Νέα

Παρτούζα σε μπουρδέλο/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

Κυριακή βράδυ με έναν φίλο παρτουζώσαμε την Ουγγαρέζα πορνοστάρ Καρολάιν στο στούντιο Ισμήνης 2.Το πακετάκι μας στοίχησε 200 ευρώ και αν  :fuck1: και τη σούφρα της τότε το πακέτο θα ανέβαινε στα 300 ευρώ. Προτιμήσαμε το φθηνό πακέτο και περάσαμε πολύ καλά γιατί η Καρολάιν είναι γεννημένη για να τρώει πούτσες :rockon: :rockon: :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
συγγρου 248 (μπαζοθυελλα ομως)

οχι παντα. χτες ειχε 2-3 (απο τος 6) καλες. Πηρα μια Ρουμανα (δεν θυμαμαι ονομα) λεπτη και μοια βουλγαρα με πιασηματα (Αννα), 120€. ουτε κρυο υτε ζεστη.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Το δύσκολο δεν είναι να μπείτε 2 άντρες. Το δύσκολο είναι να βρεις 2 γυναίκες. Έχω ακούσει για τα πάνω-κάτω, αλλά ποιες ώρες θα γίνετε; Τις ώρες με λίγη κίνηση. Δηλαδή πότε;

φίλε διαφωνώ παρτούζα με δύο γκόμενες είναι σχετικά εύκολο να κάνεις είτε σε μπουρδέλο είτε σε στούντιο, με την προυπόθεση βέβαια ότι στη βάρδια εργάζονται ταυτόχρονα δύο κοπέλες. Πάρτουζα δύο άνδρες και μια κοπέλα είναι πιο δύσκολο γιατί το σκηνικό αυτό είναι άβολο για πολλές ;)

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συγγρου 318 εχει παει κανεις
?

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Προσφατως 2 κοπελες που προσφερουν και παρτουζα (μια καστανοξανθη κανονικου υψους + μια μαυρομαλλα ψηλη με απιστευτα βυζια σε σχημα,μεγεθος και ρογες)

σε Ιασωνος 44. (05/12/2010 απογευμα 18:00)

με 30€ στο συνολο.

:S ζητω συγνωμη για την μη ενημερωση του "ημερησια ενημερωση για μπουρδελα" αλλα σκαστος απο δουλεια μονο σε αυτο το σπιτακι μπηκα και την εκανα παλι για δουλεια,οποτε δεν αξιζει νομιζω τον κοπο να ενημερωσω τους συναγωνιστας για ενα μονο σπιτακι :headbang:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Άμα κάνετε πάντως παρτούζα στο Μεταξουργείο μην ανεβείτε όλοι μαζί στο κρεβατι
Eγώ και μια φορά μόνος μου πριν μπει ακόμα η πουτάνα μέσα σε ένα κωλομπουρδέλο του Μεταξι μόλις την έκανα να ανέβω στο κρεβάτι αυτό έσπασε. Μιλάμε για μπουρδέλο ερείπιο

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Εγω ξέρω μόνο ότι γινονται παρτουζες στα στουντιο της Κασσανδρας.Μια φορα πηγα και περιμενα τη κοπελα.Οταν βγαίνει βγηκαν και δυο μαντράχαλοι μαζι της! :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Το ερωτημα ειναι πού ΔΕΝ εχει παρτουζα πλεον!

Στο μεταξι απογευματινη βαρδια κυριως αλλά και πρωινη, εχει κατακλυστει απο ντουετακια-πολυ μετριων-κοριτσιων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην φυλης συνηθως στις παρτουζες η μια ηταν καλη
εμφανισιακα ενω η αλλη παντελως μετρια

μεταμεσονυχτια... στα γυρω γυρω απο την αετοφωλια

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Βαλτε και το Καρεά 30 στην λιστα ( τουλαχιστον στην Βραδυνη βαρδια )

comvos2002

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
270
Πόντοι
290
Καλη χρονια σε ολους!

Θα ηθελα καποιος να μου πει και να γραψουμε σε αυτο το θεμα εαν γνωριζετε στην Αθηνα δυο κοπελες (κολ γκερλς η πρακτορειο η σε στουντιο) που να συνεργαζονται καλα για τριο. Αν η χημεια με μια κοπελα ειναι δυσκολο φανταστητε οταν ειναι τρεις στο παιχνιδι!

Ευχαριστω αντικαταβολικα ολα τα μελη!

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Καλη χρονια σε ολους!

Θα ηθελα καποιος να μου πει και να γραψουμε σε αυτο το θεμα εαν γνωριζετε στην Αθηνα δυο κοπελες (κολ γκερλς η πρακτορειο η σε στουντιο) που να συνεργαζονται καλα για τριο. Αν η χημεια με μια κοπελα ειναι δυσκολο φανταστητε οταν ειναι τρεις στο παιχνιδι!

Καλησπερα φιλε.Πριν λιγο καιρο ειχα συναντησει δυο καλα κομματια στην Δευκαλιωνος αριθμο δεν θυμαμαι Μια ελαχρινη που λεει οτι ειναι απο Ρουμανια που δεν το πιστευω γιατι εχει Αλβανοφατσα κοντη σε υψος και αδυνατη.Η αλλη ηταν καστανη καρε μαλλι κοντουλα με λιγα κιλα παραπανω και ελεγε οτι ηταν Ελληνιδα. Δεν το πιστευω βεβαια αλλα επι του θεματος περασα καλα πολυ καλη συμετοχη.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Καλη χρονια σε ολους!

Αντικαταβολικα= με αντικαταβολή????    :rockon: :rockon: :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Καλη χρονια σε ολους!

...Πήγαινε Στουρνάρη 29 (μασατσιδικο) και πάρε Ζάνα-Ελένη...το μόνο που δεν εγγυώμαι είναι αν θα βγεις ζωντανός από κει μέσα...

comvos2002

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
270
Πόντοι
290
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες σας!

Αν δοκιμασω στα μερη που μου ειπατε θα γραψω...ριπορτ!

Οποιος αλλος γνωριζει κατι επι του θεματος ας ενημερωσει, παραδοξος σε αυτο τοο σαιτ ακομη νομιζω οτι το θεμα δεν εχει αναλυθει περαιτερω αν και νομιζω οτι ενδιαφερει πολυ καποιους αναγνωστες!

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040

agiana

Ενεργό Μέλος