψαξα και δεν βρηκα 2 κοριτσια μαζι.για δωστε μου τα φωτα σας εχετε δει καπου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom