sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κυριακή βράδυ με έναν φίλο παρτουζώσαμε την Ουγγαρέζα πορνοστάρ Καρολάιν στο στούντιο Ισμήνης 2.Το πακετάκι μας στοίχησε 200 ευρώ και αν
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Παιδια θησέως 79 και οι 2 κοπέλες της βάρδιας 100ε.Δε μπήκα όμως και δε ξέρω τι λένε από απόδοση..
συγγρου 248 (μπαζοθυελλα ομως)
Το δύσκολο δεν είναι να μπείτε 2 άντρες. Το δύσκολο είναι να βρεις 2 γυναίκες. Έχω ακούσει για τα πάνω-κάτω, αλλά ποιες ώρες θα γίνετε; Τις ώρες με λίγη κίνηση. Δηλαδή πότε;
Eγώ και μια φορά μόνος μου πριν μπει ακόμα η πουτάνα μέσα σε ένα κωλομπουρδέλο του Μεταξι μόλις την έκανα να ανέβω στο κρεβάτι αυτό έσπασε. Μιλάμε για μπουρδέλο ερείπιοΆμα κάνετε πάντως παρτούζα στο Μεταξουργείο μην ανεβείτε όλοι μαζί στο κρεβατι
Καλησπερα φιλε.Πριν λιγο καιρο ειχα συναντησει δυο καλα κομματια στην Δευκαλιωνος αριθμο δεν θυμαμαι Μια ελαχρινη που λεει οτι ειναι απο Ρουμανια που δεν το πιστευω γιατι εχει Αλβανοφατσα κοντη σε υψος και αδυνατη.Η αλλη ηταν καστανη καρε μαλλι κοντουλα με λιγα κιλα παραπανω και ελεγε οτι ηταν Ελληνιδα. Δεν το πιστευω βεβαια αλλα επι του θεματος περασα καλα πολυ καλη συμετοχη.Καλη χρονια σε ολους!
Θα ηθελα καποιος να μου πει και να γραψουμε σε αυτο το θεμα εαν γνωριζετε στην Αθηνα δυο κοπελες (κολ γκερλς η πρακτορειο η σε στουντιο) που να συνεργαζονται καλα για τριο. Αν η χημεια με μια κοπελα ειναι δυσκολο φανταστητε οταν ειναι τρεις στο παιχνιδι!
Ευχαριστω αντικαταβολικα ολα τα μελη!
Καλη χρονια σε ολους!
Θα ηθελα καποιος να μου πει και να γραψουμε σε αυτο το θεμα εαν γνωριζετε στην Αθηνα δυο κοπελες (κολ γκερλς η πρακτορειο η σε στουντιο) που να συνεργαζονται καλα για τριο. Αν η χημεια με μια κοπελα ειναι δυσκολο φανταστητε οταν ειναι τρεις στο παιχνιδι!
Καλη χρονια σε ολους!
τι ωρες??...Πήγαινε Στουρνάρη 29 (μασατσιδικο) και πάρε Ζάνα-Ελένη...το μόνο που δεν εγγυώμαι είναι αν θα βγεις ζωντανός από κει μέσα...
τι ωρες??
...Πήγαινε Στουρνάρη 29 (μασατσιδικο) και πάρε Ζάνα-Ελένη...το μόνο που δεν εγγυώμαι είναι αν θα βγεις ζωντανός από κει μέσα...
Καλησπερα φιλε.Πριν λιγο καιρο ειχα συναντησει δυο καλα κομματια στην Δευκαλιωνος αριθμο δεν θυμαμαι